Razne zanimljive teme > Sport

Partizan - Fudbal

<< < (7/8) > >>

sis11:
heheeh... ako se uzmu najnovije sportske vesti dana, ipak prica o novoj tituli je top tema :D

http://aktuelno.net/vesti/sport/Milinkovic-Titula-je-na-dohvat-ruke-ali-nema-opustanja/cl/226765

autentik:
Uh dobro je

idemo dalje


U petak je žreb za Ligu Šampiona

U Šeširu su:

Bazel -
Seltik -
Apole -
Bate Borisov -
Dinamo Zagreb -


Iskreno voleo bih da izbegnemo Dinamo i Bazel,

Bazel zato što su mnogo jaku
Dinamo zato što će da izbije treći svetski rat

svi ostalo dolaze u obzir

a Najviše bi voleo Kiparski Apoel

Hajde bože malo sreće za nas

donwlayco:


Fudbal: Partizan – Steaua 4:2, golovi

https://www.youtube.com/watch?v=Y7zfJNhkc98

autentik:
PARTIZAN - BATE BORISOV

2015 / 2016

moglo je gore

dobro je

donwlayco:


Super liga 2015/16: 5.Kolo: Vojvodina - Partizan 3:2 (2:1)

U derbiju petog kola Super lige Srbije, Vojvodina je na svom "Karađorđu" pobedila Partizan 3:2 (2:1) i nanela šampionu već drugi poraz u sezoni.
U sjajnom meču pred 10.000 gledalaca u Novom Sadu, igrači obe ekipe su malo vratili nadu u naš fudbal. Voša je pokazala da nije slučajno hit u kvalifikacijama za Ligu Evrope. S druge strane, crno-beli su sva tri gola primila posle velikih grešaka, pa će Zoran Milinković da ima "glavobolju" do utorka i meča sa BATE Borisovim, u prvom meču plej-ofa za Ligu šampoiona.

Već posle 14 minuta, "lale" su imale dva gola viška. Sjajni Ivanić i fenomenalni bombarder Stanisavljević doveli su domaće do velikih 2:0. U tim trenucima, Partizan je bio u nokdaunu, ali se krajem poluvremena vratio u život posle gola Oumarua. Nekada ljubimac navijača Vojvodine nije hteo da se raduje golu protiv bivšeg kluba.
U nastavku, takođe, sjajan fudbal. Šanse su bile na obe strane, a Ožegović u 62. minutu koristi novi kiks odbrane šampiona i donosi novu prednost od dva gola. Kada se činilo da je tu kraj, tako nije mislio Oumaru, koji je drugim golom na meču, posle slobodnog udarca Fabrisija, ponovo dao nadu crno-belima. Poslednjih 20-ak minua, Partizan je igrao sa igračem manje posle isključenja Brašanca, a bolje šanse za pogodak u finišu imala je Vojvodina, ali Paločević i Ivanić i nisu uspeli da dokusure Beograđane.

Partizanu ostaju brige, pet kola već dva poraza, ali je evidentno da su crno-beli mislima bili u Borisovu, dok je Vojvodina sjajno leto krunisala novim podvigom sa kojim je istakla ozbiljnu kandidaturu za titulu šampiona Srbije.

https://www.youtube.com/watch?v=-9zkXeXokj0

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju