Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10
 81 
 poslato: 11-02-2024, 00:23:26 
Započeo Majkl - Poslednja poruka od strane Majkl
Želite nezaboravno venčanje puno plesa i zabave?
Mandarina Bend - vaša muzika za san na javi!

Tražite profesionalni bend za svadbu koji će podići vaše goste na noge i stvoriti nezaboravnu atmosferu? Mandarina Bend je pravi izbor! ✨

Zašto izabrati nas?

15 godina iskustva: Garantujemo vam profesionalan pristup i bogat repertoar koji obuhvata sve od tradicionalnih svadbenih hitova do najpopularnijih pop i rock numara.
Širok repertoar: Prilagođavamo program vašim željama i muzičkom ukusu, uključujući i srpske, regionalne i internacionalne hitove.
Energičan nastup: Naši iskusni i talentirani muzičari će vas i vaše goste podići na noge i stvoriti nezaboravnu atmosferu zabave.
Moderna oprema i zvuk: Koristimo najsavremeniju opremu i ozvučenje kako bismo vam pružili vrhunski kvalitet zvuka.
Dodatne usluge: Uz bend možete angažovati i DJ-a koji će produžiti žurku nakon našeg nastupa.
Posetite naš sajt i pogledajte video snimake sa svih svadbi na kojima smo svirali: https://mandarinabend.rs/

Kontaktirajte nas za besplatnu ponudu i učinite svoj san o savršenoj svadbi stvarnošću!

Telefon: +381 63 500 913

Email: mandarinabend@gmail.com

**Neka muzika bude srce vaše najvažnije životne priče! **

#svadba #muzika #zabava #bend #mandarinabend #nezaboravno

 82 
 poslato: 10-02-2024, 08:37:53 
Započeo benson - Poslednja poruka od strane benson
Potreban konobar i pomocni radnik u kuhinji.
"Campania Pizza Gourmet"
West 65, Novi Beograd i Karadjordjeva 61, Centar.
Tel 063213484


 83 
 poslato: 10-02-2024, 08:36:17 
Započeo benson - Poslednja poruka od strane benson
Pozvati za cenu

 84 
 poslato: 10-02-2024, 08:34:31 
Započeo benson - Poslednja poruka od strane benson
Predajem osnovcima i srednjoškolcima

 85 
 poslato: 08-02-2024, 13:14:30 
Započeo oglasise - Poslednja poruka od strane oglasise
Na prodaju rakija od sljive.
Novi Beograd.
Slavko 065 920 9160

 86 
 poslato: 07-02-2024, 10:24:47 
Započeo invazijaleptira - Poslednja poruka od strane invazijaleptira
Roletne su jedna od prvih zaštita prozora i naše privatnosti.

Roletne su savršen i dugotrajan izbor za zaštitu Vaše stolarije od vetra, kiše, snega, hladnoće... a ujedno su i toplotna i zvučana izolacija. Naravno, štite Vašu privatnost u sve prenaseljenijim mestima.

Postoje unutrašnje roletne koje se ugradjuju prilikom izgradnje samog objekata, a ukoliko to nije slučaj kod Vas a želite roletne, možete se odlučiti za postavljanje spoljnih roletni.

Spoljne roletne se postavljaju na sve tipove stolarije, i imaju spoljnju kutiju smeštenu iznad prozora sa spoljne strane.

Roletne mogu biti od PVC plastičnih masa ili od aluminijuma. PVC roletne imaju dug vek trajanja jer se izradjuju od kvalitetnog materijala otpornog na različite vremenske uslove.

Roletne klize gore dole po vodjicama, a možete se odlučiti i za izradu roletni koje imaju makaze i dozvoljavaju da se spuštena roletna "udalji" od prozora.



Naravno i samo rukovanje roletnom takodje utiče na dužinu njenog trajanja.

https://behatoning-bau.co.rs/roletne/

 87 
 poslato: 07-02-2024, 07:32:29 
Započeo mrmot - Poslednja poruka od strane mrmot
Letenje privatnim avionima više nije tako skupo kao što se čini. Grupa od desetak putnka može iznajmiti privatni avion u Royal Charter Servicu i otputovati po ceni skoro kao kod redovnih aviokompanija

 88 
 poslato: 05-02-2024, 10:47:56 
Započeo lekovito - Poslednja poruka od strane lekovito
U zavisnosti od stanja, za bol u kolenu veoma korisni mogu biti prirodni lekovi u vidu: čajeva, obloga, masti, masaže i vežbi. Veoma važna je i pravilna ishana, kao i smanjenje telesne mase jer višak kilograma dodatno otežava problem.

Čajevi kao prirodni lek za bol u kolenu

Čaj od kurkume smanjuje bol u kolenima i pomaže pokretljivost
Nauka je potvrdila da kurkumin iz kurkume ima protivupalno dejstvo i pomaže kod smanjenja upale i bola. Kurkuma kao prirodni lek za bol u kolenu može se uzimati u vidu čaja, sa mlekom (zlatno mleko) ili začina u hrani. Može se koristiti sveža kurkuma ili u vidu praha. Preporučuje se u kombinaciji sa malo bibera jer pospešuje iskorištavanje kurkumina. Takođe se preporučuje i uzimanje suplemenata od kurkume.

Čaj od koprive i rastavića prirodni lek za bol u kolenima
Recept: Jednu kašiku čaja od rastavića preliti sa 2 dl vrele vode i ostaviti da stoji 30 minuta. Zatim procediti i piti pre doručka. U toku dana popiti bar tri puta čaj od koprive napravljen na isti način. Terapiju sprovoditi 3 dana pa napraviti pauzu od 4 dana. Zatim ponoviti postupak i otklonićete bol.

Čaj od kore bele vrbe oslobađa od bola u kolenu
Recept: 1 kašičicu čaja od kore bele vrbe preliti sa 2dl vrele vode i ostaviti da soji poklopljeno 15 minuta. Zatim procediti i piti tri puta u toku dana posle jela po 2 dl čaja. Čaj od kore bele vrbe deluje protivupalno i dokazano smanjuje bol, te važi za učinkovit prirodni lek za bol u kolenu. Koru bele vrbe možete naći i u vidu kapsula ili praha u trgovinama zdrave hrane.

Čaj od tamjana protiv bola u kolenima
Pola kašičice suvog lišća tamjana prokuvajte nekoliko minuta u 2 dl vode. Zatim procedite i popijte dok je toplo. Terapiju sprovoditi dva puta u toku dana.

Melem za bol u kolenu
Recept: Samleti u blenderu 3 kašike suvog grožđa, 40g semena bundeve i 8 kašika lanenog semena. Zatim pomešati sa 200g livadskog meda i dobro promešati. Uzimati po jednu kašiku melema ujutru i uveče i vrlo brzo ćete osetiti boljitak.

Mirođija smanjuje bol u kolenu kod gihta
Mirođija čisti zglobove i pomaže kod gihta. Možete je upotrebiti kao lek na sledeći način: 1 kašiku semena mirođije prokuvajte u 2 dl mleka i popijte dok je toplo. Postupak ponavljajte 10 dana.

Maslinovo ulje kao prirodni lek za bol u kolenima
Recept: Koru od jednog limuna stavite u staklenu teglu i do vrha je napunite maslinovim uljem. Ostavite poklopljeno, na tamno mesto dve nedelje. Zatim procedite i mazite kolena svako veće pred spavanje. Ova terapija pomaže u obnavljanju hrskavice i poboljšava cirkulaciju.
Maslinovo ulje sa kestenom pomaže kod bola u kolenu
Recept: U staklenu teglu staviti po 5 kašika sitno iseckanog cveta kestena i lista jorgovana. Preliti sa 1l hladnocedjenog maslinovog ulja. Zatvoriti i držati na sobnoj temperaturi 30 dana. Povremeno promućkati. Zatim procediti i koristiti za masažu bolnih kolena i zglobova.

Osim maslinovog ulja za masažu bolnih kolena preporučljiva su eterična ulja kamilice, eukaliptusa i karanfilića.


Obloge i masti kao lek za bol u kolenu

Obloga od đumbira leči bol u kolenima
50 grama svežeg đumbira prelijte sa 2 dl proključale vode. Ostavite da se ohladi pa sameljite u blednderu. Staviti dobijenu smesu na gazu i staviti na bolno koleno u vidu obloge.

