Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Kako se ko javlja na telefon...  (Pročitano 10475 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik_paracin

  • Gost
Kako se ko javlja na telefon...
« poslato: 29-04-2006, 11:19:21 »

*Ovan - Ako se uopæe javi na telefon, bace se na slušalicu i odluèno vikne "halo". Ako on zove: jasno predstavljanje, a zatim slijedi malo rijeèi - samo one bitne.

*Bik - "Halo?" s profinjenim toom, a zatim sluša sa strpljenjem umjesto bavljenja sitnicama odmah prelazi na ono najhitnije. Njegovi pozivi usmjereni su prije svega obitelji, braènom drugu, djeci... a sve ih je opremio s mobitelom, kako bi uvijek znao gdje se nalaze, što je zapravo instinktivna, pomalo smiješna karakteristika Bika.

*Blizanci -Kaže "halo?" s veseljem. Nakon toga je spreman slušati i brbljati, zadovoljan rijeèima koje èuje. Ako on zove, ponekad mu je zadovoljstvo ne predsaviti se, tako da osoba s druge strane žice mora pogaðati.

*Rak - Koji broj telefona Rak najèešæe koristi? Majèin, posebno ako živi daleko od nje, te broj voljene osobe ako živi daleko od Raka. Razgovor s Rakom bit æe najduži. Vi ste ti koji njega zovete? Uvijek je spreman razgovarati, osim u trenutku emotivne krize kada vas i ne sluša.

*Lav -Lijep, hladan "halo" odzvanja telefonom, nakon èega vam se èini da vas sluša. To možda i nije istina jer, iznad svega, on sluša sebe. Takoðer je i veliki glumlac: buduæi da ga ne vidite dok razgovarate, vjerujete da vas sluša ali on se gleda u ogledalu, sprema, organizira dan... itd.

*Djevica - Vezana je uz posao, a kada koristi telefon, to je prvenstveno zbog profesionalnih razloga, ili zbog neèeg korisnog npr. da podsjeti muža da plati raèune, prijateljima prenese raspored kino predstava i sl.

*Vaga - Javlja se s uljudnim i kulturnim "halo" s malo zadrške, koja znaèi da je Vaga raspoložena za slušanje i spremna posvetiti svoje vrijeme onome tko zove. Vaga zove ne samo da èuje veæ iz društvenih pobuda ili ljubavi.

*Škorpion - U sebi ima nešto privlaèno, tako da njegov "halo" vibrira u žici. Ako osjeti da gubi vrijeme može se jako uzrujati, posebno ako su to trenuci lošeg raspoloženja. Ako je dobre volje telefonira svima, ali u lošoj fazi uopæe ne obraæa pažnju na telefon.

*Strijelac -S telefonom ga, kao i s cijelim svijetom, veže pravo prijateljstvo. Raspoložit æe vas i uljepšati vam dan njegov veseli "halo". Buduæi da Strijelac voli društvo, u razgovoru može sudjelovati više od dvoje.

*Jarac -Njegov moto je: èini samo jednu stvar odjednom, ali ju zato napravi kako treba. Ako razgovara s vama, budite sigurni da vas sluša s potpunom pažnjom. Takoðer, kada on zove, od osobe s druge strane žice zahtjeva pažnju, buduæi da zove zbog iznimno važne stvari.

*Vodenjak - Vodenjak Veseo i moderan èovjek, istodobno razgovara na tri telefona i mobitelom, te šalje faks. Štoviše, da bi uštedio vrijeme, dok jednu poruku šalje faksom, drugu šalje e-mailom.

*Ribe - Osjeæate se kao da ste na dnu mora, zato što se njihov ton, glas i uvjeti u kojima telefonira doimaju kao morski val.
Sačuvana

Svilena

  • Gost
Одг: Kako se ko javlja na telefon...
« Odgovor #1 poslato: 23-03-2010, 21:26:04 »

*Strijelac -S telefonom ga, kao i s cijelim svijetom, veže pravo prijateljstvo. Raspoložit æe vas i uljepšati vam dan njegov veseli "halo". Buduæi da Strijelac voli društvo, u razgovoru može sudjelovati više od dvoje.

Ako za strelca vazi isto kao i za strijelca, onda sam ja gotova da me ukucani jednog lepog dana utepaju zbog telefonskih racuna  :aq25:
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.058 sekundi sa 22 upita.