Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Kiseonik za sankom  (Pročitano 3317 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
Kiseonik za sankom
« poslato: 02-09-2007, 21:19:12 »

Ulazite u kafic, sedate za sto, narucujete kiseonik. Cena - 20 dolara. Mozete da ga konzumirate "solo" ili ga iskombinujete sa nekim picem. Deluje blesavo? Naravno, ali je to ipak moguce uraditi u japanskim kaficima.

Pored klasicne ponude, tamo je novi hit postao kiseonik u ambalazi koji proizvodi fabrika u Minato-u. Potraznja za ovim "osvezavajucim napitkom" raste, toliko da mnogi predvidaju da ce ovaj proizvod postati uobicajen u onoj meri u kojoj je to i mineralna voda.

Novi biznis, ocigledno, ima svetlu buducnost, s obzirom na cinjenicu da se i u SAD otvaraju "O2" kafici, gde gosti udisu vazduh sa 40% cistog kiseonika. Po recima strucnjaka, konzumiranje O2 povecava nivo kiseonika u krvi, "bistri" glavu, osvezava i oslobada od stresa. S obzirom na ovakve preporuke, najveci potrosaci novog proizvoda su upravo oni koji koriste pauzu za rucak, posle koje se vracaju na posao.

Zapakovani kiseonik se pojavljuje u vise varijacija, a jedna od najpopularnijih je "O2 sa mirisom limuna": kazu da je ovaj "koktel" posebno dobar za opustanje.

Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.075 sekundi sa 22 upita.