Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Dužnosti moderatora !!!  (Pročitano 45332 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Dužnosti moderatora !!!
« poslato: 24-01-2008, 11:44:02 »

Da bi Autentik forum bio što prijatnije mesto za diskusiju, kao i svaki forum  tako i naš ima svog moderatora koji se brine za održavanje reda. Moderatori su dužni da se pridržavaju sledećih pravila.


Koja su ovlašćenja i dužnosti moderatora?

1. Poruke koje sadrže psovke, pogrdni jezik, provokacije na bilo kojoj osnovi ili uvrede ostalim korisnicima smesta treba izbrisati.

2. Teme i poruke koje nisu u vezi sa forumom ili topicom pod kojim su objavljene treba premestiti u određenu kategoriju ili u Korpu ako ne postoji kategorija za to.

3. Duple postove treba ukloniti.

4. Postove sa velikim brojem smajlija ili dugih reči, reči bez značenja, neartikulisanih zvukova i sl. treba editovati ili potpuno ukloniti.

5. Ne smete brisati ili editovati poruke koje ne krše neko od gore navedenih pravila ili ako nemate neki drugi objektivni razlog za brisanje poruke.

6. Svi korisnici foruma moći će se vama obratiti u vezi moderiranja i dužni ste razmotriti i odgovoriti na njihove upite.

7. Moderator je dužan da sa vremena na vreme doda neku novu Temu, vezano za kategoriju čiji je moderator i da aktivno učestvuje u diskusiji na svim ostalim temama u kategoriji čiji je moderator

8. Ako neki član uzastopno, nakon upozorenja, grubo krši pravila foruma trebate ga prijaviti administratoru radi izbacivanja sa foruma.

9. Ukoliko neko ne želi više da bude moderator, a bio je određeni vremenski period, neka nam se javi i uklonićemo status moderatora

Ko može biti moderator?
-------------------------

Moderator može biti bilo koji član Autentik foruma koji je aktivan na forumu i redovno ga posećuje. Ukupan broj poruka nije toliko važan, moderator može biti kako stari tako i novopridošli član, ali ako želite biti moderator poželjno je da su vaše poruke relevantne i aktuelne i da redovno poećujete i čitate forum. Budući da moderator ima mogućnost i ovlašćenja brisanja poruka, ovim morate steći određeni stepen poverenja.


Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja ili primedbi slobodni ste da kontaktirate administratora foruma

 

Stranica je napravljena za 0.05 sekundi sa 21 upita.