Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: EROTSKI HOROSKOP!  (Pročitano 21866 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

lara_kroft

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 596
EROTSKI HOROSKOP!
« poslato: 02-06-2009, 10:58:25 »



  Tajne ljudske seksualnosti zapisane su u zvezdama. PODZNAK, odredjen rasporedom planeta na nebu u trenutku vaseg rodjenja, utice na to da li cete i koliko uzivati u ljubavnoj igri. Pronadjite svoj PODZNAK pa procitajte tekst.


OVAN

Uzivate u seksu i veoma ste strastveni. Ponekad vam je tesko da se uzdrzite, pa mozete da postanete i nasilni. Ako vasem partneru to kojim slucajem odgovara, dozivece pored vas nesluceno zadovoljstvo. Spontani ste i ne trpite ogranicenja. Vas partner moze da bude potpuno otvoren i da vam otkrije svoje male tajne. Tokom seksualnog cina vi ste najglasniji od svih znakova Zodijaka. Predigra je za vas gubljenje vremena, jer vi odmah prelazite na stvar. U stanju ste da odvojite ljubav od seksa, ali od partnera ocekujete da vam je posvecen i dusom i telom.
Ako imate partnera, poigrajte se malo sa njim i uz pomoc nekih erotskih igracaka zacinite vas odnos. Tako cete mu se potpuno predati i zadovoljicete vase seksualne zelje. Ali, budite pazljivi, i dozvolite i njemu da vam kaze sta zeli.

Ljubavna poza: tronozac
Erogena zona: slepoocnice i stomak
Idealni partneri: Strelac i Lav


BIK

Znate da uzivate u seksu, ali ponekad umete i da preterate. Partnerov fizicki izgled i njegovo ponasanje vam mnogo znace dok vodite ljubav. Milovanje i masaza vas uzbudjuju. U toku seksa volite da slusate muziku, a u pauzama ljubavne igre slatkisi ili pice postaju sastavni deo rituala. U seksu ste spori, a predigra vam znaci skoro isto koliko i sam ljubavni cin. Do orgazma ne dolazite brzo, ali on je toliko snazan i ispunjujuci da neko vreme posle njega niste u stanju da nastavite ljubavnu igru. Ne volite perverzije i eksperimentisanje, pre svega zato sto ste pomalo lenji, ali i zato sto se u ozbiljniju seksualnu vezu upustate samo ako postoje emocije.
Kupite neki neobican kostim ili neku erotsku igracku i pricinite vasem partneru zadovoljstvo o kome je mogao samo da masta. Neka nova zanimljiva ljubavna poza takodje moze mnogo uciniti da vas seksualni zivot ponovo procveta.

Ljubavna poza: misionarska
Erogena zona: usne i koza
Idealni partneri: Vodolija i Jarac


BLIZANCI

Radoznalost vas stalno tera da eksperimentisete i trazite nove nacine da zadovolljite svoj seksualni ego. Pornografija vam nije strana i na vas deluje veoma stimulativno. Ljubav i neznost ne vezujete za seks.
U toku ljubavnog cina za vas su najvazniji ruke, usta i jezik. Kada ste inspirisani, u stanju ste da pronadjete mnogo nacina da partnera dovedete do vrhunca.
Perverzije su za vas sastavni deo ljubavne igre. To sto je neko rob predrasuda vas ne zanima, jer je vama najvaznije da se dobro zabavljate. Partneri se uvek trude da vas zadovolje, cak i kada ne uzivaju preterano u tome, jer zele da imaju interesantnu i sarmantnu osobu poput vas.
Ako imate partnera, pokusajte da ga naterate da se ponovo zaljubi u vas. Igrajte igru zavodjenja. Mozete da kupite neki lep donji ves, cipele s visokom potpeticom i da zaplesete samo za njega.

Ljubavna poza: kuceca (doggy)
Erogena zona: vrat i ramena
Idealni partneri: Skorpija i Ribe


RAK

Vi ste veoma romanticni i nikad ne odvajate seks od lubavi. pazljivi ste i nikada necete uciniti nista sto ne prija vasem partneru. Vas orgazam nije jak, vec je prikriven, tih i dugotrajan. Medjutim, ukoliko partnera to uzbudjuje, glumicete spontane i jake orgazme i bicete spremni da realizujete svaku njegovu zamisao. Niste perverzni. Dosta ste izdrzljivi u seksu i ponekad se iznenadite energijom koja izbija iz vaseg tela. Zbog straha da cete biti odbijeni, vi retko preuzimate inicijativu, vec prepustate to partneru.
Da biste jos vise zacinili vas ljubavni odnos, mogli biste da probate da vodite ljubav na mestima na kojima to nikada pre niste cinili. Prijace vam.

