Jagodina - Ćuprija - Paraćin > JAGODINA

Aqva Park Jagodina

<< < (2/203) > >>

autentik:
još se ništa ne radi  -  kad li misle da počnu

ookkii:
Прва фаза радова на Аква парку у Јагодини биће завршена половином јуна месеца, док се коначни завршетак очекује половином јула. Тада ће Јагодину посећивати најмање 10.000 људи дневно - рекао Ратко Стевановић, председник СО Јагодина.
Олимпијски базен, који је и највећи базен у оквиру комплекса Аква парка, први пут је јуче, пробно напуњен водом. Радови на изградњи су у току, а овај базен ће димензијама сасвим задовољити критеријуме било ког пливачког савеза чији ће спортисти моћи да тренирају у њему. Председник СО Јагодина, Ратко Стевановић присуствовао је пробном пуњењу олимпијског базена.
Изградња првог Аква парка у Србији тече по плану - рекао је председник СО Јагодина. - Предвидели смо да се изградња одвија у две фазе, а прва фаза ће бити завршена до половине јуна месеца. Коначни завршетак Аква парка очекује се половином јула месеца. Данас присуствујемо пробном пуњењу олимпијског базена који је урађен по свим прописима Светске пливачке федерације. Јагодина ће завршетком овог пројекта постати познатији туристички центар иако је наш град већ познат широм Србије. Поред Зоолошког врта који дневно посети око хиљаду посетилаца, очекујемо да ће изградњом Аква парка Јагодина дневно бити посећена са најмање око 10.000 посетилаца. Сам Аква парк имаће два садржаја, спортски и туристички. Спортски садржај омогућиће обучавање деце у пливању, припрему спортиста тако да ће Јагодина бити препознатљива и по томе, јер смо ми једна од општина која много улаже у спорт.
Грађани Јагодине са нестрпљењем очекују завршетак Аква парка, али не само они већ и сви који живе у околини. За предстојеће лето, овај комплекс биће центар дешавања у нашој земљи који ће окупити људе широм Србије и понудити богат и разноврстан садржај .


clanak je sa sajta http://www.sojagodina.org/

autentik:
e hvala,  eto obavestenja

a ja sam cuo da su juce  punili i isprobavali bazen

autentik:
evo obavestenja

http://www.noviput.autentik.net/indexn.php?a_id=239;c_id=16

windsurfer:
fala bogu palme na bazenu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju