Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Linkovi => Temu započeo: donwlayco 01-01-2010, 01:55:31

Naslov: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 01-01-2010, 01:55:31
(http://2.bp.blogspot.com/_hV3QjJp26PI/SxE3nKOyWrI/AAAAAAAAAWw/lOgz-mO0WrE/s1600/Istinomer.jpg)
Istinomer
Zanimljivom akcijom u centru Beograda promovisana je Web lokacija Istinomer. Ova neobična lokacija predstavlja mesto gde građani mogu da ocenjuju izjave i obećanja političara i javnih ličnosti, kao i da ih podsete na odgovornost za javno izgovorenu reč i obećanja. Istinomer je građanski aktivistički poduhvat izgradnje i održavanja interaktivne Web lokacije na kojoj se citiraju, analiziraju, ocenjuju i komentarišu važne izjave političara i drugih javnih ličnosti. Izjave se ocenjuju po kriterijumima istinitosti, doslednosti i ispunjenja obećanja.

www.istinomer.rs
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 01-01-2010, 02:00:49
(http://www.samo-opusteno.info/936633_zonked.jpg)
Samo opušteno
U urbanom, brzom i dinamičnom vremenu u kome živimo, sve više su prisutni stres, nervoza i depresija. Svi smo mi ponekada pod stresom, imamo osećaj napetosti i mislimo da nismo u stanju da se uhvatimo u koštac sa životom. Nekada se simptomi stresa javljaju u vidu fizičkih tegoba − glavobolje, ubr­zanog lupanja srca. Stres može izazvati neka ozbiljna životna kriza, ali i sitni svakodnevni problemi, kao što su brige o poslu ili novcu, bračni odnosi iIi dečije ponašanje. Na ovoj lokaciji tvrde da je njihova zajednica na Internetu pravo mesto za eliminisanje stresa.
www.samo-opusteno.info

(http://savic-namestaj.110mb.com/images/kuhinja-diplomat.JPG)
Dizajn i zdrav život
Ova lokacija predstavlja Web magazin posvećen dizajnu i lepom i zdravom načinu života. Prepun je tekstova za dizajn enterijera, eksterijera, nameštaja, saveta za izradu instalacija, pa do prikaza najnovijih trendova u konceptu pametnih kuća, ekologiji i održivom razvoju. Lokacija je bogata sadržajem koji se redovno ažurira iz oblasti arhitekture i dizajna.
www.sijalica.com
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 01-01-2010, 02:07:37
(http://www.national.archives.gov.za/images/nfa_old_film.gif)
Filmovi iz prošlog veka
Ako vaše omiljene radio-stanice emituju muziku osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka ili ste odrastali u to doba, verovatno ćete uživati u sadržaju ove lokacije. Nije toliko reč o nostalgiji, koliko o istoriji kulture i lepoj umetnosti. „Ima li pilota u avionu“ ili „Krokodil Dandi“ − ko bi mogao da zaboravi te filmove? Na lokaciji ćete naći sažetke i zanimljivosti iza scene za nekoliko stotina filmova. Filmove možete pretraživati na osnovu žanra, ali će vas ipak više privlačiti pregledan spisak naslova. Postoji i lista 150 najboljih filmova, a tu je i vrlo aktivna diskusiona grupa.
www.fast-rewind.com

(http://www.cosmeticbeautyproducts.com/ber7.jpg)
Yahoo! Shine
Yahoo! Shine je Web lokacija posvećena ženama. Ona pruža najnovije informacije o zbivanjima u svetu lepote i mode, ali i o rodi­teljstvu i još devet kategorija koje se odnose na život savremene žene.
http://shine.yahoo.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 01-01-2010, 02:13:27
(http://www.magicdent.co.rs/images/magic_dent_osmeh.jpg)
Osmeh za sve
Lokacija predstavlja jedinstven projekat otvaranja humanitarnih stomatoloških ordinacija u svim većim gradovima u Srbiji. Cilj akcije je da sve ugrožene grupe stanovnika dobiju besplatnu stomatološku zaštitu. Projekat je pokrenula nevladina organizacija Humanitarni medicinski kutak, kako bi pomogla osobama sa invaliditetom i socijalno ugroženim građanima.
www.osmehzasve.com

(http://itfabrika.com/wp-content/uploads/2009/11/debito.png)
Kućno knjigovodstvo
Debito je domaća besplatna mrežna usluga za vođenje kućnih finansija, odnosno vašeg ličnog knjigovodstva. S obzirom da se radi o Internet aplikaciji, Debito ne zahteva instalaciju softvera, dovoljno je da imate računar sa bilo kojim operativnim sistemom, pretraživač Weba i pristup Internetu. Svi vaši prihodi i rashodi biće kategorisani onako kako vama odgovara da biste lakše razumeli analitiku svojih primanja i troškova. Tako ćete uvek moći da donesete pravu odluku šta i koliko trošiti, kakve su vaše realne finansijske mogućnosti i kako da planirate investicije.
www.debito.rs
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 01-01-2010, 05:02:00
(http://www.ekapija.com/dokumenti/najednommestu_61109.jpg)
Na jednom mestu
Domaći Internet portal „Na jednom mestu“ slično radi kao i klasični pretraživači na Internetu, osim što je dizajniran da precizno pronalazi lokacije sa nekretninama. Slično kao što Googlovi „paukovi“ pretražuju Internet, tako i pretraživač „Na jednom mestu“ obilazi sve portale nekretnina i na upit korisnika prikazuje zbirne rezultate koji odgovaraju kriterijumima pretrage. Sve usluge na ovom portalu su besplatne, a kreatori lokacije „Na jednom mestu“ planiraju da korisnici njihovih usluga dobijaju i SMS poruke kada se nekretnina koja odgovara njihovim zahtevima pojavi u ponudi.
www.najednommestu.com

(http://www.firstcafes.co.uk/UserFiles/Image/gallery/243-bigstockphoto_live_concert_132144.jpg)
Besplatni snimci koncerata
Američki muzički časopis Bilbord osnovao je ovu lokaciju koja nudi besplatne snimke koncerata. Posetioci mogu da biraju iz kog ugla će gledati koncert pošto je svaki od nastupa snimljen sa pet kamera. BillboardLive.com navodi da za sada nudi snimke živih nastupa Ališe Kiz, Ašera, Ar Kelija i grupe Daughtry, a uskoro će postaviti snimke koncerata i mnogih drugih izvođača. Lokacija posetiocima omogućava da direknto koriste i društvene mreže Twitter i Facebook, a aplikacija je dostupna i za telefone iPhone.
www.live.billboard.com
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 01-01-2010, 05:19:36
(http://www.britic.co.uk/shop/srbija.jpg)
Upoznajmo Srbiju
Ova lokacija je interaktivni turistički vodič za putovanja kroz Srbiju, nastao sa ciljem da domaćim posetiocima pomogne da bolje upoznaju svoju zemlju, a stranim turistima olakša otkrivanje mnogih prirodnih lepota i znamenitosti koje često neopravdano ostaju skrivene. Uz obilje informacija za turiste, ovde ćete pronaći i vesti o o važnim događajima i manifestacijama kulturnog sadržaja, festivalima , koncertima i najposećenijih turističkih odredišta, ovde ćete otkriti i mesta koja imaju veliki turistički potencijal. Sa lokacije se mogu preuzeti izvanredne fotografije Srbije i poslati kao razglednice prijateljima preko Interneta.
www.serbiatouristguide.com

(http://www.ngw.nl/int/yug/images/beograd.jpg)
Beograd je lepa varoš
„Beograd je lepa varoš, nego šta“ predstavlja Internet nedeljnik koji je svojom sadržinom posvećen starom Beogradu. Na ovoj lokacije možete pročitati priče o starom gradu, poznatim gradskim ličnostima, pogledati mnoge fotografije na kojima se vidi izgled nekadašnjeg Beograda ili pročitati recepte jela koja su spremale nekadašnje beogradske domaćice. Melodije koje prate prezentaciju menjaju se svakodnevno, a predstavljaju muziku koja se nekada slušala u Beogradu.
www.bg-setac.com

(http://www.textually.org/textually/archives/archives/images/set2/radio.jpg)
Internet radio stanice
Ovo je besplatna lokacija na kojoj možete pronaći i slušati radio stanice na Internet širom sveta. I ne samo to, možete da pretražujete radio stanice po žanru ili vrsti muzike koju volite da slušate. Trenutno ne postoji bolje organizovana i jednostavnija lokacija za prijem programa besplatnih radio stanica na Webu.
www.onlineradiostations.com
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 07-01-2010, 06:04:14
(http://www.insidesocal.com/tomhoffarth/satellite-dish-lamit-hub.jpg)

..sve o satelitskoj Tv, risiveri,antene, digital & analog i puno toga na...

http://www.sat-plus.com/archive/index.php
http://www.videomajstor.com/index.html
http://www.novisf.com/wbb3/index.php
http://www.kerman.hr/
http://www.exyusat.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 14-01-2010, 13:42:46
(http://www.oh-handyman.com/images/handyman.jpg)

...sve sto vas interesuje u vezi "SAM svoj majstor"  uredjenje prostora,  popravka automobila,  dekoracije ,  uredjenje prostora i milion korisnih stvari mozete naci na...

http://www.samsvojmajstor.com/Forums/viewforum/f=7.html

http://www.majstor-u-kuci.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 14-01-2010, 21:32:09
(http://upscportal.com/civilservices/images/download-button.jpg)

...jedan od sajtova koji MORATE imati u svojoj kolekciji omiljenih sajtova, slican katzu ovaj sajt nudi skidanje  svega i svacega pocev od software, music, magazine.....


www.downarchive.com
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 29-01-2010, 10:52:17
(http://www.chinesisches-horoskop12.de/chinesisches_horoskop.gif)

sve sto vas zanima o horoskopu,
@ Godisnji horoskop za 2010. @ Dnevni horoskop @ Nedeljni horoskop @ Mesečni horoskop @ Natalni horoskop  @ Dan rodjenja i sudbina @ Rodjeni danas... @ Misterije @ Astro teme @ Feng Shui @ Zdravlje @ Zanimljivosti @ Ljubavni kalkulatori

http://astrosajt.blogspot.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-02-2010, 10:49:17
(http://img.siol.net/10/003/633981011949010031_budapest%20fine%20arts1.jpg)

Muzej lepih umetnosti
Ova lokacija nudi odličnu priliku da upoznate i istražite preko 300.000 umetničkih dela iz većine najpoznatijih svetskih muzeja. Kolekcije uključuju umetnost Azije, Okeanije i Afrike, Evrope, Amerike, kao i bogatstva antičkog sveta. Na lokaciji se nalaze i virtuelne učionice u kojima možete da naučite razne zanimljivosti, a praktični virtuelni vodiči će vam olakšati snalaženje u izabranim muzejima.

www.mfa.org/collections/index.asp

(http://www.beust.com/pics/bmw.jpg)

Obrada fotografija
Koliko načinite fotografija nedeljno? U doba digitalnih fotoaprata i mobilnih telefona sa kame­rama, svako od nas mesečno napravi više slika nego što su to činili naši preci za ceo svoj život. Prošlo je vreme kada smo filmove nosili kod fotografa na razvijanje i retuširanje. Sve to sada radimo sami, a Pixlr je baš idelno mesto za to. Radi se o besplatnom mrežnom programu za obradu slika preko Interneta. Svako može da bude kreativan sa ovim programom, za najjednostavniju obradu slike je dovoljno i samo nekoliko sekundi.

http://pixlr.com/

(http://img.amazon.ca/images/I/51ZV3EDYVNL._SS500_.jpg)

Vizuelna geografija
Ovo je lokacija na kojoj možete istraživati svet pomoću fotografija. Sve na ovoj lokaciji je prikazano vizuelno. Kao i u svakom geografskom udžbeniku, i ovde ćete pronaći sve važne podatke za svaku zemlju, od bruto društvenog proizvoda, preko detaljnih mapa do važnih istorijskih podataka. Nisu zaboravljeni ni običaji ni kulinarska obeležja za izabranu zemlju.

http://www.visualgeography.com/

(http://rst.gsfc.nasa.gov/Sect19/earth-3d-space-tour-big.jpg)

Među zvezdama
Putovanje među zvezdama nikada nije bilo lakše. Da bismo vam pomogli da istražite daleke predele naše galaksije, okupili smo tim najboljih astronoma u jednu od najvećih opservatorija na svetu. Na ovoj lokaciji možete naći tačne pozicije planeta i udaljenih galaksija na nebu. I ne samo to, kroz teleskop Hubble možete gledati i pojavljivanje novih zvezda. Gotovo je sa ručnim crtanjima zvezdanih karata i računanjem položaja zvezda, dođite na ovu lokaciju i pratite život svemira uživo.

http://www.google.com/sky/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 04-02-2010, 08:17:07
(http://www.neurosoftware.ro/programming-blog/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/d5dca_filespump.jpg)

u potrazi ste za filmom, muzikom, casopisom, igricom, softverom ili xxx...  a neznate gde naci na netu, odite na sajt  filespump koji ce trazeni fajl naci bez pomuke...

http://filespump.com/

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 12-02-2010, 11:41:01
(http://www.tt-group.net/text/sajam_turizma_beograd/e-kapija.jpg)

Ekapija je portal za menadzere,vlasnike preduzeca i sve korisnike koje interesuju desavanja u poslovnoj sferi, pored velikog broja vesti ovde se mogu naci podaci o tenderima preduzecima berzi kao i poslovni saveti.

http://www.ekapija.com/website/sr/


(http://www.weinebenehaus.com/images/vreme.jpg)

Planirate put, izlet ili organizujete zabavu i interesuje vas vreme kakvo ce biti u naredna 5 dana, odgovore mozete naci na…

http://www.hidmet.sr.gov.yu/

(http://www.beograd.rs/g/images/201914_srbija.gif)

Na sajtu planplus mozete naci mape i podatke o preko 900 gradova i naselja u Srbiji i Crnoj Gori, vise od 12.000 hiljada javnih objekata kao i detaljnu putnu mrezu izmedju naseljenih mesta.
 
http://www.planplus.rs/

(http://www.mic.no/nmi.nsf/pic/plakat20081/$file/plakat20081.jpg)

Plakatt mreža događaja – saznaj i objavi šta se dešava u tvom gradu.

http://plakatt.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 12-02-2010, 11:54:33
(http://www.draganvaragic.com/weblog/wp-content/uploads/2007/11/karike.jpg)

Karike  je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš ...

http://www.karike.com/

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/Narodno_pozoriste.jpeg)

Sajt o pozoristu, operi,  predstavama, glumcima…

http://www.madlenianum.rs/
http://www.pozorista.com/

(http://static.donesi.com/images/logo.gif)

Dobrodošli na Donesi.com, servis za naručivanje hrane putem interneta iz najboljih lokalnih restorana. Molimo Vas da izaberete svoj grad.

http://www.donesi.com/

(http://www.interactiworld.com/images/webd/11www.kameleon.rs.jpg)

Kupite OnLine knjige, računare, tehniku i još mnogo toga.

http://www.kameleon.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 12-02-2010, 12:07:29
(http://smkhappydream.com/slike/program_namestaj_18_big.jpg)

Portal za opremanje enterijera i  preradu drveta.

http://www.namestaj.rs/

(http://medicinar.mef.hr/slike/opsirno/kontracepcija.jpg)

Kontracepcija 21dan - kontraceptivne metode, saveti, pitanja-odgovori, udruženje za reproduktivno zdravlje.

http://www.21dan.com/


(http://magazin.navidiku.rs/wp-content/uploads/2009/07/zacece-300x300.jpg)

Roditeljski portal Bebac.com predstavlja najveći izvor informacija za trudnice, majke sa bebama i parove koji žele da zasnuju porodicu. Začeće, trudnoća ...

http://www.bebac.com/

(http://www.pycomall.com/images/P/MTV_400.gif)

Koncerti, zabave, filmovi, zurke, vesti, recenzije…

http://www.mtv.rs/

(http://www.similarsites.com/thumbnails/www.popboks.com.jpg)

slican MTV/Rs

http://www.popboks.com/naslovna.php
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 12-02-2010, 12:23:12
(http://3.bp.blogspot.com/_KeVnjSJjNjQ/Rk9Cltf_5CI/AAAAAAAAAEU/nRidl5IMBUs/s400/dominocover.jpg)

Domino Magazin - Internet magazin za urbanu, kreativnu, pametnu publiku. Pisemo svakog dana o gradskim dešavanjima, umetnosti, seksu i svim ...

http://www.dominomagazin.com/

(http://www.infostud.com/img/infostud_logo_400.png)

Grupa korisnih sajtova – zapošljavanje, obrazovanje ...

http://www.infostud.com/

(http://farm3.static.flickr.com/2566/3739744037_63079c5a95.jpg)

Vodič za putovanja kroz divljinu Srbije i Crne Gore: biciklom, pešice..

http://www.freebiking.org/


(http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/454/v145472p0.jpg)

KudaNaOdmor.com, pravi klik do vašeg odmora.

http://www.kudanaodmor.com/

(http://www.wdr.de/themen/kultur/rundfunk02/aks_25_jahre/aktuelle_stunde_making_of/reportagebox/data/aktuelle_stunde_making_of/formular_400q.jpg)

Mesto gde možete naći informacije o uslugama državnih organa i organa lokalne samouprave, od vadjenja lične karte do osnivanja firme.

http://www.formular.rs/wiki/Glavna_strana

(http://profile.ak.fbcdn.net/object3/884/90/n95679381577_9822.jpg)

Sportal.rs - sportske vesti, fudbal, kosarka, tenis, rezultati ...

http://www.sportal.rs/

(http://www.ekapija.com/dokumenti/putovanja_151007.jpg)

Turističke agencije iz Srbije: pretraga ponuda, opisi turista za destinacije sa putovanja. Letovanje, zimovanje, planine, metropole, banje.

http://www.putovanja.info/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 11-03-2010, 10:20:38
(http://www.wfa.org/newsletter/archive/2002/0244_021101/countdown.gif)

ako ste propustili domacu seriju ili film, odite na online sajt

http://www.movtex.com/categories

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 11-03-2010, 10:29:14
(https://fc.cps.edu/~ALoredo@cps.edu/S0290907C.0/animated_computer.gif)

Elektronske knjige, Tutorijali, Forum...zanimljiv sajt...

http://www.baneprevoz.com/tutorijali.html
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 11-03-2010, 10:44:49
(http://www.vozite.com/znakovi/znakovi_izricitih_naredbi/34.jpg)

sve o carini i carinskim propisima

http://www.upravacarina.rs/cyr/Stranice/Default.aspx
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 12-03-2010, 10:39:24
(http://vmsincusa.com/images/GIF/BASS_EQ_GIF.GIF)

 :xq004:  RARITETI INOSTRANE I EX YU MUZIKE, NAUCITE DA SVIRATE GITARU, TUTORIALI, PROGRAMI    :xq066:

http://pparadisomusicblog.blogspot.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 16-03-2010, 07:46:59
(http://img.alibaba.com/images/cms/upload/forumpics/0811/1128/partner.gif)

...Srpska verzija ebay...

http://www.e-ducan.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 28-03-2010, 03:27:22
(http://www.coolgadgetconcept.com/wp-content/uploads/2009/11/gadgets.jpg)

...Ako volite gadzete, najbolji mobilni telefoni, najbolje kamere, lcd tv, navigatori...testovi, ....

http://stuff.tv/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 29-03-2010, 17:11:22
(http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images01/96/m_33afaa27ad57e35fd5fff12f7d0793b9.jpg)

....sajt za razonodu...

http://www.sanjalica.com/

...na sajtu... sta vam kazu brojevi...

http://www.sanjalica.com/numerologija.php

...na sajtu... ljubavni kalkulator

http://www.sanjalica.com/index.php?page=kalkulator/kalkulator.php
http://www.sanjalica.com/index.php?page=kalkulator/kalkulator1.php
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 31-03-2010, 11:21:01
(http://www.dance70.it/images/english/easter/easter81.jpg)

...ako zelite nekome da cestitate Uskrs, Novu Godinu, Rodjendan... posaljite e-cestitku...

http://www.ecestitke.net/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 31-03-2010, 11:28:19
(http://www.easyweddingsearch.com/images/shop/products/i-love-you-gift.jpg)

Upoznavanje, pricaonica, druženje, ljubav, romansa sve na jednom mestu! Zaljubi se - je jedan od sajtova za pronalaženje prave ljubavi! Uz zabavu, ocenivanje slika, pricaonicu ovde možete pronaci novu ljubav...

http://www.zaljubise.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 31-03-2010, 11:39:14
(http://www.distributorcentral.com/websites/BartholomewGraphics/images/Animated-TV.gif)

SVE NA JEDNOM MESTU Sport, muzika, politika, TV shop, filmovi, dečiji program, lifestyle, obrazovani program, zabava, smeh, omiljeni crtani junaci....

http://www.gledajuzivo.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 31-03-2010, 11:47:20
(http://www.vizioshop.com/proizvodi_big/66000/66639.jpg)

Drustvena mreza za druzenje i upoznavanje. Video, Slike, Blogovi, Forumi, Chat, Igrice i jos puno toga...

http://www.bezobaveze.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 31-03-2010, 11:57:30
(http://vizlog.rs/custom_dir/images/za-menu/besplatni-mali-oglasi-menu1.jpg)

Besplatni Internet Oglasi
http://www.net-oglasi.info/

Kupujte i Prodajte Ovde
http://www.hallooglasi.net/

Nadjite posao, zaposlite se, zaradite.. Nadjite partnera za biznis..
http://www.partneri.net/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 31-03-2010, 12:06:23
(http://www.oglasibalkan.com/adpics/48c15a9e3754870f112547ae8.jpg)

Besplatno preuzimanje podataka o pravnim licima iz Srbije. Firme, delatnosti, proizvodi, usluge... Telefonski imenik, žute strane...
http://www.firme.rs/

Informacije o carinama, propisima, porezima, softveru i publikacijama...
http://www.carinskatarifa.com/

Interaktivna poslovna mapa gradova i poslovnih područja na teritoriji Srbije i Crne Gore...
http://www.srbijamap.com/

Vesti i događaji iz oblasti ekonomije i poslovanja, kao i uvid u kretanja na tržištu kapitala...
http://www.emg.rs/

Poslovne vesti, izveštaji, informacije o tenderima i hartijama od vrednosti, katalog firmi...
http://www.ekapija.com/website/sr/

Poslovni direktorijum firmi svrstanih po vrstama delatnosti. Svaki dosije sadrži kratak opis delatnosti i generalije preduzeća...
http://www.yellowpages.rs/

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-04-2010, 02:07:46
(http://www.succespaainternettet.dk/files/generate/251/seiteninhalt/homepage-kvalitet.jpg.jpg)

Početkom godine postavljen je Internet portal o kvalitetu, prvi i jedini te vrste u Srbiji. Cilj portala je da na jednom mestu okupi što više stručnjaka, studenata iz oblasti kvaliteta, kao i sve ostale zaintereso­vane za ovu zanimljivu oblast u razvoju. Na portalu su obrađene glavne teme iz oblasti kvaliteta kao što su osnovni pojmovi, organizacije koje čine infrastrukturu kvaliteta, standardi, zakonska regulativa, konsultantske organizacije i sertifikaciona tela. Pored toga, portal se redovno ažurira novim, aktuelnim informacijama i tekstovima, kao i obaveštenjima o tenderima, seminarima, novoj literaturi i slično.

http://www.kvalitet.org.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-04-2010, 02:10:51
(http://alibunar.org.rs/mdfa/images/stories/Licitacija_drzavnog_zemljista.jpg)

Prvi portal u Srbiji posvećen prodaji predmeta na javnoj licitaciji ili vraćenih sa lizinga počeo je sa radom početkom marta. Ovo je jedinstvena mrežna baza podataka preko koje građani mogu da kupe nekretnine, vozila i druge predmete učešćem na javnim prodajama koje se sprovode u sudskom i upravnom postupku, ali i neposrednom pogodbom sa pravnim licima koja oglašavaju takvu prodaju. Posetioci lokacije su u prilici da pronađu predmete koje sudovi, upravni organi Republike Srbije i privredna društva javno oglašavaju za prodaju, poput nekretnina, rashodovanih vozila, opreme, nameštaja, akcija i udela privrednih društava ili drugih predmeta.

http://dobos.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-04-2010, 02:13:26
(http://userlogos.org/files/logos/siyarovich/vesti.png)

Na ovoj lokaciji nalaze se aktuelne informacije iz Srbije i sveta, kao i pregled dnevne štampe. Takođe, korisnici mogu da pogledaju i tele­vizijske priloge domaćih i regional­nih medija, samo nekoliko sati posle njihovog emitovanja. Na lokaciji se mogu pročitati intervjui, a posetioci imaju mogućnost da pročitaju i nedeljne analize najaktuelnijih tema, kao i stavove analitičara i izveštaje sa konferencija, kongresa i seminara.

http://www.mcp.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-04-2010, 02:20:04
(http://www.bugbog.com/images/maps/world-map.jpg)

Ova lokacija Nacionalne Geografije nudi mapu za skoro svako mesto na planeti Zemlji, sa svim navedenim podacima i detaljima. Osim detaljnih karata, ovde ćete naći i mnogo tekstova, koji će vas pored suvoparnih statističkih podataka i brojeva, bolje upoznati sa načinom života i kulturom bilo koje zemlje na našoj planeti.

http://travel.nationalgeographic.com/travel/?fs=plasma.nationalgeo
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-04-2010, 02:22:10
(http://legalplanet.files.wordpress.com/2009/09/ocean-turtle.jpg)

Ova lokacija posvećena je čudesnom svetu okeana. Svi ljubitelji morskih dubina koji žele da nauče nešto više o okeanima mogu to da učine virtuelno na ovoj lokaciji. Lokacija je prvenstveno namenjena širokoj publici, ali je korisna i stručnjacima jer ima mnogo ozbiljnih tema koje izlaze iz kruga interesovanja običnih posetilaca lokacije.

http://oceanexplorer.noaa.gov/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-04-2010, 02:26:00
(http://www.toptenreviews.com/i/rev/scrn/large/47638-livemocha2.jpg)

Iako je još u probnoj fazi, ova lokacija je nov, besplatan pristup učenju stranih jezika, jer se ovladavanje nematernjim jezicima ubrzava uspostavljanjem veza s „jezičkim prijateljima” iz celog sveta. Lokacija ima elemente društvene mreže, što značajno olakšava savladavanje stranih jezika.

http://www.livemocha.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-04-2010, 02:34:00
(http://www.veign.com/blog/uploaded_images/life-723146.jpg)

Na ovoj veoma zanimljivoj lokaciji možete videti fotografije koje datiraju još iz 1750 godine, pa sve do današnjih dana. Najveći deo ovih fotografija nikada nisu ni bile objavljivane, tako da na neki način ova lokacija predstavlja ekskluzivu za ljubitelje ove umetnosti. Arhiva fotografija okom kamere beleži istorijske epohe kroz nekoliko vekova i pravo su svedočanstvo kako se menjao svet koji nas okružuje.

http://images.google.com/hosted/life
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-04-2010, 02:36:20
(http://library.thinkquest.org/C0128343/pictures/swimming%20pic.jpg)

Ovo savršena lokacija za bilo kog čoveka koji želi da poboljša svoje zdravlje. Svaki deo lokacije je prepun informacija o poboljšanju i razvitku pravilnog i zdravog načina života, a poseban deo posvećen je plivanju. Pogledajte video materijale o zdravom načinu života uz plivanje, pročitajte korisne tekstove i unapredite svoj način života.

http://www.livestrong.com/swimming-and-diving/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 04-04-2010, 12:02:08
(http://www.crestock.com/images/510000-519999/516116-xs.jpg)

...na ovome Britanskom sajtu mozete naci veliku kolekciju albuma nove i stare produkcije svih zanrova...

http://dirtymusic.co.uk/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 05-04-2010, 12:30:39
(http://www.uwec.edu/biology/bioclub/Images/fish%20animation.gif)

Sajt namenjen ljubiteljima prirode i ribolova...

http://ribolovci.atspace.com/

http://ribolovci.webs.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 05-04-2010, 12:36:57
(http://www.mobileddl.com/files/image/Zensis-Animated-SMS-v120.gif)

Hrvatski portal za sms poruke, ako nemate ideju kako sastaviti i poslati  ljubavnu, rodjendansku, novogodisnju sms poruku, posetite ovaj sajt ...

http://www.sms-poruke.biz/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 05-04-2010, 12:44:46
(http://upscportal.com/civilservices/images/download-button.jpg)

...akordi , tablature i tekstovi pjesama sa podrucja nekadasnje Jugoslavije...

http://www.2akordi.net/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 05-04-2010, 12:50:56
(http://www.coolholidaygraphics.com/wedding/animations/animatedgifs3.gif)

Pripremite sve za Vaše venčanje venčanice - muzika - restorani - dekoracija - cveće - fotografisanje - torte - pozivnice - limuzine - šminka - burme - organizacija

 Odakle početi - kalendar priprema /  Adresar opština i crkava /  Cenovnik venčanja /  Najavite svoje venčanje /  Pročitajte o običajima /  Galerija venčanja - fotografije sa venčanja
 Magazin venčanja /  Pokloni za Vas /  Ljubavni horoskop /  Tekstovi za pozivnice, zdravice, čestitke /  Pronađite svadbeni poklon /  Pročitajte o običajima

http://www.vencanja.com/

http://www.svadbanet.com/

http://vencanje.yuportal.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 05-04-2010, 12:59:55
(http://oogletutorials.com/wp-content/uploads/2008/01/pun341-animated-broken-heart-golden-arrow26-thumb.gif)

Mesto za zaljubljene i usamljene. Mogucnost kreiranja profila sa slikom i pretrazivanja,  društvena mreža u Srbiji. Prijatelji,muvanje, zabava, priča, žurka.

http://beta.neogen.rs/search/?id=16429

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 05-04-2010, 13:04:34
(http://content.onsmash.com/wp-content/uploads/2008/12/open-air-cinema-16x9.jpg)

 Velika kolekcija domacih filmova za gledanje online, potpuno besplatno!

http://domacifilmovi.atspace.biz/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 05-04-2010, 13:09:04
(http://www.stellaspice.com/blog/wp-content/uploads/2009/02/lesbian-dating.jpg)

Hrvatska gay stranica sa edukativno-informativno-zabavnim sadrzajem. Forum, profili, chat, članci i vesti...

http://www.gay.hr/forum/

Lezbejski sajt na kojoj se okupljaju lezbejke sa područja balkanskih država. Informacije, chat i forum..

http://www.balconn.com/forum/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 05-04-2010, 13:15:54
(http://3.bp.blogspot.com/_tVSaAG6gDhk/SekdgRAm9BI/AAAAAAAAAEw/7Gcz1JBO82s/S220/yu)1963j.gif)

Licne prezentacije devojaka sa prostora ex-Jugoslavije. Sve devojke koje se uclane dobijaju i licni "messanger", na kome posetioci Sajta mogu da im ostave poruke...

http://www.jugoslovenka.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 05-04-2010, 13:20:22
(http://www.istockphoto.com/images/illustrator_manual/vtm-metadata-06.jpg)

Sajt posvecen iskjlucivo muskarcima. Sadrzi informacije o sportu, sexu, modi, muzici, automobilizmu, kao i humor...

http://www.maksimalno.com/artman/publish/index.php

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 05-04-2010, 13:25:07
(http://shop.011shop.rs/user/include/011/images/items/t-sumadinac.jpg)

Stranica zabavnog karaktera sa vestima, horoskopom, oglasima i igricama...

http://www.pomoravac.info/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 05-04-2010, 13:48:00
(http://www.darulweb.co.uk/xara/images/minicooper-nm8-v2.gif)

Sajt je namenjen pružanju besplatnih informacija iz oblasti registracije motornih vozila. Na ovom mestu možete saznati cene polisa autoodgovornosti, iznose taksi i mesta na kojima možete pribaviti potrebnu dokumentaciju. Po prvi put na Internetu možete videti kako treba da izgledaju Vaše uplatnice koje popunjavate da bi ste registrovali vozilo.

http://www.registracija-vozila.rs/

korisni sajtovi:

http://www.internet-prodaja-guma.com/

http://auto.oglasi.rs/

http://www.autopijac.com/

http://www.mojauto.rs/

http://www.polovniautomobili.com/

http://polovni-automobili.yuportal.com/

http://www.autopedija.com/

http://www.salonautomobila.rs/

http://www.vozite.com/

http://www.instruktor-voznje.netii.net/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 06-04-2010, 13:23:47
(http://www.didaboza.hr/UserRepository/image/NetHr.jpg)

Najjposeceniji Hrvatski sajt, proverite zasto....

http://www.net.hr/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 07-04-2010, 03:45:12
(http://c.markosweb.com/screenshots/2/4/7/247332.jpg)

Sajt za razonodu, zahteva registraciju...


http://www.slatkocose.org/forum.php
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 09-04-2010, 12:22:34
(http://i.peperonity.com/c/5785E1/473571/ssc3/home/068/faisal-folder-animation/01diamondrose.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif)

Informacije za sve ljubitelje biljaka i prirode, negi sobnih biljaka, informacije o aranžiranju, o baštenskom cveću, negi sa kalendarom gajenja kućnih biljaka...

http://www.svetbiljaka.com/

http://www.garden.rs/

http://www.bastovanstvo.rs/

http://www.biljnocarstvo.com/

http://www.suptropia.4t.com/



Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 09-04-2010, 12:27:40
(http://krypton.mnsu.edu/~yezzi/_borders/info.gif)

Tražite posao? Najposećeniji sajt za zapošljavanje u Srbiji. Pronađite posao...

http://poslovi.infostud.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 09-04-2010, 12:30:44
(http://www.computerartsrl.com/ebay/Immagini/info.gif)

Grupa korisnih i praktičnih sajtova iz Srbije sa aktuelnim sadržajem i informacijama o slobodnim radnim mestima, ljudskim resursima, ličnom i profesionalnom usavršavanju, visokom obrazovanju, polovnim automobilima, kao i ponudama turističkih agencija...

http://www.infostud.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 11-04-2010, 08:29:25
(http://www.xannytech.net/wp-content/uploads/2008/07/htc-diamond-apple-iphone.jpg)

...sve sto vas zanima u vezi mobilnih telefona,  prodaja, kupovina, forum....

http://www.mobilnisvet.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 21-04-2010, 12:38:55
(http://www.ebookchm.com/screen/miscelleanous/consumer-reports-2008-electronics-buying-guide.jpg)

...pre nego sto odlucite da kupite kola, tv, telefon... posetite americki sajt Consumer Reports, na kome cete pored ekspertskih saveta naci i savete i ocene potrosaca,  sajt zahteva registraciju...

http://www.consumerreports.org/cro/index.htm
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 22-04-2010, 15:19:07
(http://vesti.kombib.rs/images/slike/2009/08/28/vukajlija.JPG)

Recnik slenga i idioma u srpskom jeziku. Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita.

http://vukajlija.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 22-04-2010, 15:23:13
(http://c.markosweb.com/screenshots/1/2/1/121242.jpg)

Web magazin za popularnu kulturu, intervjui , recenzije albuma, dogadjanja...

http://www.popboks.com/naslovna.php
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 22-04-2010, 15:27:05
(http://c.markosweb.com/screenshots/1/4/6/146184.jpg)

Informativni portal za roditelje ... forum, oglasi, clanci...

http://www.roditeljportal.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 22-04-2010, 15:30:55
(http://x-img.com/sitelogr/cache/thumbnails/pouke.org.jpg)

Pravoslavni bogoslovsko - pastirski internet portal...

http://www.pouke.org/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 22-04-2010, 15:35:43
(http://i28.tinypic.com/2s6oak6.jpg)

Vesti, Najave, Video, Online Muzika, Lokali..snimci sa zzzurkama...

http://www.zzzurka.com/

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 22-04-2010, 15:39:03
(http://www.samo-opusteno.info/forum/opusteno.gif)

Zanimljive vesti, muzika, klipovi, saveti, nocni zivot, mozgalice, igrice, ...

http://www.opusteno.rs/portal.php
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 22-04-2010, 15:42:16
(http://www.simplicity.rs/uploads/our-projects/2009/12/i_168/i_1/t1_logo.gif)

Kradi mamu - Zaštita intelektualne svojine na Internetu...Projekat oko koga su okupljeni svi oni kojima je stalo do poštovanja intelektualne svojine, sa akcentom na one na Internetu.

http://www.kradimamu.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 22-04-2010, 15:44:22
(http://www.coolsitecollection.com/content/sites/images/large/2009/d285f9732471e780dc7a8bc9ac4cc0ae.jpg)

Dobrodošli na najveće slobodne internet diskusije...

http://forum.burek.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 22-04-2010, 15:48:45
(http://www.cyberhouse.at/fileadmin/Bilder/Referenzen/Screenshots/Thumbnails/thumb_big_domino1a.jpg)

Internet magazin za urbanu, kreativnu, pametnu publiku. Pisemo svakog dana o gradskim dešavanjima, umetnosti, seksu ...

http://www.dominomagazin.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 25-04-2010, 12:37:10
(http://blogsdontcry.files.wordpress.com/2008/12/couchsurfing.jpg)

...Putujete u stranu zemlju i nemate pare za hotel, nista lakse...ako posetite sajt couchsurfing.org mozete naci prenociste i domacina koji ce vas ugostiti, u polje search samo ukucajte zemlju u koju putujete... u Srbiji postoji preko 2000 domacina koji bi ugostili putnika bez para...

http://www.couchsurfing.org/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 25-04-2010, 12:49:34
(http://www.chicagonow.com/blogs/gowhere-hip-hop/RTKL_Chicago_360_Degree_City1.jpg)

..Preko 200 gradova sirom sveta  pokazat ce vam u realnom vremenu sliku i panoramu grada...

http://www.webcams.travel/
http://www.360cities.net/area/world

Rio De Janeiro
http://ayrton.com/360/fs/pages/rioaereo01.html
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 25-04-2010, 17:18:42
(http://www.techfresh.net/wp-content/uploads/2009/02/net-tv1.jpg)

...Web portal posvecen kretanjima na informatickom trzistu, na sajtu mozete pogledati sportske i muzicke prenose...

http://www.live-e.tv/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 25-04-2010, 17:23:09
(http://www.naplata.com/grafika/novacB.jpg)

...Ako vam je obracun kamate slaba strana, sajt Obracun ce izracunati za vas bez pomuke...

Obračun zakonske zatezne kamate
Obračun po stopi rasta cena na malo
Obračun kamate za neblagovremeno placanje javnih prihoda

http://www.obracun.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 25-04-2010, 17:35:23
(http://images.lasyk.net/84745.png)

...Portal na kome cete naci zvanicne informacije o najbitnijim servisima za gradjane...drzavljanstvo, licna dokumenta, obrasci, registracija vozila, gradjevinske dozvole, carinske deklaracije...

http://www.euprava.gov.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 01-05-2010, 17:35:13
(http://www.serbiatouristguide.com/live/digitalAssets/16539_mojaputovanja.com_plavi_300.gif)

Lokacija Moja Putovanja je namenjena onima koji putuju i vole putovanja. Pre polaska ovde možete da se pripremite, informišete o zanimljivim odredištima i svim mestima koja ćete posetiti. Ova lokacija se razlikuje od sličnih što pored predloga za putovanja, omogućava korisnicima da postave zanimljive fotografije ili video priloge za svojih putovanja, kao i da podele utiske sa posetiocima koji su ta mesta već posetili ili se tek spremaju za put.

http://www.mojaputovanja.co.cc/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 01-05-2010, 17:41:54
(http://cdn.mashable.com/wp-content/uploads/2007/08/animoto-s2.png)

Animoto će od vaših fotografija napraviti kratak animirani film sa odličnim efektima i muzikom u pozadini. Usluga je besplatna, lako se koristi, a rezultati su vredni neznatno uloženog napora.

http://animoto.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 08-05-2010, 16:59:34
(http://gamble.risjak.net/_derived/tracevi.htm_cmp_piechart110_vbtn.gif)

Saznajte sve o poznatimi ekstradnim,sporskim,filmskim zvezdama.Najnovije vesti iz Srbije i sveta. Novosti, aktuelno, biznis, politika, sport, zabava, ...

http://www.srbijabloger.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 08-05-2010, 17:04:18
(http://www.cikaskisrbi.com/en/images/syp220x60.gif)

Telekom Srbija ad, vodeća telekomunikaciona kompanija u Srbiji, predstavlja kompletan poslovni imenik za celu Srbiju- Žute strane...

http://www.belestrane.988info.rs/site/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 08-05-2010, 17:10:52
(http://www.web-translations.com/resources/country_guides/Serbia/map_of_Serbia.gif)

Detaljna interaktivna karta Srbije sa bazom podataka geografskih lokacija. ... Serbiamap.Net. Serbiamap.Net vam predstavlja detaljnu interaktivnu mapu Republike Srbije. Na našim stranicama možete pronaći GPS mape Beograda, Novog Sada, Niša i drugih gradova za PocketPC i Java/Symbian mobilne uređaje. ...

http://www.serbiamap.net/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 08-05-2010, 17:20:09
(http://www.indianauteur.com/wp-content/uploads/2010/02/564px-Clap_cinema.svg.png)

Besplatni online domaci filmovi, muzicki spotovi, download, direktorijum sajtova...

http://www.onlinefilmovi.tk/

http://www.domacifilmovi.biz/

http://www.domacifilmovi.net/

http://domacifilmovi.atspace.biz/

http://www.elitiko.com/

http://www.xusite.com/

http://www.rapidbelgrade.com/

http://www.onlinefilmovi.com/

http://mmance.on.neobee.net/filmovi.htm

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 11-05-2010, 11:22:42
(http://img.youtube.com/vi/ws4i_1VcN50/0.jpg)

Sajt za decu i mlade sa najlepsim pesmicama i bajkama.

http://www.zadecu.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 11-05-2010, 11:25:30
(http://thumbnails.truveo.com/0010/58/6B/586BDAB6ABB8BFB821CE8A.jpg)

Online bojanke za decu Zvrlja namenjene su nasim najmladjim. Deca ce naciniti prve korake u radu sa racunarom i misem upravo bojeci nase bojanke.

http://www.zvrlja.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 11-05-2010, 11:27:39
(http://vipigrice.com/content/icons/pikado-icon-1.jpg)

Besplatne igre za sve generacije.Na sajtu se nalaze sve trenutno popularne igre.

http://vipigrice.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 11-05-2010, 11:30:38
(http://www.sahklub.com/images/compwebchess.gif)

Igrica sah online protiv sahista sa celog Balkana!Partije na 1,3,5,10,15minuta.Rejting poeni,sah klubovi,sah timovi,medalje,sah protiv racunara...

http://www.sahklub.com/

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 12-05-2010, 07:50:30
(http://www.criminology.fsu.edu/book/WebTV.jpg)

OnDemand Web Televizija. Najnovije video vesti: Društvo, Sport, Muzika, Turizam, Pravoslavlje, Ekonomija, Politika, Kultura, Novosti, Vesti, Aktuelno, ...

http://www.webtv.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 18-05-2010, 10:42:05
(http://www.beauty-mania.rs/enovosti/1_1/nagradna_igra_upoznaj_portal_beauty_mania.jpg)

Sve o kozmetici za negu i dekorativnoj kozmetici, sve o nezi lica i tela. Ovde ćete naći sve ukoliko vas interesuje kozmetika, šminkanje, moda i mršavljenje ...

http://www.beauty-mania.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 18-05-2010, 10:43:52
(http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/35/m_82cd8e6ec3254fbcbdd2b7e485c21a35.png)

Zenski portal-on line magazin za zene. Zdravlje, lepota, sminka, frizure, stil, moda, fitness, karijera..

http://www.zenskiportal.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 18-05-2010, 10:46:02
(http://www.yu4you.com/slike/photo/2221_biznis_zena.jpg)

Online magazin namenjen je prevenstveno ženama koje interesuju poslovne vesti i ostale korisne informacije o životu i radu žena...

http://www.poslovnazena.biz/

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 18-05-2010, 10:49:48
(http://www.nathanielturner.com/images/New_Folder2/mirror.jpg)

Besplatni oglasi, veliki informator firmi, zanimljivi tekstovi, forum i različiti sadržaji o svim važnim i manje važnim stvarima koje interesuju ženski ...

http://www.ogledalce.co.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 30-05-2010, 11:11:49
(http://www.precica.com/images/logo.jpg)

Prečica je katalog srpskih web sajtova razvrstanih po kategorijama. Sajtovi iz oblasti biznisa, turizma, zabave.

http://www.precica.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 30-05-2010, 11:16:31
(http://www.zagrebdox.net/2010/files/2010/01/robna-kuca_cb.jpg)

Online prodaja robe široke potrošnje, od kozmetike do sportske opreme.

http://www.robnakuca.com/shop/index.php
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 30-05-2010, 11:18:43
(http://upscportal.com/civilservices/images/download-button.jpg)

 Internet knjizara: Knjige, muzika, filmovi... iz Srbije i ex-YU - Bookstore : Books, Music, Movies... from Serbia and ex-YU : Isporuka sirom sveta - Worldwide ...

http://www.gerila.com/

http://www.knjizara.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 30-05-2010, 11:24:05
(http://www.cfdhotzone.net/images/hotzone.jpg)

Klub ljubitelja erotike...

http://www.yuswing.com/

http://www.stojavolimtajseks.com/

http://www.e-muvanje.com/

http://www.smokva.com/default.php
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 30-05-2010, 11:28:45
(http://balkanrock.noblogs.org/gallery/299/100992-balkanrock_banner.jpg)

Stranica sadrzi Rock i Heavy Metal vesti, informacije o mladim bendovima sa forumom.

http://www.balkanrock.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 30-05-2010, 11:32:00
(http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2009/03/24/219621/dzuboks.jpg)

Biografije, multimedija, zabava...

http://dzuboks.de/news.php
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 15-06-2010, 04:03:56
(http://realhouse.files.wordpress.com/2009/07/hipoteka.jpg)

Kupovina nekretnine, informacije, saveti, iskustva, investitori, agencije, banke , komentari.

www.kupovinanekretnine.info
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 15-06-2010, 04:05:46
(http://www.4gume.com/images/default/front/front_01.jpg)

Pretraživač auto guma i adresar vulkanizera. Članci o auto gumama, održavanje, bezbednost u saobraćaju, saveti, novosti.

www.4gume.com
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 25-06-2010, 16:44:01
(http://www.indianolasoccer.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/webassets/soccer_player_animated.gif)

Idealan sajt za kladionicare i one koji vole fudbal, na sajtu mozete pronaci analize,statistike, rezultate, prognoze...


http://www.soccerstats.com/national_leagues.asp

http://sportske-kladionice.yuportal.com/

http://www.scorestosms.com/

http://www.mojtip.com/forum/hmportal.php

http://www.fudbal91.com/

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 03-07-2010, 17:11:52
(http://v1.wolfslittlestore.be/wp-content/uploads/2007/12/tumblr.png)

Twitter, my space, facebook su dostigli svoj vrhunac spremite se za nove socijalne sajtove koji  dolaze jedan od njih je i TAMBRL

www.tumblr.com

za mobilne telefone FORSKVER

(http://www.drfu.com/images/fu_letter/02.10/Foursquare-webos.jpg)

http://foursquare.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 10-07-2010, 00:39:05
(http://www.mikro.rs/images/casopis/tekstovi/2010/07/143_mk07_001%20copy.jpg)

 Igre za decu

Zabavan sadržaj i igre s ove lokacije verovatno će vam pomoći da nagovorite svoju decu da izađu na svež vazduh. Ne radi se o računarskim igrama, već o igrama na otvorenom u kojima mogu da učestvuju deca svih uzrasta. Uz opise igara predočena su i njihova pravila (pa se nećete prepirati oko toga šta je dozvoljeno a šta nije). Predstavljeno je nekoliko stotina igara, a među njima su sigurno i neke kojih se sećate iz svog detinjstva.

www.gameskidsplay.com

(http://www.hotspotsz.com/images3/alien_abductions.jpg)

Vanzemaljci ipak otimaju

Većina ljudi nikada neće imati tu sreću (da li baš sreću?) da ih otmu vanzemaljci. Upravo je ta činjenica osnova poslovanja kompanije Alien Abductions, jer je njena specijalnost reprodukova­nje otmice do najsitnijih detalja. Doktori, hipnotizeri i tehničari za memorijske implantate zajedno rade na rekonstruisanju otmica i doživljaja u tim situacijama. Pogledajte mapu ustanove i banje za istraživanje otmica i pročitajte mnoge ispovesti otetih. Da biste otkrili kolika je verovatnoća da se to i vama desi, ispitajte svoj koeficijent u odeljku Abductalizer. Zašto biste čekali da nestašni vanzemaljci odluče jeste li za njih nevaljali ili dobri?

www.alienabductions.com

(http://www.ayelet.com/assets/images/balkanphoto.jpg)

Balkanski fotografi

Na ovoj lokaciji se nalazi trenutno najveća Web izložba fotografija iz naše zemlje i susednih zemalja, gde svakodnevno učestvuje preko hiljadu fotografa, najviše iz Sr­bije, Slovenije, Crne Gore, Srpske i Makedonije, ali su prisutni fotografi i iz drugih zemalja. Na ovom odlično poseće­nom Internet sas­ta­­ja­lištu fotografa, do sada je objavljeno preko 20.000 fotografija, za koje posetioci glasaju i daju svoje komentare. Loka­cija je zamišljena tako da se takmi­čenje odvija svakodnevno, a svakog dana se objavljujuje rang-lista najboljih fotografija, a proglašavaju se najbolje fotografije meseca i godine. Svake nedelje se održavaju tematska takmičenja, od formalnih (ptičja perspektiva, kvadratna fotografija itd.) do umetničkih i inspirativnih.

www.balkanphotocontest.com

(http://www.africabookcentre.com/acatalog/South_Africa_in_Pictures.jpg)

Vizuelna geografija

Ovo je lokacija na kojoj možete istraživati svet pomoću fotografija. Sve na ovoj lokaciji je prikazano vizuelno. Kao i u svakom geografskom udžbeniku, i ovde ćete pronaći sve važne podatke za svaku zemlju, od bruto društvenog proizvoda, preko detaljnih mapa do važnih istorijskih podataka. Nisu zaboravljeni ni običaji i kulinarska obeležja za izabranu zemlju.

www.visualgeography.com

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 14-07-2010, 04:28:53
(http://mendonews.files.wordpress.com/2010/02/censored1.jpg)

Tajne, afere, zavere...hrvatski sajt - ono sto necete naci u novinama procitacete ovde...

http://www.necenzurirano.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 20-07-2010, 04:37:00
(http://cdn.smosh.com/smosh-pit/4/legos-17.jpg)

Na sajtu noportable mozete skinuti  igrice koje mozete instalirati na vasem USB, ako vam je dosadno na poslu prikljucite vas usb i zabavite se...

http://noportable.blogspot.com/

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 23-07-2010, 10:54:57
(http://www.sokobanja.eu/data_catalogue/yuportal.gif)

OVAJ PORTAL MORATE IMATI U SVOJOJ KOLEKCIJI OMILJENIH SAJTOVA, SADRZI "OD IGLE DO LOKOMOTIVE" STOTINE KORISNIH LINKOVA...

http://www.yuportal.com/

http://podstranice.yuportal.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 28-07-2010, 04:07:51
(http://www.mathworks.com/matlabcentral/fx_files/21944/1/content/DancingPeaks.gif)

...Razmena filmova, muzike, softvera...  neki od sajtova zahtevaju registraciju...


http://www.share4all.org/forum.php

http://downloom.com

http://mega-rapidshare.eu

http://2hlm.com

http://p2psofts.com

http://softsclub.com

http://www.highqualitymp3.com

http://rapidbyte.org

http://rapidshare2download.com/cgi-sys/defaultwebpage.cgi

http://rapidsharedownload.net

http://www.legendarydevils.com
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 28-07-2010, 04:15:53
(http://www.thebest3d.com/pdpro/tutorials/spritesheets/contractor.gif)

...Idealan sajt za zanatlije, majstore...ucite od profesionalaca...

http://www.contractortalk.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 31-07-2010, 13:38:22
(http://www.axisglobe.com/Image/2006/10/24/Serbia/Veliki_Grb-Srbija.jpg)

...na sajtu monastvo.org mozete pronaci izlaganje profesora Jovana Deretica - Србска забрањена историја, na sajtu je postavljeno oko 50 fajla u mp4 formatu velicine oko 200mb,

Зашто је и данас нама наша историја забрањена? Наша култура сакривена? Наша писменост одбачена и уништена?
Зато што се и данас на државној телевизији и радију Србије РТС-у чује "Druže Tito, mi ti se kunemo" 25. мај 2009.
Зато што нам је и 5. октобар лажна револуција била. Зато што знамо ко нам и данас седи у SANU. Зато што наша
историја не почиње са Немањићима, а писменост и кулура нам не долазе са Вуком Караџићем. Зато што знамо из
нашег времена како се стварају и пишу лажне историје, стварају лажне нације, лажне државе, лажни језици и писма...

http://www.monastvo.org/istorija/opsirno/


Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 03-08-2010, 22:55:33
(http://blip.fm/_/images/blip/blipIcon.png)

Podelite muziku sa bilo kim besplatno, napravite sopstveni internet radio, pronadjite i slusajte muziku iskusnih DJ-a..

http://blip.fm/


(http://beautifuldecay.com/wp-content/uploads/2010/07/AwkwardFamilyPet6.jpg)(http://c1915162.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/awkward-family-pet-photos.jpg)

...na sajtu nespretne porodicne fotografije  mozete okaciti vase fotografije sa vasim omiljenim kucnim ljubimcem (pas,macka...)

http://awkwardfamilypetphotos.com/


(http://www.theindiastreet.com/stored_files/images/wikileak.jpeg)

...najvece tajne CIA, FBI, M5, KGB cure na ovome sajtu, otkrijte drugu stranu demokratije...

http://wikileaks.org/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 06-08-2010, 02:52:29
(http://www.animationbuddy.com/Animation/Geography_and_History/Native_Americans/Doctor.gif)

...vas vodic do savrsenog zdravlja...

http://www.stetoskop.info/Forum/faq.php

http://www.doktor.rs/forum/

http://www.doktor.rs/netdoktor.php
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 11-08-2010, 11:52:18
(http://www.draganvaragic.com/weblog/wp-content/uploads/2010/05/nisamovca.jpg)

Portal Nisamovca.com je specijalizovan portal koji ima za cilj da informiše potrošače pružajući mogućnost svim nezadovoljnim potrošačima, korisnicima usluga, klijentima i drugima da podele svoja iskustva i informišu ostale o kompanijama ili organizacijama sa kojima planiraju da uspostave neku vrstu poslovnog odnosa.

http://www.nisamovca.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 15-08-2010, 12:02:44
(http://heasarc.gsfc.nasa.gov/Images/animation/supernova.gif)

Wikisky je web planetarijum koji donosi slike sa teleskopa HUBBLE, pocetna stranica je zvezdano nebo nad kojim mozete da prevlacite misom i istrazujete planete do mile volje, kartografisano je preko 600 miliona objekata, sajt je idealan za one koje zanima astronomija...

http://www.wikisky.org/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 15-08-2010, 23:27:13
(http://upscportal.com/civilservices/images/download-button.jpg)

...jos jedan od mnogobrojnih sajtova a'la RAPIDSERBIA...

http://serbianforum.org/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 24-08-2010, 13:15:48
(http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2010/04/500x_this-is-gizmodo.jpg)

...ukoliko ste u potrazi za najnovijim informacija iz sveta tehnologije  (computers, software, mobile phones, TVs, MP3 players, games, cars...) posetite ovaj sajt...

http://www.gizmodo.com.au/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 25-08-2010, 00:44:54
(http://www.web-site-templates-template-handyman-homeimprovement.com/images/handyman_3_.gif)

...SAM SVOJ MAJSTOR - IDEALAN SAJT ZA ONE KOJI ZELE DA RENOVIRAJU KUCU ILI STAN, NA SAJTU POSTOJI HILJADE SAVETA KAKO DA UREDITE KUHINJU, KUPATILO, PODOVE, ELEKTRO I VODO INSTALACIJE, KAKO DA POPRAVITE KOLA... :xq004:

http://www.familyhandyman.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 26-08-2010, 12:02:30
(http://chasesagum.com/wp-content/uploads/2008/11/ibeginshare.png)

...Zaboravite na FACEBOOK, YOUTUBE, TWITTER, MY SPACE...  generacije Y & N se okrecu novim socijalnim sajtovima koji svakoga dana sticu sve vecu popularnost....

http://www.linkedin.com/

http://www.foodspotting.com/

http://www.tumblr.com/

http://gowalla.com/

http://stocktwits.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 26-08-2010, 14:14:03
(http://www.nationaltheatre.org/cinema/art/ANIM-MovieCamera150h.gif)

...evo nekoliko adresa gde mozete skinuti najnovije filmove u AVI & MKV formatu...

