Razne zanimljive teme > Životinje - Kućni Ljubimci

Mačke - Mace

<< < (2/109) > >>

Phreak:
Lepo, lepo... :aq04:
a nisam cuo za to da smiruje dusu...

autentik:
pa kao fora  ako imaš akvarijum -  on  sa onim njegovim zvukom kao iz mora smiruje nerve, nekako se stapaš sa priorodom i vodom iz koje smo na kraju krajeva svi izašli i svi zavisimo od nje

evo tekst  pa pročitajte       Tekst

 :aq05:

Lazarica:
Uh, podseti me na mog bivšeg ljubimca. Imala sam sijamskog mačka 13 godina. Zvao se Marko. A imala sam i papagaje (ninfice), pa kornjačice, pa sam kao mala donosila kući, da ne verujete, male žabice :aq21:. Skroz sam luda za životinjama. Sada nemam ni jednu živuljku u kući, jer sam rekla samoj sebi da se više nikada neću vezivati ni za jednu životinju, jer znam koliko se emocija potroši na njih i koliko sam patila kada su uginuli. Mada, nikad ne reci nikad. A opsesije su mi mačke.

autentik:

--- Citat: Lazarica  17-12-2007, 23:04:29 ---Uh, podseti me na mog bivšeg ljubimca. Imala sam sijamskog mačka 13 godina. Zvao se Marko. A imala sam i papagaje (ninfice), pa kornjačice, pa sam kao mala donosila kući, da ne verujete, male žabice :aq21:. Skroz sam luda za životinjama. Sada nemam ni jednu živuljku u kući, jer sam rekla samoj sebi da se više nikada neću vezivati ni za jednu životinju, jer znam koliko se emocija potroši na njih i koliko sam patila kada su uginuli. Mada, nikad ne reci nikad. A opsesije su mi mačke.

--- Kraj citata ---

Zato su ribice najbolji izbor

Schnuffel:
Mace su zakon. Dokazano je da mačija dlaka leči, jer se u njenom krznu, kada se miluje , stvara neki elektricitet koji pozitivno deluje na ljude. JA IH OBOŽAVAM SVE - DOMAĆE I DIVLJE.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju