Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Dnevni Horoskop  (Pročitano 185128 puta)

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #60 poslato: 07-07-2014, 17:16:04 »

Horoskop
07.07. 2014

Ovan (21.03. - 20.04.)

POSAO: danas ste zadovoljni finansijama i pokušavate da sprovedete u delo fenomenalnu ideju vezanu za posao. Saradnici vam unose nemir, ali vi na njih ne obraćate pažnju. LJUBAV: puni poleta i enuzijazma, danas ćete pokušati da pokažete svoju naklonost osobi koja vam se već neko vreme dopada. ZDRAVLJE: odlično zdravlje.


Bik (21.04. - 21.05.)

POSAO: konačno ste se rešili problema i danas mirnije učestvujete u svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Poslovna ponuda od prijatelja, danas bi trebala biti iskorišćena. LJUBAV: nije se partner mnogo promenio, vi se menjate, nabolje. Vraća vam se optimizam a sa njim i opušteniji prilaz osobi koju volite. ZDRAVLJE: prolazna prehlada.


Blizanci (22.05. - 21.06.)

POSAO: nadređeni danas menjaju odnos prema vama. Na vašu sreću, i finansijska situacija se stabilizuje, te ukoliko ste imali nekakve dugove iz prethodnog perioda, sada je vreme da ih polako rešavate. LJUBAV: partner je promenio emotivni pristup prema vama, i sada se “lakše diše”. Ipak, učestali sukobi u kući ili sa roditeljima vam još uvek ne daju mira. ZDRAVLJE: hipotenzija


Rak (22.06. - 22.07.)

POSAO: danas ćete dati sve od sebe da zadržite optimizam. Kao da se lagano završava težak period u vašem životu. Možda ćete biti u situaciji da trošite teško zarađenu ušteđevinu. LJUBAV: dramatizujete bez većeg razloga emotivni život. Stvari i nisu toliko strašne kako to izgleda, samo na prvi pogled. Opustite se. ZDRAVLJE: mučnina.


Lav (23.07. - 22.08.)

POSAO: puni ste radnog elana iako konkretnih povoda za to i nema. Kreativni ste i sigurni u uspeh, bez obzira na sve, pa samim tim i privlačite dobre poslovne promene. Neko vam je povredio ego. LJUBAV: trenutna veza ili odnos se bliži kraju i vas to mnogo i ne pogađa. Usamljeni pripadnici ovog znaka, danas mogu pokazati naročito interesovanje za osobu koju sreću na poslu. ZDRAVLJE: bol u ledjima.


Devica (23.08. - 22.09.)

POSAO: koliko god bilo teško trenutno na poslu, kakve god zahteve postavljaju nadređeni, vi ipak svoj posao dovodite do savršenstva. Izbegavate sukob sa saradnikom i pokušavate da harmonizujete odnose. LJUBAV: ljubavni život vam je danas u drugom planu. Ukoliko ste u braku, velika emotivna razmena je moguća sa decom. ZDRAVLJE: loša probava.


Vaga (23.09. - 22.10.)

POSAO: za trenutak sve vaše poslovne aktivnosti izgledaju tako savršeno lake. Uživate na poslu i osećate da se tenzija lagano spušta. Manji finansijski prilivi vas čekaju krajem dana. LJUBAV: otuđili ste se od partnera i nekako se osećate usamljeno. Isčekujete glas koji bi vam stvarno promenio dan. ZDRAVLJE: sitne povrede usled nepažnje.


Škorpija (23.10. - 21.11.)

POSAO: vi baš i niste od onih koji će uraditi bilo šta da skrenu pažnju nadređenih. Radite “iz senke” i nema vam ravnih. Ali vam smetaju kolege koje pokušavaju da nametnu svoj pristup radu, time što će ugrožavati druge. LJUBAV: osećate das u mnogi zainteresovani za vas danas. Iskoristite trenutak, i nemojte da samujete. ZDRAVLJE: urinarne infekcije.


Strelac (22.11. - 21.12.)

POSAO: vaš optimizam je urodio plodom. Situacija na radnom mestu se odvija u vašu korist. Manja finansijska stimulacija će vam danas dobro doći. LJUBAV: dve osobe si zainteresovane za vas. Danas bi mogao da bude pravi dan za odluku. ZDRAVLJE: prolazni umor i emotivna osetljivost.


Jarac (22.12. - 20.01.)

POSAO: u “pet do dvanaest” ste ostvarili poslovni uspeh. Koliko god da je prethodni period bio težak, današnji dan može biti presudno dobar za promene koje dolaze. LJUBAV: zaboravili ste na svoj privatni život. Ne bi bilo loše da se malo otvorite ka osobi koja je već duže vreme u vašoj blizini. ZDRALJE: bolovi u kičmi.


Vodolija (21.01. - 19.02.)

POSAO: bilo da ste poslovno aktivni ili ne, najveća aktivnost je usmerena na kuću. Danas stiže i prijatelj koji vam zaista može pomoći oko posla. LJUBAV: neko iz kruga prijatelja pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Okrenite se i pogledajte iza leđa. ZDRAVLJE: napetost.


Ribe (20.02. - 20.03.)

POSAO: sve poslovne aktivnosti koje danas imate, trudite se da završite u prepodnevnim satima. Tokom podneva i u večernjim satima, koncentracija će padate, a misli mogu da “lete” sa teme na temu. LJUBAV: promenljivog ste raspoloženja i partner ne zna kako sa vama danas. ZDRAVLJE: umor.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #61 poslato: 09-07-2014, 14:25:47 »

Vaš horoskop za dan:
09.07.2014.


OVAN
Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite uslove i savremenije ideje. Kreativnost koju izražavaju Vaši saradnici treba upotrebiti na praktičan način. Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja Vam se dopada. Delujete samouvereno, što se pozitivno odražava na Vašu porodicu i partnera. Sugestija: Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, što će uticati na Vaše dobro raspoloženje.

BIK
Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna Vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje iskustvo koje imate. Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije »bezgrešan«, tako se ni od Vas ne očekuje uvek savršena uloga ili da ste bez mane. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

BLIZANCI
Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na pravilnu poslovnu organizaciju i dobru volju. Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju. Sugestija: Više uživajte u lepim stvarima, opustite se.

RAK
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh, stvari posmatrajte u dužoj perspektivi. Privlače Vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro, ako umete da se zaustavite u nekom »kritičnom trenutku«. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da uskladite svoje misli i osećanja.

LAV
Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo Vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima. Ponekad treba jasno pokazati svojim postupcima kako umete pravilno da razlikujete i uvažavate prave vrednosti. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite sve ono što dobijate. Sugestija: Priuštite sebi neke lepe »sitnice«, kao dobar podsticaj.

DEVICA
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vase saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete u poslovnoj saradnji pokazaće se od velike koristi ne samo trenutno, već i u daljoj perspektivi. Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

VAGA
Postoje različite situacije koje Vas nepotrebno usporavaju. Teško Vam je da ostvarite svoje namere i ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku i da zatražite nečiji savet. Često menjate svoje emotivno raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira Vaše ponašanje. Slobodno zatražite nečiju podršku koja Vam je neophodna. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

ŠKORPIJA
Suviše subjektivno tumačite neke poslovne dogadjaje i skloni ste čestim promenama u mišljenju. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh ili za propuštenu priliku. Posmatrajte situaciju više u duhu optimističkih prognoza. Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumevanja za Vaše izgovore ili opravdanja. Uložite dodatni napor. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine, bez suvišnih komentara. Jasno Vam je da ne možete lako da promenite nečije mišljenje ili odluku u privatnom životu. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

JARAC
Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi Vaš poslovni, društveni ili privatni status. Potrudite se da Vas lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti, kako biste podelili svoju radost sa drugima. Sugestija: Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VODOLIJA
Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne dogadjaje, koji imaju važno značenje za Vaše saradnike. Partner Vam postavlja neka logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo u svojim odgovorima. Možda suviše priželjkujete, da se ostvari samo ono što je Vama milo. Sugestija: Uspostavite bolju ravnotežu izmedju svojih želja i mogućnosti.

RIBE
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas uhvati panika. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Ugodite svojoj porodici i osetićete iskrenu radost. Sugestija: Nema potrebe da se suviše opterećujete »teškim mislima«.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #62 poslato: 10-07-2014, 09:29:34 »

Vaš horoskop za dan:
10.07.2014.


OVAN
Susret sa jednom osobom, otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati. Zajednilki dogovor, predstavlja dobar predznak ili uvod u uspešnu saradnju. Ukoliko Vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos, već deluje pozitivno na oboje. Sugestija: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

BIK
Intuicija Vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za Vaše interese i koja možda osporava Vaše zasluge. Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja Vas emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvek postoji neko ko Vas dobro razume. Sugestija: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

BLIZANCI
Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite meru opreza pred osobom koja ume da ignoriše Vaše prisustvo ili pokušava da umanji Vaše sposobnosti. Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo i zahtevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

RAK
Susret sa jednom osobom deluje poučno na Vaš način razmišljanja. Stoga, obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovno-finansijskoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju. Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključujete na kraju, da ipak zaslužujete neki bolji ili lepši tretman. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

LAV
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema, procenite svoju ulogu i mesto u saradnickim redovima. Važno je da delujete očaravajuće i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osećate, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti. Sugestija: Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost duha.

DEVICA
Ne dopada Vam se uloga koju Vam neko namenjuje, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izadje na videlo, različite okolnosti su na Vašoj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve. Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike, ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenadjenje osobi do koje Vam je stalo. Sugestija: Večernje sate rezervišite za svoju intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

VAGA
Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Ukoliko preterujete u svojim zahtevima, okolina neće želeti da Vas podrži u onoj meri koliko to očekujete. Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja Vas prate, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno delujete vrlo nesigurno. Sugestija: Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

ŠKORPIJA
Neko remeti Vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronadjete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško ukladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam. Potreban Vam je dobar podsticaj i nečija podrška. Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali još uvek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osećanja. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

STRELAC
Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje ili ponašanje. Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu. Sugestija: Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

JARAC
Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva. Podstičite kod sebe istrazivački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.

VODOLIJA
Ponudjene su Vam različite ideje o poslovno-finansijskoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja. Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje Vam je stalo. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

RIBE
Neko ima pozitivan uticaj na Vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak. Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi Vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da Vas obraduje i da Vam ugodi. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno ispunjavaju. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i dobrom voljom.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #63 poslato: 11-07-2014, 08:02:47 »

Vaš horoskop za dan:
11.07.2014.


OVAN
Ukoliko se uporedjujete sa svojom okolinom, Vaša velika prednost je u tome što izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo interesantnije ideje, nego rešenja koja nude Vaši saradnici. U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih proverenih standarda koji Vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

BIK
Primećujete da neko ima pomalo negativan uticaj na Vaše saradnike. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, medju saradnicima uvek postoje različite interesne sfere ili opredeljenja. Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas sve više podseća na neku dobru i unapred »izrežiranu predstavu« u kojoj Vam se dodeljuje »sporedna uloga«. Promenite tu poziciju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i aktivan odmor.

BLIZANCI
Ukoliko imate dovoljno mudrosti, obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje u privatnom životu sa različitih aspekata važnosti. Sugestija: Prijaće Vam zdraviji režim ishrane, unosite više vitamina.

RAK
Dobijate različite povlastice, tako da uz planirane obaveze delujete uspešno i u nekim alternativnim situacijama. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite pažnju na razne komentare i »sitnice« koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

LAV
Ukoliko Vam neko opterećuje dodatnim zahtevima, promenite svoje početne kriterijume i podsetite saradnike na pravila o lepom ponašanju. Nemojte dozvoliti da se o Vama šire neki »loši glasovi« i da Vas neko sputava. Delujete pomalo uznemireno zbog novih dogadjaja u privatnom životu. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom. Sugestija: Izbegavajte dodatni napor i neke stresne situacije.

DEVICA
Delujete vrlo zahtevno i postavljate suviše stroge poslovne kriterijume. Razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije dogadjaja. Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, uvek kada se nalazite u nekoj većoj dilemi postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

VAGA
Prednost dajete nekim tajanstvenim ili neobičnim situacijama, koje ostaju »skrivene« pred radoznalim pogledima. Odredjena doza mističnosti, može da Vam donese dodatnu neprijatnost ili komplikaciju u susretu sa saradnicima. Važno je da odredite što jasniju granicu, izmedju pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih pomalo avanturističkih pobuda koje povremeno osećate. Sugestija: Izbegavajte ishitrene reakcije i brzopletost.

ŠKORPIJA
Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali Vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje Vam bolji smisao za praktičnom procenom vrednosti i trpite izvesni neuspeh zbog neuskladjenih poslovnih termina. Delujete zabrinuto zbog novih dogadjaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane, kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

STRELAC
Delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Nečije prisustvo na Vas deluje podsticajno, jer otvara nove ili šire mogućnosti za poslovnu saradnju. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, ako dogadjaji ne idu u željenom pravcu. Pokažite da imate više razumevanja i tolerancije. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

JARAC
Neko Vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smernice uvek vode ka nekom praktičnom rešenju i poslovnom uspehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije. Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutanjama i da sumnjate u nečija obećanja. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

VODOLIJA
Delujete samouvereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak, stoga nastavite u započetom stilu. Pokažite odlučnost i odgovornost. Ukoliko Vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romantične trenutke. Sugestija: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

RIBE
Potrebni su Vam pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava Vaše kreativne ideje. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete možete da ostvarite i zajednički pomak. Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze na isti način ili dovoljno zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove dogadjaje. Svako vidi ono što mu se najviše dopada. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #64 poslato: 12-07-2014, 08:01:11 »

Vaš horoskop za dan:
12.07.2014.


OVAN
Neko sumnja u Vaše praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na Vašoj strani. Ne treba da ubedjujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko Vam je stalo da privučete nečije interesovanje ili da skrenete pažnju, kao i uvek do sada upotrebite svoje »glavne adute« u emotivnom zavodjenju. Sugestija: Posvetite pažnju relaksaciji i vedrim sadržajima, opustite se.

BIK
Od Vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u Vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da Vas neko posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom. Sve češće osećate emotivnu inspiraciju i potrebu da uživate u nečijem društvu. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja.

BLIZANCI
Nedostaje Vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u Vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite dovoljno iskreni prema svojoj porodici i pred osobom koja dobro poznaje Vaše »slabosti«. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna i relaksacija.

RAK
Imate utisak, da neko ograničava Vaše poslovne mogućnosti ili da Vam nameće odredjena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije Vam dozvoljeno baš sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki od zaobilaznih načina u ostvarenju svojih namera. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, poboljšajte svoju koncentraciju.

LAV
Susret ili rasprava sa jednom osobom na Vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni dogadjaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u Vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće Vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom. Neko u Vama pokreće lanac pozitivnih asocijacija i podstiče Vas na nove emotivne želje. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete sa nekim »teškim mislima«.

DEVICA
Budite promišljeni pred osobom koja Vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno-finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, nema razloga da uporno insistirate na nekim sporednim dogadjajima. Moguće je samo da imate različita vidjenja. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili susret sa bliskim prijateljima.

VAGA
Delujete otimistično i očekujete pozitivne odgovore. Medjutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od Vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da Vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom. Sve može da se saopšti na neki suptilniji način koji sigurno neće iritirati nečija osećanja. Sugestija: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, opustite se.

ŠKORPIJA
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na Vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definišete svoje ciljeve. Imate utisak da Vas ljubavni život lagano stagnira i da nije dovoljno interesantan ili uzbudljiv. Objasnite voljenoj osobi šta je to tačno priželjkujete. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana i relaksacija.

STRELAC
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini Vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je »prvi utisak« od presudnog značaja za dalji tok poslovnih dogadjaja. Osoba koja privlači Vašu pažnju i emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

JARAC
Neko ne razume Vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Izmedju Vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite da li postoji opravdani razlog za prećutkivanjem »važih detalja«. Bolje je da razjasnite nesporazume. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili psiho-fizička relaksacija.

VODOLIJA
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ograniči Vašu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na Vašu koncentraciju ili da Vas neko »ulovi« u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje. Ponekad sve izgleda suviše lepo samo na prvi pogled. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.

RIBE
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće Vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na Vaše samopouzdanje i podstiču Vas na dobro raspoloženje. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate. Sugestija: Izbegavajte neke loše navike i destruktivno raspoloženje.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #65 poslato: 13-07-2014, 08:01:48 »

Vaš horoskop za dan:
13.07.2014.


OVAN
Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja Vas obavezuje na odredjene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju odredjeni saradnici. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno poveravanje. Sugestija: Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.

BIK
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rešenje pod uslovom da prihvatite nečiji savet i pozitivan uticaj. Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na Vaše emotivno raspoloženje. Sugestija: Prijaće Vam odmor ili relaksacija.

BLIZANCI
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na odredjene saradnike ili na jednu »uticajnu« osobu. Preostaje Vam da prihvatite neko kompromisno rešenje. Postupite po svojoj savesti. Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja Vas dobro poznaje, potrebna Vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost. Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

RAK
Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na odredjenu diskreciju. Medjutim Vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Dobro razmislite, pre nego što povučete novi potez. Partner deluje nezadovoljno i čini Vam se kao da mrzovoljno komentariše Vaše zahteve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće, korigujte svoje kriterijume. Sugestija: Izbegavajte različite vidove »preterivanja« ili neumerenost.

LAV
Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti, bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške. Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje, samo zato što Vam se ne dopada ono što čujete. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, prijaće Vam relaksacija.

DEVICA
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu »dežurnog kritičara«, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od Vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti. Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara Vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava, opustite se.

VAGA
U susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktičnija rešenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi, prepustite drugima da govore o Vašim sposobnostima ili u Vašu korist. Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili »ljubavne žaoke« koje Vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije to ne treba da vodi ka suprotstavljanju. Sugestija: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i kreativnu energiju.

ŠKORPIJA
Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje, udružite svoje poslovne interese. Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija Vam nova uloga. Ponekad i one »čudesne želje« mogu da ostvare, važno je da stvari nazovete »pravim imenom«. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje svojim pogrešnim idejama ili da ograničava Vaš poslovni i društveni uticaj. Na Vama je da svojim saradnicima predložite novo ili korisno rešenje, koje treba da zadovolji različite interese. Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom, koja čini niz stvari koje Vam se ne dopadaju. Delujete suviše napeto u nečijoj blizini. Sugestija: Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode.

JARAC
Trenutak je da ubrzate neke poslovno-finansijske dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje dogadjaji na koje nemate veliki uticaj, neko drugi ima izvršnu moć i odredjuje pravila. Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu. Sugestija: Budite dovoljno promišljeni, opustite se.

VODOLIJA
Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama, okolina ima dovoljno interesovanja da podrži Vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u odabranom društvu i na neki odgovarajući način. Kontaktirajte osobu koja u Vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću nalazite se u prilici, da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima. Sugestija: Dobro društvo deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i kreativno izražavanje.

RIBE
Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Ukoliko imate dobre ideje, proverite njihov odjek u krugu saradnika. Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili »neodoljivo« u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj »ljubavni izbor«. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #66 poslato: 14-07-2014, 08:49:22 »

Vaš horoskop za dan:
14.07.2014.


OVAN
Ponekad Vaša samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili reči kritike. Nemojte dozvoliti da Vas neko kompromituje u društvu saradnika. Partner nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na Vaše negodovanje ili neraspooženje. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

BIK
Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju. Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

BLIZANCI
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima. Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju Vaš ljubavni odnos i »miran san«. Nije svaki izazov vredan rizika. Sugestija: Sačuvajte lično dostojanstvo i prisebnost duha, nema razloga za nervozu.

RAK
Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove dogadjaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina. U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako, kao što na prvi pogled izgleda. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da odredjuje nova pravila poslovnog ponašanja, što se negativno odražava na Vašu koncentraciju. Na vreme ispravite svoje propuste, uvek postoji izlaz i dobro rešenje. Partner deluje raspoloženo, važno je da postoje dobre namere koje Vas emotivno zbližavaju. Potrebno Vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti. Sugestija: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije.

DEVICA
Potrebne su Vam poverljive informacije, kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude samo privremeno rešenje. Moguće je da Vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VAGA
Ne dopada Vam se saznanje da neko kritikuje Vaše ideje, stoga pokušavate da promenite krug saradnika. Izbegavajte brzopletost u ponašanju, jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat. Obratite pažnju na nove dogadjaje koji se prećutkuju iz Vama nepoznatih razloga ili na nečije »neobično ponašanje«. Sačuvajte prisebnost, posebno kada se nalazite u neobičnim situacijama. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna i relaksacija.

ŠKORPIJA
Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza, koji vode ka poslovnom uspehu. Suzdržite se od različitih provokacija, nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da Vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni, ne morate izražavati sve ono što mislite. Sugestija: Prijaće Vam više vitminska ishrana.

STRELAC
Ne dopada Vam se saznanje da neko ima skrivene namere, stoga insistirate na zajedničkom sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Neko počinje dodatno da Vas zbunjuje ili zabrinjava svojim čudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Prijaće Vam razgovor. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

JARAC
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih dogadjaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim načelima i insistirate na nekim efikasnim rešenjima. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Sugestija: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

VODOLIJA
Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom. Ukoliko Vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću »zamenu« ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osećati uz osobu koju dobro poznajete. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete i da precenjujete lične mogućnosti.

RIBE
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da Vas ubedjuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi Vašoj volji. Potrebna Vam je nečija podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namere. Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji. Sugestija: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #67 poslato: 15-07-2014, 08:31:54 »

Vaš horoskop za dan:
15.07.2014.


OVAN
Delujete kao osoba koja uliva veliku sigurnost i poverenje. Važno je da osmislite svoj nastup pred saradnicima. Pozitivni rezultati proizilaze iz zajedničke akcije ili sposobnosti da pravilno nametnete svoj uticaj. Stalo Vam je da osvojite nečiju iskrenu pažnju ili emotivnu naklonost. U svakoj dobroj prilici i bez ustručavanja, slobodno upotrebite svoj šarm i zavodničke sposobnosti koje posedujete. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Nudi Vam se dobra prilika da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti ili da ostvarite zapaženu ulogu u društvu saradnika. Zatražite nečije stručno mišljenje, pre nego što donesete konačnu odluku u proceni poslovnih interesa. Zabrinuti ste zbog nekih dogadjaja koji počinju da uznemiravaju Vašu porodicu. Ne uspevate na najbolji način i sa sigurnošću da odgonetnete nečije mišljenje i ponašanje. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

BLIZANCI
Želite da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Medjutim, pokazaće se da imate neku pogrešnu računicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama. Izbegavajte brzopletost u svojim procenama i ponašanju. U odnosu sa voljenom osobom izvesne promene su skoro neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza nekih »lažnih obećanja«, jer problemi se neće rešavati sami po sebi. Sugestija: Prijaće Vam odmor i kreativna izolacija, opustite se.

RAK
Imate dobre ideje i spremni ste da prihvatite nova rešenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namere potrebne su Vam proverene informacije. Okolina je spremna da podrži Vašu ulogu i očekivanja u zajedničkoj akciji. Pokažite da imate dovoljno strpljenja, posebno u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite svakako zaslužuje beskrajnu pažnju ili razumevanje sa Vaše strane. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju.

LAV
U susretu sa saradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja. Sve je dobro, dok neko ne zatraži odredjenu uslugu ili pokornost sa Vaše strane. Medjutim, bez nečije podrške ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Partner čini mnoge stvari zbog kojih zaista treba da se osećate veoma polaskano. Neko želi da Vas obraduje i usreći na poseban način što će Vam imponovati. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju negu.

DEVICA
Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da kontrolišete svoju psihičku i emotivnu tenziju, kroz pojačanu radnu aktivnost ili kretanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje. Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime i u bliskom društvu. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

VAGA
Delujete raspoloženo i svoj posao obavljate na rutinski način, bez dodatnih sumnji. Ne obraćate posebnu pažnju na saradnike koji imaju drugačije ideje, ne želite da utičete na nečije mišljenje ili odluku. Pokušavate pravilno da razumete nečiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad suviše skriveni i teško ih je protumačiti na odgovarajući način. Ako pogrešite, brzo ćete se pokajati. Sugestija: Izbegavajte neke stresne situacije.

 ŠKORPIJA
Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo izbegavajte rivalske odnose. Poslovne probleme treba da rešavate razumno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite bolju kontrolu nad svojim emocijama. Svaki vid preterivanja unosi dodatnu komfuziju sa okolinom i narušava Vaš psihološki mir koji imate. Planirajte neku romantičnu zabavu ili susret sa jednom bliskom osobom. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vam pričinjavaju zadovoljstvo, opustite se.

STRELAC
Ne dopada Vam se saznanje, da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u možda inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Ipak, ne možete lako da promenite poslovno-finansijski poredak i nečiju volju. Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju i ubrzo sve će krenuti u pozitivnom pravcu. Sugestija: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

JARAC
Imate utisak da su Vaše ideje od presudnog značaja i zbog toga počinjete da se sukobljavate sa odredjenim saradnicima. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali novi sukobi nepotrebno otežavaju nastavak saradnje. Birate »velike reči« pred voljenom osobom kako biste ostavili odredjeni utisak. Počinjete da uvidjate kako se Vaše želje i kriterijumi razlikuju, jer partner ima neku svoju viziju. Sugestija: Nemojte donositi neke ishitrene odluke, usporite svoj ubrzani ritam.

VODOLIJA
Na vreme treba da ispravite svoje poslovne propuste. Moguć je pozitivan rasplet dogadjaja, pod uslovom da konsultujete bliske saradnike i da sačuvate prisebnost duha u odlučujućim situacijama. Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Partner samo prividno deluje nezainteresovano za Vašu priču i ideje. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije i suprotno od onoga što nam se čini. Sugestija: Večernje sate posvetite kreativnoj izolaciji, prijaće Vam opuštanje.

RIBE
Osećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Stoga, izbegavajte takmičarsku atmosferu ili neko nepotrebno dokazivanje pred saradnicima. Važno je da u predvidjenom roku završite svoje redovne obaveze. Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji. Stalo Vam da ulepšate svoje raspoloženje. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #68 poslato: 16-07-2014, 08:47:30 »

Vaš horoskop za dan:
16.07.2014.


OVAN
Delujete vrlo energicno i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruzenju. Obratite paznju na nivo prilagodjavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajednicke interese. Kad god Vam se ukaze dobra poslovna prilika, birate lakse ili jednostavnije resenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vase volje ili uticaja. Vazno je da sacuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom zivotu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspolozenjem. Stvari izgledaju drugacije kada se posmatraju sa odredjene emotivne distance. Uskladite svoje zelje i mogucnosti u odnosu na partnerovo raspolozenje.

BIK
Uz dobru procenu mogucnosti i pravilan izbor saradnika mozete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate delovati energicno i ultimativno u drustvu saradnika. Nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava pogresnim informacijama, koje mogu da Vas navedu na los poslovni potez. U Vasem interesu je da sacuvate dobru poslovnu i drustvenu poziciju. U svom prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na razlicitim stranama. Kada ste dobro raspolozeni, imate utisak da su Vam dostupne razlicite privilegije i birate dominantnu ulogu pred svojim partnerom. Za promenu privlaci Vas neobicna avantura. Partner ili osoba koja Vam se dopada, ne moze da odoli pred Vasom pojavom i zavodljivim sarmom.

BLIZANCI
Stalo Vam je da ostvarite zajednicke interese, ali i da promenite ustaljeni poslovni poredak ili odredjene uslove koji Vas obavezuju na dodatne ustupke. Nema razloga da obracate paznju na sporedne situacije koje Vam oduzimaju dragocenu energiju ili vreme. Vasa kreativnost dolazi do pravog izrazaja u situacijama kada drugi gube volju ili idejnu orijentaciju, umete da pronadjete zaobilazno resenje. Nalazite se u fazi "emotivnog privida", cesto na subjektivan nacin procenjujete partnerovo ponasanje. Imate utisak da Vam neko uskracuje emotivno zadovoljstvo ili priliku da ostvarite svoje namere. Uporno pokusavate da sagledate sve mogucnosti zajednickog zivota. Ukoliko ste mladi ili slobodni, ocekuje Vas nova ljubavna romansa.

RAK
Stalo Vam je da unapredite svoju poziciju i stil poslovnog izrazavanja, kao i da ostvarite uspesnije rezultate. Angazovani ste na razlicitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U drustvu saradnika pokusavate da se nametnete, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izrazavanja. Vasa profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspesne rezultate. Ponekad nije lako ostvariti emotivnu harmoniju, imate utisak da se lagano udaljavate od voljene osobe. Osecate emotivnu tenziju, ali ne zelite da neko drugi resava Vase ljubavne dileme. Potrebna je odredjena hrabrost da se stvari nazovu pravim imenom ili da se odrede prave vrednosti. Ljubavna sreca je dostizna, ukoliko verujete u mogucnost zajednickog uticaja i prilagodjavanja.

LAV
Osecate nedostatak kreativnog raspolozenja u situacijama kada treba da izadjete u susret necijim zahtevima, cini Vam se da kompromis ide na Vasu stetu. Prednost dajete poslovima koje mozete da obavite u kracem vremenskom periodu i bez necije asistencije. Stalo Vam je da ostvarite prakticne ciljeve i perspektivnu poslovnu reklamu. Nema potrebe da se obazirete na neciju kritiku. Novi emotivni kontakti ili dinamican odnos sa voljenom osobom, uglavnom odgovara Vasem ljubavnom ritmu i ispunjava Vasa ocekivanja. Emotivni zanos ili pojacana strast Vas navodi na aktivnu ulogu u razlicitim situacijama. Ne mozete da odolite pred novim izazovima koji Vas pokrecu na "ljubavno osvajanje".

 DEVICA
Potrebne su Vam dodatne i precizne informacije o razlicitim dogadjajima na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili svoje dugorocnije ciljeve. Osnovni interesi Vas obavezuju na kompomisnu varijantu, ali nemate dovoljno razumevanja za necije profesionalne propuste. Stalo Vam je da obezbedite bolje uslove koji Vam dozvoljavaju veci stepen autoriteta i samostalnosti. Prilicno ste istrajni u svojim namerama u svakom pogledu. U odnosu sa voljenom osobom nailazite na nove nesuglasice, ali prihvatite "emotivnu varnicu" kao pozitivan impuls. Uvek postoje stvari oko kojih mozete da razmisljate na slican nacin ili da se priblizite istim ciljevima. Samo dobra volja i topla emotivna nota, vode ka zajednickom zblizavanju.

VAGA
Stalo Vam je da razresite razlicite dileme na poslovnoj sceni i istovremeno da odgovorite na necije zahteve. U skladu sa savremenim poslovnim trendom, potrebna su Vam nova ili efikasnija poslovna resenja. Kombinacija intuicije i prakticne pameti, predstavlja dobar model i donosi dugorocnije poslovne efekte. Pre ili kasnije, moracete da se suocite sa svojim ljubavnim iluzijama. Dok se Vi lagodno prepustate emotivnom zanosu, partner ili osoba koja Vam se dopada iznenada povlaci pogresne poteze. Ali ponekad treba postupiti po unutrasnjem ritmu, bez obzira na "strogi glas razuma" ili na neka utvrdjena pravila. Nema razloga da se zanosite na pogresnu stranu, vazno je da pravilno uskladite svoje misli i osecanja.

ŠKORPIJA
Ostvarili ste uspesne rezultate na razlicitim poljima i to Vas ispunjava velikim ponosom. Svoj prestiz ili uspeh objasnjavate pravilnom procenom poslovnih interesa i smislom za dobru organizaciju. Mnoge okolnosti su na Vasoj strani, ali postoje razliciti aspekti uspeha ili merila vrednosti. Stalo Vam je da ostvarite dugorocnije ciljeve. Delujete vrlo privlacno i umete da upotrebite svoj zanosni sarm u pravom trenutku. Vodjeni unurasnjim ritmom odgovarate na razlicite emotivne signale koje prepoznajete u svojoj okolini. U odnosu sa voljenom osobom ne zelite da propustite ni jedan trenutak emotivne inspiracije, koji Vam donosi ljubavni vrhunac ili zajednicku srecu.

STRELAC
Prolazite kroz razlicite faze stvaralackog raspolozenja i mogucnosti, ponekad Vam nedostaje dobra volja da detaljno objasnjavate svoje namere ili da se raspravljate sa saradnicima koji imaju drugacije poslovne stavove. Vazno je da racionalnije koristite svoju energiju, ako se rasplinjavate na vise strana to Vas moze udaljiti od osnovnih interesa i ciljeva. Sporedne poslove ostavite za neku bolju priliku. Prija Vam necija paznja i postupci koji Vas inspirisu na nova emotivna mastanja. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu, ne mozete da ostanete mirni pred novim izazovima. Sacuvajte dobro raspolozenje, bez obzira na raznovrsne promene ili na ubrzani emotivni ritam koji Vas prati.

JARAC
Stalo Vam je da okolina prihvati nova resenja ili savremenije ideje, koje imaju pozitivan uticaj na dalji razvoj dogadjaja na poslovnoj sceni. Imate ozbiljne namere i da ne dozvoljavate da Vas "ogranicavaju" u bilo kom pogledu. Enegicnost sa kojom zavrsavate svoje radne obaveze okolina tumaci na razlicite nacine. Postoje saradnici koji odobravaju Vas uspeh, ali i oni koji osudjuju Vas stil izrazavanja. Uporno izbegavate sentimentalnu notu ili "emotivno otvaranje", pred osobom koja zeli da Vas zavede. Bez obzira na sve "emotivne ograde" koje postavljate, na kraju ne mozete da odolite pred novim izazovom. Partner dobro zna, na koji nacin moze da pridobije Vasu paznju ili da Vas sarmira.

VODOLIJA
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni zahtevaju dodatnu paznju i angazovanost, ali usled razlicitih pritisaka vecinu obaveza zavrsavate u poslednjem trenutku. Muci Vas finansijska neizvesnost, stalo Vam je da investirate svoje znanje i energiju u korisne ciljeve. Potrebno je da sacuvate dobar saradnicki odnos kako biste ostvarili svoje poslovne vizije. Pokusavate da promenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa licnim potrebama, ali imate osecaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Na zalost, prati Vas los emotivni dijalog u odnosu sa bliskom osobom. Stvari koje Vasem vidjenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod Vaseg partnera izazivaju neki suprotan efekat ili negodovanje.

RIBE
Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u razlicitim situacijama, sa namerom da uticete na sve vazne aspekte u poslovno-finansijskim pregovorima. Primecujete da saradnici pazljivo prate ili ocenjuju Vase angazovanje. Ipak, Vi imate dovoljno snage da se izborite sa razlicitim problemima. Dovoljno ste razumni da sacuvate svoju poslovnu poziciju i da prihvatite neciji uticaj. U ljubavnom zivotu ne dolazi do promena koje prizeljkujete, ali Vi ste uporni i ne odustajete lako od svojih vizija. Ukoliko primecujete kod partnera neke "sumnjive naznake" u ponasanju, nemojte dozvoliti da stvari odu predaleko. Stalo Vam je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu licnosti pred bliskom osobom.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #69 poslato: 17-07-2014, 12:08:07 »

Vaš horoskop za dan:
17.07.2014.


OVAN
Delujete radoznalo i vrlo ambiciozno, stoga proveravate različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je neophodno, da pravilno zaštitite poslovno-finansijske interese. U susretu sa bliskom osobom ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne kako biste dokazali svoje namere, važnija su dela. Potrebno je da učinite neki poseban gest pažnje. Sugestija: Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

BIK
Bez obzira na različite sugestije koje dobijate ili na nečije komentare, najbolje je da izbegavate velike poslovne izazove. Potrudite se da korektno ispoštujete osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru, stvari za koje niste potpuno sigurni kako možete da ih ispunite. Nema razloga da nepromišljeno izneverite nečija očekivanja ili zajednički dogovor. Sugestija: Slobodno vreme posvetite mentalnoj relaksaciji ili nekim dopunskim obavezama.

BLIZANCI
Nečija kritika na Vas ne ostavlja poseban utisak. Posto je reč o različitim stavovima, nema potrebe da smišljate dodatna objašnjenja. Ponekad je zaista teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje u rešavanju poslovnih interesa. Nemojte dozvoliti da Vam neko nameće inferioran polozaj. Važno je da se pripremite za romantičan susret, neko Vas podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje. Sugestija: Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

RAK
Delujete sumnjičavo u susretu sa saradnicima, stoga odbijate nečije mišljenje ili savet. Ukoliko se previše udaljavate od zajedničkih tema, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi koji će Vas značajno usporiti. U odredjenim situacijama uz Vas trpi i voljena osoba, ali Vi to uporno poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist. Ipak, ne možete biti i sugurni u krajnji ishod. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

LAV
Neko Vas opterećuje dodatnim zahtevima i pokušava da Vam nametne odredjene obaveze. Uporno pokušavate da pronadjete neko zaobilazno rešenje, ali Vaš napor ipak ne donosi i pozitivan efekat. Povremno delujete rezignirano, čini Vam se da partner ima svoja prikrivena interesovanja ili neke »tajne planove« u kojima se osećate pomalo »isključeno«. Nalazite se u emotivnom raskoraku. Sugestija: Prijaće Vam šetnja i susret sa prijateljima, neko Vas podstiče na pozitivno razmišljanje.

DEVICA
Odredjene stvari koje prećutkujete pred saradnicima, lako mogu da Vas dovedu u pomalo neprijatnu situaciju. Raspolažete sa pogrešnim informacijama, tako da Vaše prognoze zvuče neubedljivo. Zatražite nečiji savet. Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo, značiće Vam mnogo više nego što pretpostavljate. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna.

VAGA
Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne poklapaju sa zajedničkim interesima, nema razloga da reagujete sujetno prema saradnicima. Promenite svoju prvobitnu strategiju i prihvatite razumnu orijentaciju. Nepotrebno igrate neku »dvostruku ulogu« u društvu voljene osobe. Očekujete da će se okolnosti uskoro promeniti i zato sada uporno pokušavate da prikrijete neke dogadjaje. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

ŠKORPIJA
Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Uporno zagovarate lične principe, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje. Prihvatite nečiju kritiku. Nalazite se u promenljivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe i dodatno utiču na lošu komunikaciju ili razumevanje. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Iritira Vas nečije pomalo rigidno ponašanje, jer ne volite kada se saradnici previše upliću u Vašu poslovnu organizaciju. Ipak, u zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum. Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte sa svojim partnerom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine. Ne treba bežati od istine, bez obzira na trenutnu teskobu. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje.

JARAC
Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neku perspektivnu reklamu. Važno je da se angažujte se na različitim stranama. Objasnite svom partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred nekim zajedničkim izazovom. Proverite svoju sreću, posebno kada imate dobar predosećaj. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VODOLIJA
Pažljivije razmislite o nečijim rečima, pre nego što se upustite u novu avanturu koja može da Vam donese izvesni materijalni gubitak. Sve što činite bez nečijeg znanja ili odobravanja, predstavlja potencijalni poslovni rizik. Neko Vam daje do znanja da traži emotivnu sigurnost i poverenje, a ne nove intrigantne situacije koje bi uskoro mogle da se pojave. Ne provocirajte svoju sreću. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

RIBE
Potrebno je da ostavite ozbiljan utisak na svoju okolinu. Razmislite o različitim detaljima koji imaju pozitivan efekat prilikom poslovnih susreta. Budite disciplinovani, kako biste zadovoljili različite kriterijume ili ukuse. Ljubav uvek deluje inspirativno, ako umete da prepoznate njen znak ili trag. U susretu sa voljenom osobom nemojte oklevati, ponudite dobru ideju ili neki zajednički izazov. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #70 poslato: 18-07-2014, 08:03:16 »

Vaš horoskop za dan:
18.07.2014.


