Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: WhatsApp Plus Rojo Mod  (Pročitano 1325 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

dominic1991

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1
WhatsApp Plus Rojo Mod
« poslato: 13-09-2022, 04:34:19 »

WhatsApp Plus Rojo je nova verzija popularne aplikacije za razmjenu poruka. Ima živopisno sučelje i zanimljive karakteristike. Takođe podržava velike veličine slika. Ima niz sigurnosnih funkcija koje sprječavaju korisnike da brišu poruke. Međutim, ovu aplikaciju trebate koristiti s oprezom, jer biste mogli završiti sa zabranom vašeg računa.

Štaviše, WhatsApp Plus Rojo nudi dodatni sloj privatnosti. Skriva prve i druge plave kvačice kako bi zaštitio vašu privatnost. Međutim, aplikacija je još uvijek besplatna i zahtijeva od vas da date dozvole i verifikacijski kod. Također možete ažurirati i prilagoditi ovu aplikaciju po svom ukusu. Međutim, trebate uzeti u obzir da WhatsApp Plus Rojo zahtijeva od vas da instalirate aplikacije trećih strana. Stoga prvo provjerite jeste li instalirali pouzdanu antivirusnu aplikaciju.

Još jedna karakteristika WhatsApp Plus Rojo je mogućnost privremenog blokiranja vaših kontakata. Ova funkcija vam omogućava da spriječite neželjene poruke da stignu do vaših kontakata. Također štiti vašu privatnost tako što ne dozvoljava drugim ljudima da čitaju vaš sadržaj i status ćaskanja. Još jedna jedinstvena karakteristika ove aplikacije je mogućnost odabira prilagođene boje za vaše ikone. Osim toga, aplikacija ima novi paket naljepnica koji se razlikuje od svog prethodnika.

Još jedna sjajna karakteristika WhatsApp Plus Rojo-a je njegova sposobnost da prikaže izbrisane fotografije. Takođe vam omogućava da promenite boju platforme. Takođe podržava audio i video datoteke. Osim toga, omogućava vam slanje dužih tekstualnih poruka. Dizajn aplikacije je poboljšan i kompatibilan je sa Android i iOS uređajima. Za razliku od drugih WhatsApp modova, WhatsApp Plus Rojo ne sadrži nikakve reklame. Takođe podržava razmjenu datoteka i fotografija.
Sačuvana

BillBarrett

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1
Odg: WhatsApp Plus Rojo Mod
« Odgovor #1 poslato: 20-12-2022, 02:30:12 »

Može li se s prijateljima u svijetu formirati chat grupa za dijeljenje? Želim natjerati prijatelje da dijele igricu https://modilimitado.com/geometry-dash sa svim tim prijateljima
Sačuvana

LuciaMoran

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1
Odg: WhatsApp Plus Rojo Mod
« Odgovor #2 poslato: 23-06-2023, 16:55:28 »

Svi%u0111a mi se ova aplikacija. Odabrat %u0107u modhihe mod apk za preuzimanje najnovije verzije ove aplikacije za Android.
« Poslednja izmena: 23-10-2023, 10:15:24 od strane LuciaMoran »
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.049 sekundi sa 24 upita.