Terapiju je najbolje sprovoditi uveče pred spavanje. Za bolna kolena preporučuju se i čaj kao i suplementi na bazi đumbira. Naučno istraživanje urađeno 2015 potvrdilo je da đumbir smanjuje bolove kod artritisa (izvor healthline.com).

Glina i limun smanjuju bol u kolenu

Recept: Oljuštiti dva limuna i ocistiiti od semenki. Zatim ih samleti u blenderu i pomešati sa 4 kašike gline. U mešavinu dodati jedno belance. Mešati dok masa ne postane gladka. Dobijenu smesu staviti na gazu i priviti na bolno koleno. Preko staviti plastičnu foliju i pričvrstiti vunenom tkaninom. Obloga se stavlja uveče pred spavanje da bi delovala preko noći.

Tibetanski lek za lečenje tetiva kolena akademika Vostokova

Jednu kašiku samlevenih šišarki hmelja pomešajte sa kašikom butera. Dobro promešajte i dobijenu mast čuvajte u staklenoj tegli u frižideru. Mažite bolna kolena dva puta na dan dok se tetive ne oporave.

Lek za bol u kolenu od žumanceta i soli

Umutite jedno žumance sa 2 kašičice soli. Dobijenu smesu stavite na gazu i obložite bolno koleno, stavite preko plastičnu foliju pa zamotajte zavojem. Oblogu stavljati tri puta dnevno u trajanju od dva sata do boljitka. Ovaj prirodni lek pomaže kod bola i vode u kolenu.

Svinjska mast za bolna kolena

Narodna medicina i tradicionalna upotreba svinjske masti za ublažavanje bola u kolenu su prisutni već dugi niz godina. Svinjska mast je bogata masnoćama i ima protivupalna svojstva, što je čini privlačnim izborom za umirivanje bolova u zglobovima.

Evo nekoliko koraka koje možete preduzeti ako želite da isprobate svinjsku mast za bol u kolenu:

Nabavite kvalitetnu svinjsku mast: Pronađite čistu i organsku svinjsku mast koja nije prerađena hemikalijama. Možete je potražiti u lokalnim prodavnicama zdrave hrane ili kod lokalnih stočara.
Priprema i nanošenje: Očistite područje oko kolena blagim sapunom i toplom vodom. Osušite kožu pažljivo. Zatim uzmite malu količinu svinjske masti i utrljajte je blagim pokretima na bolno područje kolena. Masirajte nekoliko minuta dok mast ne prodre u kožu.

Toplota i odmor: Nakon nanošenja masti, možete staviti topli oblog na koleno kako biste poboljšali prodiranje masti u tkivo i opustili mišiće. Nakon toga, odmorite koleno i izbegavajte preterano naprezanje kako biste omogućili telu da se oporavi.
Važno je napomenuti da svaki pojedinac može drugačije reagovati na ovaj tretman. Kod nekih ljudi, primena svinjske masti može pružiti privremeno olakšanje i smanjiti upalu, dok drugima može biti manje efikasna.

Obloge od svinjske masti i kupusa za bol u kolenu

Listove svežeg kupusa preći nekoliko puta oklagijom da se smeknu. Na bolno koleno namazati svinjsku mast, staviti prek listove kupusa i zaviti pamučnom krpom ili zavojem. Ovu oblogu stavljati bar tri puta na dan. Držati dok se kupus ne osuši. Ovaj prirodni lek će vam pomoći za upalu i bol u kolenu...izvor https://lekovitoizdravo.com/prirodni-lek-za-bol-u-kolenu/







 89 
 poslato: 05-02-2024, 10:25:43 
Započeo benson - Poslednja poruka od strane benson
Lokal je u dva nivoa, prodajni prostor 25 kvm, 70kvm proizvodni prostor

 90 
 poslato: 04-02-2024, 10:35:49 
Započeo oglasise - Poslednja poruka od strane oglasise
Izrada samousluznih perionica, Iskra Mont ,Pećinci 0669745985

Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10

Stranica je napravljena za 0.415 sekundi sa 21 upita.