Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: 20 ŠALJIVIH PORUKA  (Pročitano 6365 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

jelenkos

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 2901
20 ŠALJIVIH PORUKA
« poslato: 04-03-2011, 11:42:38 »

1. Želim te, hoću te odvući u krevet, lomiti te, preznojiti, obuzeti te da se treseš dok me imaš, da ti telo gori. Voli te tvoj grip!

2. Ti si moj najbolji prijatelj - kad piješ i ja pijem, kad plačeš i ja plačem, kad se smeješ i ja se smejem, kad se baciš sa balkona ja se opet smejem.

3. Tako lepo lice, takva figura, te tajnovite oči, zanosan pogled, sexy govor, poljubac kao u bajci, no dosta o meni, kako si mi ti?

4. Sanjala sam da smo na plaži, ja se sunčam, a ti plivaš! Odjednom iza tebe vidim kita, pa ti vičem: Ne kitu u usta! Ne kitu u usta!

5. Uvijek smo vruće, zagrijane za tebe. Puno pozdrava od... buhtli iz pekare Prećko.

6. Ležim. Postaje mi stvarno vruće. Uzimam ga rukom, vruć je i tvrd. Stiskam ga, on štrca po meni. Bez njega gorim. SUN MIX ja volim.

7. Jedva čekam da ga uzmem od tebe, tako toplog i dugačkog, pa da sa njega posišem sve belo i lepljivo i da ga uzmem duboko u usta tako toplog. Oh moj slanac.

8. Ujutro ne jedem jer mislim na tebe, popodne ne jedem jer mislim na tebe, naveče ne jedem jer mislim na tebe, po noći ne spavam jer sam gladan.

9. Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung (everyone is invited).

10. Pre upotrebe suv i spušten, za vrijeme upotrebe mokar i dignut, a posle upotrebe mokar i spušten! Pozdrav od kišobrana.

11. Leva mi je noga Božić, desna Nova godina, a ti dođi između praznika!

12. Najpre ću skinuti tvoju svilenu košuljicu, zatim te prisloniti na svoje tople usne, lagano te probati jezikom, a tek tada staviti te u usta dragi moj bronhi.

13. Prognoza za Srbiju u 14 sati: devojke su normalno potrebne, na ponekim mestima su mekane i tople, u unutrašnjosti vlažne i klizave. Zato pažljivo!

14. Svaka cigareta skraćuje život 11 minuta, svaki orgazam produžuje život za 15 minuta, znaci pušači, jebite se za život!

15. Kad gledam nebo vidim tebe, kad gledam sunce vidim tebe, kad gledam mjesec vidim tebe, jebote, pa daj se makni!

16. Umro mi je deda , i ostavio 3 jutra duvana. Pošto si mi najbolja prijateljica , daću ti da mi popušiš jedno jutro.

17. Sećaš se kad si mi polako umočio prst, a onda ga polizao i tu radnju ponovio više puta. I shvatio, to je nešto najbolje na svetu do sad. Tvoja Nutella.

18. Idemo učiti matematiku, tebe i mene zbrojimo, odjeću oduzmemo, noge podelimo pa se množimo.

19. Dragi, uzmi me i nežno dodiruj svojim prstima. Obožavam da mi šapućeš na donju rupicu. I da me ponekad napuniš do kraja. Voli te zauvijek tvoj mobilni aparat.

20. Volim kad uđeš u mene malu, vlažnu. Kad uđeš prvo se naježiš, a posle ti je toplo i vlažno. Voliš štrcati u meni i po meni. Voli te tvoja - tuš kabina.
Sačuvana
Herman Hesse
"...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."
 

Stranica je napravljena za 0.058 sekundi sa 24 upita.