OVAN
Neko Vas navodi na pogrešan izbor u poslovnoj orijentaciji. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što dodatno otežava dogovor o zajedničkim interesima. Dobro odmerite svoje mogućnosti i nivo nečije tolerancije. Susret sa jednom bliskom osobom ima više nego sjajan odjek i pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje. Svet oko sebe možete da vidite u lepšim i vedrijim tonovima. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno psihički uznemiravaju.

BIK
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Potrudite se da ostavite ozbiljan utisak na poslovne partnere. Ponekad odredjeni detalji mnogo govore o nečijoj profesionalnosti, važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobne. Raduju Vas odredjene promene koje Vas prate u privatnom životu, delujete snalažljivo i umete vešto da privolite voljenu osobu na svoje planove. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisne ideje koje mogu da unaprede poslovno-finansijsku saradnju. Pokažite pred okolinom spremnost na zajednički dogovor. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe. Ako je nešto teško u prvom pokušaju, ne znači da je nemoguće. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

RAK
Okolina kao da nema dovoljno razumevanja za Vaše kreativne ideje ili interesovanja. Ipak, nemojte rasudjivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite odredjene uslove i da promenite svoju poslovnu taktiku. Imate utisak da izmedju Vas i partnera provejava zajedničko nepoverenje, ali iznenadjenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno. Sugestija: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

LAV
Razmislite na koji sve način treba da poboljšate svoj društveni ili poslovni uticaj. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovno-finansijski neuspeh, ne budite nepravedni prema nekoj osobi čije namere ne poznajete dovoljno. Imate utisak da partner vešto prikriva odredjene detalje u svojoj priči, što dodatno utiče na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Možda grešite u svojim pretpostavkama. Sugestija: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

DEVICA
Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko nekih zajedničkih interesa. Teško pristajete na kompromis, ali trenutni uslovi ne dozvoljavaju odstupanje i sprovodjenje lične volje. Važno je da sačuvate dobre kontakte. Osmeh zadovoljstva na nečijem licu, predstavlja najlepšu potvrdu o zajedničkoj sreći i osećanjima koja Vas ispunjavaju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

VAGA
Postoje otežavajuće okolnosti koje iznenada komplikuju zajednički poslovni dogovor. Od Vas se očekuju razumna ili efikasna rešenja. Nove dogadjaje prihvatite u optimističkom stilu i preuzmite odgovornost. Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu koja će delovati podsticajno. Važno je da preuzmete inicijativu u odgovarajućem momentu i da imate dobru ideju vodilju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

ŠKORPIJA
Interesuju Vas konkretni rezultati, ali u susretu sa saradnicima svako zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje prioritetne ciljeve, preuzmite inicijativu u odlučujućem momentu. Kada Vas ispune veći nemiri, potrebno je da sledite ritam svoga srca ili svoj »unutrašnji glas« koji Vas vodi ka novoj sreći i emotivnom zbližavanju. Napravite dobar izbor. Sugestija: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

STRELAC
Imate loš predosećaj u isčekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja. Izbegavajte nove poslovne izazove ili situacije koje prevazilaze Vaše iskustvo. Posvetite pažnju više nekim porodičnim temema,kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na Vaše raspoloženje. Posebno će Vam prijati nečije prisustvo i blizina. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje napornim obavezama.

JARAC
Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži. Zbog različitih pravila koja nameću odredjeni saradnici, morate da prihvatite neki kompromis ili utešnu varijantu. Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rešavate. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše ideje i emotivne potrebe. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu negu.

VODOLIJA
Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na Vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE
Neko osporava Vaš uticaj i remeti Vaše poslovno-finansijske planove. Nema razloga da stvari doživljavate suviše dramatično, razmislite o nekom zaobilaznom rešenju. Postoji način da ostvarite svoje namere. Prijaće Vam susret sa osobom za koju Vas vezuju neke prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna Vam je nečija podrška. Nema razloga da se povlačite ili osamljujete. Sugestija: Važno je da sačuvate samopouzdanje i pozitivno raspoloženje.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #71 poslato: 19-07-2014, 16:22:36 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
19.07.2014.


OVAN
Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike, potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Stvari koje činite bez nečijeg znanja predstavljaju potencijalni rizik za poslovnu saradnju i Vaš status. Neko Vam daje do znanja da očekuje Vaše razumevanje i veću privrženost, posebno ako se zateknete u intrigantnim situacijama. Jasno Vam je da ne možete svima da udovoljite. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

BIK
Novi dogadjaji ili promene na poslovnoj sceni mogu da Vas dovedu u pomalo neprijatnu situaciju. Dobro procenite trenutak za akciju i proverite informacije sa kojima raspolažete, moguće su pogrešne procene. Partner pokušava da Vas oraspoloži svojim idejama, ali Vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja. Nerazumevanje uzrokuje dodatne probleme. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

BLIZANCI
Delujete vrlo ambiciozno, pažljivo proveravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese. Potrudite se da obradujete svog partnera uz prigodne manire i sa nekim neobičnim idejama. Sve može da izgleda drugačije kada se predstavi u romantičnom raspoloženju i uz emotivne tonove. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neki vid korisne reklame. Važno je da se pravilno angažujete u različitim pravcima. Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez »iznenadjenja« zarad sebe, ali i okoline. Sugestija: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

LAV
Poslovne primedbe koje Vam neko upućuje treba prihvatiti sa odredjenom rezervom. Ukoliko je reč o različitim stavovima, čak ni dodatna objašnjenja Vas neće opravdati pred nekim saradnicima. Osmislite alternativno rešenje. Postoji osoba koja u Vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Slobodno uživajte u svemu što Vam pričinjava novu radost i iskreno zadovoljstvo. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko dodatno opterećuje.

DEVICA
Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete svoje saradnike na zajedničku akciju. Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili interesovanja, sve se lakše rešava u stvaralačkom i vedrom raspoloženju. Potrebno je da se oslobodite od nekih »emotivnih kočnica« koje imate, posebno ako Vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osećanja pri rešavanju dilema. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

VAGA
Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Važno je da ostvarite kompromisno rešenje, ali i da sačuvate svoje poslovne prioritete. Zatražite nečiju podršku. Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji Vas navodi na prikrivanje istine. Pokušavate da ostvarite dvostruku ulogu pred voljenom osobom, ali to nije nimalo lako. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na bolju zaštitu.

ŠKORPIJA
Važno je da se pridržavate već proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji i da izbegavate nepotrebne izazove. Rizik ima dvostruki efekat, razmislite o mogućim posledicama. Uvek postoji i faktor iznenadjenja. Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos sa bliskom osobom. Sreća Vam se osmehuje, ako pravilno složite sve kockice u mozaik. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

STRELAC
Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju koju imate. U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku ili bez dodatnih komplikacija. Pokažite više tolerancije. Ukoliko Vas opterećuju nove dileme ili emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine. Sugestija: Prijaće Vam iskreni razgovor i poveravanje, opustite se.

JARAC
Stalo Vam je da zavedete novi režim u svojoj okolini i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Sve svoje obaveze želite da privedete kraju, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju neko drugačije ili suprotno mišljenje. Izbegavate osetljive teme koje suviše iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanjima zajedničkim potrebama. Jer dobijaćete mnogo više, tek onda kada budete i više davali. Sugestija: Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

VODOLIJA
Delujete neodlučno, jer nova situacija na poslovnoj sceni ostavlja neodredjeni utisak. Teško Vam je da pronadjete korisno rešenje koje bi zadovoljilo zajedničke poslovne interese. Uvidjate da postoje različiti kriterijumi. Želite da ispoštujete neki zajednički dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja ili kao da smišlja neke »tajne planove«. Možda sve samo umišljate. Sugestija: Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

RIBE
U susretu sa saradnicima delujete sumnjičavo i zadržavate odredjenu distancu. Ukoliko se previše protivite nečijoj volji, očekuju Vas otežavajuće okolnosti i dodatne obaveze. Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti. Stvari koje okupiraju Vašu pažnju ne nailaze na znak odobravanja kod bliske osobe. Ne želite da se pomirite sa odbijanjem i uporno zagovarate svoje ideje. Sugestija: Suviše se opterećujete nekim napornim obavezama.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #72 poslato: 21-07-2014, 09:20:59 »

Dnevni Horoskop 21.07.2014.


ovan (21. 3. - 20. 4.)
Ljubav Polako rešavate porodične i ljubavne poteškoće.
Posao Situacija na poslu je mnogo bolja i mirnija.
Zdravlje Stabilno zdravlje.

bik (21. 4. - 21. 5.)
Ljubav Ako ste sami, novu ljubav možete upoznati u komšiluku. Posao Vaš radni dan traje mnogo duže. Stalno ste u pokretu. Zdravlje Dobro.

blizanci (22. 5. - 21. 6.)
Ljubav Uvek je pravo vreme za brak i decu.
Posao Strpljivo čekajte pravi trenutak za akciju. Dobitak.
Zdravlje Dobro zdravlje.

rak (22. 6. - 22. 7.)
Ljubav Predstojeće putovanje donosi puno iznenađenja.
Posao Danas ćete biti u centru pažnje zbog svoje stručnosti. Zdravlje Dobro zdravlje.

lav (22. 6. - 23. 8.)
Ljubav Partner ima planove koji nisu u skladu s vašim.
Posao Kriza s poslom je prošla. Uklopili ste se u okruženje. Zdravlje Mnogo stabilnije.

devica (24. 8. - 23. 9.)
Ljubav Partner vam stalno ugađa, ali vi ste uvek nezadovoljni. Posao Novac vam pristiže s više strana pa ste manje ambiciozni. Zdravlje Dobro zdravlje.

vaga (24. 9. - 23. 10.)
Ljubav Predstoji vam odlazak na neku svečanost.
Posao Imate zahtevnog šefa. Morate više da se angažujete. Zdravlje Dobro zdravlje.

škorpija (24. 10. - 22. 11.)
Ljubav Očekujete više inicijative s partnerove strane.
Posao Neke stvari ste promenili, ali to nije dovoljno.
Zdravlje Mnogo se bolje osećate.

strelac (23. 11. - 21. 12.)
Ljubav Povoljan dan za druženje i novo poznanstvo.
Posao Imate više obaveza, ali i bolje zarađujete.
Zdravlje Dobro zdravlje.

jarac (21. 12. - 21. 1.)
Ljubav Lepe vesti u vezi sa nekim ko vam se sviđa.
Posao Ne očekujte da svi razmišljaju kao vi. Izdaci.
Zdravlje Dobro zdravlje.

vodolija (21. 1. - 19. 2.)
Ljubav Prednost dajete kvantitetu, a ne kvalitetu.
Posao Stabilno. Polako popravljate odnos s kolegama.
Zdravlje Dobro zdravlje.

ribe (20. 2. - 20. 3.)
Ljubav Osećate leptiriće u stomaku. Zaljubljeni ste i srećni. Posao Javljaju se oni s kojima ste već sarađivali.
Zdravlje Dobro zdravlje.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #73 poslato: 22-07-2014, 12:07:07 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
22.07.2014.


OVAN
Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Medjutim, neko Vaše ponašanje procenjuje na pogrešan način. Prepustite drugima da se opterećuju stvarima koje ne donose materijalnu korist, pozitivne efekte ili perspektivnu reklamu. Suočavate se sa problemom emotivnog nerazumevanja. Partner uporno brani svoje stavove i zaboravlja na zajedničke prioritete. Sugestija: Izbegavajte neke stresne situacije koje Vas previše uznemiravaju.

BIK
Ne želite da podržite nečiju priču koja se svodi na ponavljanje poznatih činjenica. Imate utisak da neko usporava ili ometa Vaše poslovne ciljeve. Tražite efikasniji način da poboljšate svoje raspoloženje i koncentraciju. Ako ste nezadovoljni razvojem dogadjaja koji utiče na izvesne promene kroz Vaš emotivni ili bračni status, slobodno preuzmite inicijativu pred bliskom osobom. Sugestija: Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu, kao povod za dobro raspoloženje.

BLIZANCI
Imate dobru priliku da završite sa nekim poslovnim obavezama starijeg datuma, kao i da definišete svoju ulogu pred saradnicima. Ipak, trenutni uspeh Vam ne znači mnogo. Razmišljate o novim ili dalekim ciljevima. Ne razumete se na najbolji način sa svojim partnerom. Primećujete da voljena osoba ima neke »tajne planove«, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na osećaj nepoverenja. Sugestija: Dobro procenite lične mogućnosti, izbegavajte različite vidove preterivanja.

RAK
Vaše ideje predstavljaju potencijalni rizik, stoga nemojte očekivati nečiju poslovnu ili praktičnu podršku. Potrebno je da se dodatno angažujete na rešavanju poslovnih problema, ali ne i po cenu prekida saradnickog dogovora. Nemojte dozvoliti da Vas neko osprava ili kritikuje bez pravog povoda. Partneru nedostaju dokazi za bilo koji vid ozbiljnije optužbe, te možete biti smireni. Sugestija: Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

LAV
U susretu sa saradnicima bolje je da se usresredite na trenutnu situaciju, nego da se bavite dalekim prognozama. Nepotrebno se raspravljate o stvarima koje nemaju presudan značaj za Vaš poslovni status. Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja na neki način testira Vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti. Mnogo je nizvesnosti da biste donosili neki veći zaključak. Sugestija: Slobodno prihvatite igru zavodjenja i ljubavni poziv.

DEVICA
Optužujete jednu pogrešnu osobu za neuspeh ili za različite komplikacije koje Vas usporavaju u poslovnim planovima. Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Ponekad realnost nije tako ružičasta, kao što svim srcem priželjkujete. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

VAGA
Imate pomalo loš predosećaj, ali neko Vas ubedjuje da nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da pravilno razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti. Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj meri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Ponekad suviše potencirate dramske efekte i delujete predvidljivo. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

ŠKORPIJA
U prilici ste da završite posao koji Vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Ipak, bolje je da svoju energiju usmerite na poznate situacije nego da suviše rizikujete. Budite dosledni u svojim namerama. Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje. Kao i uvek, sličan se sličnom raduje. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

STRELAC
Važno je da ne pričate previse o svojim poslovnim namerama. Neko može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Sačuvajte prisebnost duha u poslovnim susretima. Nema potrebe da gradite neku novu iluziju o emotivnoj sreći. Bez obzira na optimizam koji posedujete, ipak priželjkujete stvari koje izgledaju suviše daleko iz sadašnje perspektive. Sugestija: Potrebna Vam je nečija podrška, opustite se.

JARAC
Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savet. U pokušaju da se predstavite u izvesnom smislu kao veliki ekspert, trpite nečiju kritiku. Strpljivo sačekajte na završne rezultate ili na dobitak koji Vam pripada. Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osećate. Stalo Vam je i trudite se, ali ne možete da kontrolišete svoju emotivnu reakciju u nečijoj blizini. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, konzumirajte više tečnosti.

VODOLIJA
Ne dopada Vam se nečiji nastup ili novi uslovi koje Vam postavljaju saradnici. Na sreću, brzo ćete promeniti mišljenje o novim poslovnim prilikama. Budite promišljeniji, jer dela govore više od reči. Kažnjavanjem drugih, nepotrebno kažnjavate sami sebe. Partner dobro razume Vaše emotivne namere koje za sada mudro prećutkujete. Ipak, Vaš izraz lica verno odaje i Vaše raspoloženje. Sugestija: Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

RIBE
Nalazite se za korak ispred drugih i Vaši rezultati prevazilaze prosečna merila. Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Potrudite se da ostvarite zajedničke interese. Partner dobro razume Vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje Vas zbližavaju. Imate dovoljno dobrih razloga da se osećate zadovoljno. Sugestija: Prijaće Vam dodatna aktivnost i boravak u prirodi.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #74 poslato: 23-07-2014, 08:08:58 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
23.07.2014.


OVAN
Neko veruje u Vaše profesionalne sposobnosti, ali to ne donosi vidljivu promenu. Nema potrebe da ponavljate poteze koji ne donose pozitivan efekat. Objašnjavate stvari koje Vaša okolina možda dobro poznaje, ali se ne usudjuje da ih prihvati. Ukoliko Vam je stalo da obradujete voljenu osobu, razmislite na koji način treba da predstavite svoje ideje tako da zvuče posebno dobro ili neodoljivo. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu eneregiju.

BIK
Postoje sporne situacije, neko od saradnika Vam zamera na neažurnosti. Izbegavajte novu raspravu sa osobom koja Vam nameće svoje autoritativno mišljenje i pomalo rigidna pravila u poslovanju. Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, već zatražite emotivnu podršku ili dobar savet. Budite mudri i prepustite izvesnu »prednost« svom partneru prilikom dogovora o zajedničkim planovima. Sugestija: Prijaće Vam razgovor ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

BLIZANCI
Neko Vas na indirektan način sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Nemojte dozvoliti da Vas neko osporava pred saradnicima. Potrebno je da sačuvate prisebnost duha u različitim situacijama. Pokušavate da ugodite voljenoj osobi, ali još uvek sumnjate u svoju odluku. Ne vidite emotivni odsjaj u nečijim očima, kao jasno potkrepljenje i zato ostajete uzdržani. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

RAK
Ne snalazite se najbolje u novoj situaciji ili kada treba da završite nečiji posao. Nema potrebe da se nadmudrujete sa saradnicima. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja. Delujete uznemireno, izbegavajte ljubavne dvosmislice u dijalogu sa voljenom osobom ili društvo sa nekom sumnjivom reputacijom. Ovo nije pravi trenutak za rizik. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

LAV
Nemojte dozvoliti da neko osporava Vaše poslovne rezultate ili da Vas zavarava pogrešnom nekom pričom. Budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od poverenja sa kojima imate slične ideje i interesovanja. Nema potrebe da se suprotstavljate bliskoj osobi ili da prekršite pravila zajedničkog života. Važno je da ostvarite emotivnu bliskost umesto da uzburkavate loše misli i raspoloženje. Sugestija: Izbegavajte razne vidove preterivanja ili neke loše navike.

DEVICA
Vaš način razmišljanja deluje pozitivno na okolinu i obećava zajednički uspeh. Ulivate veliko poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Važno je da pravilno razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Onda kada usrećuje okolinu i sebe ipunjavate dobrim raspoloženjem. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite podršku i dodatnu intervenciju od bliskih saradnika. Vaše reci ne predstavljaju dovoljnu garanciju, ne možete da ostavite pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Ako Vam je stalo da prevazidjete sadašnju situaciju pokažite dodatnu upornost pred voljenom osobom, nemojte potiskivati svoje emotivne potrebe. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete nepotrebnim sumnjama.

ŠKORPIJA
Nemojte preuveličavati svoje znanje ili profesionalne sposobnosti, pred osobom koja ima šire iskustvo i veliki uticaj na Vašu okolinu. Ponekad neki sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima. Emotivna situacija se bitno menja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom bez nekih vidljivih dokaza. Budite promišljeniji u bliskom društvu, pre nego što progovorite dobro razmislite. Sugestija: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

STRELAC
Brzopleto ste prihvatili nečiju poslovnu ponudu, tako da možete zažaliti zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste opterećeni finansijskim ili porodičnim problemima, zatražite nečiji savet i umanjite tekuće račune koji opterećuju zajednički budžet. Nema razloga da insistirate na »teškim temema« u nečijem drustvu i da iritirate voljenu osobu sa pogrešnim idejama. Sugestija: Prijaće Vam neka dijetalna i vitaminska ishrana.

JARAC
Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga Vas očekuju različiti komentari. Važno je da pravilno procenite ulogu različitih saradnika u budućim planovima. Moguće je da partner ima više problema nego što trenutno pretpostavljate. Pokažite dodatnu empatiju i razumevanje u svakom pogledu kako biste učunili ono najbolje. Sugestija: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka podrška.

VODOLIJA
Očekujete konkretne odgovore i zbog toga Vas iritira nečija poslovna kolebljivost. Ipak, svako od saradnika koristi stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Situacije koje se prolongiraju u Vama bude osećaj nesigurnosti. Imate utisak da partner u izvesnom smislu uporno prkosi Vašoj volji ili da Vas testira na neki način. Pokušavate da razumete stvari koje se pomalo graniče sa zdravom logikom. Sugestija: Izbegavajte neke stresne situacije ili rivalske odnose.

RIBE
Iritira Vas nečija površnost ili neodgovornost u poslovnim pregovorima, pokušavate da osmislite efikasnije rešenje. Ne budite brzopleti u ponašanju, strpljivo sačekajte na dobru poslovnu priliku. Nečija iznenadna reakcija ili veliki izlivi osećanja kod Vas pobudjuju dodatnu sumnju. Ponekad preterujete u svojoj sumnjičavosti i sa merama predostrožnosti. Posmatrajte sve drugačijim očima. Sugestija: Izbegavajte psihološki pritisak i naporne situacije.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #75 poslato: 24-07-2014, 17:49:55 »


Vaš horoskop za dan:
24.07.2014.


OVAN
Imponuju Vam različite pohvale, ali sačekajte na zvanične komentare ili na nečije stručno mišljenje. Nema potrebe da favorizujete situacije koje ne odlučuju o krajnjem ishodu na poslovnoj sceni. Na Vaše raspoloženje za sada pozitivno deluju samo oni koji dobro poznaju Vašu ćud, emotivne afinitete ili ukus. Pažljivije birajte društvo za različite situacije koje palnirate ili kroz koje prolazite. Sugestija: Važno je da se oslobodite od psihološke tenzije.

BIK
Pokušavate da animirate svoju okolinu, ali saradnici ne pokazuju dovoljno sluha za neke zajedničke interese. Postoje stvari o kojima se skoro nepotrebno raspravlja i mimo Vaše volje. Partner postavlja različita pitanja, a od Vas očekuje istinu u stilu »neoborivih dokaza«. Prijaće Vam poveravanje i razgovor sa bliskom osobom. Do nekih odgovor i rešenja ne možete doći sami. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

BLIZANCI
Saradnici imaju dobre namere, stoga prihvatite nečiju sugestiju koja vodi ka pozitivnim rezultatima. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete zajednički poslovni dogovor u predvidjenom roku. Primećujete da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivni podsticaj u različitim situacijama kroz koje prolazite. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje Vas udaljavaju od voljene osobe. Sugestija: Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

RAK
Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da Vas iritira svojim ponašanjem. Nema razloga da se ustežete pred saradnicima, koji ne poštuju datu reč ili zajednički dogovor. Potrudite se da ostvarite svoje namere. U susretu sa voljenom osobom sve može da se promeni na jednostavniji način, pokažite dobru volju i spremnost na prilagodjavanje. Ne pomažete samo partneru, već i sebi. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha.

LAV
Želite da predstavite novu ideju ili plan o poslovno-finansijskoj saradnji. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja u odlučujućim momentima pred saradnicima. Probleme koje imate možete rešavati u hodu. Planirajte neku pomalo nesvakidašnju zabavu u društvu voljene osobe koja će Vas ispuniti posebnim raspoloženjem. Oslonite se na svoj maštoviti duh i na strasne impulse. Sugestija: Priuštite sebi aktivan odmor i relaksaciju, prijaće Vam.

DEVICA
Imate pomalo loš predosećaj, stoga izbegavate intrigantne situacije ili osobu koja Vas iritira svojim možda nerazumnim ponašanjem. Ipak, u pokušaju da se problemi reše razumno i na miran način ne postižete uvek željeni efekat. Povremeno delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da provocirate voljenu osobu na novu ljubavnu raspravu koja će Vas dodatno opteretiti. Sugestija: Reagujete preosetljivo na različite sitnice, opustite se.

VAGA
Očekuju Vas pozitivne informacije, neko Vas podstiče na kreativniju ulogu i razmišljanje o poslovnoj saradnji. Sa nestrpljenjem očekujete susret sa osobom, koja treba da potvrdi Vaš uspeh ili mogućnost za dalju saradnju. Partnerovo prisustvo ili privrženost deluju ohrabrujuće u različitim situacijama, naročito u momentima kada se u Vam iznenada ustalasaju neke »lične slabosti«. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

ŠKORPIJA
Okolina pokazuje veliko interesovanje za Vaše ideje. Potrebno je da usaglasite zajedničke poslovne interese i termine. Vaši rezultati na najbolji način ilustruju znanje ili sposobnosti koje posedujete. Bolje je da u odredjenim situacijama zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja, ne možete pogrešiti kada sledite svoje srce. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće neku skrivenu energiju.

STRELAC
Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi i verujete u svoje sposobnosti, tako da ne brinete zbog različitih problema koji opterećuju Vaše saradnike. Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji nekih profesionalnih manira, iskustva i skrivenih aduta. Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može upriličiti na dobar način, kada postoji dobra volja i misaono-emotivni sklad. Sugestija: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama, zračite pozitivnom energijom.

JARAC
Ponekad stvari nisu jednostavne kao sto na prvi pogled izgledaju, stoga nemojte dozvoliti da Vas neko upotrebi za svoje skrivene namere. Pažljivije analizirajte nova dešavanja na poslovnoj sceni i nečiju reakciju. Povremeno delujete zabrinuto. Nedostaje Vam nečija emotivna pažnja i prisustvo, čini Vam se da partner nema dovoljno volje da Vam se približi. Možda imate pogrešnu procenu. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko uznemirava ili opterećuje.

VODOLIJA
Informacije koje dobijate potvrdjuju Vaša očekivanja o daljem razvoju dogadjaja na poslovnoj sceni. Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj saradnji, isplatiće Vam se. Pokažite više smisla za praktične aspekte i dugoročnija rešenja. Nemojte potiskivati svoje emotivne želje, jer postoji osoba koja sigurno može da Vam ugodi na način koji ćete doživeti kao dobar ljubavni tretman. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

RIBE
Osoba koja ima drugačije interese neće Vam dozvoliti da ostvarite svoje poslovne namere. Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima, jer postoje situacije koje treba da odložite za neku bolju priliku. Ponekad upornost i »velike reči« nisu dovoljne da biste ostavili kompletan ili željeni utisak pred bliskom osobom. Promenite svoj stil u skladu sa partnerovim aspiracijama koje primećujete. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivne misli i dobro raspoloženje.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #76 poslato: 25-07-2014, 09:12:12 »


Vaš horoskop za dan:
25.07.2014.


OVAN
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja. Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije u momentu dok se slušaju, nego kada počinju da se sprovode u delo. U susretu sa voljenom osobom ne postižete uvek u potpunosti željeni efekat. Dešava se da češće uzaludno glumite nezainteresovanost za odredjene dogadjaje. Sugestija: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

BIK
Vaš poslovni neuspeh objektivno ne predstavlja veliki gubitak, stoga odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. U odnosu sa voljenom osobom, čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.

BLIZANCI
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju, kao dobar putokaz. Uspešne osobe, uvek traže i dobar savet. Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet dogadjaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.

RAK
Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte podcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete pomalo konfuzno pred saradnicima i zbog toga Vaša objašnjenja ne zvuče dovoljno ubedljivo. Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i slabosti. Ponekad je nemoguće sakriti unutrašnji nemir. Sugestija: Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

LAV
Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti, važno je da ostvarite osnovni dogovor. Zadržite odredjenu meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama. Sugestija: Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.

DEVICA
Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.

VAGA
Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Sugestija: Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.

ŠKORPIJA
Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate odredjeni vid rizika u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše. U ljubavnom susretu je moguće mnogo toga dobrog učiniti. Nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija, kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

STRELAC
Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet. Potrudite se da završtite započeti posao u predvidjenom roku. U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj rekreaciji, opustite se.

JARAC
Delujete pomalo nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Zbog loših procena moguće su neke dodatne komplikacije, koje dovode u pitanje nastavak zajedničke akcije. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite. Sugestija: Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.

VODOLIJA
Pažljivije analizirajte nove dogadjaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava Vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji. Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što Vam se čini. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

RIBE
Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #77 poslato: 26-07-2014, 20:24:24 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
26.07.2014.


OVAN
U svom tipičnom maniru reagujete suviše ponosno i kategorično odbijate razgovor sa odredjenim saradnicima. Važno je da kontrolišete svoje loše navike, nema potrebe da se ističete pred osobom koja koristi drugačija poslovna merila. Partner ima nove prigovore na Vaše ponašanje. Nemojte ignorisati ono što čujete, razmislite pažljivije o svojim manama. Moguće je da ste negde pogrešili. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije ili osobe koje Vas suviše iritiraju.

BIK
Ne dopadaju Vam se nečije ideje, stoga pažljivo birate situaciju u kojoj možete bolje da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Upotrebite samo proverena pravila, pri pokušaju da promenite svoju poslovnu poziciju. Stalo Vam je da ostvarite svoje namere i zato ne pristajete na novi ustupak u ljubavnom dijalogu. Umete da animirate blisku osobu ili da privučete nečiju pažnju. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Insistiranje na istini ili na detaljnoj proveri ne izaziva veliko oduševljenje u Vašoj okolini. Potrebno je da odbranite svoje stavove, bez obzira na saznanje da saradnici često menjaju poslovnu ulogu ili opcije koje zagovaraju. Važno je da pravilno raščistite sa nekim lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi bliska osoba. Budite više samokritični i realni. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija ili neka mirnija zabava.

RAK
Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Ponekad treba sačuvati odstupnicu, posebno u situaciji kada je teško predvideti nečiji potez ili ulogu u zajedničkoj akciji. Prati Vas ljubavni nesklad ili pomalo loš predosećaj. Vama nedostaju razumevanje i dobra volja, a Vašem partneru upornost i samopouzdanje. Povremeno svako mora u nečemu da popusti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu, prijaće Vam više vitamina ili lakša dijeta.

LAV
Delujete vešto u različitim situacijama, ali bez nečije podrške ili asistencije cela priča bi mogla imati drugačiji tok i smisao. Stoga, nemojte podcenjivati nečije sposobnosti. Važno je da sačuvate samokontrolu ili da delujete sugestivno na svoju okolinu. Nema razloga da se zabrinjavate ili da potiskujete svoje emotivne želje pred bliskom osobom. Partner zaista želi iskreno da Vam ugodi. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

DEVICA
Kontaktirajte osobu koja ima dovoljno pouzdane ili detaljne informacije o poslovnim prilikama. Svoje interese ne treba da vezujete samo za odredjeni tim saradnika, već dozvolite sebi mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost. Nema razloga da se uljuljkujete nekim lažnim nadama ili emotivnim fantazijama koje Vas prate. Pokazaće se da je sigurno, samo ono što je »provereno«. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VAGA
Neko u Vama podstiče dodatnu sumnju, stoga ne želite glasno da se izjašnjavate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja neki neodredjeni ili pomalo negativan utisak na okolinu. U susretu sa voljenom osobom pokažite veću odgovornost, važno je da tačno definišete svoje emotivne želje. Povezuje Vas spektar različitih interesovanja koja imate. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

ŠKORPIJA
Susret sa jednom osobom ne donosi veliko olakšanje ili zadovoljavajući odgovor na neka aktuelna pitanja o poslovnim prilikama. Sada ste primorani da se suočite sa istinom, koja odslikava različite nepravilnosti na poslovnoj sceni ili pomalo »ružniji deo stvarnosti«. Ipak, uvek možete da računate na podršku svoje porodice. U dobrom društvu, svet oko Vas uvek može da izgleda bolje i lepše. Sugestija: Lako se zamarate, jer želite svima da ugodite.

STRELAC
Ukoliko neko ima primedbu na Vaš rad, prihvatite dobronamernu kritiku u skladu sa pozitivnom orijentacijom. Zatražite dobar savet od osobe koja ima dovoljno praktičnog iskustva u poslovnim odnosima. Bez obzira na izvesnu pozu ili ulogu koju ste odabrali, Vaše ponašanje verno odslikava Vaše emotivno raspoloženje ili »slabost« koje povremeno osećate. Nije lako dobiti ono što želite. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

JARAC
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo. Ne treba da se zaklanjate iza lažne skromnosti pred poslovnim saradnicima ili u društvu voljene osobe. Nemojte dozvoliti da neko nepotrebno trpi zbog Vaših pogrešnih procena ili nekih emotivnih iluzija koje trenutno imate. Postupite po svojoj savesti. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne misli.

VODOLIJA
Informacije koje Vam neko saopštava imaju svoje praktično i korisno značenje. Obratite pažnju na različite susrete ili na interesantne ideje, koje imaju bitan uticaj na dalji tok poslovne saradnje. Osmislite dobru neku akciju. Potrudite se da sačuvate optimističko raspoloženje i poverenje u svog partnera. Neko će Vas obradovati na skoro izuzetan način koji zaslužuje Vaše iskreno uvažavanje. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

RIBE
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da uspešno ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Imajte na umu, da Vaši saradnici ili prijatelji ponekad koriste različite kriterijume. Pažljivije birajte osobu, sa kojom želite emotivno da se opustite ili da uživate u nekoj intimnijoj zabavi. Prijaće Vam nečija iskrena pažnja i naklonost. Sugestija: Izbegavajte neumerenost i različite vidove ekstremnog ponašanja.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #78 poslato: 28-07-2014, 09:29:11 »

Horoskop 28. 07.
Ovan (21.03.-20.04.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: Vaša mašta bit će toliko jaka, da iz nje možete izvući rješenje za svaku ljubavnu situaciju.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Nećete nimalo brinuti o poslu, jer će vam sve oko vas izgledati ugodno, zabavno i lijepo. Radit ćete s lakoćom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istražujte svoje snove.


 
Bik (21.04.-20.05.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: Pred vama je vrlo obećavajući ljubavni dan kad će mnogi vaši ideali biti ostvarivi. Na vama je da djelujete.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Dan je toliko lijep i pruža šanse za nova poznanstva, tako da ćete posao odraditi tek toliko da odradite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Snaći ćete se u svemu.

Blizanci (21.05.-20.06.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: Tokom dana primijetit ćete određeno poboljšanje u osobnim odnosima. Ne trebate činiti ništa posebno, osim otvoriti se.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Danas će napokon sazrijeti uvjeti za jednu poslovnu suradnju, a i vi sami iz toga ćete nešto naučiti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu.

Rak (21.06.-20.07.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: Otpustit ćete neke brige shvaćajući da vas opterećuju bez stvarne potrebe. Foskusirat ćete se na ono što imate.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Vaši nadređeni danas bi mogli pokazati svoju naklonost prema vama, a taj stav će vas pomalo iznenaditi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite dosljedni.

Lav (21.07.-21.08.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: Razmišljat ćete o tome da jednu ljubavnu fazu privedete kraju, te da okrenete novi list. Zasad ćete samo razmišljati.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Najbolje će proći oni koji rade ono što vole. Ostali neka nađu motiva i snage za diplomaciju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osluškujte druge.

Djevica (22.08.-22.09.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: Vjerojatno ćete danas biti osjećajniji više nego inače, pa ćete pokazati svoju ranjivu crtu. Ipak, ne budite patetični.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Nastojat ćete usporiti radni tempo jer ste proteklih dana mnogo postigli. Neki kolege će vas rado slijediti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dan je stvoren za lijepe stvari.

Vaga (23.09.-22.10.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: Vaša osjetljivost i potreba za nježnostima bit će povećana, a vanjske okolnosti vam za to neće ići na ruku.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Danas ćete vjerojatno biti pohvaljeni i to će vam izmamiti osmijeh na lice. Radit ćete još bolje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite brige.

Škorpion (23.10.-22.11.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: Ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i pričekajte bolje dane. Zvuči jednostavno.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Ako ste čekali posao, nove radne uvjete ili slično, danas će stvari sazrijeti za nešto takvo.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite realniji.

Strijelac (23.11.-21.12.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: Sanjat ćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj se sada nalazite.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Vaši poslovi dugoročno se razvijaju dobro, pa ćete se s pravom fokusirati na budućnost. Planirat ćete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vaše samopouzdanje raste.

Jarac (22.12.-20.01.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: Oni u vezama dogovorit će se oko nekih zajedničkih navika, a oni koji žive zajedno postavit će pravila.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Na poslu vas čekaju mnoge zanimljive teme i zadaci. Možete se veseliti novim izazovima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Oslobodite se nezdravih navika.

Vodenjak (21.01.-19.02.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: Pred vama je dan u kom možete sklopiti nova zanimljiva poznanstva. Ako ste još sami, izađite, prošetajte.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Ne dajte da drugi manipuliraju vama. Čak i kad vam upute slatke riječi, ne zaboravite koji su kriteriji profesionalnosti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u prirodu.

Ribe (20.02.-20.03.) - Dnevni horoskop za 28.07.2014.

LJUBAV: U osobnim odnosima danas će neće događati ništa posebno novo. Čak će vam biti i pomalo dosadno.Želite dobiti na lottu ? Potražite savjet od numerologa: 064-55-66-99. (Tel: 3,49 Kn/min,Mob: 4,78 Kn/min, +18).
KARIJERA: Na žalost, ne možete ništa preskočiti li zaobići. Utvrdite jasna pravila poslovanja, pa će biti lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Imate pravo na sreću.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #79 poslato: 29-07-2014, 09:07:48 »

Dnevni horoskop
 29. 07.

ovan (21. 3. - 20. 4.)
Ljubav Vi ste za izlaske, a partneru više prija da bude kod kuće. Posao U poslu ste odlučniji i sigurniji u sebe. Izdaci.
Zdravlje Dobro zdravlje.

bik (21. 4. - 21. 5.)
Ljubav Preterana osetljivost vam stvara probleme.
Posao Na poslu je vrlo napeta atmosfera. Solidne finansije.
Zdravlje Dobro zdravlje.

blizanci (22. 5. - 21. 6.)
Ljubav Zbog porodice ste počeli da zapostavljate partnera.
Posao Budite vredni, čitajte što više i na vreme se informišite. Zdravlje Dobro zdravlje.

rak (22. 6. - 22. 7.)
Ljubav Povoljan je period za početak nove romanse.
Posao Veoma ste analitični i dominantni tokom poslovnih razgovora.
Zdravlje Hronične tegobe.

lav (22. 6. - 23. 8.)
Ljubav Vreme je da odlučite s kim ćete da budete.
Posao Malo ste se opustili i počeli prekomerno da trošite.
Zdravlje Dobro zdravlje.

devica (24. 8. - 23. 9.)
Ljubav Nije sve loše kao što vam se čini.
Posao Bićete nagrađeni za svoj trud. Strpite se još malo.
Zdravlje Dobro se osećate.

vaga (24. 9. - 23. 10.)
Ljubav Koristite razne trikove. Partnera držite u neizvesnosti.
Posao Očekujte puno posla van kancelarije. Finansije stabilne.
Zdravlje Dobro.

škorpija (24. 10. - 22. 11.)
Ljubav Na emotivnom planu nema poteškoća.
Posao Za sve možete da se izborite na lep način.
Zdravlje Problemi s pritiskom.

strelac (23. 11. - 21. 12.)
Ljubav Slučajan susret. Predstoji vam lepo veče.
Posao Očekute kašnjenje plate i odlaganje planova.
Zdravlje Dobro zdravlje.

jarac (21. 12. - 21. 1.)
Ljubav U vezi je dobro, ali ste i dalje previše posesivni.
Posao Rešili ste da svima kažete ono što mislite, bez ustručavanja.
Zdravlje Dobro zdravlje.

vodolija (21. 1. - 19. 2.)
Ljubav Emotivna stabilnost vam je glavni pokretač.
Posao Ništa ne možete lako da ostvarite. Manji izdaci.
Zdravlje Dobro zdravlje.

ribe (20. 2. - 20. 3.)
Ljubav Poklonite pažnju osobi koja to zaslužuje.
Posao Ideja je puno, ali ne radite ništa konkretno.
Zdravlje Dobro se osećate.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice
 

Stranica je napravljena za 0.295 sekundi sa 24 upita.