Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Usmrtio bivšu ženu, zapalio je u kući, pa se obesio  (Pročitano 2981 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

luksa

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 437
Usmrtio bivšu ženu, zapalio je u kući, pa se obesio
« poslato: 11-05-2009, 23:14:15 »

Usmrtio bivšu ženu, zapalio je u kući, pa se obesio
Autor: Anita Đukić | Foto:A.Mitrović | 18.04.2009. - 05:00


JAGODINA - Milorad Milosavljević (57) iz Novog Laništa ubio je bivšu suprugu Zoricu Vasić (48) dok je spavala, udarivši je više puta tupim predmetom po glavi, zatim je zapalio njenu kuću, a onda je otišao u svoj dom udaljen 200 metara od mesta zločina i obesio se.

Milosavljević, radnik Zoo-vrta u Jagodini, u četvrtak, oko četiri sata, kada je Zoričin novi suprug Milosav Vasić (50) otišao na posao, sekirom je razvalio vrata njihove kuće, upao unutra i usmrtio bivšu suprugu, a zatim podmetnuo požar.
Meštani pričaju da se Zorica razvela od Milorada posle trideset godina braka i da se pre šest meseci udala za Milosava Vasića, koji je bio Miloradov prijatelj. Do svađa između bivših supružnika, kao i svađe između Milorada i Milosava, često je dolazilo, zbog čega je intervenisala i policija.
- Oko pet sati sam biciklom prošao kroz selo i video dim. Milosav Vasić je bio na poslu, radio je u trećoj smeni kao portir na stovarištu "Plavi ključ". Vatrogasci su ubrzo stigli i ugasili požar, ali je Zorica već bila ubijena. Milorad i Zorica su 30 godina bili u braku, imaju dvoje odrasle dece koja sa porodicama žive u Jagodini i Lapovu. Milorad nije mogao da se pomiri sa tim što se Zorica razvela i posle nekoliko meseci udala. Kad god bi se sreli u selu, on bi je napadao i vređao. Sukobljavao se i sa Milosavom Vasićem, zbog čega je intervenisala i policija - priča Svetislav Dobrosavljević, prvi komšija Milorada Milosavljevića.

 

Miloradove ruke su bile krvave kada je pronađen mrtav u šest sati u radionici u dvorištu svoje kuće gde se obesio o uže.
Zoričin suprug Milosav Vasić rekao je juče da se u proteklih nekoliko godina mnogo puta sukobljavao sa Milosavljevićem i da ga je deset puta prijavljivao policiji.
- Milosavljević nas je verbalno i fizički maltretirao, napadao, svašta je bilo. Mene je vređao gde god je stigao, jer nije mogao da se pomiri sa tim da se Zorica razvela od njega. Sudija za prekršaje mu je stalno određivao opomene i novčano ga kažnjavao. Poslednji put nas je napao na autobuskoj stanici, tada mu je određena mera zabrane prilaska Zorici i meni. Takve ljude kao što je on treba hapsiti i držati u pritvoru, jer je imao jasnu nameru da nas pobije. Sve je ovo moglo da se spreči i da se izbegne tragedija, ali sada je kasno - priča kroz suze Vasić.
Vasić je kazao da je tek u sedam sati saznao šta se dogodilo kada su ga prijatelji pozvali na posao.
- Rekli su mi da mi je žena ubijena i kuća zapaljena. Nisam verovao. Seo sam u auto i krenuo. Jedva sam došao. Šta da pričam, video sam svu moju nesreću. Zorica je napustila Milorada 2007. godine i vratila se u Siokovac kod roditelja. Imali su mnogo problema u braku. Iste godine se od njega razvela. U martu 2008. smo se venčali i od tada počinje naša muka. Stalno ju je vrebao i čekao. Da sam noćas bio u kući, ubio bih ga na licu mesta, ali znao je on da ja nisam tu - kaže Vasić suznih očiju.
U kući Milosavljevića juče su bili ćerka Olivera i sin Oliver, a ćerka je samo kratko rekla: "Ne znam šta je moglo da ga natera da je ubije. Znamo da je bio ljut, ali ovakva tragedija…".
Milorad će u subotu biti sahranjen na seoskom groblju.

Pre zločina palio sveće
Meštani kažu da je pre ubistva Milorad sedeo ispred prodavnice i gledao u pravcu mesta gde staje autobus kako bi se uverio da će Milosav otići na posao. U četvrtak je, po priči meštana, palio sveće u seoskoj crkvi i pričao je meštanima da će mu sutra kopati raku.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.062 sekundi sa 21 upita.