Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Dnevni Horoskop  (Pročitano 187844 puta)

0 Članovi i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #520 poslato: 22-09-2016, 12:53:00 »

Vaš horoskop za dan:
22.09.2016.


OVAN
Stalo Vam je da napredujete na različitim stranama, ali ponekad je to nemoguće kada se oko Vas nalaze saradnici različitih profila i ćudi. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce uspešnog poslovanja. Pre ili kasnije moraćete da položite svoje ljubavne račune, ne možete osporiti partnerovo pravo i potrebu da »kontroliše« Vaše kretanje. Nekom dugujete iskrene odgovore. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije.

BIK
Samouvereno branite svoje stavove i neprekidno se suočavate sa različitim komplikacijama koje remete Vašu koncentraciju. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da u potpunosti izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja Vam se dopada, vešto »izmiče« pred Vašim pozivima. Sugestija: Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

BLIZANCI
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike kako biste ostvarili zajedničke interese. Budite diskretniji u različitim susretima i dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što započnete neki ozbiljniji dijalog ili pokrenete »ljubavnu varnicu«. Oslonite se na predosećaj koji imate. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RAK
Vaši saradnici imaju različita gledišta i svako brani svoje poslovne interese. Ponekad je teško dokazati prave vrednosti, ali nemojte gubiti samopouzdanje. Nečije reči ili ponašanje, prihvatite kao dobar podsticaj. Skloni ste čestim promenama u raspoloženju, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Uživajte u privilegijama koje dobijate u krugu svoje porodice. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

LAV
Ne dopada Vam se nečije ponašanje i povremeno gubite kontrolu nad poslovnim dogadjajima. Postoje saradnici koji iznenada remete Vaše planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah. Emotivne varnice ili letargiju koju osećate u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao udaljavanje ili novi »ljubavni suton«. Sve je moguće poboljšati. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

DEVICA
Delujete aktivno na različitim stranama i predlažete korisne ideje, ali postoje saradnici koji nemaju dovoljno sluha za praktična rešenja. Stalo Vam je da neko nagradi Vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. U odnosu sa partnerom uplovili ste u neke »hladne vode«, stoga tražite izlaz ili dobro rešenje u novom društvu. Ako sačuvate pravu meru u ponašanju ne možete pogrešiti. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana, konzumirajte više tečnosti.

VAGA
Očekujete pozitivne odgovore i napredovanje u rešavanju nekih uslova koji su od zajedničkog poslovnog interesa. Tolerantno prelazite preko »sitnih nepravdi« koje postoje u odnosu sa saradnicima. Pred bliskom osobom više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za konkretne poteze. Partner pokušava pravilno i u potpunosti da shvati Vaše namere. Sugestija: Nema razloga za napetost, opustite se.

ŠKORPIJA
Stalo Vam je da ispunite svoje obaveze, ali ne možete da održite dobru koncentraciju na različitim stranama. Pogrešno procenjujete svoje mogućnosti i nečiju saradničku ulogu. Potrebno je da se bolje prilagodite na različite uslove. U odnosu sa voljenom osobom uživajte u sreći koja Vas prati. Nema razloga da se opterećujete suvišnim nekim analizama koje ne donose definitivne odgovore. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili šetnja.

STRELAC
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i sa naglašenim entuzijazmom prihvatate različite obaveze. Zahvaljujuci faktoru sreće prolazite na dobar način, čak i u situacijama kada postoji veći poslovni rizik. U romantičnom raspoloženju, priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom. Sugestija: Uskladite svoje misli i osećanja.

JARAC
Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. U susretu sa saradnicima jasno predstavljate svoje namere i ne ustručavate se da zatražite ono što Vam pripada. U ljubavnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

VODOLIJA
Osećate umor ili nedostatak volje da objašnjavate svoje namere. Stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o novim prilikama na poslovnoj sceni. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava izmedju Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Uživajte u lepim doživljajima i u nečijem društvu. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE
Delujete atraktivno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspeh. Pre ili kasnije, moraćete da ispunite nečije poslovne uslove i zahteve. Potrebno je da neko praktično podržati Vaše ideje. Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu kao da »nešto« od toga nedostaje. Pomalo ste neodlučni i taktizirate. Sugestija: Izbegavajte depresivno raspoloženje i oslonite se na svoju intuiciju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #521 poslato: 25-09-2016, 18:16:33 »

Vaš horoskop za dan:
25.09.2016.


OVAN
Poslovna situacija nije jednostavna kao što na prvi pogled izgleda, stoga nemojte dozvoliti da Vas neko »upotrebi« za svoje skrivene namere. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje ili svoje saradnike i njihovu reakciju. Vama nedostaje nečija pažnja, a partner kao da nema dobru volju da ispuni sva Vaša očekivanja. Moguće je da ponovo preterujete u nekim svojim zahtevima. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko psihološki uznemirava.

BIK
Verujete u sebe i u svoje psiho-fizičke sposobnosti, tako da se ne obazirete previše na različite nesuglasice koje postoje medju saradnicima. Uspeh je moguće ostvariti, ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute. Imate dobar predosećaj, odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Planirajte neki susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

BLIZANCI
Nalazite u prilici da ostvarite nove poslovne kontakte i da priširite svoje saznajne vidike. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i angažovanost u različitim pravcima. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Osećate novi uzlet i beskrajno zadovoljstvo u nekim situacijama. Posebno Vam prija kada sa nekim umete da podelite zajedničke trenutake radosti i sreće. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

RAK
Neko proverava Vaš način rada ili poslovne rezultate, budite promišljeni i strpljivo sačekajte na završne komentare. Zvanično priznanje imponuje Vašoj sujeti, ali Vas i dodatno obavezuje na kontinuirani napor i zalaganje. U odnosu sa voljenom osobom uporno pokušavate da ostvarite svoje namere. Smirite svoje uzavrele strasti kako biste reagovali na najbolji mogući način. Sugestija: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, prijaće Vam relaksacija.

LAV
Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju, osećate potrebu da odbranite svoja prava ili poslovno-finansijske interese. Ukoliko razmišljate o promeni posla, prolongirajte svoju odluku i sačekajte na bolje uslove. Delujete uznemireno, ne možete da se ustežete pred osobom koja ne mari mnogo za Vaša osećanja ili ne poštuje datu reč. Možda suviše subjektivno tumačite nove dogadjaje. Sugestija: Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

DEVICA
Imate dobar predosećaj i vešto izbegavate nove intrigantne situacije. Pokušavate da izbalansirate različite poslovne interese. Ali u nastojanju da se problemi rešavaju na miran način, morate imati i nečiju podršku. U susretu sa voljenom osobom, pažljivije birajte reči kojima pokušavate da opravdate svoje ponašanje ili odluku. Postoji mogućnost da Vas neko ne razume pravilno. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Godi Vam saznanje da neko brine o tome šta radite i čime se bavite, što je dobar predznak da Vam se posvećuje velika pažnja. Delujete samouvereno i odlučno, jer Vaši rezultati na najbolji način ilustruju profesionalne sposobnosti koje posedujete. U odnosu prama partneru potisnite glas razuma i sledite svoja osećanja. Planirajte ljubavni susret ili omiljenu zabavu u društvu bliske osobe. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA
Želite da predstavite nove poslovne ideje i mogućnosti. Stoga, nemojte dozvoliti da Vas neko sputava ili da Vam u odlučujucim momentima nedostaju optimizam i jaka volja. Svi tekući problemi se rešavaju promišljeno i uz nečiju asistenciju. Priuštite sebi dobar provod u odabranom društvu. Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i zajednički osvrt na neke srodne teme. Sugestija: Nalazite se u kreativnoj fazi i zračite pozitivnom energijom.

STRELAC
Potrebno je da pravilno organizujete na različitim stranama. Vaši saradnici imaju dobre namere, bez velikog oklevanja možete da prihvatite nečija uputstva koja garantuju poslovno-finansijski dobitak. Partner očekuje više inicijative sa Vaše strane u dogovorima koje imate. Ako ste slobodni, uputite neku ljubavnu poruku ili »pozitivan signal« osobi koja Vam se dopada. Sugestija: Važno je da uskladite svoj razum i osećanja.

JARAC
Poželjno je da prihvatite nečiju ideju, zarad boljih poslovno-finansijskih uslova i lične sigurnosti. Primećujete da Vaši poslovni problemi postaju tema o kojoj se priča na različitim stranama i mimo Vaše volje. Delujete uznemireno, jer imate utisak kako ne možete da predahnete od nekih dogadjaja koji Vas prate. Partner od Vas očekuje dodatna objašnjenja u smislu »priznavanja istine«. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

VODOLIJA
Nove informacije koje dobijate idu u pozitivnom pravcu i potvrdjuju Vaša poslovna očekivanja. Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj akciji, isplatiće Vam se u dužem vremenskom periodu. Nema razloga da potiskujete svoje emotivne potrebe. Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživajte u nekim zajedničkim trenucima radosti i »ljubavnim čarima«. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RIBE
Osoba koja misli poput Vas ima i slične poslovne interese, tako da su moguće komplikacije u pokušaju da ostvarite svoje ciljeve. Ipak, prijatno iznenadjenje Vas očekuje na nekoj drugoj strani. Sačuvajte prisebnost duha. Novi dogadjaj ili emotivni nesporazum koji Vas zabrinjava, ne ostavlja bitne posledice na Vaš odnos sa voljenom osobom. Nema potrebe da se opterećujete nekim slutnjama. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #522 poslato: 28-09-2016, 17:45:33 »


Vaš horoskop za dan:
28.09.2016.


OVAN
Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećuje procenom tudjih sposobnosti i vrednosti. Budite promišljeni i sačekajte da istina ispliva na površinu. Sačuvajte pozitivan stav o poslovnoj saradnji. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite zajedničke strasti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

BIK
Delujete zabrinuto u očekivanju da neko odgovori na Vaš poziv i poslovnu ponudu. Naslućujete negativan odgovor ili manji gubitak. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačuvali svoju poslovnu poziciju. Partner se suviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju na dobar način bez Vašeg učešća. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

BLIZANCI
Poslovni propust koji ste učinili ne predstavlja presedan, da biste zbog toga prihvatili nečije kaznene mere i oštru notu. Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i postojeće okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Pokušavate da odložite jedan susret, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

RAK
Prihvatite mišljenje većine o nekim spornim dogadjajima. Nema potrebe da osporavate nečiji uticaj ili da se izdvajate iz grupe saradnika. Kvalitetniji uslovi pružaju mogućnost za bolje poslovno izražavanje. Partner ima zamerku na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na »poruku« koja se krije izmedju redova. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

LAV
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima, ne želite da se suočite sa poslovnim neuspehom. Ipak, svaka situacija deluje korisno. Oslobodite se od pogrešnih navika i prihvatite nečije reči kao »dobar putokaz«. Suviše temperamentno reagujete u situacijama za koje Vaša okolina ili voljena osoba ima drugačije vidjenje i rešenje. Sugestija: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

DEVICA
Delujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije Vaše poslovne namere. Svakom se dešava omaška. Zbog loših procena, osetićete izvesnu pometnju i pojačanu tenziju u susretu sa poslovnim partnerima. Sreća je potencijalno na Vašoj strani, postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihički potresaju.

VAGA
Uznemireni ste zbog novih poslovnih dogadjaja i delujete konfuzno, tako da Vaša objašnjenja pred saradnicima zvuče neubedljivo. Nema razloga da rizikujete, prihvatite neku skromniju ponudu. Potrebno je da »pomirite« svoje misli i osećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred osobom koja Vas dobro poznaje. Ponekad se i iskrene namere tumače na pogrešan način. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili boravak u prirodi.

ŠKORPIJA
Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje u društvu poslovnih partnera. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i poruke koje dobijate. Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od neporebnih uzbudjenja. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

STRELAC
Imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja Vas ograničavaju u poslovnom izražavanju. Nema potrebe da trošite svoju energiju na sporedne situacije ili u raspravi sa saradnicima, novo iskustvo deluje poučno. Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na voljenu osobu. Važno je da pravilno uvidite svoju grešku. Sugestija: Izbegavajte konflikte situacije, sačuvajte prisebnost duha.

JARAC
Improvizacija u poslovnim pregovorima predstavlja potencijalni rizik i otvara nova pitanja od zajedničkog interesa. Nečije ideje zvuče vrlo interesantno dok se slušaju, medjutim u praksi je teže ostvariti sve što se zamisli. Promenite svoju taktiku pred voljenom osobom, uzalud prikrivate nezadovoljstvo. Neko dobro razume Vaše namere ili ono što prećutkujete. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA
Nažalost, previše se uplićete u jednu neobičnu situaciju ili u stvari koje ne poznajete dovoljno. Svojim ishitrenim postupcima indirektno iritirate saradnike, poslovna situacija može da iskomplikuje mimo Vaše volje ili uticaja. Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička reklasacija i opuštanje.

RIBE
U susretu sa saradnicima insistirate na svojim namerama i imate dobru poslovnu procenu. Važno je da verujete u svoje sposobnosti i da opravdate nečije poverenje. Pokažite dovoljno sluha za nove poslovne ideje. Raduje Vas nečija emotivna pažnja, osećate se predivno kada Vas prati ljubavni podsticaj. Smišljate neobičnu ideju ili dobar način da iznenadite voljenu osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

MIK

  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 13121
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #523 poslato: 29-09-2016, 09:50:48 »

 :aq21: pogadjaju, k'o kec na desetku wq50
Sačuvana

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #524 poslato: 01-10-2016, 21:44:56 »

Vaš horoskop za dan:
01.10.2016.


OVAN
Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima, jer svako koristi taktiku koju najbolje poznaje. Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. Sugestija: Priušitite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

BIK
Imate stroge kriterijume i iritira Vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard. Ne budite brzopleti, već sačekajte na dobru priliku. Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod Vas pobudjuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju. Sugestija: Izbegavajte suviše naporene i stresne situacije.

BLIZANCI
Imate utisak da Vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju. Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RAK
Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da Vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje. Važno je da nove nesporazume rešavate u hodu i bez dodatnih pritisaka. Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda Vaš partner ima više problema nego što možete da pretpostavite. Sugestija: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka relaksacija.

LAV
Delujete dekocentrisano, jer neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim režimom ili neuspehom. Budite diskretniji u svom ponašanju. Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

DEVICA
Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podršku većine. Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VAGA
Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usudjuje da ih prihvati. Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu eneregiju.

ŠKORPIJA
Ukoliko postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje. Ne budite preterano sujetni, već zatražite nečiju podršku ili savet. Suviše subjektivno doživljavate trenutne dogadjaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Sugestija: Prijaće Vam iskreni razgovor, kao psihološko i emocionalno rasterećenje.

STRELAC
Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama. Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

JARAC
Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika. Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ružičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, pre nego što progovorite. Sugestija: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

VODOLIJA
Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje Vaše zasluge ili da Vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike od poverenja i ugleda. Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu. Sugestija: Prijaće Vam psihološka relaksacija.

RIBE
Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta. Dogovor obećava zajednički dobitak. Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #525 poslato: 07-10-2016, 09:28:11 »

Vaš horoskop za dan:
07.10.2016.


OVAN
Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite odredjene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom. Važno je da učinite ono što osećate, to će Vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja Vam ne odgovara. Sugestija: Potrudite se da previlno usmeravate svoju energiju.

BIK
Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju Vašu emotivnu stranu ličnosti. Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

BLIZANCI
Pogadja Vas nečije rigidno ponasanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevazidjete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili dogadjaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Sugestija: Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

RAK
Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Stoga, nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Suviše Vas pogadja nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje. Sugestija: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

LAV
Neko pokušava da Vas navede na svoje rešenje, ali Vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji Vas obavezuje na dodatni ustupak. Na kraju, pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi i bolji efekat. Mudro zaobilazite odredjenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti, nije uvek sve tako jednostavno. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

DEVICA
Primećujete da novi poslovni dogadjaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez. Voljena osoba analizira Vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija ili boravak u prirodi.

VAGA
Pažljivo analizirate nove poslovne dogadjaje i donosite razumne odluke. Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciju. Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da Vas obraduje ili da Vam ugodi. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA
Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi, nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu Vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevazidjete prosečna merila i da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve. Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osećate. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

STRELAC
Neko u Vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama, čini Vam se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme. Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja Vam se dopada. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

JARAC
Nalazite se u trendu i ispred drugih, odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu Vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su Vam dobra volja i odredjeni profesionalni maniri koji predstavljaju Vaš »zaštitni znak«. Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje »dvoje odabranih«. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

VODOLIJA
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Negde morate da popustite pred nečijim zahtevima. Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje, čini Vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

RIBE
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način, da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu. Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu. Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #526 poslato: 09-10-2016, 11:50:07 »

Vaš horoskop za dan:
09.10.2016.


OVAN
Neke iznenadne promene u poslovanju, više raduju Vas nego Vašu okolinu. Budući da se nalazite u centru važnih dogadjaja, upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente. Procenite dobar trenutak za nastup. Partner često kritikuje Vaše ponašanje, smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. Moguće je da se ne razumete najbolje. Sugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

BIK
Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni dogadjaji ne idu u željenom smeru. Zarad poštovanja nekih privatnih ili poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje. Iritira Vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse, pre nego što nesmotreno ili bez namere povredite nečija osećanja. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i sledite svoju savest.

BLIZANCI
Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. Ipak, Vas spoljašnji uspeh ne predstavlja i veliki adut pred voljenom osobom. U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili »merila vrednosti«. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Strogo procenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretan potez bez suvišnih komentara. Zamerate voljenoj osobi, da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema. Sugestija: Potrebno je da se bolje prilagodjavate na različite promene.

LAV
Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate. Sve je povezano, potrebno je da napravite dobar izbor. Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u Vama pobudjuje osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje. Sugestija: Potrebni su Vam dobar podsticaj i dodatna emotivna inspiracija.

DEVICA
Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu Vašeg uspeha, predstavlja dobro osmišljena kombinacija lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću, priuštite sebi neku »uzbudljivu zabavu« u dvoje. Neko Vam daje do znanja, da obožava Vašu pojavu ili prisustvo. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Postoji osoba koja Vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola, ali dokazivanje pravde ne predstavlja Vaš primarni cilj. Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje Vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno. Sugestija: Poštedite sebe od neprijatnih situacija i novog uzbudjenja.

ŠKORPIJA
Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Osnovni problemi koji utiču na promenu poslovno-finansijske klime proizilaze iz loše komunikacije medju saradnicima. Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, posebno osobi koja to zaslužuje. Sugestija: Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

STRELAC
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju Vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi jedne bliske osobe. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili rekreacija.

JARAC
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje. Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu. Sugestija: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

VODOLIJA
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu. Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima. Suviše burno reagujete na »sitnice«, dok partner na Vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse. Sugestija: Delujete napeto, potrebno je da se opustite.

RIBE
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono što ste izjavili ili učinili. Nema potrebe da izbegavate sučeljavanje. U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko »mirnije utočište«. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #527 poslato: 12-10-2016, 10:44:34 »

Vaš horoskop za dan:
12.10.2016.


OVAN
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese. U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoje misli i energiju.

BIK
Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da Vam pripadaju bolji uslovi. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju Vas pozitivni rezulatati. U ljubavnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne »slabosti«. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

BLIZANCI
Stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje Vas iznenadni dobitak. Delujete zadovoljno zbog događaja koji Vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao »lepši deo stvarnosti« koji Vas prati. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Dobro razmislite o svojim interesima, jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za »osudu«. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

LAV
Stalo Vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko Vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu. Pre ili kasnije moraćete da položite svoje »emotivne račune« i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da »kontroliše« Vaše kretanje. Sugestija: Osetićete veliko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

DEVICA
Delujete aktivno na različitim stranama, postoji osoba koja može da nagradi Vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj. U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u »hladne emotivne vode«, sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i psiho-fizičku kondiciju.

VAGA
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla. U ljubavnom životu prija Vam nečije prisustvo, ali Vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, budite umereni.

ŠKORPIJA
Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju Vaše mišljenje o različitim poslovnim temama. Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

STRELAC
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akomulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze. U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki »ljubavni suton«. Sugestija: Razgovor i relaksacija deluju pozitivno na Vaše psihičko stanje.

JARAC
Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju Vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja Vam se dopada, vešto »izmiče« pred Vašim pozivima. Promenite svoj stil ponašanja. Sugestija: Priuštite sebi bolji tretman i više sati odmora, opustite se.

VODOLIJA
Očekujete pozitivne odgovore u rešavanu poslovno-finansijskih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko »sitnih« nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima. U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati Vaše namere, ali ne možete očekivati »čudo«. Sugestija: Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RIBE
Delujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna i iznenadnim promenama. Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu kao da »nešto« od toga nedostaje. Sugestija: Društvena uloga ili angažovanost deluju pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #528 poslato: 14-10-2016, 13:49:21 »

Vaš horoskop za dan:
14.10.2016.


OVAN
Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umereniji u svojim izjavama pred saradnicima. U ljubavnom životu za razliku od svog partnera, Vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Stoga, povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija u večernjim satima.

BIK
Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali Vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine. Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

BLIZANCI
Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove. Susret sa jednom osobom je neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono sto se krije izmedju redova. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

RAK
Imate dobre ideje, ali neko ograničava Vaš poslovni uticaj. Zbog nečije preterane samovolje osećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost, nalazite se u nazahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite. U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubedjivanje Vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obe strane. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaskacija.

LAV
Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše Vaš uticaj. Ipak, nemojte zaboraviti na osnovna pravila o profesionalnom ponašanju. Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji Vaše emotivne potrebe, prepustite se nekom od onih lepih trenutka inspiracije i radosti. Sugestija: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

DEVICA
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda. Pažljivije birajte saradnike i društvo za intimno poveravanje. Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša Vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet dogadjaja. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte neke »loše navike«.

VAGA
Susret sa jednom osobom potvrdjuje Vaše prognoze. Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu. Ne želite da Vas neko usporava u poslu i da Vas zamara opširnom pričom. Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno »zrno razuma« koje imate. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

ŠKORPIJA
Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i odredjenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere. Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i susret sa prijateljima.

STRELAC
Iritiraju Vas različiti nesporazumi i nečije izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od Vas priželjkuje bolju poziciju, koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni. Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše Vaše primedbe ili poruke koje upućujete. Sugestija: Opustite se od napornih obaveza uz omiljenu zabavu ili hobi.

JARAC
Neko Vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo Vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu. U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa Vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem. Kao da se ne razumete dovoljno. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

VODOLIJA
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja. U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume kao što Vam se to čini. Sugestija: Obaratite pažnju na uredniji način života, prijaće Vam kreativan odmor.

RIBE
Neko odbija da sasluša ili prihvati Vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za odredjene saradnike. Ne treba da prenagljujete u svojim odlukama, ali ni da trpite nečiju samovolju. Priželjkujete zanimljivije dogadjaje u svom ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da ulepša Vaše raspoloženje, proverite. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #529 poslato: 17-10-2016, 16:56:14 »

Vaš horoskop za dan:
17.10.2016.


OVAN
Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na Vašoj strani, do god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava Vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad Vam je teško da pretpostavite različita mišljenja. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja Vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču Vašu nesigurnost. Očekujete više od onoga što partner može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore. Sugestija: Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće Vam relaksacija.

BLIZANCI
U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju. Važno je da ostanete dosledni u svojim ciljevima. Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite. Sugestija: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

RAK
Jasno Vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja. Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da Vas iznenadi. Nasreću nema razloga da brinete. Sugestija: Podstičite kod sebe bolju koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

LAV
Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh Vam se nalazi na dohvat ruke, učinite sve sto je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima. Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi oko Vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu koju ne treba zanemariti. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

DEVICA
Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su Vam praktična rešenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli. Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali Vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Delujete vrlo uporno. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji, prijaće Vam opuštanje.

VAGA
Jasno Vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih dogadjaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet, postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja i timski rad uvek potencijalno donose bolje rezultate. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

ŠKORPIJA
Ne želite da neko menja Vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja Vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima, spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh. Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje Vas prate ili na nečije primetno negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise koje Vam neko predočava. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

STRELAC
Stalo Vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri. Sugestija: Prijaće Vam vedri sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

JARAC
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će Vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u »kritičnim situacijama«. Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu. Sugestija: Svima je potreban pozitivan podsticaj, i razmena misli i osećanja.

VODOLIJA
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka medju saradnicima. Pokazaće se da imate dobru poslovnu procenu i rešenja. Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti Vaš ritam kada se zanesete. Sugestija: Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na Vaše raspoloženje.

RIBE
Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u proceni dobre poslovne prilike koja Vam se nudi. Teško Vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini Vam se da neko nema dovoljno razumevanje za Vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje. Sugestija: Važno je da se rasteretite od suvišnih briga i da akumulirate pozitivnu energiju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #530 poslato: 19-10-2016, 18:56:09 »

Vaš horoskop za dan:
19.10.2016.


OVAN
Potrebno je da odložite neke poslovne dogovore. Povremeno postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu stvaralačke inkubacije. Za sada imate više pitanja nego zadovoljavajućih odgovora, strpljivo sačekajte na bolju poslovnu priliku. Ne možete da se oslobodite emotivnog utiska o jednoj osobi. Često razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne iz sadašnje perspektive. Sugestija: Opustite se, prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

BIK
Stalo Vam je da se napravi pravilna deoba poslovnih ili materijalnih interesa. Potrebno je da preuzmete inicijativnu, jer većina saradnika zagovara lična merila ili uslove koje najbolje poznaje. Nema razloga da prikrivate deo priče, koji pobudjuje novu sumnju ili osećaje nesigurnosti kod voljene osobe. Suočavanje sa istinom predstavlja i veliko psihološko olakšanje. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor i više sati zadravog sna.

BLIZANCI
Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene ili neobične situacije, morate da prihvatite i odredjeni stepen poslovnog rizika. Nema razloga da preuveličavate svoje mogućnosti ili da kršite osnovna pravila u poslovanju. Iznenadni susret sa jednom osobom za Vas predstavlja emotivni vrhunac, ali na žalost to oduševljenje brže prolazi nego što biste to želeli. Ponekad je poželjna i ona utešna varijanta. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

RAK
Ne uspevate najbolje da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Ne budite previše razmetljivi, već na vreme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Voljena osoba ignoriše Vase ideje i pokušava da Vas navede na svoje planove. Čini Vam se da ne možete da se dogovorite o osnovnim stvarima. To je prolazna faza. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

LAV
Početni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem različitih komplikacija. Važno je da napravite listu prioriteta ili da prihvatite koristan savet u daljoj poslovnoj orijentaciji. Položaj Meseca dodatno utiče na Vasu emotivnu uznemirenost ili na loše procene, a partner ne želi da popusti pred Vašim molbama. Smislite neko alternativno rešenje. Sugestija: Nema razloga da se previše uzbudjujete oko nekih prolaznih dogadjaja i sitnica.

DEVICA
Pokušavate da se distancirate prema osobi koja ponavlja pogrešnu priču. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom, ostavlja dobar utisak na saradnike i potvrdjuje Vašu afirmativnu ulogu u zajedničkom dogovoru. Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku novu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Učinite više nego obično, kako biste ostavili poseban utisak i osvojili osobu do koje Vam je stalo. Sugestija: Važno je da primenjujete oprobane recepte, kao podsticaj za dobro raspološenje.

VAGA
Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o novim poslovnim prilikama. Dobro proverite različite informacije i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Ponekad kompletnu situaciju treba postupno analizirati na više načina. Ne možete zavaravati blisku osobu o nekim stvarima, koje deluju kao poznata priča. Potrudite se da sa više emocija privučete nečiju pažnju. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

ŠKORPIJA
Ukoliko Vam nedostaje dobra volja ili koncentracija, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći napor. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku. Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje ili da zanemari neki zajednički dogovor koji imate. Potrebno je da se dovoljno glasno čuje i Vaša reč. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

STRELAC
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalnu opasnost za Vaše poslovno-finansijske interese. Uostalom, uvek postoji faktor promene i iznenadjenja. Nema potrebe da naivno podcenjujete partnerove mogućnosti ili da se suviše zanosite za subjektivnim procenama. Lakomislenost je posledica površnog rasudjivanja. Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje, opustite se na odgovarajući način.

JARAC
Iskustvo Vas opominje da ne treba verovati osobi, koja ima neobičnu reputaciju ili za koju Vaši saradnici govore u nekom negativnom kontekstu. Odložite nove finansijske kalkulacije ili neki vid udruživanja pod sumnjivim okolnostima. Imate utisak kako Vam ljubav i lično zadovoljstvo nepobitno izmiču. Dobro razmislite i nemojte prihvatiti pasivnu ulogu pred voljenom osobom. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

VODOLIJA
Uporno pokušavate da impresionirate svoju okolinu ili jednu uticajnu osobu, koju ste nedavno upoznali. Ipak, sve što činite više podseća na preuveličavanje ili na preterano eksponiranje. Do uspeha se ne stiže na lak i jednostavan način. Umesto da intenzivno razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i propuste koje činite. Nedostaje Vam samokritika. Sugestija: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

RIBE
Imate dobru procenu o novim poslovno-finansijskim prilikama. Umete da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima i dobijate pohvale sa različitih strana. Medjutim, ne želite da se zaustavite na sadašnjoj poziciji. Osećate se kao da Vam neko uskraćuje mogućnost novog izbora ili emotivnog zadovoljstva. Smeta Vam i saznanje, da partner deluje odsutno ili nezainteresovano za Vaše ideje. Sugestija: U iskrenom razgovoru uvek možete da olakšate svoju savest.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #531 poslato: 22-10-2016, 13:41:31 »

Vaš horoskop za dan:
22.10.2016.


OVAN
Ne želite da odgovarate na nečija provokativna pitanja ili da ponavljate poznatu priču. Loša komunikacija sa saradnicima, negativno se odražava na Vašu koncentraciju i na poslovne rezultate. Ukoliko ste nezadovoljni emotivnim ili bračnim statusom, preuzmite na vreme stvari u svoje ruke. Nemojte oklevati da se suočite sa istinom ili sa osobom koja u Vama podstiče nemir. Sugestija: Planirajte izlazak ili neki interesantan susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

BIK
Po mišljenju saradnika Vaše ideje predstavljaju veliki rizik, stoga nemojte očekivati značajnu poslovnu ili praktičnu podršku. Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima, ali dodatni stres se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje. Ljubavna pažnja uvek deluje vrlo podsticajno i kao najbolji lek za dušu. Opustite se u svom svetu intime i u društvu bliske osobe. Sugestija: Razmislite na koji način treba da poboljšate svoju koncentraciju.

BLIZANCI
Nalazite se u prilici da korigujete različite propuste ili da završite neke obaveze starijeg datuma. Važno je da se pravilno razumete sa svojim saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost. Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Ponekad morate postavljati direktna pitanja da biste čuli istinu. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

RAK
Ne dopada Vam se nečiji poslovni nastup, ali na sreću brzo ćete promeniti mišljenje o toj osobi. Uostalom dela govore više od reči, strpljivo sačekajte na završnu fazu ili na dobitak koji Vam pripada. Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete. Ne možete previše odlagati objašnjenja koja se od Vas očekuju. Sugestija: Ulepšajte sebe i svoju okolinu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

LAV
Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite svaki koristan savet koje Vam nude bliski saradnici. U nameri da predstavite svoje ideje na originalan način, moguće je da pogrešno pretpostavite nečiju reakciju. Nemojte zavaravati svog partnera nekom pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom ne mora biti važnije ono što govorite, nego ono što činite i osećate. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

DEVICA
Nalazite se za korak ispred drugih saradnika, tako da Vaši poslovno-finansijski rezultati prevazilaze prosečna merila. Nema razloga za lažnu skromnost kada se dogovora i odlučuje o poslovnim interesima. Partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama kroz koje prolazite. Usrećite osobu do koje Vam je stalo na neki poseban način. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i delujete dobronamerno.

VAGA
Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Budite diskretniji u interpersonalnim susretima. Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja, pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite u idejnim kombinacijama. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

ŠKORPIJA
Možda optužujete pogrešnu osobu za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Preuzmite odgovornost za ono što se dešava. Izbegavajte destruktivno ponašanje pred bliskom osobom. Kažnjavanjem drugih, više indirektno kažnjavate sami sebe ili se zaklanjate od istine koju ne želite da prihvatite. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga i obaveza.

STRELAC
Nalazite se u dobroj prilici da završite posao koji će Vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i posebnu materijalnu korist ili dobitak koji priželjkujete. Ipak, bolje je da svoju energiju usmerite u pravcu rešavanja aktuelnih problema. Nema potrebe da se previše opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlosti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom sa kojim imate dobar odnos. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

JARAC
Bolje je da ispunite svoje redovne obaveze, nego da se previše bavite dalekim prognozama. Svoje profesionalne sposobnosti možete da potvrdite u konkretnim situacijama i bez velike rasprave sa saradnicima. Prihvatite neku igru zavodjenja ili ljubavni poziv. Uz kompletan utisak koji želite da ostavite, budite i dovoljno šarmantni pred osobom koja testira Vaše duhovne kvalitete. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

VODOLIJA
Nemojte dozvoliti da Vas neko od saradnika kritikuje bez pravog ili dobrog povoda. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom poslovnog rizika. Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Medjutim, neko ko nije najbolje upućen pogrešno karakteriše Vaše ponašanje kao neozbiljnost ili emotivnu površnost. A prvi utisak, ne mora biti i presudan. Sugestija: Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

RIBE
Nalazite se pod odredjenim psihološkim pritiskom, ali neko Vas ubedjuje da nastavite sa započetom inicijativom i da se ne obazirete na negativne komentare. Na kraju, morate razlikovati moralnu od fizičke hrabrosti. Ukoliko ne nazirete dobro rešenje, sačekajte da se stišaju negativne strasti koje povremeno osećate u svom okruženju. Nemojte zaoštravati svoj odnos sa voljenom osobom. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #532 poslato: 24-10-2016, 19:02:04 »

Vaš horoskop za dan:
24.10.2016.


OVAN
Imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja Vas ograničavaju u poslovnom izražavanju. Nema potrebe da trošite svoju energiju na sporedne situacije ili u raspravi sa saradnicima, novo iskustvo deluje poučno. Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na voljenu osobu. Važno je da pravilno uvidite svoju grešku. Sugestija: Izbegavajte konflikte situacije, sačuvajte prisebnost duha.

BIK
Improvizacija u poslovnim pregovorima predstavlja potencijalni rizik i otvara nova pitanja od zajedničkog interesa. Nečije ideje zvuče vrlo interesantno dok se slušaju, medjutim u praksi je teže ostvariti sve što se zamisli. Promenite svoju taktiku pred voljenom osobom, uzalud prikrivate nezadovoljstvo. Neko dobro razume Vaše namere ili ono što prećutkujete. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

BLIZANCI
Nažalost, previše se uplićete u jednu neobičnu situaciju ili u stvari koje ne poznajete dovoljno. Svojim ishitrenim postupcima indirektno iritirate saradnike, poslovna situacija može da iskomplikuje mimo Vaše volje ili uticaja. Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička reklasacija i opuštanje.

RAK
U susretu sa saradnicima insistirate na svojim namerama i imate dobru poslovnu procenu. Važno je da verujete u svoje sposobnosti i da opravdate nečije poverenje. Pokažite dovoljno sluha za nove poslovne ideje. Raduje Vas nečija emotivna pažnja, osećate se predivno kada Vas prati ljubavni podsticaj. Smišljate neobičnu ideju ili dobar način da iznenadite voljenu osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećuje procenom tudjih sposobnosti i vrednosti. Budite promišljeni i sačekajte da istina ispliva na površinu. Sačuvajte pozitivan stav o poslovnoj saradnji. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite zajedničke strasti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

DEVICA
Delujete zabrinuto u očekivanju da neko odgovori na Vaš poziv i poslovnu ponudu. Naslućujete negativan odgovor ili manji gubitak. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačuvali svoju poslovnu poziciju. Partner se suviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju na dobar način bez Vašeg učešća. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

VAGA
Poslovni propust koji ste učinili ne predstavlja presedan, da biste zbog toga prihvatili nečije kaznene mere i oštru notu. Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i postojeće okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Pokušavate da odložite jedan susret, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

ŠKORPIJA
Prihvatite mišljenje većine o nekim spornim dogadjajima. Nema potrebe da osporavate nečiji uticaj ili da se izdvajate iz grupe saradnika. Kvalitetniji uslovi pružaju mogućnost za bolje poslovno izražavanje. Partner ima zamerku na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na »poruku« koja se krije izmedju redova. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

STRELAC
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima, ne želite da se suočite sa poslovnim neuspehom. Ipak, svaka situacija deluje korisno. Oslobodite se od pogrešnih navika i prihvatite nečije reči kao »dobar putokaz«. Suviše temperamentno reagujete u situacijama za koje Vaša okolina ili voljena osoba ima drugačije vidjenje i rešenje. Sugestija: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

JARAC
Delujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije Vaše poslovne namere. Svakom se dešava omaška. Zbog loših procena, osetićete izvesnu pometnju i pojačanu tenziju u susretu sa poslovnim partnerima. Sreća je potencijalno na Vašoj strani, postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihički potresaju.

VODOLIJA
Uznemireni ste zbog novih poslovnih dogadjaja i delujete konfuzno, tako da Vaša objašnjenja pred saradnicima zvuče neubedljivo. Nema razloga da rizikujete, prihvatite neku skromniju ponudu. Potrebno je da »pomirite« svoje misli i osećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred osobom koja Vas dobro poznaje. Ponekad se i iskrene namere tumače na pogrešan način. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili boravak u prirodi.

RIBE
Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje u društvu poslovnih partnera. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i poruke koje dobijate. Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od neporebnih uzbudjenja. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

MIK

  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 13121
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #533 poslato: 27-10-2016, 17:57:36 »

 :aq04:
Sačuvana

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #534 poslato: 28-10-2016, 15:35:38 »

Vaš horoskop za dan:
28.10.2016.


OVAN
Na poslovnoj sceni sve ima svoj »vek trajanja«, ali Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevazidjene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje ili ponašanje. Voljena osoba pokušava da Vas ostavi u ubedjenju, kako da je sve u najboljem redu. Ali, Vi naslućujete novi problem i to utiče na Vaše raspoloženje. Pokušavate da izbegnete novu raspravu. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.

BIK
Zahvaljujući dobrim procenama očekuje Vas uspeh u polju komunikacije ili u poslovnim pregovorima. Delujete organizovano u svakom pogledu i umete da nametnete svoje visoke kriterijume pred saradnicima. Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Na sreću, uvek postoji »dobra zamena«. Budite dovoljno diskretni. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi, koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive poslovno-finansijske ponude. Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

RAK
Neko Vam direktno daje do znanja, da sve ima svoju cenu ili da ne očekujete previše od novih poslovno-finansijkih pregovora. Predstoji Vam manji gubitak, koji treba da usvojite kao novu lekciju o poslovnom ponašanju. Osoba koja Vas prihvata sa iskrenim simpatijama ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i na nove odluke. Sugestija: Prijaće Vam neki vid psihološke relaksacije.

LAV
Očekuju Vas različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na Vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju. Odložite naporne pregovore ili obaveze koje Vas suviše zamaraju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja Vas iskreno podržava. Važno je da osetite zadovoljstvo i emotivnu prihvaćenost u nečijem društvu. Sugestija: Uskladite svoje misli i osećanja.

DEVICA
Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije Vaše tajne planove, stoga ne budite naivni ili brzopleti. U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

VAGA
Obratite pažnju na različite informacije na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili prošireni uspeh ili novčani dobitak. Ne budite suviše sitničavi i zahtevni prema bliskim saradnicima. Uživajte u raznovrsnim i lepim stvarima koje obogaćuju Vaše životno iskustvo. Pokažite velikodušnost prema svojoj porodici i bliskoj osobi. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

ŠKORPIJA
Ne dopada Vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Ipak, nemojte dozvoliti da neko od saradnika u Vama podstiče niske strasti ili želju za takmičarskom ulogom. Budite mudri i uzdržani. Postoje odredjene situacije koje treba izbegavati, jer emotivno rivalstvo uvek ostavlja i različite posledice. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

STRELAC
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi pred saradnicima očekuju Vas pozitivni rezultati. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga skoro nezamenljiva u poslovno-finansijskim kombinacijama. Važno je da ostavljate zapaženi utisak i da se o Vama govori u nekom dopadljivom kontekstu. Upotrebite svoj šarm i odgovorite na ljubavnu poruku. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

JARAC
Očekuje Vas niz interesantnih susreta, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno, da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite neku interesantnu zabavu u dvoje. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

VODOLIJA
Imate ambiciozne planove i uporno pokušavate da ostvarite svoje ciljeve. Medjutim, Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate suviše nametljivo u društvu saradnika. Bolje je da se opredelite za umerenije rešenje. Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara. Sugestija: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

RIBE
U susretu sa saradnicima obratite pažnju na različite detalje ili na neke skrivene poruke. Prikupite sve neophodne informacije i razmislite na koji način treba da nametnete svoje stavove, pri tome nemojte povrediti nečije interese. U odnosu sa voljenom osobom, bolje je da izbegavate sučeljavanje ili takmičarske uloge koje Vas navode na loše rešenje. Sugestija: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #535 poslato: 30-10-2016, 21:27:59 »

Vaš horoskop za dan:
30.10.2016.


OVAN
Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije, kako biste na vreme razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezniji kome ili šta obećavate. Testirate nečiju naklonost, ali pri tome koristite suviše subjektivna merila. Ne budite nestrpljivi i nepravedni prema bliskoj osobi. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

BIK
Ponekad je teško kontrolisati ili strogo usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh. Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i budite aktivni na različitim stranama. Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret. Sugestija: Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

BLIZANCI
Potrebno je da se upravljate prema utvrdjenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da Vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska i dijetalna ishrana.

RAK
Potrebno je da sačuvate lično dostojanstvo u društvu saradnika, budite dovoljno hrabri u suočavanju sa njihovim zahtevima. Testirajte svoje profesionalne sposobnosti u različitim prilikama. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i postupke, osećate emotivnu tenziju i izvesno nezadovoljstvo. Nemojte prkositi osobi koja dobro poznaje Vaše slabosti i mane. Sugestija: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbudjenja.

LAV
Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite i negativne komentare. Gubite dragocenu energiju na neke sporedne situacije. Potrebno je da pravilno rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršeni čin i u neugodnu situaciju. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje. Sugestija: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

DEVICA
Ukoliko Vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju sadašnju strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete novo emotivno zbližavanje. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

VAGA
Pokušavate da razrešite razlicite nesporazume i iznenadne probleme u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali ne postoji dokaz koji bi Vas ubedio u ozbiljnost dogovora. Jasno je da stvari umeju da izgledaju drugačije. Ne možete da se pomirite sa nečijom emotivnom ulogom, ali vreme će pokazati da suviše strogo ocenjujete blisku osobu. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

ŠKORPIJA
Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem, razmislite o uvodjenju novog režima ili efikasnijeg poslovnog dijaloga. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način kompletnu situaciju ne rešavate u svoju korist. Osećate novi talas emotivne inspiracije. Vaša pojava i izlivi nežnosti deluju skoro neodoljivo, pod uslovom da se obraćate pravoj osobi. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

STRELAC
Opterećeni ste različitim obavezama, tako da nemate dovoljno strpljenja u iščekivanju na nečiju uslugu ili odgovor. Vas poslovni status lako može da se promeni na bolje, pod uslovom da Vas zaštiti jedna uticajna osoba. Priželjkujete više emotivnog razumevanja. Planirajte susret sa bliskom osobom koja Vas podstiče na pozitivno razmišljanje. Sugestija: U večernjim satima prijaše Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

JARAC
Splet novih okolnosti utiče na trenutnu situaciju na poslovnoj sceni, ali nema razloga za preteranu zabrinutost. Razmislite o alternativnom rešenju, ponekad treba pokušati sa nekim novim ili neobičnim idejama. Opustite se. Ne uspevate da privučete nečiju emotivnu pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje ste vešto osmislili. Grešite u svojoj proceni, ali sve može da se ispravi. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

VODOLIJA
Nema potrebe da uporno zagovarate novu ideju koja izaziva veliko negodovanje medju bliskim saradnicima. Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Svojim ponašanjem ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Ne možete očekivati neko »čudo« u ljubavnom dijalogu, a da se dobro ne angažujete. Sugestija: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

RIBE
Ukoliko Vas iritiraju nečiji stavovi i ponašanje, izbegavajte novu raspravu. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje poslovni dogovor. Ponekad treba stvarati u tišini i kreativnoj izolaciji. Često umete da idealizujete odredjene dogadjaje. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja koje trenutno ne umete pravilno da kanališete. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«, opustite se.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #536 poslato: 01-11-2016, 17:43:21 »

Vaš horoskop za dan:
01.11.2016.


OVAN
Veliki efekti ponekad brzo iščezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o dobrim poslovnim prilikama. Ukoliko trpite neuspeh, sagledajte sve prave razloge. Vaše emotivno nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i »emotivne varnice«, samo pogoršavaju zajednički odnos. Promenite svoje ponašanje. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.

BIK
Ukoliko se nalazite u nekoj osetljivijoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći mentalni napor. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku. Postavite odredjena pravila u ljubavnom dijalogu. Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje koja deluje iritirajuće. Sugestija: Važno je da se oslonite na svoj razum.

BLIZANCI
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje ne poznajete dovoljno. Uvek postoji faktor iznenadjenja i mogućnost za poslovne promene. Korektno ispunite svoj deo obaveza. U ljubavnom dijalogu umete da ostavite željeni utisak, ali nemojte potcenjivati ni partnerove raznovrsne mogućnosti i domet. Prijaće Vam više nežnosti. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

RAK
Ponekad ljubav i zadovoljstvo ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Iskustvo Vas opominje da ostanete uzdržani, pred osobom za koju Vaši saradnici govore u negativnom kontekstu. Oslonite se na svoje znanje i sposobnosti. Zadržavate emotivnim distancu i delujete suviše oprezno pred svojim partnerom, kao da ne želite da neko povredi Vaša osećanja. Nepotrebno se pribojavate. Sugestija: Sačuvajte pozitivno raspoloženje.

LAV
Pokušavate da impresionirate svoju okolinu na različite načine. Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju i da afirmišete svoje ideje. Ipak, mnoge stvari koje činite podsećaju na klasično preuveličavanje ili na lično eksponiranje. Umesto da se opterećujete razmišljanjem o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i propuste koji Vam se podkradaju. Sugestija: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

DEVICA
Umete da napravite dobru procenu u poslovno-finansijskim pregovorima. Medjutim, dogadjaji koji Vas prate u privatnom životu ne mogu da se izjednače sa Vašim poslovnim rezultatima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rešenja koja Vam nedostaju. Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga i da olakšate svoju savest.

VAGA
Potrudite se da odložite neke obaveze, postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Potrebno Vam je dobro rešenje, koje bi zadovoljilo različite kriterijume. U Vašoj glavi je trenutno više pitanja, nego zadovoljavajućih odgovora. Neko pobudjuje Vaše emotivno interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Priželjkujete novi emotivni susret i više radosti. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.

ŠKORPIJA
Suočavate se sa dodatnim komplikacijama u pokušaju da uskladite različita interesovanja i zahteve sa svojom okolinom. Ipak, svako od Vas ima svoju listu prioriteta. Nema potrebe da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na Vaše saradnike. Ne želite da se pomirite sa nečijom samovoljom, imate utisak da Vam bliska osoba vešto i uporno nameće neku sporednu ulogu. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

STRELAC
Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene ili nepoznate situacije, neophodno je da prihvatite i odredjeni stepen poslovnog rizika. Bolje je da se ne zanosite suviše nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko emotivno zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi u odnosu na Vaša očekivanja. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

JARAC
Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Nema potrebe da se ponašate suviše razmetljivo, zatražite na vreme nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Čini Vam se kao da iz nekog čudnog ili nejasnog razloga, voljena osoba uporno ignoriše Vaše ideje. Pokušavate da odgonetnete partnerovu ćudljivost. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

VODOLIJA
Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu nesigurnost ili na subjektivne procene u poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost. Voljena osoba dobro poznaje Vašu ćud i karakter, ne možete da prikrijete svoje pravo raspoloženje. Razgovarajte iskreno sa bliskom osobom o svojim potrebama. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

RIBE
Osećate priliv pozitivne energije i mislite da sve što započenete, možete da privedete kraju bolje nego Vaši saradnici. U naletu dobrog raspoloženja uspevate da završite različite obaveze i da budete od velike pomoći. Čini Vam se da voljena osoba spremno reaguje na svaki Vaš mig. Upriličite neku uzbudljivu zabavu u dvoje, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Sugestija: Važno je da uživate u lepim stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #537 poslato: 04-11-2016, 15:52:18 »

Vaš horoskop za dan:
04.11.2016.


OVAN
Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše Vaš uticaj. Ipak, nemojte zaboraviti na osnovna pravila o profesionalnom ponašanju. Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji Vaše emotivne potrebe, prepustite se nekom od onih lepih trenutka inspiracije i radosti. Sugestija: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

BIK
Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali Vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine. Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

BLIZANCI
Susret sa jednom osobom potvrdjuje Vaše prognoze. Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu. Ne želite da Vas neko usporava u poslu i da Vas zamara opširnom pričom. Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno »zrno razuma« koje imate. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

RAK
Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i odredjenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere. Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i susret sa prijateljima.

LAV
Iritiraju Vas različiti nesporazumi i nečije izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od Vas priželjkuje bolju poziciju, koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni. Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše Vaše primedbe ili poruke koje upućujete. Sugestija: Opustite se od napornih obaveza uz omiljenu zabavu ili hobi.

DEVICA
Neko Vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo Vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu. U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa Vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem. Kao da se ne razumete dovoljno. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

VAGA
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja. U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume kao što Vam se to čini. Sugestija: Obaratite pažnju na uredniji način života, prijaće Vam kreativan odmor.

ŠKORPIJA
Neko odbija da sasluša ili prihvati Vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji Vas vezuju za odredjene saradnike. Ne treba da prenagljujete u svojim odlukama, ali ni da trpite nečiju samovolju. Priželjkujete zanimljivije dogadjaje u svom ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da ulepša Vaše raspoloženje, proverite. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

STRELAC
Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umereniji u svojim izjavama pred saradnicima. U ljubavnom životu za razliku od svog partnera, Vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Stoga, povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija u večernjim satima.

JARAC
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda. Pažljivije birajte saradnike i društvo za intimno poveravanje. Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša Vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet dogadjaja. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte neke »loše navike«.

VODOLIJA
Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove. Susret sa jednom osobom je neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono sto se krije izmedju redova. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

RIBE
Imate dobre ideje, ali neko ograničava Vaš poslovni uticaj. Zbog nečije preterane samovolje osećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost, nalazite se u nazahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite. U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubedjivanje Vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obe strane. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaskacija.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #538 poslato: 06-11-2016, 16:26:27 »

Vaš horoskop za dan:
06.11.2016.


OVAN
Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno Vam je da stvari izgledaju drugačije od onoga što čujete u bliskom okruženju. Pokušajte bolje da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na sve Vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji. Sugestija: Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

BIK
Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme. Prihvatite kompromis, kao dobar početak u poslovnom dijalogu. Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosećate dobar rasplet za oboje. Sugestija: Važno je da pravilno kontrolišete svoju sujetu.

BLIZANCI
Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare, ne treba da odgovarate po sličnom principu. Razmislite o »varijanti pomirenja« sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti koje Vas povezuju. Sugestija: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

RAK
Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice. Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost. Sugestija: Posvetite pažnju stvarima koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

LAV
Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Sačekajte na bolje uslove. Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou Vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovih interesovanja i kretanja. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte neke »loše navike«.

DEVICA
Ukoliko Vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

VAGA
Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima. Počinju da Vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda, kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša očekivanja, ali Vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak. Kompromis je moguće ostvariti na zajedničku radost. Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama, dobrom voljom i nesebičnom pažnjom koju poklanjate. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da Vas iznenadi na pomalo ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Izbegavanje istine Vas navodi na neki pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da se previše suprotstavljate ili da pravite novu ljubomornu scenu. Sugestija: Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije koje Vas previše iscrpljuju.

JARAC
Nečije reči produbljuju Vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima. Primećujete kako Vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost. Sugestija: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbudjenja ili stresne situacije.

VODOLIJA
Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate. Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima. Sugestija: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

RIBE
Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor. Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate. Sugestija: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #539 poslato: 09-11-2016, 17:35:33 »


Vaš horoskop za dan:
09.11.2016.


OVAN
Početni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem različitih komplikacija. Važno je da napravite listu prioriteta ili da prihvatite koristan savet u daljoj poslovnoj orijentaciji. Položaj Meseca dodatno utiče na Vasu emotivnu uznemirenost ili na loše procene, a partner ne želi da popusti pred Vašim molbama. Smislite neko alternativno rešenje. Sugestija: Nema razloga da se previše uzbudjujete oko nekih prolaznih dogadjaja i sitnica.

BIK
Pokušate da se distancirate prema osobi koja ponavlja pogrešnu priču. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom, ostavlja dobar utisak na saradnike i potvrdjuje Vašu afirmativnu ulogu u zajedničkom dogovoru. Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku novu ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Učinite više nego obično, kako biste ostavili poseban utisak i osvojili osobu do koje Vam je stalo. Sugestija: Važno je da primenjujete oprobane recepte, kao podsticaj za dobro raspološenje.

BLIZANCI
Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o novim poslovnim prilikama. Dobro proverite različite informacije i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Ponekad kompletnu situaciju treba postupno analizirati na više načina. Ne možete zavaravati blisku osobu o nekim stvarima, koje deluju kao poznata priča. Potrudite se da sa više emocija privučete nečiju pažnju. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

RAK
Ukoliko Vam nedostaje dobra volja ili koncentracija, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći napor. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku. Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje ili da zanemari neki zajednički dogovor koji imate. Potrebno je da se dovoljno glasno čuje i Vaša reč. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

LAV
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalnu opasnost za Vaše poslovno-finansijske interese. Uostalom, uvek postoji faktor promene i iznenadjenja. Nema potrebe da naivno podcenjujete partnerove mogućnosti ili da se suviše zanosite za subjektivnim procenama. Lakomislenost je posledica površnog rasudjivanja. Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje, opustite se na odgovarajući način.

DEVICA
Iskustvo Vas opominje da ne treba verovati osobi, koja ima neobičnu reputaciju ili za koju Vaši saradnici govore u nekom negativnom kontekstu. Odložite nove finansijske kalkulacije ili neki vid udruživanja pod sumnjivim okolnostima. Imate utisak kako Vam ljubav i lično zadovoljstvo nepobitno izmiču. Dobro razmislite i nemojte prihvatiti pasivnu ulogu pred voljenom osobom. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

VAGA
Uporno pokušavate da impresionirate svoju okolinu ili jednu uticajnu osobu, koju ste nedavno upoznali. Ipak, sve što činite više podseća na preuveličavanje ili na preterano eksponiranje. Do uspeha se ne stiže na lak i jednostavan način. Umesto da intenzivno razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i propuste koje činite. Nedostaje Vam samokritika. Sugestija: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

ŠKORPIJA
Ne uspevate najbolje da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Ne budite previše razmetljivi, već na vreme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Voljena osoba ignoriše Vase ideje i pokušava da Vas navede na svoje planove. Čini Vam se da ne možete da se dogovorite o osnovnim stvarima. To je prolazna faza. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

STRELAC
Potrebno je da odložite neke poslovne dogovore. Povremeno postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu stvaralačke inkubacije. Za sada imate više pitanja nego zadovoljavajućih odgovora, strpljivo sačekajte na bolju poslovnu priliku. Ne možete da se oslobodite emotivnog utiska o jednoj osobi. Često razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne iz sadašnje perspektive. Sugestija: Opustite se, prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

JARAC
Stalo Vam je da se napravi pravilna deoba poslovnih ili materijalnih interesa. Potrebno je da preuzmete inicijativnu, jer većina saradnika zagovara lična merila ili uslove koje najbolje poznaje. Nema razloga da prikrivate deo priče, koji pobudjuje novu sumnju ili osećaje nesigurnosti kod voljene osobe. Suočavanje sa istinom predstavlja i veliko psihološko olakšanje. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor i više sati zadravog sna.

VODOLIJA
Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene ili neobične situacije, morate da prihvatite i odredjeni stepen poslovnog rizika. Nema razloga da preuveličavate svoje mogućnosti ili da kršite osnovna pravila u poslovanju. Iznenadni susret sa jednom osobom za Vas predstavlja emotivni vrhunac, ali na žalost to oduševljenje brže prolazi nego što biste to želeli. Ponekad je poželjna i ona utešna varijanta. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

RIBE
Imate dobru procenu o novim poslovno-finansijskim prilikama. Umete da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima i dobijate pohvale sa različitih strana. Medjutim, ne želite da se zaustavite na sadašnjoj poziciji. Osećate se kao da Vam neko uskraćuje mogućnost novog izbora ili emotivnog zadovoljstva. Smeta Vam i saznanje, da partner deluje odsutno ili nezainteresovano za Vaše ideje. Sugestija: U iskrenom razgovoru uvek možete da olakšate svoju savest.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice
 

Stranica je napravljena za 0.217 sekundi sa 24 upita.