Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Pozdravio publiku na srpskom  (Pročitano 4012 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
Pozdravio publiku na srpskom
« poslato: 10-09-2007, 16:28:30 »

Bivši lider grupe „Stoun Rozis“ Ijan Braun bio je zvezda završne večeri „Jelen pivo lajv festivala“ na Kalemegdanu, koji je završen juče ujutru nastupom kultne beogradske grupe „Disciplina kičme“, ali su publiku po hladnom vremenu zagrejali pre svega domaći „Partibrejkersi“, koji su okupili najviše obožavalaca, kao i Darko Rundek. Braunov solidan nastup, uoči izlaska novog solo albuma, protekao je i u pojedinim hitovima grupe „Stoun Rozis“, koji su posebno obradovali publiku, među kojima je bilo i dosta onih koji su ga već videli pre dve godine na Egzit festivalu u Novom Sadu.

Iako naizgled ravnodušan prema publici, Braun je pokušao da dopre do obožavalaca pozdravljajući ih na srpskom. Posle nastupa Brauna, koji je izveo i jedan instrumental za bubnjevima, publika se, uz dolazak većeg broja fanova „Partibrejkersa“, razdrmala uz tu beogradsku grupu i neke od njenih najvećih hitova, a Cane je najavio i skori izlazak novog albuma.

„Lajbah“ je održao standardni audio - vizuelni spektakl, doduše prilično skraćen u odnosu na koncert u SKC-u početkom ove godine, a izveli su nekoliko pesama sa albuma „Volk“ sa obradama nacionalnih himni.

Pomalo već sleđenu publiku ponovo je razdrmao Koja sa „Disciplinom kičme“, kada su se i oni najizdržljiviji već prilično umorili, budući da su prvi koncerti, i pored kiše, počeli već tokom kasnog popodneva, kada je nastupila i hrvatska koncertna atrakcija „Let 3“.

„Jelen pivo lajv festival“ predstavio je prvog dana kao najveće zvezde čuvenog gitaristu Gerija Mura i mančesterski bend „Hepi Mandejs“, a među učesnicima su bili i Dado Topić i grupa „Tajm“, kao i „Hladno pivo“ iz Hrvatske.

Sačuvana

Rope

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 221
Одг: Pozdravio publiku na srpskom
« Odgovor #1 poslato: 11-09-2007, 02:42:07 »

kad sam video naziv teme, prvo sam pomislio na Jana, ali sam se ondak setio koji je ovo forum i posumnjao da je zakasnela rec o Dzegeru! :D Drago mi je da sam bio u krivu; iako sam od obojice primio pozdrave, ipak mi je Braun drazi. ;) Inace, Laibach nije izveo nekoliko pesama s albuma Volk, vec su sve pesme koje su izveli bile s tog albuma nacionalnih himni. ;) Ali, da, nastup jeste bio skracen u odnosu na onaj u Nisu pocetkom godine, izostali su najveci hitovi, ali je i ovako bilo spektakularno; treca sreca, za mene, mozda, najveca dosad, kad je rec o njima. ;) Jbg, I Wanna Be Adored ;)
Sačuvana
Love is about being both soft and hard.
Like a penis.

luksa

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 437
Одг: Pozdravio publiku na srpskom
« Odgovor #2 poslato: 21-04-2008, 23:54:01 »

Jes jes i ja sam uzivao u Lajbahu, narocito u Boze pravde na pocetku. Jesmo se vala smrzli, nikome nije ni bilo do piva previse stalo.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 24 upita.