Jagodina - Ćuprija - Paraćin > ĆUPRIJA

DOGAĐAJI KOJI PREDSTOJE U ĆUPRIJI - OBAVEŠTENJA

(1/7) > >>

autentik:
Udruzenje VIRUS organizuje veliki humanitarni koncert gudackog kvarteta RUBIKON (www.rubikonquartet.com) u sali Nize muzicke skole Dusan Skovran 03.02.2011 sa pocetkom u 19h. Od prihoda sa koncerta bice kupljena dobra za kvalitetniji rad u SKOLI ZA MUZICKE TALENTE koja prolazi kroz tezak period u svom dugogodisnjem uspesnom radu.

Karte ce se prodavati u Muzickoj skoli Dusan Skovran od 01.02. 2011 od 17 do 20!

U kvartetu svira i nas sugradjanin Dragan Djordjevic dok su ostali takodje svoje prve muzicke korake napravili bas u nasoj Skoli za muzicke talente. Oni su pozeleli da nam posvete jedan koncert a mi cemo im se oduziti napunjenom salom i time pokazati da nismo zaboravili na prave vrednosti i dati podrsku inicijativi da se pomere stvari sa mrtve tacke u smislu kvalitetnih desavanja u Cupriji. Evo prave prilike!:)


Udruženje ''Virus'' Ćuprija    ---------->      http://www.cuprija.autentik.net/udruzenje_virus/index.php

autentik:
A zasto ne bi dosli...
..na koncert gudackog kvarteta RUBIKON sastavljen od samih virtuoza na svojim instrumentima i samim tim izasli iz kuce, poslusali nesto od prave vrednosti, nesto verovatno sto nikad niste slusali i dali podrsku nama i ostalim inicijativama da se u Cupriji ipak nesto moze desavati a da to nisu pljacke, ubistva, kriminal i slicno!

Cetvrtak 03.02.2011 u 19h
Sala Nize muzicke skole Dusan Skovran

Vidimo se...

autentik:
Clanovi kvarteta RUBIKON danas svirali u Esenu u Nemackoj. Prekosutra su u Beogradu. A sutra? SUTRA KOD NAS U CUPRIJI PA VI NEMOJ DA DODJETE DA SLUSATE VIRTUOZE!!!:))

autentik:
Koncert Gudackog kvarteta RUBIKON


Koncert je humanitarnog karaktera. Sav prihod namenjen je Skoli za muzicke talente u Cupriji.
Članovi kvarteta "RUBIKON" su renomirani mladi muzičari koji imaju zavidnu međunarodnu karijeru. Osnivač, vođa i prva violina, Roman Simović, koncertmajstor je Londonskog simfonijskog orkestra i vođa kamernog orkestra Kamerata Salcburg.

Druga violina Miloš Petrović, asistent je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, violista Branko Kabadaić živi i radi u Austriji u renomiranim kamernim sastavima a Dragan Đorđević (nas Cupricanin:)) je jedan od najznačajnijih violončelista mlađe generacije koji je svoje prve muzicke korake napravio bas u nasoj Skoli za muzicke talente. Gost na koncertu, pijanistkinja Sara Vujadinovic.

Karte ce se prodavati na dan koncerta od 17h po ceni od 300,oo
Informacije i rezervacije 062 214 144

Nakon nastupa u mnogim renomiranim svetskim koncertnim salama i na prestižnim muzičkim manifestacijama, clanovi kvarteta RUBIKON predstavice se i nama.

NE VIDIMO RAZLOG DA NE PODRZITE OVAJ PROJEKAT I NA TAJ NACIN POKAZETE VASU HUMANITARNOST, CUJETE NESTO OD PRAVE VREDNOSTI I POKAZETE DA VRLO DOBRO ZNATE STA JE DOBRO I LEPO SAMO VAM TO TREBA I PRUZITI.
EVO PRAVE PRILIKE.




Clanovi kvarteta RUBIKON danas svirali u Esenu u Nemackoj. Prekosutra su u Beogradu. A sutra? SUTRA KOD NAS U CUPRIJI PA VI NEMOJ DA DODJETE DA SLUSATE VIRTUOZE!!!:))

autentik:
BIBLIOTEKA "Dusan Matic" Cuprija organizuje tribinu pod nazivom


PROSVETITELJSTVO ZORANA DJINDJICA


Ucestvuju:
mr Dusan Obradovic, kulturolog,
Milisav Petkovic, poslanik


Cetvrtak, 10.03.2011. godine, 18.00 casova
Sala Fonda PIO

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju