Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Nije baš sve tako crno u hronikama ...  (Pročitano 3050 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Svilena

  • Gost
Nije baš sve tako crno u hronikama ...
« poslato: 07-10-2009, 11:49:57 »

Prepoznala silovatelja u prevozu posle šest godina

Beograđanka M. S. (29) je pre nekoliko dana u gradskom autobusu prepoznala čoveka koji ju je silovao pre šest i po godina i prijavila ga policiji. Materijalni dokazi su potvrdili optužbe M. S., pa su osumnjičenom Z. T. (32) iz Beograda juče stavljene lisice.

M. S. je 28. aprila 2003. godine uveče u Zaplanjskoj ulici napao mlađi muškarac. Oborio ju je i uvukao u dvorište obdaništa. Napasnik je zatim devojku odvukao do haustora vrtića, svukao je i silovao. Posle seksualnog iživljavanja, silovatelj je pobegao. Iako u teškom stanju, povređena M. S., koja je tada imala 23 godine, smogla je snage i silovanje prijavila policiji. Ispričala je detaljno šta je preživela, opisala silovatelja i na osnovu njene izjave napravljen je foto-robot osumnjičenog. Mladić koji je odgovarao opisu i za koga se sumnjalo da je možda silovatelj ubrzo je uhapšen. M. S. je tada prilikom prepoznavanja navela da ju je osumnjičeni mladić silovao i protiv njega je podneta krivična prijava. Ali, da bi se potvrdilo da je taj mladić silovao M. S. urađen je DNK profil privedenog koji se nije poklopio sa biološkim tragovima nađenim na njenom donjem vešu. Nakon toga krivična prijava protiv tog mladića je odbačena.

Uprkos traumi koju je preživela, M. S. se nije predavala. Sve vreme se nadala da će muškarac koji ju je povredio biti priveden pravdi i kažnjen za zlo koje joj je naneo.
- M. S. se nedavno vozila u autobusu na liniji 31. Primetila je mlađeg muškarca, za koga je kasnije utvrđeno da je Z. T., i šokirala se. Odmah je prepoznala muškarca koji ju je silovao i povredio je. Bio je sa suprugom. Kada je izašao iz autobusa, M. S. je krenula za njim i ženom. Zaustavila ga je, skupila hrabrost, i rekla mu: „Ti si mene silovao”.
On je to negirao tvrdeći da je uopšte ne poznaje. Njegova žena bila je šokirana optužbama M. S. Devojka ga je tada pozvala da zajedno odu u policiju i tamo dokaže da je nije silovao. Da li je želeo da svojoj ženi „dokaže” da ga M. S. optužuje bez razloga, a možda je i smatrao da je prošlo dosta vremena i da više nema nikakvih dokaza koji bi mogli da ga okrive, tek Z. T. je pristao da ode s njom u policiju - kaže sagovornik „Blica” blizak istrazi.

M. S. je pred inspektorima tvrdila da ju je taj muškarac silovao, dok je on negirao da je uopšte poznaje i da ju je seksualno napastvovao.
- Nije se nadao da je sačuvan DNK profil osumnjičenog, koji je odmah posle silovanja uzet sa donjeg veša devojke. Tada smo mu uzeli krv na analizu da bi se uradio DNK profil, a veštačenje je rađeno na Biološkom fakultetu. Kada je iz laboratorije stigao rezultat da se DNK profil silovatelja poklapa sa DNK profilom Z. T., on je uhapšen, a M. S. je konačno odahnula - priča naš sagovornik.

Z. T. i dalje tvrdi da je nevin, da nije silovao M. S., iako nauka demantuje tu njegovu izjavu. On je, inače, ranije privođen zbog krađa, ali nikada nije sumnjičen za seksualne zločine. Izvor: Blic

Koliko joj se urezala slika u sećanju nakon 6 godina i svaka joj čast za hrabrost da mu priđe.  :xq011:
Sačuvana

reksys

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1188
Одг: Nije baš sve tako crno u hronikama ...
« Odgovor #1 poslato: 07-10-2009, 11:57:15 »

Za ovako nesto treba neverovatna snaga i hrabrost!!!
Svaka cast.
Sačuvana
Nista nije nemoguće...
 

Stranica je napravljena za 0.064 sekundi sa 21 upita.