Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: HTC One (M8)  (Pročitano 3408 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
HTC One (M8)
« poslato: 26-03-2014, 10:11:16 »



Novi HTC One pokreće Qualcomm Snaapdragon 801 sa četiri 2.3GHz Krait procesorska jezgra i potpuno integrisanom 4G LTE podrškom,a pokreće ga  Android 4.4 KitKat. Novi HTC One (M8) nudi najnoviji HTC Sense 6™ korisnički interfejs, već instaliran na uređaju ili kao unapređenje softvera koje se može skinuti sa Play Store-a.

HTC, svetski lider u mobilnim inovacijama i dizajnu, u Londonu je predstavila dugo očekivani novi HTC One (M8), najnoviju unapređenu verziju nagrađivanog modela HTC One (M7). Predstavljen u Gunmetal Gray boji, sa najnovijom HTC Sense™ 6 tehnologijom, novi model HTC One (M8) ističe se zahvaljujući kućištu od visokokvalitetnog metala sa Smart Sensor Hub konzolom koja predviđa vaše potrebe i koristi Motion Launch™ kontrole kako bi vam olakšala svakodnevne zadatke. Nova tehnologija Duo kamere pruža vam mogućnost kreiranja kreativnih fotografija profesionalnog izgleda i izvanredne efekte, a HTC BoomSound™ sistem još jednom postavlja nove standarde kvaliteta zvuka kod pametnih telefona.
Piter Čou (Peter Chou), izvršni direktor u HTC-u, rekao je: „Godine 2013. smo predstavili najbolji pametni telefon na svetu, ali ni u jednom trenutku nismo prestali da sebi postavljamo nove izazove, niti smo pristali na status kvo u ovoj kategoriji. Budući da smo vodeća kompanija u oblasti inovacija u mobilnim tehnologijama, nastavili smo da dizajniramo i kreiramo uređaje koji će očarati, inspirisati i transformisati industriju pametnih telefona. Danas vam sa ponosom predstavljam najizvanredniji, najintuitivniji i najnapredniji mobilni uređaj koji je ova industrija ikada proizvela, HTC One (M8).“

Ponovo obarajući rekorde na polju dizajna i kvaliteta, kućište novog HTC One (M8) modela je prepravljeno kako bi se postigao još neverovatniji, ali i pristupačniji izgled. Privlačno, izdržljivo i visokokvalitetno monoblok metalno telo postepeno prelazi u full HD ekran rezolucije od 5 inča (1 080 piksela) i obavija ga uzanim ivicama sa blagim zaobljenjima koja omogućavaju prirodnije i neometano držanje u ruci.
Opremljen Qualcomm Snapdragon 801 čipsetom sa četiri 2.3GHz Krait procesorska jezgra i potpuno integrisanom 4G LTE podrškom i pokretan Android 4.4 KitKat-om, najnovijom verzijom Android operativnog sistema, novi HTC One (M8) vam nudi najnoviji HTC Sense 6™ korisnički interfejs, već instaliran na uređaju ili kao unapređenje softvera koje se može skinuti sa Play Store-a. U potpunosti redizajniran i sa jasnijim i upečatljivijim vizuelnim stilom, HTC Sense 6™ vam omogućuje smele, prilagodljive teme raznih boja i pruža intuitivnije i personalizovano korisničko iskustvo. Za one korisnike kojima više odgovara čisto Android iskustvo, HTC One (M8) Google Play ediciju će biti moguće rezervisati već danas i kupiti preko Google Play prodavnice tokom sledećih nedelja.

Novi HTC One (M8) uvodi sasvim novu dimenziju u svet fotografisanja mobilnim telefonom, tako što objedinjuje prvi pametni telefon sa Duo kamerom koju prate HTC-ov inovativni HTC UltraPixel™ modul, dva blica i full HD (1 080 piksela) video-zapis, što vam omogućuje kreiranje neverovatnih fotografija pri svakom osvetljenju i video-zapise visokog kvaliteta. Prednja kamera sa širokougaonim objektivom sa rezolucijom od 5 megapiksela omogućuje vam da velikom lakoćom pravite i kvalitetne selfi fotografije.
 
Tehnologija Duo kamere se, pored glavnog UltraPixel modula, može pohvaliti i dubinskim senzorom koji beleži i informacije o dubini slike i nudi primenu mnoštva izuzetnih i kreativnih efekata koji će vam omogućiti do sada najbolju obradu vaših fotografija.
 