Ljubavna poza: lotosov polozaj
Erogena zona: prednji deo tela
Idealni partneri: Strelac i Rak


LAV

Najvaznije vam je da vam se dive, pa kada vas partner gleda s odusevljenjem, lako cete dostici vrhunac seksualnog zadovoljstva. Izgled vam je vazan i uvek birate partnere koji su atraktivni i koji privlace paznju okoline. Insistirate na svojoj slobodi, i kada je seks u pitanju, skloni ste flertovanju i volite lude provode. Svesni ste svoje seksualnosti i polazi vam za rukom da osvojite partnera. Umerena predigra i malo romantike vama misu neophodni. Volite da vodite glavnu rec u toku ljubavnog cina, pa ako ispadne obrnuto, nije nemoguce da vam orgazam izmakne. Niste previse mastovoti u seksu i vise cenite kvalitet od kvantiteta.
Da biste jos vise uzivali, dopustite partneru da bude dominantniji i da vas vodi kroz ljubavnu igru. Dopustite mu da vam on pokaze sta zeli i videcete da cete uzivati vise nego ikada.

Ljubavna poza: tronozac
Erogena zona: slepoocnice i stomak
Idealni partneri: Strelac i Lav
 

Devica

U seksu trazite savrsenstvo, pa stalno imate osecaj da niste dovoljno dobri. I prema partneru ste veoma kriticni. Posto imate urodjen strah od necistoce i infekcija, mozete da se opustite samo ako vodite ljubav s partnerom koga poznajete i koji zadovoljava vase stroge higijenske kriterijume. Tusiranje pre i posle, a ponekad i za vreme seksa, prosto je obavezno. Ponekad imate potrebu da ostvarite neku fantaziju, ali samo ako vam partner bude davao podrsku. Zahvaljujuci vasoj sposobnosti da lako ucite, mozete postati majstor u seksu.
Pokusajte da isprobate nesto novo. Ljubavne poze ili zanimljiv erotski film mogli bi da vas inspirisu da se potpuno opustie. Nemojte da budete stidljivi jer ce vas to sprecavati da uzivate.

Ljubavna poza: misionarska
Erogena zona: donji deo ledja
Idealni partneri: Bik i Jarac


VAGA

Vama seks nije najvazniji u zivotu. Vise uzivate u igri zavodjenja nego u samom ljubavnom cinu. Prilicno ste disciplinovani i volite da se prilagodjavate partneru. U krevetu ste sposobni da budete ono sto se od vas ocekuje i seksom lako vezujete partnera za sebe. Orgazam za vas nije obavezan, mada vam nije problem da ga dozivite, cak i vise puta uzastopno. Seksualno uzivanje ne cenite po svom dozivljaju, vec po tome koliko ste i kako impresionirali ili zadovoljili partnera. Vi ste pre svega prefinjena osoba ciju semu ponasanja svi pokusavaju da prate. Vama to mnogo prija, ali ako u tome izgubite meru, desava se da u moru obozavalaca ostanete usamljeni.
Potrudite se da sa partnerom isprobate neobicne ljubavne poze koje se ponekad granice s akrobatikom i vratolomijama.

Ljubavna poza: meduza
Erogena zona: kukovi, pupak
Idealni partneri: Vodolija i Ovan


SKORPIJA

Seks vam je najvazniji u zivotu i vi ga shvatate izuzetno ozbiljno. Zato niste zainteresovani za kratkotrajne afere i prolazne veze. Vama je potrebna snazna osoba pored koje cete moci da ozivite svu svoju ogromnu strast. Vama je redovan seks obavezan. Veoma ste seksualno izdrzljivi i u stanju ste da potpuno fizicki i psihicki iscrpite partnera. Cesto na njemu ostavljate vidljive znake svoje neobuzdane strasti.
Iako u sustini niste perverzni, lako vam se desava da izbrisete granicu izmedju normalnog seksa i perverzije.
Razgovarajte sa partnerom i zajedno pronadjite resenje za vas probleme.