http://scenereleases.info/

http://www.divxturka.net/mkv-mp4-rmvb-movies/

http://tastro.org/

http://www.hq-uploads.com/

http://www.heroturko.org/

http://www.downarchive.com/

http://www.releasehour.com/forums/

http://hydrogen2oxygenmkv.blogspot.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 01-09-2010, 14:51:03
(http://www.fotorola.com/uploads/409ccde3f4.jpg)

Zaposleni u Srbiji od sada mogu elektronskim putem da provere da li im poslodavci uplaćuju doprinose za penzijsko osiguranje, kao i iznos na koji su prijavljeni. Ova usluga je besplatna, a zaposleni jedino pre korišćenja usluge moraju da preuzmu svoj PIN kôd na šalterima Fonda za penzijsko osiguranje. Unošenjem jedinstvenog matičnog broja i PIN kôda na portalu Fonda, zaposleni mogu, osim podataka o doprinosima, da se informišu i o tome da li su prijavljeni, odnosno odjavljeni, sa tačnim datumima, odnosno da li su eventualne promene unete u bazu Fonda. Ove podatke građani su i do sada mogli da dobiju, ali je bilo neophodno da lično dođu u filijale Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

http://www.pio.rs/sr/cr/

(http://www.partyclips.net/wp-content/themes/premiumnews_novi/studentskioglasi60x120.gif)

Ova lokacija je nastala iz potrebe da se svi oglasi namenjeni studentima prikupe na jednom mestu i tako se olakša pretraživanje, kao i postavljanje oglasa bez ulaganja, na jednostavan način. Prezentacija Studentski oglasi je prva usluga ovakvog tipa u Srbiji i nema vremenskog ograničenja za postavljeni oglas.

http://www.studentskioglasi.net/

(http://www.ekapija.com/dokumenti/gradjevinske_firme_3072010.jpg)

Ovaj nedavno otvoren Internet portal je namenjen je građevinarima, a pokrenula ga je kompanija Credicom International. Primarni paket usluga (Profil firme) sadrži: naziv firme, brojeve telefona, adresu, kontakt osobu, elektronsku adresu, Web adresu, logotip firme, opis do hiljadu reči, šest slika u galeriji i prikaz sedam proizvoda firme (slika plus kratak opis). Registracija korisnika na godinu dana iznosi 30 evra. Najavljene su i verzije lokacija na engleskom jeziku, namenjene pre svega korisnicima iz Evropske unije koji su zainteresovani za poslovanje u građevinskoj industriji u Srbiji.

http://www.gradjevinskefirme.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 01-09-2010, 14:58:40
(http://www.ekapija.com/dokumenti/korupcija_jan10.jpg)

Građani Srbije od sada na ovoj lokaciji mogu da prijave korupciju na svom radnom mestu i okolini, bez straha da će im identitet biti otkriven. Predstavljajući ovaj portal, autori ističu da će posle prijave korupcije na lokaciji Pištaljka, navode u prijavi utvrđivati istraživački tim novinara i pravnika. Lokacija je nastala u okviru projekta za borbu protiv korupcije, koji sprovode Centar za istraživanja migracija, Centar za novinarstvo Udruženja Eutopija i Media Praksa. Projekat se sprovodi uz podršku ambasade Norveške.

http://www.pistaljka.rs/

(http://blog.couponmountain.com/uploads/2009/02/24-hour-fitness.jpg)

Živimo u vremenu kada se posebna pažnja posvećuje oblikovanju i izgledu tela. Ova lokacija je posvećena amaterima i profesionalcima iz oblasti fitnesa i brige o ljudskom telu, zdravlju i ishrani. Na lokaciji možete da pronađete mnogo dobrih saveta vezanih za negu tela, njegovo oblikovanje i pravilnu ishranu.

http://www.fitnessonline.com/


(http://www.destination360.com/australia-south-pacific/australia/images/s/australia-brisbane-hotels.jpg)

Ako tražite hotel u bilo kom delu sveta, ova loka­cija je idealno mesto za vas. Njen koncept je jednostavan, samo upišite naziv hotela koji znate, a odgovara vašim mogućnostima, i pretraživač će pronaći skoro sve hotele u većim svetskim gradovima koji odgovaraju vašem upitu, ili po kategoriji odgovaraju traženom. Možete i da suzite pretragu tako što ćete uneti datume dolaska i odlaska, kao i prateće sadržaje koje želite da hotel ima. Svaka pretraga je praćena fotografijama hotela, cenama i brojem zvezdica, a posetioci lokacije mogu da pretraže i slične hotele po traženim kriterijumima.

http://www.gekko.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 01-09-2010, 15:11:05
(http://www.poznanici.com/pozinfo/images/LOGO_Poznanici.JPG)

Najposećenija srpska društvena mreža Poznanici.com dobila je novi izgled. Njen dizajn je unapređen i osvežen, pri čemu je korisnicima omogućeno lakše i jednostavnije korišćenje lokacije i bolja preglednost. Uvedena je i nova funkcija Klubovi, gde se korisnicima pruža mogućnost da postanu članovi izabranih klubova na lokaciji ili da prave sopstvene klubove, kao i da postavljaju slike i video snimke vezane za određeni klub. Poznanici.com je najposećenija domaća društvena mreža sa preko 625.000 posetilaca mesečno i oko 3,8 miliona poseta mesečno.

http://www.poznanici.com/


(http://www.corel.com/img/content/products/wpx3/tutorials/macro/TBAR03.gif)

Bilo da ste student, roditelj, ili se jednostavno interesujete za neku oblast, posetite Yahoo za obrazovanje. Odeljak za obrazovanje nudi veliku bazu podataka i materijala, koju možete lako da koristite i nađete skoro sve što vas zanima.

http://education.yahoo.com/reference/


(http://www.eu-access.info/GOR2010/partneri/eKapija.jpg)

Investicioni portal eKAPIJA je nastao sa ciljem da ubrza protok poslovnih informacija u regionu.

http://www.ekapija.com/website/sr/

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-09-2010, 05:09:39
(http://www.googletutor.com/wp-content/uploads/2006/08/google-translate.png)

...ukoliko vam prevodjenje stranih jezika na srpski nije jaca strana, mozda vam google prevodioc  moze pomoci...

http://translate.google.com/#en|sr|

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-09-2010, 06:09:01
(http://www.shinyshiny.tv/assets_c/2010/07/MyVelo%20men_women%20multi-thumb-240x151-98523.jpg)

...kreirajte bicikl vasih snova, odaberite materijal, boju, dodatke, kostace vas oko 450 evra i napravice vam bicikl po vasem izboru za tri nedelje...

http://www.myvelo.co.uk/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-09-2010, 06:25:33
(http://www.orangeinks.com/wp-content/uploads/2008/12/filmsuggest-movie-suggestions.png)

...napravite listu vasih omiljenih filmova na sajtu FilmSuggest, i dobicete preporuku koje filmove mozete pogledati na osnovu vase liste... sajt zahteva registraciju...

http://www.filmsuggest.com/

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 15-09-2010, 21:58:43
(http://www.brookline.nh.us/pages/library/images/magazines.jpg)

Ukoliko ste ljubitelj  magazina u digitalnom formatu (PDF) ovo je pravi sajt za vas, pored UK & USA magazina mozete naci  i magazine iz Srbije ukoliko u polje search ukucate rec Serbia...


http://www.magazinedown.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 30-09-2010, 18:56:08
(http://www.cssglance.com/wp/wp-content/uploads/pth/thumb_sredidom.jpg)

Ukoliko ste odlučili da promenite nešto u svom životu, počnite od okruženja u kome živite, a ako nemate ideju kako to da uradite, posetite ovu lokaciju. Portal Sredi dom je specijalizovan za nameštaj i opremanje enterijera, gde se posetioci svakodnevno informišu o svetskim trendovima u opremanju enterijera i ponudi nameštaja na tržištu Srbije. Raznovrsnošću sadržaja, kvalitetom usluge, ažurnim vestima i prikazom novih proizvoda, tim mladih kreativnih ljudi je ostvario cilj i napravio savremeni portal koji je do sada predstavio 1.400 proizvođača i salona nameštaja.

http://www.sredidom.com/

(http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object2/1175/33/n120603841304893_2168.jpg)

Veb usluga za grupnu kupovinu preko Interneta počela je u septembru sa radom u Srbiji. Lokacija funkcionište tako da je potrebno sakupiti dovoljan broj kupaca koji će po nižim cenama kupiti neki proizvod ili uslugu. Ovaj vid prodaje već je postao hit u srednjoj Evropi, a firme vide grupnu kupovinu kao reklamu koju ne bi mogli drugačije da plate i utrkuju se da ponude portalima za kupovinu što više robe i usluga sa visokim popustima.

http://www.kupime.com/

(http://www.dogtrainingtipstricks.info/wp-content/uploads/Free%20Dog%20Training%20Tips_2.jpg)

Da li ste možda ne tako ponosan vlasnik psa koji je agresivan, mnogo laje ili žvaće sve po kući?. Na ovoj lokaciji naći ćete mnoštvo besplatnih saveta za obuku kućnog ljubimca, članke o nezi i dresuri pasa i štenaca napisala je Lori Verni, koja se žestoko trudi da nas ubedi da zaista mnogo zna o ovoj temi.Ova lokacija je korisna za sve vlasnike pasa, ali i za one koji će to tek postati.

http://www.freedogtraininginfo.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 30-09-2010, 19:05:45
(http://www.edu-saver.com/images/savers/logo_kideos.gif)

Lokacija Kideos predstavlja alternativu i pravi izbor sa odličnim sadržajem video materijala za decu. Lokacija je podeljena u pet starosnih grupa, od prve do desete godine. Iako je sadržaj ove lokacije namenjene deci uglavnom „preusmeren“ sa YouTubea i drugih poznatih lokacija sa video sadržajem, urednici lokacije su pažljivo odabrali video materijale koji se pojavljuju na lokaciji Kideos.

http://www.kideos.com/

(http://www.ecommercewebsite.co.nz/blog/wp-content/uploads/2009/11/ecom-like.jpg)

Ova mrežna prodavnica omogućava korisnicima da vizuelno pretražuju ponuđene proizvode. Koristeći napredne mogućnosti računara za prepoznavanje oblika i softver koji uči, Like.com omogućava korisnicima da koristeći vizuelnu mašinu za pretraživanje biraju cipele, odeću, nakit i slične proizvode. Like.com je razvila tehnologiju koja razume vizuelne termine kao što su „crvene platforme s visokom štiklom“ i „haljina bez rukava s cvetnim dezenom“, kao i algoritam koji može da prepozna da li se te cipele i haljina stilski slažu.

http://www.like.com/

(http://www.afconebr.org/wp-content/uploads/2010/08/11.jpg)

Državna lutrija Srbije predstavila je svoj najnoviji projekat, portal Victory. Radi se o Internet portalu za igranje mrežnih igara na sreću, koji nudi više od stotinu najatraktivnijih i najnovijih igara. Portal Victory koristi najsavremeniju softversku platformu za priređivanje igara putem Interneta, koja je razvijena u saradnji sa kompanijom Playtech, jednom od vodećih u ovoj oblasti. U ponudi igara na portalu Victory nalazi se više standardnih vrsta pokera, od kojih je svakako najatraktivniji i u svetskim okvirima najpoznatiji Texas hold’em. U kazino ponudi nalaze se najpopularnije igre, kao što su rulet, blek-džek, američki, evropski i francuski rulet, bakara, mini rulet, kao i čitav niz raznih slot automata i interaktivnih igara. Posetioci portala, bez obzira na to da li se radi o početnicima ili iskusnim igračima igara na sreću, mogu na ovom portalu da na jednostavan način pristupe igrama, ponešto zarade i da se u isto vreme odlično zabave.

http://www.victory.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 30-09-2010, 19:19:24
(http://www.epipheostudios.com/data/epipheostudios.com/findthebest.jpg)

Reč „najbolji“ (best) je uključena u 277 miliona pretraživanja mesečno. Zbog toga bi pretraživač koji je u stanju da odgovori na pitanja šta je najbolje, bio dosta koristan, zar ne? Do istog zaključka je došao i suosnivač kompanije Dobleclick, Kevin O’Konor. Ideja mu se toliko svidela da je pokrenuo pretraživač FindTheBest.com. FindTheBest.com zato sačinjavaju „aplikacije za poređenje“ – ručno napravljene tabele u kojima se paralelno porede dva ili više izbora, na primer: Prinston ili Harvard ili Jejl, najbolji burger u Americi, 100 najboljih golf terena. Ljudi su ti koji odaberu neku od stavki iz tabele (na primer, broj studenata) i pretraže Internet da bi našli najpouzdaniji izvor podataka. Ovo je zato više mašina za odlučivanje nego za pretraživanje.

http://www.findthebest.com/


(http://www.sbiznis.com/slike_samousluga_linkovi/1256446560_banke_online.jpg)

Ova lokacija namenjena bankarskom poslovanju organizuje od 1. septembra 2010. do 1. septembra 2011. kviz poznavanja finansijskog tržišta. U kvizu se očekuju interesantna pitanja na osnovu kojih možete proveriti koliko poznajete finansijsko tržište. Ako pokažete izuzetno znanje iz ove oblasti očekuju vas i vredne nagrade na nedeljnom i mesečnom nivou. Ukoliko ste zainteresovani za učešće u ovom nagradnom kvizu, pre početka rešavanja detaljna pravila pogledajte na lokaciji.

http://banke.online.rs/


(http://pedja.supurovic.net/wp-content/uploads/2009/01/zdravstveno-osiguranje1.jpg)

Republički zavod za zdravstveno osiguranje omogućava zaposlenima da provere da li je njihov poslodavac uplatio doprinose za zdravstveno osiguranje koristeći „Pretraživač za uplatu doprinosa“, koji je objavljen na ovoj lokaciji. Pretraživač za uplatu doprinosa radi tako što korisnik unese broj zdravstvene knjižice i lični broj osiguranja (LBO), koji se nalazi na prvoj strani zdravstvene knjižice. Pretraživač razvrstava poslodavce na „zelene“, koji su izmirili obaveze, na „crvene“ koji nisu izmirili obaveze i „žute“ za koje Poreska uprava nije dostavila podatke.

http://www.rzzo.gov.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 08-10-2010, 00:32:18
(http://www.durango-songwriters-expo.com/images/greatest_album_covers_of_all_time.jpg)

Ukoliko vam je potreban omot za vas cd, film, seriju ili softver posetite ove sajtove...

http://cover-paradise.to/

http://www.coverdude.com/

http://www.cdcovers.cc/

http://www.allcdcovers.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 08-10-2010, 00:42:01
(http://i127.photobucket.com/albums/p133/Guss_bucket/turntable-animated.gif)

Music Factory Mastermixer uz DMC je jedan od ponajboljih servisa za Disk Jockeye, ukoliko ste propustili neku od njihovih sjajnih kompilacija , posetite sajt musicfactorymastermix.blogspot na kome pored aktuelnih albuma mozete pronaci muziku 60-tih, 70-tih i 80-tih...

http://musicfactorymastermix.blogspot.com/

isto vredan paznje je i

http://alldj.org/

http://worldsdown.net/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 12-10-2010, 04:42:54
(http://www.animationplayhouse.com/aacell1.gif)

U nedoumici ste koji mobilni telefon da kupite, pre nego sto odlucite procitajte sta kazu korisnici ...

http://www.gsmarena.com/

isto vredan paznje  je i...

http://forum2.mobile-review.com/
http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 14-10-2010, 22:05:21
(http://cdn.mashable.com/wp-content/uploads/2009/02/fixya.jpg)

FIXYA  je resenje za sve vase probleme, ukoliko imate problem sa kolima, elektricnim aparatima....posetite ovaj sajt, odaberite kategoriju koja vas zanima, kliknite na brand koji imate i naci cete vas model, ukoliko ne postoji resenje za vas problem mozete postaviti pitanje na koje ce autori sajta i posetioci pronaci odgovor za vas...


http://www.fixya.com/support
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 26-10-2010, 12:32:46
(http://www.selloldmobilephone.co.uk/wp-content/uploads/2010/02/Money-For-Your-Phone.png)

Postoje mnogo kompanija koje vam nude cash money za vas stari mobilni telefon, MONEY FOR YOUR PHONE je sajt koji osim kupovine vaseg starog  telefona nudi i zamenu za novi, u polje search pronadjite vas model - pogledajte koliko je vredan i unestite opciju prodati ili zameniti za novi telefon....
http://www.moneyforyourphone.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 26-10-2010, 13:07:51
(http://larryfire.files.wordpress.com/2010/09/091010_youtube_time_machine_t.jpg)

You Tube Time Machine je mladji brat cuvenog You Tube, ukoliko ste u potrazi za videom iz proslosti ovo je pravo mesto za vas, jednostavno na slide bar odaberite godinu i kategoriju  koja vas zanima i Time Machine ce vas vratiti u proslost, postoje vise od 4.000 video klipova, ukoliko imate video zapis star vise od 10 godina mozete ga okaciti na YTTM...

http://yttm.tv/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 31-10-2010, 13:17:14
(http://www.eurofoodmart.com/images/product_images/product_image_1690.jpg)
Jaffantaziram
Na ovoj lokaciji je otvoren nagradni konkurs Jaffantaziram koji traje do 15. januara 2011. Pravo na učešće imaju svi građani Republike Srbije koji će u skladu sa uslovima konkursa praviti figure od Jaffa cakes ambalaže, a zatim fotografije i video snimke svojih radova postavljati na lokaciju. Predstavnici žirija će od prijavljenih radova izabrati tri najkreativnije figure. Za najuspešnije autore predviđene su atraktivne nagrade: za najbolji rad 3000 evra, druga nagrada je 2000 evra i treća 1000 evra. Specijalnu nagradu Sony Playstation 3 dodeljuje publika glasanjem na lokaciji.

http://www.jaffantaziram.com/

(http://www.thedailygreen.com/cm/thedailygreen/images/Uu/smart-cars-blog.jpg)
Automobili i motori
Ovo je lična veb lokacija namenjena ljubiteljima automobila, motora i motocikala, terenaca i svih drugih uređaja koji imaju motor. Na lokaciji se nalazi veliki izbor vesti i informacija o svetu motoristike i saobraćaja iz Srbije, regiona i sveta. Osim toga, tu su i tekstovi o detaljnim testovima automobila dostupnih na tržištu Srbije, sa korisnim savetima, kako za početnike, tako i za iskusnije vozače i buduće kupce vozila.

http://www.motorblog.rs/%3C/

(http://infodesk.subotica.com/news/5054-sudije.jpg)
Ustavni sud Srbije
Ustavni sud Srbije predstavio je novu, redizajniranu Internet lokaciju koja treba građanima da omogući lakšu komunikaciju sa sudom a sudijama olakša rad. Na lokaciji su dostupni obrasci za podnošenje ustavne žalbe i za pristup informacijama od javnog značaja, kao i saopštenja sa sednica suda i dnevni redovi sednica. Lokacija sadrži i bazu sudske prakse koju je moguće pretraživati po više kriterijuma i u koju su unete sve odluke Ustavnog suda po ustavnim žalbama iz 2008. i 2009. godine, kao i većina odluka po ustavnim žalbama iz 2010. godine, a planirano je da u bazu budu unete sve odluke suda. U saradnji sa Ministarstvom za telekomunikacije i informaciono društvo, do kraja godine počeće pripreme za prelazak na elektronsko poslovanje Ustavnog suda, dok bi elektronsko poslovanje suda trebalo da počne sledeće godine.

http://www.ustavni.sud.rs/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 31-10-2010, 13:54:55
(http://www.fonet.hu/_i/layout/print-logo.png)
Fonetova Internet TV
Na ovoj lokaciji Novinska agencija Fonet zvanično je, u formi Internet televizije, pokrenula produkciju video vesti. Na portalu će biti emitovane vesti o najvažnijim događajima u zemlji, regionu i svetu, koje se odnose na Srbiju. Posebnu pažnju i interesovanje posetilaca trebalo bi da privuče rubrika „60 sekundi“, kao zbirni pregled najvažnijih vesti u Srbiji, u trajanju od jednog minuta, sa više izdanja u toku dana. Kompletna video produkcija je digitalna u formatu 16:9, čime je obezbeđen vrhunski kvalitet slike i tona, prilagođen Internet platformama. Portal FoNetweb.tv nagradnja je osnovne multimedijalne produkcije Novinske agencije Fonet, započete pre više od pet godina, sa interaktivnim servisima pisanih, video, foto i audio vesti, namenjenih medijima.

http://www.fonetweb.tv/sr.html

(http://www.wsblogz.com/wp-content/uploads/posts/2010/weekly/week2/colorful/krojacevaskola.jpg)
Mala i srednja preduzeća u Srbiji mogu da konkurišu za učešće u projektu „Sjaj neba Weba – sajt na dar“ koji realizuje „Krojačeva škola“ Web dizajna uz podršku Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo Srbije. Kao deo nekomercijalnog projekta, odabrane firme dobiće besplatno poslovnu veb lokaciju koju će će za njih realizovati budući Web dizajneri, učenici „Krojačeve škole“. Poslovne lokacije koje će firme dobiti besplatno imaće do sedam statičkih strana, modul za samostalno ažuriranje sadržaja po izboru, a obezbeđen je i besplatan jedno­godišnji hosting. Jesenja klasa učenika će imati priliku da realizuje Web lokacije za dve ovogodišnje dobitnice nagrada „Cvet uspeha za ženu zmaja“, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije.

http://www.krojacevaskola.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 03-11-2010, 02:11:01
(http://www.uselessgraphics.com/runrabit.gif)

Zelite imati ZECA za kucnog ljubimca, ili mozda planirate uzgoj zeceva, sve o njima na hrvatskom sajtu...

http://www.zecovi.net/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 08-11-2010, 13:19:02
(http://www.007waystomakemoney.com/wp-content/uploads/2010/10/fiverr1.jpg)

...Svi znamo kako je tesko u ova vremena zaraditi extra novac, ukoliko posetite sajt FIVERR i imate otkacenu ideju mozda mozete i dobiti neki novac, vazno je da vasa usluga ne kosta vise od 5$ USA..npr..

- Slikacu vam bilo koju lokaciju u Jagodini za 5$
- Otpevacu vam bilo koju narodnu pesmu za 5$
- Procitacu vam vasu sudbinu uz pomoc Tarot karata za 5$
- Nacrtacu vam lazni Tattoo na bilo kom delu tela za 5$
- Pomoci cu vam da nadjete devojku za 5$

i jos milion drugih ponuda na najjotkacenijem sajtu u 2010-toj :xq004: :xq011: :xq066: :xq006:

 http://www.fiverr.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 17-11-2010, 11:24:02
(http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:rq9ipOd69M_evM:http://www.okaysjon.nl/plaatjesmap/links/dmc1.jpg)

DMC (disco mix club) je najpoznatiji svetski servis za Disk Jockeye, ove godine slave 27 godina postojanja, na dole navedenom sajtu mozete naci njihove cuvene kompilacije mixovane muzike od 60-tih pa do sadasnjih dana....

http://disco-mix-club.blogspot.com

oficijelni sajt kluba je

http://www.dmcworld.com/

Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 19-11-2010, 11:10:35
(http://www.bilderkiste.de/galleryscript/gallery/cliparts/valentinstag_amor_animiert.gif)

...Usamljeni ste, trazite partnera...mozda vam ovaj sajt moze pomoci, sajt zahteva registraciju...

http://www.ljubavnognezdo.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-12-2010, 02:02:03
(http://learningenglishgrammar.files.wordpress.com/2010/10/animated20gif20cars2015.gif)

... Opsta diskusija o automobilima i ostalim cetvorotockasima, imate problem a neznate kako da ga resite, mozda vam neko od clanova foruma moze pomoci, sajt zahteva registraciju....

http://www.elitemadzone.org/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 02-12-2010, 02:06:33
(http://beeabouttown.com/images/motorcycle%20animation.gif)

...sajt namenjem ljubiteljima motora i skutera, sam svoj majstor, mali oglasi, saveti i puno toga na....

http://forum.bjbikers.com/
Naslov: Одг: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 03-12-2010, 03:14:55
(http://www.ps3vault.com/wp-content/uploads/2009/12/Metacritic_logo.png)

...pre nego sto odlucite da kupite film na dvd, cd album, ili igre za playstation,xbox ili Wii, posetite sajt  Metacritic i procitajte misljene kriticara i kupaca sta kazu o pomenutim proizvodima...

http://www.metacritic.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 09-12-2010, 02:17:06
(http://www.no1pro.co.uk/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/animated-phone.gif)

...jedan od sajtova koji MORATE imati u svojoj kolekciji, narocito ako imate jedan od poslednjih "PAMETNIH MOBILNIH TELEFONA" na sajtu mozete pronaci najnoviji UPDATE za vas mobilni kao i milion saveta i trikova za mobilne telefone, sajt zahteva registraciju i ima preko 3 miliona clanova... :xq004: :xq008: :xq066:

http://www.xda-developers.com/
http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Main_Page
http://forum.xda-developers.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: kuki37 13-12-2010, 15:03:36
Najbolji sajt za gledanje domacih kanala za diasporu. Gledajte besplatno 7 dana najbolje domace kanale.
www.domacitvkanali.com :xq066:
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 19-12-2010, 03:04:56
(http://www.ekapija.com/dokumenti/etno_hrana_231009.jpg)

Etno hrana

Ovo je prezentacija Ethno Food proizvoda, robne marke zdrave i prirodne hrane. Voće i povrće od kojeg se izrađuju ovi proizvodi uzgajaju se na ekološki čistom zemljištu tako da je svaki proizvod potpuno prirodan, bez dodataka i konzervansa, odličnog ukusa i izuzetno atraktivno upakovan. Na ovoj lokaciji možete i naručiti neke od ovih proizvoda spremljene po receptima naših baka, i na taj način obogatiti svoju trpezu ukusom domaće i zdrave hrane. Lokacija je urađena na srpskom i engleskom jeziku.

http://www.ethno-food.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 19-12-2010, 03:07:55
(http://www.037info.net/images/news/stecaj1.jpg)

Stečaj

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU) otvorila je portal za stečajne upravnike, koji je ujedno i nova Internet prezentacija ove agencije. Ovaj javni informativni portal za promovisanje transparentnosti u vođenju stečajeva na jednom mestu objedinjuje informacije koje se tiču stečaja u Srbiji. Korisnici pretragom dobijaju podatke o tome koje su firme u stečaju, broj rešenja i datum otvaranja stečaja, ime stečajnog sudije i upravnika, kao i nadležnog suda. Istovremeno sa evidencijom novog stečaja u sistemu za automatizovano vođenje stečajeva i elektronsko izveštavanje javnost će imati priliku da tu informaciju vidi i na naslovnoj strani portala.

http://www.alsu.gov.rs/bap/code/navigate.jsp?Id=13
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 19-12-2010, 03:10:42

(http://a1.twimg.com/profile_images/1101909953/ninet_logo_twitter_bigger.jpg)

Obrazovanje korisnika Interneta

Ova lokacija je namenjena za obrazovanje korisnika Interneta i prednosti korišćenja svetske mreža, a sa ciljem da se poveća prisustvo korisnika i firmi na Mreži, naročito iz južne Srbije. Ovde se mogu pronaći jednostavni i korisni saveti za izbor i registraciju domena, izradu i promociju Web lokacije, izbor davaoca Internet usluga i sve što je neophodno za prisustvo na Internetu. Na lokaciji se organizuju nagradne igre, a trenutno je aktuelan kviz, u kome je nagrada prenosivi računar.

http://www.sajtmaster.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 19-12-2010, 03:12:53
(http://www.niscafe.com/images/stories/vesti/nasa-skola.jpg)

Naša škola

Ovaj portal je napravljen da bi se popularizovalo učenje i modernizovala nastava u srednjim školama, a lokacija predstavlja kombinaciju mrežnog sistema za učenje i društvene mreže. Pošto srednjoškolci provode mnogo vremena uz računar i na Internetu, družeći se preko Facebooka, autori portala su odlučili da naprave društvenu mrežu, gde će srednjoškloci moći da se druže, ali i da uče. Na portalu postoji platforma za elektronsko učenje, na kojoj će đaci moći da postavljaju rešene zadatke ili bilo koje lekcije iz ostalih školskih predmeta. Srednjoškolci će se učlanjivati po odeljenjima i školama, a svako odeljenje će imati i svoju mrežnu „oglasnu tablu“.

http://www.nasaskola.net/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 19-12-2010, 03:14:39
(http://www.omniproperty.com.au/images/botanika.jpg)

Botanika

Ovo je prava lokacija za sve ljubitelje botanike. Istražite ovu lokaciju, preporučujemo je profesionalnim bo­taničarima, ali i amaterima, entuzijastima i studentima. Na ovom mestu pronaći ćete mnogobrojne ponude, savete i uputstva koji će vam pomoći u stvaranju jedne bogate i profesionalne bašte.

http://plantinfo.umn.edu/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 19-12-2010, 03:16:58
(http://ec.europa.eu/small-business/images/promotionnal-buttons/promo-euractiv_en.jpg)

Euractiv

Novinska agencija Beta pokrenula je Internet portal Euractiv.rs, čime je Srbija postala jedna od 12 zemalja Evrope u kojoj postoji taj vodeći evropski portal posvećen aktivnostima Evropske unije. Na Internet stranici dostupne su informacije o pridruživanju Srbije EU, kao i aktuelne analize, podaci i stavovi o politici Evropske unije i njenom odnosu s drugim svetskim centrima.

http://euractiv.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 19-12-2010, 03:18:45
(http://www.mrsomethingsomething.com/wp-content/uploads/2010/05/national-geographic.jpg)

Svetske mape

Urednici lokacije časopisa National Geographic su preoblikovali svoj mrežni atlas, pa sada našu planetu možete upoznati na način koji vam najviše odgovara. Pronađite bilo koje mesto na Zemlji i proučite podatke o njegovoj naseljenosti, klimatskim uslovima i dr. Pored toga, objavljene su drevne mape i podaci o državama sveta, a vrlo je zanimljiva mogućnost planiranja ekspedicije u nepoznate krajeve.

http://www.nationalgeographic.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 19-12-2010, 03:22:13
(http://talking-history.com/images/talking-history-logo.jpg)

Istorijski dokumenti

Lokacija Talking History predstavlja proizvodni, distributivni i obrazovni centar za sve vrste „zvučnih“ istorijskih dokumenata. Autori lokacije nastoje da profesorima, studentima, istra­živačima i svim drugim posetiocima omoguće pristup bogatoj kolekciji audio dokumenata: govora, debata, zapisa s konferencija, komentara, arhivskih zvučnih zapisa i drugih istorijskih izvora.

http://www.talkinghistory.org/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 26-12-2010, 11:38:42
(http://ww1.prweb.com/prfiles/2010/11/29/4274554/gI_0_15gifts.jpg)

...idete na svadbu, rodjendan ili u posetu i neznate sta pokloniti, sajt 15gifts ce vam predloziti sta kupiti, vi samo treba da unesete podatke o osobi kojoj poklanjate pol,godine i vrstu proslave, ukoliko niste srecni sa izborom poklona mozda vam posetioci ovog sajta mogu pomoci ako posetite forum pomenutog sajta...

http://www.15gifts.com/

(http://www.gamingzap.com/skin/frontend/default/gamingzap/images/gaming-zap-logo.gif)

...sve na jednom mestu za ljubitelje igrica na konzolama XBOX360, PS3, PC...

http://www.gamingzap.com/


(http://www.semanticfocus.com/media/insets/trueklogo.gif)

...imate pitanje a neznate odgovor, britanski sajt trueknowledge ce u svojoj bazi pronaci odgovor za vas...

http://www.trueknowledge.com/


(http://www.xeniosworld.com/wp-content/uploads/2012homeexchange.jpg)

...idete na odmor a nemate para dovoljno za hotel, sajt home exchanhe now vam nudi preko 38.000 lokacija u preko 137 zemalja sveta da provedete odmor za dzabe, radi se na principu vi ponudite vasu kucu nekome za odmor za dzabe zauzvrat vi dobijete isto to u zemlji kojoj putujete, mesecna clanarina se placa oko 6 britanskih funti...

http://www.homeexchangenow.co.uk/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 07-03-2011, 22:43:08
(http://domainregistration.com/thumbnail/heroturko.com)

...postoje milioni web sajtova i tesko je odluciti ko je najbolji,  u 2010. jedan od ponajboljih bio je HEROTURKO, sajt na kome mozete pronaci najnovije filmove, softvere, muziku, igrice i milion korisnih i upotrebljivih stvari...

http://www.heroturko.org/

(http://rapidserbia.com/styles/crni/imageset/Rapid_Serbia_Com.jpg)

od domacih sajtova bez pogovora najbolji je RAPIDSERBIA... sajt zahteva registraciju...

http://rapidserbia.com/

 
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 22-12-2011, 23:14:31

...(http://www.zvezdavodilja.com/Smileys/classic/smilie003.gif) Svim clanovima i gostima ovog foruma zelim Srecnu Novu 2012.(http://www.doceknove.org/images/stories/ecard/tri.gif)....
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: autentik 23-12-2011, 00:04:47
Hvala Hvala
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 25-12-2012, 08:27:47
(http://www.goodlightscraps.com/content/new-year-glitters/new-year-glitter-39.gif)

...SVIM POSETIOCIMA I CLANOVIMA FORUMA ZELIM SRECNE NOVOGODISNJE I BOZICNE PRAZNIKE...
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 18-12-2013, 08:26:22
...SVIM POSETIOCIMA I CLANOVIMA FORUMA ZELIM SRECNE NOVOGODISNJE I BOZICNE PRAZNIKE...

(http://2.bp.blogspot.com/-O9lc69sUdU0/UrA-BPvWwTI/AAAAAAAAINk/Kh_hihfjC7s/s1600/Happy+New+Year+2014.gif)
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2010
Poruka od: donwlayco 19-12-2014, 03:53:00
(http://3.bp.blogspot.com/-i0aK9Gempmo/VG3XEP6lR4I/AAAAAAAAAO0/76LmfoNJtNg/s1600/new%2Byear%2Banimated%2Bgif%2B2015.gif)

...SVIM POSETIOCIMA I CLANOVIMA FORUMA ZELIM SRECNE NOVOGODISNJE I BOZICNE PRAZNIKE...

(http://3.bp.blogspot.com/-IGaZKcmVwPg/VG3W5DnGleI/AAAAAAAAAOs/2kMhdjJd9aE/s1600/happy%2Bnew%2Byear%2B2015%2Banimated%2Bgif%2Bwallpaper%2Bfireworks.gif)