U trenutku od obične fotografije stvara portrete profesionalnog kvaliteta, promenom fokusa uz primenu funkcije UFocus™. Ako, pak, želite da još više naglasite predmet fotografisanja, promenite pozadinu uz primenu kreativnih efekata koje vam nudi funkcija Foregrounder. Takođe, vašim omiljenim fotografijama možete udahnuti atmosferu određenih godišnjih doba uz pomoć Seasons animacija. Opcija Copy & Paste omogućuje vam da svoju porodicu i prijatelje izmestite u sasvim drugu fotografiju, dok vam funkcija Dimension Plus™ pruža jedinstvenu mogućnost da vaše fotografije posmatrate iz različitih uglova, tako što ćete jednostavno iskositi telefon.
 
Ova napredna tehnologija takođe funkcioniše i po principu „iza scene“ i fokusira scenu odmah po aktiviranju kamere – običnim pritiskom dugmeta za fotografisanje dobijate najoštriju moguću sliku. Autofokus kamere funkcioniše brzinom od 300 milisekundi, čime nastaju predivne i jasne slike prizora koji može da traje svega hiljaditi deo sekunde, a ukoliko vam je potreban blic, pametni LED Dual blic automatski bira tačnu boju i jačinu svetlosti kako bi se postigli što prirodniji ten i fotografija profesionalnog kvaliteta.
 
Uz brojne mogućnosti kreiranja uzbudljivih fotografija, organizacija galerije je bila jedan od prioriteta za dizajnere HTC Sense™ korisničkog interfejsa. Oni su osmislili funkciju Image match, alatku za vizuelnu pretragu koja intuitivno smešta sve fotografije na kojima se javlja određeni objekat u jedan album.
 
Na kraju, novi HTC One (M8) nudi i Slow Motion režim, koji vam omogućuje da snimate usporeni video snimak, kako biste mogli da usporite akciju na onom delu na kom želite – savršeno za naglašavanje dramatičnosti momenta i isticanje određenog trenutka.
 
Zoe™ u oblaku
Tokom 2014. godine, Zoe™ će evoluirati u servis baziran na oblaku. Učitajte svoje Zoe snimke kako bi ih svi videli, pozovite prijatelje da i oni dodaju svoje fotografije, snimke i omiljenu muziku, praveći remiks najboljeg sadržaja kako biste podelili jedan izvanredan video kolaž klasičnih trenutaka. Nova Zoe™ aplikacija će biti dostupna za preuzimanje preko Google Play prodavnice tokom ovog leta.
Motion Launch™ – korisne prečice za upravljanje pokretom
Primenom HTC Sense™ 6 korisničkog interfejsa, novi HTC One (M8) može se pohvaliti mogućnostima koje ovom proizvodu daju „šesto čulo“. Na primer, Motion Launch™ tehnologija može zahvaljujući ugrađenim senzorima trenutno da registruje poziciju i kretanje, što vam onda omogućava da koristite telefon bez aktiviranja ekrana. Jednostavnim prevlačenjem ćete aktivirati uređaj, opcija Auto Answer vam omogućuje da primite poziv približavanjem telefona uhu bez dodirivanja ekrana – što je vrlo korisno ako vam telefon zazvoni dok okopavate baštu ili perete sudove – a ako dva puta tapnete po ekranu, to će ga uključiti ili isključiti.
 
HTC Dot View™ – štiti vaš telefon i daje mu retro stil
Napravili smo iskorak na polju funkcionalnosti „šestog čula“, tako da sa dva dodira prednje strane Dot View™ futrole možete aktivirati funkciju Motion Launch™, proveriti koliko je sati, proveriti vremenske prilike i primiti obaveštenja o primljenim porukama, mejlovima ili propuštenim pozivima – bez direktnog dodirivanja ili otkrivanja ekrana. Izuzetan telefon zaslužuje futrolu koja štiti i naglašava njegov inovativni dizajn i neprikosnovenu funkcionalnost. Optimizovana pomoću HTC Sense 6™ korisničkog interfejsa, nova futrola za telefon, HTC Dot View™, štiti ekran dok istovremeno prikazuje obaveštenja i interakcije u retro, matričnom stilu.


 
Režim ekstremne uštede energije – dodatno vreme na rezervi bez ikakvih dodatnih troškova
Inovacije se ovde ne završavaju, jer smo promenili i način na koji korisnici koriste bateriju svog telefona. Kod originalnog modela HTC One (M7), HTC je optimizovao potrošnju energije kako biste maksimalno iskoristili mogućnosti svog telefona. Novi HTC One (M8) je napravio još jedan korak dalje na ovom polju time što je učinio da baterija ovog uređaja izdrži do 40% duže. Dok vam regularan režim uštede energije pruža sjajno iskustvo, u ovu ponudu smo uključili i Ekstremni režim uštede energije zahvaljujući kom vaša baterija može još duže da izdrži. Kada je baterija potpuno napunjena, telefon može da radi i do 14 dana, istovremeno vam ne uskraćujući mogućnost da primate pozive, poruke i mejlove – što je idealno za vaša putovanja. Režim se aktivira ručno ili automatski i nudi vam 60 sati dodatnog vremena na rezervi onda kada je vaša baterija na 20%, 30 sati na 10% baterije i 15 sati na 5% baterije, što znači da, bilo da ste u kasnom noćnom izlasku ili da pešačite po planinama, više nikad nećete morati da brinete o tome da li će vam se baterija istrošiti.
 
HTC BoomSound™ postaje još bolji
Novi HTC One (M8) još jednom postavlja nove standarde audio-iskustva korišćenja pametnog telefona. Najnovija HTC BoomSound™ tehnologija proizvodi potpun, snažan, jasan i čist zvuk sa bogatim tonovima, od dubokih do visokih. Pružajući vam zvuk koji je 25% glasniji nego na HTC One-u (M7), uz neprikosnoven kvalitet, novi HTC One (M8) ima dva prednja stereo-zvučnika sa novim pojačalom, redizajnirane komore zvučnika i prilagođen audio-profil koji vam pruža uživanje u zvuku visoke definicije.
 
HTC BlinkFeed™ – vaš omiljeni sadržaj na vašem početnom ekranu
HTC BlinkFeed™ funkcija je sada još intuitivnija, jer nudi mogućnost neprekidnog kretanja gore-dole po ekranu i neometano iskustvo pretraživanja, prilagodljiv raspored prikaza i nov izgled koji prikazuje članke na jasan način, tako da ih je lako čitati. Sa uvođenjem nove SDK opcije koja omogućava partnerima da integrišu sopstvene sadržaje, korisnici mogu lakše da pronađu i prijave se na nove medijske izvore, pored toga što mogu trenutno da kreiraju personalizovane izvore vesti (news feed) na bilo koju temu. Dakle, bilo da vas zanima sport, filmovi ili kupovina, ova funkcija vam garantuje da ćete dobiti informacije koje su za vas najznačajnije. Sa opcijom News Bundles koja grupiše članke i tvitove na istu temu radi lakšeg čitanja i sa preko 1000 srodnih sadržaja koji su sada jasno kategorisani na jednoj strani, praćenje najzanimljivijih vesti nikad nije bilo jednostavnije.
 
Fitnes na prvi pogled
Sa novim modelom HTC One (M8), bićete zdraviji i ostaćete motivisani da vežbate kombinovanjem njegove štedljive senzorne konzole sa prethodno ugrađenom Fitbit® aplikacijom. Alternativno možete koristiti telefon u kombinaciji sa jednim of Fitbit uređaja za praćenje aktivnosti, kako biste pristupili naprednim opcijama, poput praćenja vremena spavanja ili pametnog alarma, ili za beleženje podataka dok vežbate bez vašeg mobilnog telefona. Postavite svoje fitnes ciljeve i pratite svoj napredak neposredno na vašem početnom ekranu putem HTC BlinkFeed™-a bez ikakvog dodatnog truda. Fitbit je trenutno najpopularnija aplikacija za povezivanje sa fitnes uređajima na Google Play prodavnici.
 
HTC Sense™ TV
Jedini daljinski upravljač koji će vam biti potreban je novi HTC One (M8) koji vam pruža vam interaktivni sekundarni ekran. Možete pratiti razgovore o programu preko interneta sa integrisanim zvaničnim Facebook i Twitter strimovima, kao i sa najnovijim komentarima fanova na vašim omiljenim društvenim platformama. Funkcija HTC Sense TV™ vam sada donosi i sportske statistike uživo za 10 najpopularnijih sportova na svetu, a ljubitelji sporta sada mogu pristupe najnovijim rezultatima, statistikama utakmica i informacijama uživo vezanim za utakmice koje ne želite da propustite dok istovremeno pratite drugu utakmicu na glavnom TV ekranu.

http://www.gsmarena.com/htc_one_(m8)-6074.php

http://www.youtube.com/watch?v=y1GdENVb5pg

http://www.youtube.com/watch?v=lhwvXTVQoPM

http://www.youtube.com/watch?v=zSlt_2X8sPw

Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.078 sekundi sa 24 upita.