Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Linkovi => Temu započeo: donwlayco 13-05-2014, 01:28:22

Naslov: Posao u USA (za Studente)
Poruka od: donwlayco 13-05-2014, 01:28:22
(http://images.kurir-info.rs/slika-620x419/majkl-kirbi-sa-srpskim-studentima-1399925447-495399.jpg)

"Letnji program radi i putuj" Ambasade Sjedinjenih Država u Beogradu (Summer Work and Travel) daje šansu studentima da za vreme letnjeg raspusta (21. maj - 1. oktobar ) otputuju u SAD! "Letnji program radi i putuj" je isključivo namenjen redovnim studentima koji žele da po prvi put, za većinu od njih, steknu svoje prvo radno iskustvo, gde će u tom procesu iskusiti šta je sve potrebno uraditi kako bi se obezbedio posao u Americi. Ambasador SAD Majl Kirbi ugostio je ovogodišnje polaznike programa u svojoj rezidenciji pred njihov polazak u novu avanturu.

Uz iskusnu asistenciju profesionalnog kadra SNAP Agencije i američkih poslodavaca studenti će biti u prilici da provere svoje sposobnosti i mogućnosti, testiraju svoju samostalnost, fleksibilnost, komunikativnost na jeziku koji nije maternji i spoznaju kako, zašto i na koji način se organizuje celokupni proces obezbeđivanja posla u Americi. Spoznaće na koji način mogu da zarade i kako da svoju zaradu povećaju kroz rad, pritom shvatiće značaj kvalitetnog zdravstvenog osiguranja koje je SNAP Agencija obezbedila svojim studentima za vreme boravka u SAD.

Posle napornog rada, studenti će imati potrebu za putovanjem kroz SAD (npr. Nju Orleans, Miami, Los Anđeles, San Francisko i izvorište Njujorškog hip-popa. Za sve one koji vole prirodu, prirodne retkosti i pejzaže predlažemo posetu Navaho rezervata u Arizoni, Glacier National Park u Montani ili Grand Kanjon.) kroz koje će se odmarati, a da pritom imaju aktivnu interakciju sa multietničkom nacijom kakva je Američka.

SNAP Agencija se zalaže da studenti kroz Work/Travel program dodatno dobiju bitno  kulturno obrazovanje. Tako SNAP postaje deo sveukupnog obrazovanja studenata koji su još u procesu studiranja i sticanja diploma u  matičnim zemljama.

Najzabavniji deo programa "Radi i Putuj" za studente, urađen po anketi je njihova nezaboravna letnja avantura gde su odvojeni od svojih najbližih i za već nu od njih po prvi put samostalno brinu o sebi.  Na kraju studenti će biti pravi mali ambasadori zemalja iz kojih dolaze, svojim prisustvom kao i  ućešćem u programu će zračiti individualnim kvalitetima i zauvek će ostavljali neizbrisivi trag.

http://www.kurir-info.rs/putujte-u-ameriku-budite-ambasador-srbije-u-sad-clanak-1363707

(https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/t1.0-1/29880_129381547075819_3308436_a.jpg)

http://serbia.usembassy.gov/summer-work-and-travel.html

http://www.posloviamerika.com

http://www.experience.edu.rs

http://www.migrationexpert.com/visa/united-states-embassies/serbia

http://ac-novisad.org/study-work-in-us.html

http://www.011info.com/en/education-program-work-and-travel

https://sr-rs.facebook.com/usaconsblg

http://www.bonaparta.org/ONama
Naslov: Odg: Posao u USA (za Studente)
Poruka od: Petar Petrović 20-03-2015, 21:52:47
ërka od mog prijatelja je išla preko http://www.americanspirit.rs/work-and-travel/ (http://www.americanspirit.rs/work-and-travel/) te agencije. NJu vodi Amerikanac koji se oženio sa jednom našom iz Novog Sada. Posle 15 godina vrtaili se u Srbiju da olobe. NIje mi jasno da neko iz Amerike dođe u Srbiju da zardi, al ako su se preračunali ...
Naslov: Odg: Posao u USA (za Studente)
Poruka od: donwlayco 03-08-2015, 02:27:41
(http://dlcache.com/thumbs/489/gc.ca.gif)

Viza za Canadu

http://www.cic.gc.ca

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/sponsor/index.asp

http://www.canadamaps.info

http://www.workpermit.com/canada/points_calculator.htm

http://www.migrationbureau.com

(http://dlcache.com/thumbs/3a3/visapro.com.gif)
   
US Immigration * Vize za USA

http://www.visapro.com/US-Citizenship-Services.asp

http://travel.state.gov/content/visas/english.html

http://travel.state.gov/content/visas/english/visit/visitor.html

http://www.uscis.gov

http://serbia.usembassy.gov/niv-fee.html

http://www.visajourney.com/forums/

http://www.uscis.gov/family/family-us-citizens

https://www.youtube.com/user/VisaPro/videos
Naslov: Odg: Posao u USA (za Studente)
Poruka od: Michael23 29-11-2015, 10:12:18
Za sve koji odu da rade u Ameriku na bilo koji način i preko bilo kog programa, važno obaveštenje - imate mogućnost za povraćaj poreza USA (http://www.optimumtaxagency.com/) pogledajte na sajtu optimumtaxagency.com