Ljubavna poza: lotosov cvet
Erogena zona: intimni delovi
Idealni partneri: Bik i Vaga


STRELAC

Za vas je seks pre svega zabava. Dozivljavate ga kao normalan nastavak druzenja sa osobom do koje vam je stalo. Posto na seks gledate kao na nesto zabavno i ne shvatate ga ozbiljno kao drugi ljudi, skloni ste tome da ponekad cesto menjate partnere. Pre seksa volite da razgovarate s partnerom i da se dogovorite o tome sta cete da radite kako bi stepen uzbudjenja i zadovoljstva bio maksimalan. Vazno vam je da i vas partner bude zadovoljen, pa ste spremni da probate razlicite stvari kako bi vam bilo sto zanimljivije. Volite da vodite ljubav na neobicnim mestima. Ne podnosite nikakve stege i ne trpite da vas neko tretira kao svoje vlasnistvo. Posto znate sta zelite u seksu, ne prezate ni da u ljubavnu igru ubacite i neku erotsku igracku.
Ako imate partnera, vasa potreba da stalno dominirate nece mu prijati, jer ce zbog toga poceti da gubi samopouzdanje. Da biste to popravili, dozvolite mu da on zapocne ljubavnu igru, da kaze sta voli, a vi se potrudite da ispunite njegove zelje.

Ljubavna poza: jahac
Erogena zona: butine i struk
Idealni partneri: Lav i Ovan


JARAC

O vasoj seksualnosti postoji vise zabluda. Razlog za takvo misljenje lezi u cinjenici da ste vi veoma oprezni i da ni u cemu ne prenagljujete, pa ni u seksu. Vama je vazno da dobro upoznate partnera pre nego sto postanete intimni. Kada se to desi, pretvarate se u seksualno nezasitu osobu. Vi ste veoma direktni i nemate kocnica. Insistirate na potpunom zadovoljsvu i pomalo ste sebicni.
Najvise volite jednostavan seks. Takodje, imate kontrolu nad svojim celokupnim seksualnim zivotom i u njemu nema iznenadjenja i nepredivih stvari. Vama se u seksu desava samo ono sto zelite.
Pokusajte ljubavni cin da ulepsate duzom predigrom i socnim poljupcima. Uzbudjenje ce rasti, a vi cete jos vise uzivati.

Ljubavna poza: dijamant
Erogene zone: torzo i usne
Idealni partneri: Devica i Bik


VODOLIJA

Vi ste veoma nepredvidljivi u seksu. Nedostaje vam osecaj za meru, pa ne uspevate da odredite kada je pravi trenutak da se zaustavite. Predigra vam nije neophodna i vise volite da odmah predjete na konkretnu stvar. Tokom seksualnog cina imate naviku da posmatrate partnerovo ponasanje, a narocito njegov izraz lica. Niste previse vezani za jednog partnera i desava se da budete u vezi s nekoliko njih istovremeno. Za vas je to normalna pojava i u tome ne vidite nista nenormalno. Vise vam odgovaraju labave seksualne veze, jer ne ogranicavaju osecaj slobode.
Kupite neki donji ves, cipele s visokom potpeticom i zaplesite samo za njega. Veoma cete ga iznenaditi, a vi cete uzivati u novoj igri.


RIBE

Emocije upravljaju vasim zivotom, a tako je i kada je o seksu rec. Iako vi u ljubavnom cinu imate podredjenu ulogu, to vas ne sprecava da izrazite svoje najdublje emocije. U seksu ste mastoviti i osecajni, zudite za uzbudjenjem i senzualnoscu. Zato vam najvise odgovaraju izuzetno slobodni partneri. Tokom seksa na prvi pogled delujete uzdrzano i prepustate dominaciju partneru. Perverznost vam nije urodjena, ali je ne izbegavate ako je to u funkciji onoga sto se desava u krevetu. Relativno kasno seksualno sazrevate, ali uspevate da nadoknadite propusteno.
Da bi vas seksualni zivot bio jos bolji, pustite masti na volju. Igrajte se sa partnerom.
Kupite neki neobican komplet ili neku erotsku igracku i pricinite vasem partneru zadovoljstvo o kome je samo mogao da masta. Neka nova zanimljiva poza takodje moze mnogo unaprediti vas seksualni zivot. Nikada nije kasno za to.

Ljubavna poza: jelen
Erogene zone: stopala
Idealni partneri: Skorpija i Rak

Sačuvana
Pre nego što uradite nešto, morate da budete neko...

Fanta

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 5090
Одг: EROTSKI HOROSKOP!
« Odgovor #1 poslato: 02-06-2009, 16:52:07 »

Što se mog znaka tiče, greška 100%
Sačuvana

m_djordjevic

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 86
Одг: EROTSKI HOROSKOP!
« Odgovor #2 poslato: 02-06-2009, 19:03:53 »

Laro sto se mog podznaka tice 100% pogodak, samo me interesuje odkud ti sex horoskopp za podznake.

Nisam pogledao po forumu ali ako nema izbaci bar i poze koje si navela u ovom horoskopu.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.071 sekundi sa 21 upita.