Razne zanimljive teme > Linkovi

Klik Do Posla Srbija - Pronadji Posao Srbija

(1/4) > >>

autentik:
Pronađi Posao - Tražite Posao

Pogledajte sve poslove u ponudi na sledećem sajtu

www.klikdoposla.com

miroslav993:
Želeo bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želeo bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada?Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajuci.Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 75-1000$ nedeljno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: racunar, internet, minimalno znanje rada na racunaru, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan.Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na sledecu adresu mijatovic993@hotmail.com Naslov neka bude Zarada na internetu 1.Javite se ljudi,potpuno je besplatno prijavljivanje!!!

Mitja55:
Vrlo dobar posao u gradu Niš: Firma Studio Beta d.o.o., vlastnik je Rudi Kirar, vrlo dobar človek s bogatim iskustvima! Studio Beta d.o.o. u Srbiji ima 5 call centra (2 u gradu Niš) sa preko 65 zaposlenih. Web stranica: www.studiobeta.org

Uspešni medunarodni tim uvjek traži nove ljudi koji tražijo posao. Kontaktirajte firmo Studio Beta d.o.o., koje vlastnik je Rudi Kirar, in oni ču vam dati dobar posao.

donwlayco:


Посао за 10.000 грађевинара у Алжиру, Русији и Казахстану

http://www.vaseljenska.com/ekonomija/posao-za-10-000-gradjevinara-u-alziru-rusiji-kazahstanu/

donwlayco:



Kompanija Fly Fly Academy bavi se obrazovanjem kadrova iz različitih oblasti avio industrije. Kompanije je počela sa radom u februaru 2013. godine kao jedini privatni obrazovni centar u regionu sa licencom Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije.

Politika Fly Fly Academy centra za obuku zasniva se na kvalitetnom obrazovanju stručnih kadrova koji mogu odgovoriti rastućoj potražnji globalne avio industrije za stručnim kadrovima.

Sedište kompanije se nalazi u centru Beograda, u Knez Mihailovoj ulici br. 30. Prostorije za održavanje teorijske nastave smeštene su u Yu Business Centru na Novom Beogradu, u Bulevaru Mihaila Pupina br. 10V, dok će se praktična nastava obavljati u prostorijama obezbeđenim za ovu namenu na Aerodromu „Nikola Tesla“.

Kako bi svojim polaznicima pružili obrazovanje visokog kvaliteta, angažovali smo vrhunske stručnjake na polju avio industrije.

Dalji planovi razvoja kompanije usmereni su ka otvaranju dodatnih specijalizovanih kurseva u sferi avio industrije.

http://www.flyflyacademy.com

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju