Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Seksualni delikti-(ne)kaznjene zene i ...muskarci  (Pročitano 6980 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

deks31

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 2
Seksualni delikti-(ne)kaznjene zene i ...muskarci
« poslato: 30-10-2012, 09:23:41 »


Zelim da skrenem paznju na mnoge nezakonitosti i nenormalnosti koje postoje i na jos gore koje se spremaju.Samo u Srbiji,zene se ne kaznjavaju zbog pedofilije i seks.zlostavljanja dece,zabranjeno je i rec reci o tome,150.000 abortusa godisnje,na hiljade cedomorstava,vec su i kod nas pocela da se otimaju deca pod raznim izgovorima,usvajanjem nekih zakona na desetine hiljada muskaraca ce biti osudjeno,bez prava na odbranu,imovina oduzeta,deca oteta i data hraniteljima,porodice rasturene i jos mnogo toga.
-U prvom delu,bice reci o kaznjavanju(SAMO)muskaraca za razne seks.delikte i stvarnim razlozima zbog cega se neki zakoni predlazu.
-Drugi deo govori o nekaznjavanju zena zbog pedofilije,seks.zlostavljanja muskaraca i zena i drugih zlocina(cedomorstva)itd.
-I na kraju bice reci o kampanji i medijskom lincu koji se vodi samo protiv muskaraca pocinitelja. Ovaj tekst je prilicno,dug znam da ga vecina nece procitati do kraja,.Malo ko ce detaljno analizirati podatke.Zahvaljujem ako ipak procitate ceo tekst,mozda mozete uraditi nesto,da se nepravde isprave,istina izadje na videlo...

1.KAZNJAVANJE MUSKARACA-ZASTO SE NEKI ZAKONI PREDLAZU?

NAPOMENA!!! U DALJEM TEKSTU KADA GOVORIM O NEKIM BESMISLENIM PREDLOZIMA,KADA POREDIM NEKE PRESTUPE,ITD.,NIKADA NE MISLIM NA TESKE SEKS.DELIKTE I ZLOCINE KOJE BI TREBALO KAZNITI SMRCU,ILI DUGOM ROBIJOM,VEC MISLIM NA LAKSE PRESTUPE KAO STO JE SEKS.UZNEMIRAVANJE,''POKUSAJ''SILOVANJA,ZLOUP.SLUZBENOG POL.ISL.(NA POCETKU NAVEDENO)!!!
Bivsa vlada Srbije je predlozila "Marijin zakon"koji bi trebalo strozije da kontrolise pedofile i seksualne prestupnike,cak i kad je u pitanju nesto sto nije "strasno",seksualno uznemiravanje(bivse zene,devojke,bez nasilja),veza ili sex sa manje-vise retardiranom devojkom-zenom,,pokusaj silovanja, itd,posrednike u prostituciji(iako nisu u pitanju maloletnica,vec zene koje dobrovoljno to rade)koji su u proteklih 20 god. pocinili bilo sta,a kontrola bi bila u narednih 20 god.Da li ce se ijedna zena naci pod "kontrolom"?Marijin zakon zakon ima smisla ako se primenjuje na pedofile nasilnike.Stavljanje u isti kos pedofila-ubicu i sve druge koji su nakad ucinili laksi prestup(vac navedeno seks.uznemiravanje,pokusaj sil. i sl.)je besmisleno i krajnje zlonamerno.Zamislite dva lopova,jedan je nekad davno samo jednom ukrao cokoladu,a drugi visestruki povratnik pljacka banke,stanove i ubija ljude.Mogu li se oni staviti u istu grupu??? Praviti recimo registar ubica, a njih samo 5%,a staviti sve koji su pre 20g.udarili nekom samar ili mozda i neki jaci udarac.Svi naravno saosecamo sa ocem male Marije i svaki otac bi zeleo osvetu ili mnogo stroziji zakon za sve koji su ikada u proslosti ucinili nesto,makar to bila i sitnica.Ali ipak je jasno da neko ko zeli osvetu ili prevenciju ili kako god rekli ne moze biti objektivan a zakon ne moze biti pravedan.STRASNA TRAGEDIJA DEVOJCICE MARIJE GNUSNO SE ZLOUPOTREBLJAVA OD STRANE POJEDINACA,ORGANIZACIJA,MEDIJA KOJI SU SE UKLJUCILI U KAMPANJU MOZDA (NE)ZNAJUCI O CEMU SE RADI, DA BI SE ''PROTURILI''ZAKONI KOJI SA TIM I PEDOFILIJOM NEMAJU VEZE!!!

NEKI PREDLOZI ZAKONA-NE ODNOSE SE SAMO NA PEDOFILE(SEM POD 1.) VEC I NA SVE DRUGE S.DELIKTE NAD ODRASLIM!

Одељак КАЗНЕНЕ МЕРЕ
Тачка 1.
Сваки облик сексуалног насиља над децом кажњава се са минимум 40 година строгог затвора, без могућности помиловања. И увођење у јавни регистар педофила и силоватеља.Под насиљем се подразумева и свако ласцивно и безобраzno uznemiravanje dece.
Neki pedofili zasluzuju 100g. ne 40.Ali obratite paznju!40 g,je kazna za ''lascivno i bezobrazno uznemiravanje dece''!Sta to zapravo znaci?Ne mora biti ni seksa ni diranja,vec bezobraznog ponasanja i seks.uznemiravanje.Misli se na osobe do 14 g.Ako punoletan momak ima seks sa maloletnom prostitutkom,dobija 40g.?Zene se nece kazniti 40g. ni ako imaju seks.odnos sa decacima,a kamoli za '"lascivno"uznemiravanje.
Тачка 4.
Свим доказаним и осуђеним сексуалним предаторима се одузима сва покретна и непокретна имовина и прелази у власништво државе.Држава од те имовине има исплатити одштету жртвама, висини просечне месечне плате у трајању за онолико година на колико злотвор буде осуђен.Ако ли нема имовине или не покрива трошкове, злотвор мора бити натеран да ради на робији и на тај начин сноси законом прописане трошкове
Тачка 7.
За напаствовање, силовање одраслих жена или мушкараца одређује се казна од минималних 30 година затвора, до максималних 80, уз примену мера из тачке 4
Тачка 11.
Браниоце по службеној дужности за осуђене педофиле и силоватеље да не плаћа држава, него нека се еснафски самоорганизују и оснују фонд, уколико желе да заступају исте
Ne radi se samo o pedofilima vec i svim drugima.Kako da se organizuju kada su u zatvoru,a imovina oteta??Posle II-stepenae presude,okrivljeni/osudjeni ima pravo na jos nekoliko zalbi pred domacim i stranim sudovima(Strazbur).Posto je imovina oteta,ne moze da dokaze da nije kriv.
Ovo su neverovatni predlozi kakvi ne postoje nigde !!!Obratite paznju!Ne samo za silovanje da se dobije 30g. vec i ''napastvovanje''odrasle osobe,ne maloletne!!!...To moze biti sve i svasta,''pokusaj'' silovanja,seksualno uznemiravanje i sl.
-Oduzimanje imovine i davanje ostecenoj osobi.To znaci da svaka zena moze da optuzi nekog za seks.uznemiravanje,pok.silovanja-a on bez izricitog prava na odbranu moze biti i nevin osudjen.Jos se navodi da osudjeni treba da placa 30 godina zeni prosecnu platu.Ako nema novac da se 30 godina prisiljava na tezak rad!Ako zenu neko "pokusa" da siluje dobije platu do kraja zivota,minimum 30g.- -Sta ako neko drugi "pokusa"da siluje istu zenu?Da li ce dobiti jos jednu dozivotnu platu?Da li je ograniceno koliko plata moze imati 3,4,..7? U najgorim diktaturama,u vrema Hitlera i Staljina postojalo je pravo na odbranu,bar formalno.Ko je radio protiv drzave dobijao je 5-10 godina rada u Sibiru-Pravo na odbranu imaju i ratni zlocinci koji su ubili milione ljudi,ili visestruke ubice,koljaci i sl.medjutim ako neko SAMO seks. uznemirava zenu dobije 30g.bez prava na odbranu,otimanje imovine,itd!Ovo je verovatno ''najmonstruozniji'' zakon na svetu!Ako nekog nevinog opljackate,ubijete mozda i zakoljete dobicete 10-15g.sa pravom da se branite.
Kaznjavace se samo muskarci,zene ne!Smisao ovog zakona je diktatura,kontrola stanovnistva kroz brzo hapsenje,osudu do kraja zivota i otimanje imovine i dece(o otimanju kasnije).
-Svi nekadasnji osudjenici moraju da se javljaju svakih 15 dana policiji,birou za zaposljavanje,lekaru,centru za socijalni rad i td.
-Ne mogu putovati po zemlji i inostranstvu ni menjati mesto boravka
-Poslodavcimoraju imati dosijee i presude
-Ako se ne jave na vreme,idu u zatvor 30-60 dana
-Svake 4 godine sud ponovo zaseda i ponovo presudjuje tj."dosudjuje neke nove kazne(Da li je to u suprotnosti sa osnovama prava da se ne moze ponovo suditi tj."dosudjivati"kazna i posle 10-20god???
-Lokalne samouprave sprovode neke "svoje" mere.U mnogim sredinama nepotrebno ce se siriti strah i panika.Kako ce na hiljade dece bivsih laksih osudjenika ziveti?Bice obelezeni..
- Stalno slusamo kako mnogi koji su nekad nesto pocinili verovatno ce ponovo pociniti. To su neistine i manipulacije,koje izveasni"strucnjaci" iznose u kampanji koja se vodi.Tacno da uglavnom pedofili ponovo pocine,jer to jeste bolest.(zasto ih u zatvoru ne lece?)ali sto se tice ostalih,uopste nije tacno pogotovu kod laksih prestupnika!
- Ako neki bivsi osudjenik nekoliko meseci ili godina nakon izlaska nije nista ucinio,sanse da ce uciniti su mnogo manje nego u odnosu na nekog ko nije osudjivan,iz jednostavnog razloga sto, ko je prosao uzas zatvora tesko da ce ponoviti delikt.
-Svi osudjenici-nasilnici(ubice ili sek.delik.)prolaze vestacenje tokom sudjenja.Zasto se dodatno ne vestace u toku kazne i ne lece u zatvoru?
-Svakog dana imamo brutalane pljacke,ubistva,nekada se ubijaju cele porodice...Treba li njih kontrolisati???
Mnogi posle kazne ponovo pocine nesto jer nemaju kucu,posao a u zatvoru i pored ociglednih mogucnosti ne postoje kursevi,zanati i sl.Takvi metodi su dali dobre rezultate u svetu,medjutim kod nas toga nema,a tesko je objasniti zasto. -U mnogim drzavama postoji seksualno obrazovanje u skolama,''ucenje'' seks. kulturi kroz medije.Kod nas nista od toga...
''Marijin zakon'' je prepisan iz engleskog,americkog zakona a dodati su predlozi koji ne postoje nigde. -Da li je sve sto prihvatamo i ''prepisujemo''dobro?

ZAKONI ''NAJDEMOKRATSKIJE'' AMERIKE I ZEMALJA ZAPADA

-''NAJBOLESNIJI''ZAKON I POSTUPAK BOLESNIH FEMINISTICKIH UMOVA U ISTORIJI COVECANSTVA JE -KAZNJAVANJE DJAKA-PRVAKA ZBOG SEKS.UZNEMIRAVANJA I NAZIVANJA SEKS.NAPASNIKOM!!!
Monstruoznost nekih zakona sa zapada je u tome da se kaznjavaju i decaci od 6 god.zbog seksualnog uznemiravanja(devojcice se ne kaznjavaju za isto) .On je rekao ,nekoliko reci pesme koja se moze cuti na radiju,''ja sam seksi,i znam to'',u prisustvu devojcice,sto se smatra sex.uznemiravanjem!!!
ZAR JE MOGUCE DA DETE ZOVU SEKSUALNIM NAPASNIKOM???? Pogledajte koja je slika stavljena,na sajtu NOVI MAGAZIN,SLEDECI LINK,namrsteno dete bi trebalo da izgleda opasno!!
http://www.novimagazin.rs/opusteno/djak-prvak---seksualni-napasnik
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/222639/Skola-kaznila-prvaka-zbog-seksualnog-uznemiravanja
http://www.naslovi.net/tema/372533
http://www.smedia.rs/vesti/vest/92343/
Bolesno!!!Jos se navodi da policija nije intervenisala jer dete nema jos 10 godina.To znaci da decake koji imaju 10-11godina hapsi policija ako spomenu rec seks pred devojcicama.Cak ni Hitler u najmracnijoj propagandi u istoriji nije spominjao decu Jevreja,vec samo odrasle.Da li je sledeci korak da se deca proglase seks.predatorima,kako se u strasnoj kampanji kod nas kaze?Da li ce mozda i deca(samo muska)nositi narukvice i biti obelezenio.Usvajanjem ''MARIJINOG ZAKONA'',Srbija nece odmah kaznjavati decu,ali otvara put za tako nesto,jer mora da uskladi zakone .Korak po korak...Da li oni koji podrzavaju zakon uopste znaju sta podrzavaju?Sutra ce njihova deca biti KAZNJAVANA,ako kazu "seks"pred devojcicom,a slika biti u novinama!!!
-Od 1929 do 1974 u Americi prisilno je sterilisano 60000 ljudi.Cak i devojcice(uglavnom crnknje)od 10 god.ako se na primer svadjaju sa drugaricama u razredu i sl. http://www.vesti011.com/2012/01/s-karolina-prisilno-sterilisanje-ljudi-u-okviru-eugenike/
-Amerika je "najdemokratskija" zemlja na svetu,ali se tamo najvise krse ljudska prava
-Ima navise laznih optuzbi za silovanje i pogresnih presuda http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/nevin-u-zatvoru-proveo-25-godina.html najvise stradaju,zna se-crnci.....
-Amerika a i Engleska i jos neke drzave su najveci borci protiv terorizma(najvece svetske teroriste sami su''proizveli'')
-Bori se za mir u svetu a izaziva krvave ratove a ne sprecava,a moze,genocid nad milion ljudi u Ruandi http://sr.wikipedia.org/sr/Геноцид_у_Руанди za to vreme zapad je vodio propagandu zastite gorila u prasumama koje se seku,pa su gorile pod "stresom"...To je sistem vrednosti koji mi preuzimamo!
-Propagira zdrav zivot,a najveci je proizvodjac nezdrave hrane(GMO i dr) http://www.vaseljenska.com/misljenja/gmo-hrana-najveca-tajna-je-razotkrivena/ Koliko ce ljudi biti ubijeno?
-Siri paniku svetskih razmera,VI stepen uzbune zbog svinjskog gripa i jos mnogo toga...
-NAJVECI BORAC PROTIV PEDOFILIJE,SEKS.PRESTUPNIKA,kriminalaca i ubica ima ih najvise.Da li Amerika (ne)namerno podstice gore navedeno?DA JE ZAKON DOBAR,SIGURNO BI PEDOFILIJE BILO MANJE A NE VISE!!!

PRIMENA ZAKONA

U vise drzava postoji registar pedofila.U Hrvatskoj i mnogim drugim drzavama se u njemu nalaze samo pedofili,podaci su dostupni iskljucivo policiji(razumljivo,zbog zloupotreba).Svrha zakona je da se zastite deca,sve skole i druge ustanove prilikom zaposljavanja traze potvrdu o (ne)osudjivanosti iz policije.Zasto nemamo slican?Kod nas se sve radi propagandisticki,kampanjski,senzacionalisticki...Usvajanjem Marijinog zakona Srbija ce odmah biti na 1. mestu u svetu po broju pedofila i silovatelja,i to 10-20 puta vise od bilo koje drzave u istoriji.Pored pedofila kojih u Srbiji ima mozda nekoliko stotina ili vise,ubacuju se i svi koji su pocinili bilo sta do pre 20 g.a nije ni pedofilija ni silovanje(vec navedeno sek.uznem.itd).Za nekoliko meseci treba ubaciti jos nekoliko stotina hiljada,svakog V-VI muskarca(NVO kazu da je svaka V-VI zena fiz.odn.seks.zlostav.),kao i nove koji ce biti kaznjeni po novom zakonu.Srbi(do 20% muskaraca)-su najveci pedofili i silovatelji,siluju svoju decu,supruge,partnerke...Nejasno je zasto bi bili u registru oni koji nisu ni pedofili,nisu cak ni silovali odrasle osobe vec su bili osudjeni za lakse prestupe i to samo jednom pre 9 ili19 god.Isto tako bi registar obuhvatio posrednike u prostituciji,ne samo maloletnickoj,vec i kada su u pitanju odrasle osobe,koje dobrovoljno rade...Prostitutke ne bi bile "upisane" sto je veoma interesantno.Na hiljade porodica bice rastureno a deca uzeta.
Zamislimo da MARIJIN ZAKON primenimo na bivse osudjenike kao i na coveka koji je neosudjivan,porodican,normalan(i normalan bi postao nenormalan).
-Ako poslodavci znaju da je osudjivan izgubice posao,ako nema posao niko ga nece zaposliti,a zabranjeno mu je da putuje i menja mesto boravka
-Ako ima zenu verovatno ce ga ostaviti,ako nema tesko da ce ijedna zeleti da bude sa nekim ko je obelezen
-Izgubice vecinu prijatelja
-Ako nema stan nece mu niko izdati
-Roditelji nece dopustiti svojoj deci da se druze i igraju sa decom osudjenika ''Obelezen'',bez posla,bez prijatelja,zene,mogucnosti kretanja,skoro svakodnevnog javljanja raznim ustanovama sta ce se dogoditi sa tim covekom?Ima li imalo sanse da ne postane lopov,razbojnik,ubica ,manijak???
-Normalno je da prestupnici ne mogu raditi u skolama,vrticima i sl. ali je jednostavnije da te ustanove prilikom zaposljavanju traze potvrdu iz policije da neko nije osudjivam?
- Kako ce se neko leciti ako svi znaju da je nekad osudjen?Jasno je da ce neki lekari odbijati pomoc.
-Na jednoj strani imacemo na stotine rasturenih porodica na drugoj kakava je korist od zakona?Povremeno javljanje,zabrana putovanja i sl. ne znaci da neko nece pociniti nesto.Ocigledno da je svrha donosenja zakona nesto sasvim drugo a ne zastita gradjana.
- -U Engleskoj je nekoliko nevinih ljudi ubijeno zbog (zlo)upotrebe (polu)javnih podataka iz registra bivsih osudjenika za bilo koji seks.delikt(ne samo pedofilija).Neko je dosao na ideju da ubije bivseg osudjenika ili mozda vise njih,medjutim stradalo je nekoliko ljudi koji uopste nisu osudjivani nizasta,imali su isto ime ili slicnu adresu.Neki domaci mediji su ovo objavili.Za Ameriku nemam podatke(verovatno je stradalo mnogo vise) -Postoji li kod nas uopste kontrola. podataka?

HEMIJSKA KASTRACIJA

Sve vise se u svetu govori o hem.kastraciji a postoji u vise drzava.Svi poznavaoci te metode govore da nema bas nikakvih pozitivnih rezultata.Mozete pronaci na google-u..Zasto se onda propagira?
-Za pocetak se donese zakon,gde se h.kastracija sprovodi ''dobrovoljno''.To je manipulacija,covek u zatvoru ce biti primoran na razlicite nacina.Drugi korak je da postane obavezna(nasilna),kao u Poljskoj.
-U pocetku se primenjuje na najteza prestupnike.Da bi narod rekao,tako -treba.Zasto bi se primenjivala na osudjene za dozivotnu robiju???Kasnije ce se prisilno sprovoditi na osudjene za bilo sta,i najlakse delikte.
-Novi svetski poredak zeli da smanji broj stanovnistva,da li sterilizacija kod zena i hemijska kastracija muskaraca, koja se kod nas propagira treba da da doprinos ''programu''? Posto se u Srbiji govori da je svaka V-VI zena fizicki odnosno sex.zlostavljana,onda treba skoro blizu milion muskaraca ove drzave da se hemijski kastrira,stavi u registar,nosi narukvice,OBELEZI....Marijin zakon ne predvidja hem.kastraciju,ali prvo treba u registar staviti sto vise muskaraca,a kasnije doneti zakon o kastraciji.Polako...ne odmah.

BORBA PROTIV SEKSUALNIH PREDATORA

- HITLER nije odmah progonio Jevreje,prvo su popisani i stavljeni u ''registar',onda obelezeni,stavljene trake oko ruke,ograniceno kretanje,oduzumanje imovine,nisu mogli dobiti posao, a kasnije...znamo.Koje mogao u pocetku pretpostaviti sta ce se dogoditi?Isto tako nacisti su imali program kastracije i sterilizacije,nizih rasa,Jevreja,Slovena http://pravoslavlje.spc.rs/broj/934/tekst/eugenika-nacizam-i-prenatalna-dijagnostika/print/lat Hitlera su inace mnogi intelektualci pozdrzavali (ne)znajuci sta je sve spreman da uradi.Iza skoro svakog zla,krije se dobra prica o humanosti,visim ciljevima...
-STALJIN je progonio "neprijatelje drzave i naroda",slao ih na rad,otimao imovinu,obelezavao ih,svi ljudi zu morali da se klone takvih. Medju osudjenima je sigurno bilo ispod 10% onih koji zasluzuju zatvor(ali vecina-ne) jer su krali,spremali atentat radili protiv drzave. -TITO je hapsio,ubijao,zatvarao,otimao imovinu i ukidao prava "saradnicima okupatora" i svima koji su "protiv naroda".Medju njima je bilo ubica,koljaca,svakakvih,ali ne vise od 10% .Borba protiv takvih je dobar izgovor da se uklone nepozeljni,zatvore,obeleze,imovina otme.Podize se tenzija u drustvu,siri panika...Za sve diktature je karakteristicna histericna medijska kampanja...
-"SAVREMENE DEMOKRATIJE"ne mogu da uspostave kontrolu stanovnistva na osnovu fasizma,komunizma jer nemaju podrsku vecine naroda za te ideje.Borba protiv pedofilije je nesto sto ce 99,9% stanovnistva podrzati,ne razmisljajuci da li je to stvarno tako.To se naravno koristi da bi se doneli zakoni koji mogu odmah,bez jakih dokaza,osuditi na zatvor do kraja zivota bilo koga ko cak i nema nikakve veze sa pedofilijom. Da je u pitanju registar koji bi obuhvatao samo pedofile,to nije nesto mnogo,nekoliko stotina,mozda hiljadu ljudi u Srbiji,ali u pitanju su desetine hiljada,kasnije i vise.Svi cemo se sloziti da je potrebno strozije kaznjavati pedofile,medjutim zakon ce u jako malom procentu obuhvatiti pedofile,iako se stalno navode primeri monstruma ,pedofila i ubica da bi se zakon doneo, zakon se ni ne moze odnositi na njih posto ce oni ceo zivot biti u zatvoru,tako da nece biti u registru,javljati se redovno policiji,itd.Zasto se zove REGISTAR PEDOFILA,kada je njih manje od 10% u odnosu na sve ostale prestupnike???ZASTO SE NE ZOVE REGISTAR..."SVIH OSTALIH PRESTUPNIKA",KOJIH JE PREKO 90%?NARAVNO DA BOLJE ZVUCI REGISTAR PEDOFILA,JER CE TO SVAKO PODRZATI!!!Sigurno da vecina koja podrzava Mar.zakon,veruje u ispravnost predloga,ne znajuci o cemu se radi!Sutra se Vi ili Vasa deca mozete naci u registru,spremni za hem.kastraciju,zbog ne samo pedofilije vec i seks.uznem.i sl.A a sve pod maskom takozvane borbe protiv SEKSUALNIH "PREDATORA"..Naravno da opasni pedofili i drugi prestupnici postoje,neki zasluzuju smrt ili dugu robiju.ONI SU OPASNI ALI SU MNOGO OPASNIJI ONI KOJI IH KORISTE DA BI DONELI POJEDINE ZAKONE!!!

(NE)NASILNO OTIMANJE DECE-UNISTAVANJE PORODICE I DRUSTVA

Cilj ''svetskih mocnika'',fem.lobija,nvo je unistavanje porodica i drustva,to se radi na vise nacina,borbom protiv seks.zlostavljanja,''zanemarivanjem''(?)deteta, i pravima deteta da tuzi roditelje,
1.U Americi je oteo milioni dece,niko ne zna gde deca odlaze,a kroz kakav pakao prolaze kad ih neko odvoji od mame i tate,tesko je zamisliti...Deca se otmu a veoma cesto roditelji zavrse u zatvoru kao pedofili,mozete zamisliti kakav ih pakao tamo ceka,a pritom im se uzme imovina.Setimo se nase porodice Nastic u Americi kojoj su oteta deca bez razloga(navodno postoji slika deteta kad se kupa go.Mozda bi trebao da se kupa u pantalonama?). http://srb.time.mk/read/f9eedc5b62/92fe9a328a/index.html Kako je moguce da neko uzme decu?Da li ce ta oteta deca kad odrastu postati kriminalci,ubice,manijaci?
2.U Svajcarskoj je oduzeto dete po drugoj ne bas jasnoj osnovi,a roditelji su zamalo proglaseni retardiranim http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/300554/Svajcarski-sud-oduzeo-oba-deteta-srpskoj-porodici Deca su dozivela teske traume,nocno mokrenje,psihicke poremecaje...
3.Dete se oduzima i ako roditelj ne vaspitava dobro,a dete od 10 godina ima pravo da tuzi roditelje zbog svega i svacega... http://fakti.org/srpski-duh/zakon-od-roditelja-pravi-sumnjivo-lice-10-godisnjak-moze-da-tuzi-oca-za-prekor
Mozda ce neko reci da je daleko od nas Amerika,Svajcarska,ali usvajanjem novog predlozenog zakona bicemo isti takvi.Vec sada se i kod nas otimaju deca iz nejasnih razloga. Pocelo je i kod nas...Oduzimanje dece,rasturanje porodice...Gde odlaze deca?Sve vise u svetu se propagira homoseksualnost.Oni sklapaju brakove,usvajaju decu ili postaju hranitelji.DECA SE OTIMAJU I ODGAJAJU U ''HOMOSEKSUALNOM DUHU'' U Americi vise od milion dece je dato homoseksualnim parovima http://www.blic.rs/Vesti/Svet/285649/Vise-od-milion-dece-u-SAD-raste-u-gej-porodicama/komentari Deca se otimaju pod izgovorom da su seks.zlostavljana,da bi se dali homoseksualnim parovima koji ih cesto stvarno zlostavljaju!

-U Velikoj Britaniji se zabranjuje da hriscanske porodice usvajaju decu,da ih ne bi "inficirali hriscanskim moralom" ali se bez problema daju homoseksualnim parovima

-Deca-unuci su oteta od bake i deke i data homoseksualcima.Cak im je zabranjeno da ih vidjaju. http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=36565:2012-10-27-17-25-34&catid=41:svet&Itemid=68

-U okolini Zrenjanina su jednoj porodici uzeta deca a niko ne zna tacno da kaze zasto.Deca nisu zlostavljana,ni seks.ni fizicki,nisu ni pothranjeni.Ako je u pitanju siromastvo,onda treba uzeti na stotine hiljada dece.Oduzeto dete odlazi u hraniteljsku porodicu koja dobija 14000 din.Zasto upola manje ne daju roditeljima ako su siromasni?Cilj nije zastita dece...Kako je moguce da neko uzme decu?Kroz kakav pakao prolaze deca,narocito ako jako vole svoje roditelje? http://www.dnevnik.rs/drustvo/roditeljima-oduzeto-cetvoro-dece Takvih je slucajeva mnogo vise ali se ne sme govoriti ili se kaze da su zlostavljana i zato uzeta.
-Usvajanjem "Marijinog zakona'' odmah ce se u registru naci na desetine hiljade laksih prestupnika,od pre 20 g.,obelezeni,bez posla itd.,njihove poprodice ce se raspasti,deca ce isto biti obelezena,oduzeta od roditelja.Vremenom ce se u registru naci na desetine hiljada ljudi.


NAUCNICI "ZAVIRILI" U MOZAK PEDOFILA



-Nedavno su naucnici ,sninajuci mozak,dosli do zakljucka da je mozak nekih najgorih ubica,psihopata i sl. dragaciji od mozgova "normalnih".Oni imaju manje sive mase u delu koji je vazan za razumevanje,osecaj krivice,empatiju.Lecenje je tesko ali moguce(vest je prenela POLITIKA 9.5.2012) -Nemacki naucnici su dokazali snimanjem(magnetnorezonantna tomografija-MRI) da,sto su pedofili gluplji(manji IQ) to je skolonost ka sto mladjoj deci veca.Cak vecina pedofila je imala povrede glave u detinjstvu

http://www.dw.de/naučnici-zavirili-u-mozgove-pedofila/a-16305776


DA LI JE MOGUCA PREVENCIJA?


- Po sadasnjem zakonu moze se za najteze seks.delikte dobiti 40g. za lakse do 15 .Mislim da ce se svi sloziti da je dovoljno.Za neke bi trebalo uvesti smrtnu kaznu.
-Lecenje psihoterapijom(u zatvoru) daje rezultate u svetu,kod nas se gotovo uopste ne sprovodi.
-Policija ima evidenciju svih osudjenih,a moze imati i bolje,da bi ustanove poput skola i sl.prilikom zaposljavanja trazile dokaz da je kandidat neosudjivan.
-Cesto pominjana hemijska kastracija nigde nije dala nikakve rezultate.
ima mnogo novih prestupnika,na zalost sve mladjih.Zasto je to tako ?
-Pogresan sistem vrednosti u drustvu-vrednuje samo novac,skupa garderoba,devojcice veoma rano postaju,promiskuitetne,sponzoruse,prostitutke.Sve je na prodaju,seks,telo...Decaci veoma rano pocinju sa kriminalom da bi imali sto vise novca.U gotovo svim filmovima i serijama,preljuba,prevara su normalna stvar, ko uopste govori o ljubavi postovanju,normalnom odnosu.U emisijama gostuju poznate licnosti koji daju savete kako prevariti partnera a da on ne sazna,kako ''smuvati'',iskoristiti novcano i ''otkaciti'' muskarca,zenu...
-Pogresno vaspitanje,nedovoljno razgovora roditelja...
-I kao najvaznije,kakva su prva seksualna iskustva i seksualnog vaspitanja mladih?.....Deca su po ceo na internetu.Tu ce naravno videti najgore moguce,ubistva,klanja,masakre,silovanja...Kada je seks u pitanju situacija je mnogo gora,najgore moguce perverzije,nasilni seks,maloletnice,seks sa zivotinjama...i jos mnogo toga bolesnog....Deca odrastaju uz to.Kakvi ce postati?
Jedno istrazivanje je pokazalo da sve vise decaka prva seksualna iskustva dozivljavaju tako sto pozivaju HOT-LINE,i sluzaju perverzije,pritom masturbirajuci...To postaje opsesija,korak dalje je sex pred WEB-kamerama gde posmatraju nekad i devojcice od 12-15odina koje se skidaju,masturbiraju, tako zaradjuju.To je objavljeno na TV-u,i roditelji su upozoreni da paze na svoju decu
-Cemu uce nasu decu mozemo videti u knjizi "Da puknes od smeha". http://www.dejanlucic.net/sr/Ovako_nam_uce_decu-Beba_u_liftu_sisa_zilet.html Zasto se u Srbiji dopustaju takve stvari? Da li je onda cudno sto deca vec od 13-15 godina postaju nasilni,tuce,silovanja,cak i ubistva....devetorica decaka silovali dete
http://www.balkandzije.net/index.php/2011-06-30-23-44-03/item/1219-horor-u-srbiji-devetorica-dječaka-silovala-7-godišnjaka-nije-mogao-hodati-od-bolova-foto

VISINA KAZNE


Muskarci jesu vise puta cesci pocinioci nasilja ali se zene kod nas uopste ne kaznjavaju.Kada se govori o visini kazne sigurno da su misljenja razlicita.Svako bi trebao da se stavi u polozaj zrtve i pocinioca,kao i rodjaka zrtve i pocinioca.Izuzecu teske slucajeve gde ce se svi sloziti da je potrebna smrtna kazna ili 100 god. robije.
-Zamislite da ste pocinilac ili zrtva u sledecim deliktima
-seksualno uznemiravanje,pokusaj silovanja ili bludnih radnju(bez nasilja i povreda),i sl. -Zamislite da je pocinilac ili zrtva Vas otac,brat,sin. -Koju kaznu zasluzuje pocinilac?
Zamislite da ste maloletni i da ste zeleli i imali sex sa odraslom punoletnom osobom,naravno bez prisile. -Kojom kaznom biste kaznili pocinioca?
Ako smatrate da istu kaznu zasluzuju i muskarcii i zene:
-Da li biste kastrirali ili osudili na 40 god.zatvora, Vasu majku,sestru,cerku ako bi imali seks(ili bludne radnje) sa maloletnim momkom(u nekim slucajevima je tesko biti siguran u maloletnost)
Za sve primere,naravno sledi do kraja zivota,redovno javljanje,ograniceno kretanje,registar i jos mnogo toga...
-Na koju kaznu biste osudili -Cedomorke -Pedofilicarke - Da li na kastraciju.40 god.zatvora i obelezavanje i gubitak prava nakon kazne?

NAJPOZNATIJI SVETSKI SILOVATELJI I SEKSUALNI PREDATORI-Kako ukloniti politicke neprijatelje?


-Dzulijan Asanz-Mnogim svetskim mocnicima se zamerio.Kako ga se resiti?Lazne optuzbe za silovanje su veoma popularne i efikasne.Narocito je efikasna optuzba za "pokusaj" silovanja jer nije vazno da li je seksa bilo,nisu potrebni DNK dokazi,uglavnom je dovoljna samo rec zene!
On je optuzen...ne zna tacno za sta...Nekad se kaze za seks.uznemiravanje i seks.''napad'',da li je u pitanju pokusaj silovanja?Nekad kazu,seks.zlostavljanje i silovanje,valjda 2 zene.Drama traje dve godine,na kraju se ispostavi da nema nicega,DNK analiza... http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/255132/Asanz-nije-kriv-za-silovanje
-Domink Stros-Kan-Politicki veoma popularan,na I mestu u Francuskoj,mnogima je smetao...Optuzen je za ''POKUSAJ'' silovanja,sobarice,''nasrnuo'' je na nju kako se navodi...Zeni nije ni pocepana odeca,niti ima bilo kakvu povredu.On je uhapsen,pretila mu je kazna od zamislite 25 GODINA zatvora.Devojka inace ima krimnalnu proslost,vec je lazno svedocil;a na sudu u korist narko-dilera,a radila je kao prostitutka.Dokazalo se da je optuzba besmislena,beaz dokaza,bez povreda ali nije vazno,njegova politicka karijera je gotova. http://srb.time.mk/read/e337fa755f/cf262083ac/index.html Da glupost bude veca javila se francuska novinarka koja tvrdi da je pre cak 10-ak godina pokusao da je siluje.

2.(NE)KAZNJENI ZENSKI ZLOCINI I ZLOSTAVLJANJA -U SVETU I KOD NAS


Postoje neke taboo-teme o kojima se nikada ili gotovo nikada ne govori,pocinioci su zene koje se retko ili nikada ne kaznjavaju.Neki zlocini ne spadaju u seks.delikte ali cemo ih spomenuti jer je u pitanju ubijanje dece...

CEDOMORSTVO

Za proteklih nekoliko godina ubijeno je vise stotina ili mozda i hiljade dece od svojih majki.Poznat je slucaj zene koja je vise dece zakopala u dvoristu,ili zene koja je leseve cuvala na tavanu.Nedavno je u okolini Pozarevca cedomorka ubila dvoje dece i dobila 8meseci-uslovno. http://www.telegraf.rs/vesti/154185-...meseci- uslovno
Za ubistvo psa koja su posinila stetu,dobije se 3 meseca zatvora, http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/240166/Zatvor-zbog-ubistva-pasa-koji-su-zaklali-jagnjad a za ubistvo 2 deteta -USLOVNA KAZNA!!!
Zasto se o tome malo govori?-Koje kazne dobijaju?Sve one ponovo zatrudne i ubijaju.
-Majka koja uz kafu prica kako je iskasapila dete treba da dobije mozda 20 g.robije a ne oslobadjajucu
presudu.Neka se hvali u zatvoru kako ''kasapi'' http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/325035/Majka-uz-kafu-pricala-kako-je-iskasapila-bebu
-Da li bi trebao postojati registar za cedomorke?
-Sta ako bi neko rekao da njih treba kastrirati?Hem.kastracija moze imati efekta da ne mogu vise da zatrudne i ubiju.Mnogi
ce reci da su one smanjeno uracunljive ili poremecene.To je tacno.Mnogi seksualni prestupnici su isto poremeceni pa to nije razlog da ne dobiju
visoke kazne.Nije tačno da je uvek u pitanju postporodjajna depresija jer ona ne traje 3 god.koliko je imalo ubijeno detd u Mladenovcu http://www.vesti.rs/Vesti/Cedomorstvo-u-Mladenovcu-4.html ili 1,5 godina deta ubijeno u
Prokuplj,ili 10-mesecna beba. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/211042/Majka-osumnjicena-za-ubistvo-bebe
Svako ko ubije dete nije normalan.Muskarac koji je neuračunljiv a ubije dete je monstrum idobije i do 40 god. zatvora(zasluženo) dok žena nije kriva,krivo je društvo,siromastvo,suprug...Uvek se nadje neko opravdanje..Uglavnon sve one ponovo ubiju jer znaju da neće biti kažnjene.
''Strucnjaci''cedomorstvo proglasavaju za ''privilegovano''ubistva.Ima li sta gore od toga da neko zna da ima privilegiju da
ubije i ne odgovara?I za ubistvo iz nehata,saobracajne i druge nezgode,dobija se zatvor bar nekoliko godina,kao opomena i prevencija,za visestruko cedomorstvo -NISTA!!!
http://www.alo.rs/vesti/48240/Cedomo...najveci_zlocin
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/312795/Beba-zadavljena-i-ostavljena-na-deponiji http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/310151/Krila-trudnocu-i--ugusila--bebu-10-minuta-posle---porodjaja
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/303977/Ubila-bebu-ni-muz-nije-znao-za-trudnocu http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/238339/Telo-mrtve-bebe-bilo-zaledjeno-i-zgrceno
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/216219/Majka-osumnjicena-da-je-pustila-bebu-da-iskrvari http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/213365/Majka-ispricala-sudiji-kako---je-ubila-novorodjencad
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/170535/Priznala----da-je-ubila-bebu- http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/174361/Policija-traga-za-majkom-koja-je-bacila-novorodjence
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/180233/Majka-osumnjicena-za-ubistvo-dva-novorodjenceta

ABORTUS (NI)JE ZLOCIN?


Srbija je prva po abortusima,svake godine se ubije preko 150.000 dece. http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Srbija-prva-u-Evropi-po-broju-abortusa.lt.html
http://www.danas.rs/vesti/hronika/biraju_abortus_umesto_kontracepcije_.3.html?news_id=156914 http://www.mondo.rs/v2/tekst.php?vest=128988
Za proteklih 20 g.ubijeno preko 3 MILIONA dece,mozda nesto manje,ako je ranijh godina bilo manje abortusa,toliko je je Srbija izgubila u svim ratovima.U jako malom broju slucajeva postoji opravdanje,recimo kada je zdravlje,majke ugrozeno,incest,i sl.Govori se da majka ima pravo da odlucuje o svom zivotu.Ima li dete pravo da zivi?Majka ne mora da ga odgaja ako ne moze ili ne zeli iz bilo kog razloga,moze ga dati na usvajanje.Zasto je u Srbiji abortus metod kontracepcije?Skoro sve zene u dubini duse zale za detetom,ali fem.propaganda govori da to nije nista,da dete ne postoji,da je to bezlicna masa bez zivota...Pored toga svaki abortus je bolan sa mnogo posledica po zdravlje ukljucujuci i sterilitet.
-Da li je abortus ubistvo?Postoji film "NEMI KRIK''koji prikazuje abortus.U 10-oj nedelji,dete ima ruke,noge,mozak.Kada kireta prodire u matericu,dete se uplasi,pomakne se dalje,koliko moze...kireta mu otkida ruku,nogu,kida deo po deo tela,na slici se vidi bolan izraz lica...
http://www.google.rs/search?client=opera&rls=en&q=nemi+krik&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#sclient=psy-ab&hl=sr&safe=off&client=opera&hs=Psr&rls=en&channel=suggest&q=nemi+krik&oq=nemi+krik&gs_l=serp.12...0.0.0.12626.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1c.Xmncud6I_4Q&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=35ce8bdf6b9fa2f8&biw=1366&bih=600
Da li iko iz NVO ili nekih organizacija rekao rec zaljenja za milione abortusa,ili za hiljade cedomorstava,ili zlostavljannje deca od zena?Nijedna rec a i besmisleno seks. uznemiravanje se podize na nivo najveceg zlocina!Kada neko ubije psa danima se vodi kampanja....a za 150.000 dece,i hiljade cedomorstava?

PEDOFIL(ICAR)KE

Da li je pravilno reci pedofilke ili pedofilicarke?
Nedavno je zena iz centra za pomoc zenema i deci,zrtvama seksualnog nasilja,iznela podatke da od 5 zlostavljane dece u 4 slucaja je zlostavljac muskarac a u 1-om zena. http://www.pedagog.rs/sexzlostavljanje.php
.Koliko majki,sestara seksualno opsti sa decom,sinovima,bracom??? .Takvi muskarci imaju strasne poremecaje i mnogi postaju zlostavljaci. -Proteklih godina je bilo na stotine emisija o muskarcima-prestupnicima a NIJEDNA o pedofi(licar)kama.Zasto? -Zasto ne bi postojao registar pedofilicarki? -Da li se uopste vode krivicni postupci protiv njih? -Da li ijedna osudjena i na koliko ako jeste? -Sta ako bi neko rekao da njih treba kastrirati?

SEKS SA MALOLETNICIMA I DECOM


U svetu se zene kaznjavaju zbog seksa sa maloletnicima,kazne su visestruko manje nego za muskarce.Na primar
Uciteljice drogirale i silovale djake http://www.blic.rs/Vesti/Svet/315168/SAD-Uciteljice-drogirale-i-silovale-djake 2 god.i 5 mes.Muskarac bi za drogiranje i silovanje u toku 2g.dobio dozivitnu robiju http://www.blic.rs/Vesti/Svet/344297/Profesorka-imala-seks-sa-dvojicom-ucenika-mamila-ih-drogom-i-alkoholom
Majka imala odnose sa drugovima svoje kcerke http://www.smedia.rs...-drugarima.html
-Majka snimala seks sa sinom-4 godine zatvora http://www.press-pub.com/presspub/portalnews/majka-snimala-seks-sa-sesnaestogodisnjim-sinom/
-Profesorki 5 g.robije zbog seksa sa punoletnim ucenicima http://www.blic.rs/Vesti/Svet/338743/Profesorki-pet-godina-robije-zbog-seksa-sa-18godisnjim-ucenicima-koji-se-protive-presudi
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/341159/Nastavnica-godine-uhapsena-zbog-seksa-sa-15godisnjim-ucenikom
http://www.smedia.rs/vesti/vest/99624/Pijana-majka-Seksualno-iskoriscavanje-Pijana-maj Za ovako nesto muskarac dobije u Americi dozivotnu robiju,a zena oko 200 sati korisnog rada.Muskarac za seks sa maloletnom prostitutkom moze dobiti i 12 g. zatvora,koliko ce mozda dobiti Silvio berluskoni http://www.alo.rs/stari-alo/Brat_i_sestra_sa_cetvoro_dece/38846

SILOVATELJKA-MAJKA ZLOSTAVLJA-SILUJE SINA


http://www.bh-news.com/ba/vijest/5812/sokantno_majka_dvije_godine_silovala_sina.html
http://dalje.com/hr-svijet/majka-pronasla-sina-putem-interneta-pa-ga-silovala/275400
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/najgora-mama-na-svijetu-silovala-13-godisnjeg-sina-98890

SILOVATELJKA-MAJKA ZLOSTAVLJA-SILUJE CERKU


http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/194217/Australijanka-silovala-cerku Dobila je 4 g. ali vec posle 1 g. dobice uslovni otpust.U Australiji muskarac bi dobio dozivotnu ili bar 15-20g.
http://www.cdm.me/svijet/meridijani/majka-monstrum-s-partnerom-silovala-petomjesecnu-cerku
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/178486/Majka-silovala-cerku-od-njene-sedme-godine
Jedino je u Srbiji zabranjeno kaznjavanje zena kao i pricanje o tome.U svetu se kaznjavaju i zene ali je interesantno da dobijaju visestruko manje kazne za slicna dela u odnosu na muskarce.

''SILOVATELJKE''-LEZBEJSKO ZLOSTAVLJANJE


-Postoji naravno i lezbejska pedofilija i zlostavljanje.
Pre godinu-dve jedan slucaj je sokirao javnost,Srednjoskolke na brutalan nacin,vredjale,prebile i predmetom silovale drugaricu.Dobile su ukor u skoli.Da su to uradili muskarci dobil(zasluzeno)maloletnicki zatvor.Javnost naravno zahteva strozije kaznjavanje,medjutim za sve sto urade zene,povecace se kazne muskarcima,ZENE SE NE KAZNJAVAJU!!!
2,5 godine zatvora dobila je devojka Gema Barker koja je skinula nevinost dildom http://www.smedia.rs/ona/vest/14000/Sex-i-veze-Zenske-price-Iz-muskod-ugla-Pravila-se-da-je-musko-da-bi-zavela-drugaricu-Skinula-drugarici-nevinost-dildom-Pravila-se-da-je-musko-bi-zavela.html
Mediji muskarce koji su pocinili bilo koji seks. prestup,od seks.uznemiravanja na poslu,pokusaja sil.,silovanja,nazivaju seksualnim predatorima.Mozda je to prikladan izraz.da li iko u ovoj drzavi sme da zene nazove SEKSUALNIM PREDATORKAMA,narocito one koje su pocinile sledeca nedela...
--Dadilja u Americi zlostavljala devojcicu- http://www.medio.rs/31873_DADILJA-IZ-PAKLA:-Seksualno-zlostavljala-devojcicu-i-pustala-snimak-pedofilima-preko-Skajpa!.html
-U Nigeriji uciteljica olovkom silovala devojcicu- http://www.telegraf.rs/vesti/288384-bolesno-uciteljica-olovkom-silovala-trogodisnju-devojcicu
Zamislite da se to desi Vasoj sestri,cerki?
-Kojom kaznom bi kaznili muskarce a kojom devojke?
-Treba li kazna da bude ista?
Muskarci za zavodjenje maloletnice dobijaju kaznu.Medjutim i lezbejke zavode maloletnice.
-Da li se vodi neki postupak?Da li je ikada bilo presude?
-Ko sme da ''krsi'' lezbejska prava i prica o tome

MOZE LI ZENA SILOVATI MUSKARCA?


Uz pomoc VIAGRE,(pod)vezivanjem penisa i sl. sigurno moze!Zamislite da muskarci siluju do smrti zenu,koju bi kaznu dobili?Sigurno smrtnu ili dozivotnu.Da li se zene kaznjavaju?
-U Africi je 5 zena silovalo muskarca do smrti http://www.smedia.rs...a-do-smrti.html
-Devojka silovala pijanog muskarca http://www.b92.net/info/vesti/pregled_stampe.php?yyyy=2005&mm=05&dd=02&nav_id=167619
-Devojke silovale muskarce i uzimale spermu http://upoverenju.blogspot.com/2011/10/devojke-silovale-17-muskaraca.html
-Rumunka napastvovala i izbola nozem muskarca http://www.najvesti.com/svet/635283-Silovala-me-zena-koja-lici-na-Andjelinu-Dzoli.html
-Ruskinja drogirala i silovala 9 muskaraca,penis vezivala da bi odrzala erekciju http://http://www.blic.rs/Vesti/Svet/98370/Ruskinja-drogirala-i-silovala-devet-muskaraca
Sva ova zlostavljanja postoje i kod nas kao i svuda u svetu ali nema presuda,niti se sme pricati o tome...

SUPRUGE KOJE PODMECU TUDJU DECU MUZEVIMA


Proteklih godina se sve vise rade DNK analize ocinstva.Rezultati su porazavajuci.Pre nekoliko godina,statistika kaze da je svaka 20 zena obmanula svoga muza i podmetnula mu tudje dete.Procenat sa godinama raste,jer se sve vise rade analize.DNK centar je skoro objavio podatak,moze se naci na internetu,da je otprilike svako 10-o dete podmetnuto. http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Svaki-treci-testirani-muskarac-nije-otac.lt.html
-Zamislite oca koji odgaja ceo zivot dete,ponosan na njega,kada sazna kako je obmanut.Ima li sta gore?U Ceskoj je predlozen zakon,ne znam da li je donet,da se zena koja uradi tako nesto uradi kazni zatvorom. -Da li bi kod nas te zene dobile aplauz,kao pedofilicarke u emisiji ZENE?Zamislite da se to desi Vama,ako ste otac Ili ako ste baba ili deda,da odgajate unuce koje nije Vase?Koliko stotina hiljada zena je podmetnulo dete?Naravno dete nikako ne moze biti krivo...

SADO-MAZOHISTICKI ODNOS

Cesto mozemo videti-cuti u medijima,''Silovao zenu 20 godina'' ''Prebijao i seks.zlostavljao suprugu 15 god.'' itd. -Normalnu zenu muz moze SAMO JEDNOM da udari ili zlostavlja,vise-ne,jer nece zeleti da zivi sa njim. -Zasto se zene dobrovoljno vracaju nasilnicima iako imaju gde da zive a deca su odrasla i zbrinuta??? -Zasto nakom raskida sa nasilnikom ponovo ulaze u vezu(brak) sa muskarcem za koga znaju da je nasilnik??? -Zasto se ne lece i on i ona???

ZENE KOJE LAZNO OPTUZUJU ZBOG NOVCA, OSVETE ILI...

Zlostavljana zena ima pravo na odstetu.Neke ce to zloupotrebiti.
-Pre 2-3 godine ucitej iz Djurdjeva(okolina NS) je optuzen od svoje kolegonice javno pred kamerama(pozvala je novinare)da zlostavljao,dirao decu.Nedeljama je sprovodjena kampanja u medijima.Na internetu zna se kakvi komentari,ubiti,obesiti,kastrirati,svi (milioni ljudi u ovoj drzavi)se utrkuju ko ce biti suroviji.Nijedno dete nije potvrdilo optuzbe,a roditelji su zahtevali prekid istrage. Ispostavilo se da je koleginica iz licne osvete lazno optuzila kolegu.Za tu laz nije odgovarala.Ucitelj je prodao kucu zbog troskova,izgubio posao i nije vracen nakon prekida istrage,iako nije kriv.
-Momak je imao sex sa devojkom(postoje DNK tragovi),nakon sexa doslo je do svadje,one ga je udarila-ogrebala on je uzvratio.Postoje lakse povrede.Momak je optuzen za silovanje.Dobio bi vise godina zatvora da na sudu devojka nije rekla istinu.
-Devojke ponekad optuze bivseg decka zbog osvete,tuzilastvo ponekad odbaci optuzbe kao neosnovane.Ali koliko je muskaraca osudjeno za pokusaj silovanja?
-Majka 21-godisnje devojke optuzila je coveka za zlostavljanje cerke.Ona je bila u vezi sa njim oko godinu dana,odlazila kod njega kuci,nije bilo prisile.Medjutim,ona je,ne mnogo, ali u izvesnoj meri zaostala u razvoju.Majka je dobila odstetu a covek vise godina zatvora. -Da li je ''zaostalim'' osobama zabranjena ljubavna veza? -Da li je ijedna zena kaznjena zbog veze za ''pomalo'' zaostalim muskarcem?
Zbog laznih optuzbi mnogo muskaraca je dozivelo pakao..
http://m.nezavisne.com/sport/Kraj-nocne-more-duge-10-godina-143406.html Lazljivica ozgleda nece uopste odgovarati.A momak(tada je imao samo 16g) je mogao dobiti i 40 g.iako nije bilo nikakvih dokaza
http://groups.yahoo.com/group/crna_hronika/message/2196 http://www.sibenik.in/zupanija/Lazno-optuzila-za-silovanje/782.html
http://www.mondo.rs/sdk254405/Info/Hronika_i_Drustvo/Lazno_prijavila_silovanje_sina.html
http://www.smedia.rs/vesti/tagovi/87949/Lazno-optuzila-za-silovanje.html
http://www.vakat.ba/bih/item/2339-16-godišnjakinja-iz-sapne-lažno-optužila-mladiæe-za-silovanje.html
Ponegde se kaznjavaju ''lazljivice''.Da li je u Srbiji ikad ijedna zena kaznjena???
-Greske prilikom sudjenja su naravno moguce.Nikad necemo znati tacan procenat.U Americi pre 20-tak godina nije postojala DNK analiza.Za neka silovanja postoji dozivotna robija ili 30-40 g.Poslednjih godina mnogi osudjanici traze dnk analizu(dokazni materijal se cuva).Ne mali broj ljudi su nevino osudjeni.To je objavljeno i u nasim medijima.Napr. posle 25 god.zatvora pusten na slobodu,jer nije kriv.Otisao sa 25 zdrav,izasao sa 50 oronuo,propao. -Kakvu torturu dozivljavaju optuzeni za neki sex.delikt zatvoru a pogotovu pritvoru? -Zamislite sa se to desi Vama,bratu sinu?

NASILNI POLJUBAC=SILOVANJE

Pre 2-3 godine u jednoj emisiji koja se bavila zakonom o seks. uznemiravanju,poznati advokat Toma Fila izneo je jedan podatak...U jedoj drzavi na zapadu momak je ispracao devojku na putovanje,na rastanku,na stanici je poljubio u usta i gurnuo jezik.Devojka valjda tada nije zelela da se ljubi ili je zelele neku osvetu,pa ga je tuzila ni manje ni vise nego za silovanje.Po zakonu,svaka penetracija je silovanje tako da se ljubljenje(na silu???) u usta sa jezikom,smatra silovanjem. -Kako dokazati da je nasilno ljubljenje? -Da li je dovoljna samo rec zene?Svaka zena moze veoma lako"strpati" muskarca u zatvor. -Zasto se zene ne kaznjavaju ako "na silu"poljube muskarca, i gurnu jezik?Do koje granice ide (ne)ravnopravnost zena i muskaraca?

ZENE KOJE TUKU MUZEVE

-Zene ponekad tuku muzeve i cak ih izbace iz stana koji je muzevljev,prijave muza za zlostavljane i sud zabrani muskarcu da udje u svoj stan.zene se uopste ne kaznjavaju za to,a muskarci koji to prijave policiji bivaju podvrgnuti ismevanju. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/302916/Zena-me-tukla-metalnom-stanglom-ali-uvrede-su-bile-mnogo-gore http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/kastelanka-je-mjesecima-pijana-tukla-muza-i-djecu-186470
Neke organizacije i pojedinci zahtevaju donosenje zakona koji bi osudio muskarca ekspresno brzo na zatvor,samo na osnovu izjave zene da je bila fizicki ili psihicki zlostavljana,bez ikakvih dokaza ili povreda.Jos ako zena samo kaze,da je muz ''dirao'' dete,bez dokaza,on ide mnogo godina u zatvor,stan pripadne zeni a on ce biti obelezen ceo zivot.

SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE


Pod seksualnim uznemiravanjem moze se smatarati sve i svasta.Ako muskarac "cudno" ili "bezobrazno" posmatra zenu,ako joj "dosadjuje",ako joj pridje..- .Da li ce zakon kaznjavati zene koje "cudno" gledaju muskarce,ili one koje setaju ''razgolicene'' i ''polugole''? -Da li ce kaznjavati homoseksualne osobe koje ponekad prilaze hetero osobama??? Ocigledno da ce zakon kaznjavati samo muskarce koji "uznemiravaju zene...

''DOBROVOLJNA'' MALOLETNICKA PROSTITUCIJA


-Zivimo u vremenu kada ''deca'' sve ranije stupaju u seks. odnose.Ta granica je cesto ispod 14,13 cak i 12 god.Neke ''devojcice''menjaju cesto partnere i ubrzo postaju sponzoruse i prostitutke,bez makroa i ikakve prisile.Muskarci naravno trebaju izbegavati takve ali one cesto izgledaju starije. -Sta ako punoletan momak ima odnos sa takvom(bez prisile) a sud smatra da je pedofilija jer ona ima ispod 14 god.? -Da li ce po novom zakonu dobiti od 40 god. i biti do kraja zivota zigosan?Mozda je to odgovarajuca kazna...ali... -Da li i punoletna devojka(zena) treba da dobije 40 g.zatvora i zigosanje do kraja zivota ako ima seks.odnos ili cak samo neke "bludne'' radnje sa deckom ispod 14g? -Da li ce ijedna lezbejka biti kaznjena ako koristi ''usluge'' maloletne prostitutke?Naravno,kaznice se samo muskarci!

PODVODACICE


Predlaze se da podvodaci-makroi budu u registru cak i kad nisu maloletnice u pitanju,ni prisilna prostitucija.
-Nije mali broj slucajeva da zene posreduju i prodaju maloletne devojcice za prostituisanje.Postoje i monstruozne radnje kao na primer podvodjenje svog deteta pedofilu. -Da li se protiv takvih vodi postupak,i na koliko se osudjuju? -Da li ce one biti u registru?

RAZNE "ZENSKE" ORGANIZACIJE,NVO ZA RAVNOPRAVNOST POLOVA,IZBORILE SU SE ZA RAVNOPRAVNOST U SVEMU PA I U NAZIVU ZANIMANJA,PSIHOLO(G)-SKINJA,DRAMATUR(G)-SKINJA.ZASTO SE NE BORE DA ZE ZENE,KOJE SILUJU NAZOVU PRAVIM IMENOM,SILOVATELJKE,PEDOFIL(ICAR)KE...ZASTO SE NE BORE DA ZENE DOBIJU ISTE KAZNE KAO MUSKARCI?

3. HISTERICNA KAMPANJA I MEDIJSKI LINC

''ONE BI SVIMA ODSEKLE .....''

21.04.2012 subota 15h tvprva.Emisija-Zene. Maja Volk izjavljuje kako bi kastrirala(fizicki) sve prestupnike osudjene za bilo sta u proteklih 20 god..Tome se pridruzuje Marija Kilibarda i ostale,a Irina Radovic bi "istetovirala na celu",sve to naravno uz aplauze iz publike.Takve kazne ne postoje nigde u svetu,hemijska kastracija-da(uz dobrovoljni pristanak),fizicka-ne. Zene sigrno ne treba kastrirati nizasta-po njima!Da li bi mozda svom sinu,bratu ili ocu odsekle..?Sta bi se dogodilo da muskarac kaze da nekim zenama treba odseci neke delove tela?
31.05.2011ili 02.06.2011 tv prva.Emisija-Zene,''Trgovina ljudima'' Maja Volk izjavljuje da bi kastrirala sve muskarce koji koriste usluge prostitutki(nije rec o maloletnim). -Sta bi se dogodilo da neki muskarac kaze da bi kastrirao zene koje koriste usluge muskih (zigolo)prostitutki?Sigurno bi izgubio posao. Borci protiv prostitucije(ne govorim o maloletnickoj)bore se tako sto bi za sve sto prostitutke rade,stozije KAZNILI-MUSKARCE!
30.l.2012 Maja Volk na samom pocetku emisije,posle 4-5 minuta,pohvalila je i podrzala vezu zene od 43god. i decaka od 13god.Ta zena je bila osudjena zbog toga(svuda u svetu se kaznjavaju i pedofili i pedofilicarke,kod nas ce se mozda dobiti nagrada za to),ali to naravno nekima ne smeta sto se podrzava krsenje zakona, ostale voditeljke,normalno,to podrzavaju,kao i publika uz aplauz i ovacije. -Sta bi se dogodilo da je neki muskarac podrzao vezu izmedju coveka od 40 i devojcice od 13god.?Optuzili bi ga za sirenje pedofilije i nikad vise ne bi bio voditelj na tv-u. http://www.prva.rs/sr/video/zabava/zene/mediaSet/3242/
-Natasa Ristic-''Zene''-Iako je Dominik Stros-Kan oslobodjen besmislenih optuzbi za ''pokusaj silovanja'',Natasa izjavljuje da ''ostecena''sobarica treba da ga tuzi,jer je on ''skot koji treba da pati'' !!!
TV PINK 8.6.2012 jutarnji program Vedrana Rudan-Umesto da preporuci da zena,recimo ostavi muza,partnera ako je maltretira ili udari, ona pred kamerama poziva zene da ''nabiju noz u ledja'' ili ''zakolju muskarca'' na spavanju.Mnogo redje ali ponekad zene tuku i maltretiraju muskarce.Sta bi bilo ako bi neko pozvao te muskarce da ''ubiju ili zakolju zene na spavanju''???Da li bi Vedrana mozda zelela da nekog muskarca,njenog rodjaka,sina,unuka,brata, zakolje ili ubije na spavanju zena?
Skoro svakog dana novinari i javne licnosti se utrkuju ko ce strozije kaznjavati. Hiljadama godina seks je tabu-tema.Zabrane postoje u civilizovanom svetu,za razliku od (polu)divljih naroda(zasto kod njih nema nikakvih seks. prestupa,kako to da su oni svi normalni?).To je naravno posebna tema.Iako naizgled postoje velike seks.slobode otvoreno i iskreno razgovarati o tome nije cesto moguce ni izmedju partnera a kamoli u porodici,skoli,drustvu.Setimo se dogadjaja opisanog u bibliji,kamenovanja zene,kada je Isus rekao ''Ko je bez greha neka prvi baci kamen".Iznecu neke primere(pitanja),lakse prestupe...
-Da li ste ikada pozeleli da Vas niko ili Vi nekoga sex.uznemiravate?
-Da li ste kao maloletni pozeleli seks sa starijom osobom,a kao stariji da li Vam se dopada ponekad maloletna osoba?
-Da li vam se nekad dopala neka osoba da ste pozeleli da je uznemiravate tj.da pokusate silovanje(ne mislim bukvalno)?
-Da li ste ikada mastali i pozeleli neke ''perverzije''?
Ko nikad nista od ovog nije ucinio ili pozeleo ima li prava da baca kamenje, i da trazi za sve ovo i kastraciju,duge robije... Za vecinu ovih primera moze se dobiti i vise godina robije.Ne kazem da lakse prestupe ne treba kaznjavati.Naravno da treba,ali ne da se vodi kampanja,ubijanja,vesanja,mucenja...

DA LI SU SILOVANjA I TORTURA ''PREPORUCLJIVA ''SAMO NAD MUSKARCIMA?


Feministicki lobi ima tako jak uticaj na medije,da se svakog dana.na internetu narocito a i na nekim drugim medijima mogu se videti komentari gradjana na pojedine seks.prestupe,ne radi se uopste uvek o teskim delima,zene ponekad pocine mnogo gora dela a nikad necemo cuti slicne komentare...Neki od njih su...
1.Treba ga ubiti ili zatvoriti do kraja zivota i silovati u zatvoru(misli se na sil.drugih osudjenika).To znaci da neko u zatvoru moze nekaznjeno da siluje ili ubije.Ko bi trebao da siluje zatvorenike?To moze uraditi neko ko je sklon tome,ko je vec silovao,i osudjen,a u zatvoru onda dobija nagradu da siluje druge i zadovoljava svoje bolesne potrebeA onaj koji je silovan ce za neko vreme dobiti mogucnost da siluje nekog novog.Ako neko moze nekaznjeno da siluje,mozda ce mu se svideti neki robijas koji je osudjen za npr.saobracajni prekrsaj ili kradju,pa ce i njega silovati.Mnogi ce zbog torture poludetu i postati manijaci,pa kad izadju nekog silovati.Ima dosta slucajeva da su osudjeni za kradju,prevaru nakon izlaska silovali.Pojedinci koji su skloni tome verovatno mastaju da odu u zatvor i siluju druge.Da bi otisli u zatvor treba nekog da siluju na slobodi...Neki ce to uraditi.Zasto drzava ''proizvodi'' i podstice nove silovatelje?U medijima se sa zadovoljstvom govori o torturi koju trebaju neki da dozive i prikazuju robijase,psihopate i ludake,sa zatamnjenim likom,koji se smeju i govore sta ceka ne samo pedofile,vec i one koji su osudjeni i za lakse prestupe.Ko su ti bolesnici?Savest ovog drustva?Da li oni dele pravdu?Da li neko ko je ubio i opljckao vise ljudi,psihopata,sadista,ima prava da ubija ili siluje u zatvoru? TO SU "ZESTOKI MOMCI SA ASFALTA",PRIPADNICI RAZNIH KLANOVA KOJI SU SPREMNI DA ODERU KOZU ZIVOM COVEKU,MASAKRIRAJU LJUDE,ITD. Njih sa zadovoljstvom intervjuisu neki novinari,o njima se pisu knjige,pricaju price,pevaju pesme("kralj kokaina")...

Dogadja se da neki nisu krivi i to dokazu,da li ce biti prebijeni,silovani,ubijeni pre dokazivanja?
-Zasto redakcije objavljuju takve komentare nekaznjeno?Zasto cak drzavni funkcioneri(bivsi) sa zadovoljstvom govore o torturi u zatvoru kao npr.Slobodan Homen?
-Neki zasluzuju smrtnu kaznu,ali onda neka je drzava ponovo uvede,a ne da priziva bolesnike,psihopate,da dele pravdu po zatvorima.
-Ako je silovanje zatvorenika dobro,da li treba silovati i zene,pedofilicarke i silovateljke(one koje siluju predmetima)?
Da li ce iko objaviti komentar da pedofilicarke treba silovati ili je silovanje preporucljivo samo nad muskarcima???


MEDIJI PODSTICU SILOVANJA I UBISTVA


Poslednjih godina se u medijima sve vise govori o ubistvima,a narocito silovanjima i seks.prestupima.
-Da li mediji zele da povecaju tiraz i gledanost,da li je vise ovih prestupa nego pre?
-Mogu li mediji da podstaknu pocinioce?
Pocetkom 90-ih u vreme rata,tokom celog dana na su se mogle cuti vesti o masakrima,ubistvima,silovanjima a na tv su prikazivani masakrirani lesevi.zena,deca...Zlocina jeste bilo ali su cesto mediji iznosili lazne informacije da bi ljudi isli u rat,ubijali.Poslednjih godina,sudi se raznim ratnim zlocincima.Mnogi od njih priznaju ubistva,silovanja a bili su podstaknuti svakodnevnim gledanjem i slusanjem vesti,otiosli su na ratiste,zbog osvete ili drugih razloga i pocinili slicno onome sto su gledali na tv-u.
U Americi skoro svake nedelje cujemo o nekim ljudima koji izvrse visestruka ubistva .Mediji izvestavaju o tome na senzacionalisticki nacin,daju suvise prostora ubicama.Postoje vise slucajeva kada su tinejdzeri 13-15 g. ubili vise svojih drugova,a podstaknuti su gledanjem nasilja na tv/u i zeleli su da budu u vestima i novinama,i bili su ,na zalost!!!!
Kod nas se najvise goviori o ubistvima,pljackanju a narocito o silovanjima.Ako postoji bilo kakav seks.prestup to je udarna vest.Vesti se cesto preuvelicavaju da bi bile sto monstruoznije i valjda interesantnije za siroke narodne mase.Cim se pojavi bilo kakva optuzba,odmah se i govori o necijoj krivici i pre presude,cak i pre optuznicae. Ako nekoliko dana nema silovanja,ubistava onda treba izmisliti...Udarna vest u najavi vesti je ''Zena izbegla silovanje''.O cemu se radi?...Zena se vracala sa posla i primetila je ''sumnjivog'' muskarca.On nije ni prisao,nista rekao ni uradio,jednim delom puta je isao u istom pravcu kao i ona.Zena je usla u zgradu i smatra da je izbegla silovanje.Ovakava vest nigde u svetu ne bi ni bila u medijima a pogotovo ne kao prva vest.Ali u Srbiji je sve moguce!

LAZNE INFORMACIJE I MANIPULACIJE FEMINISTICKOG LOBIJA I NVO


-Nedavno je na jednoj televiziji prikazana emisija o potrebi donosenja strozijeg zakona o seksualnom uznemiravanju na poslu,i pritom je prikazan grob devojcice Marije,igracke,tuzni poditelji.Kakve veze ima uznemiravanje na poslu sa strasnom tragedijom.Naravno da treba doneti zakon o seks. uznemiravanju ali ne zloupotrebom. -Treba li kaznjavati novinare zbog toga? -Sutra ce zloupotrebiti tragediju da bi doneli zakon koji zabranjuja muskarcu da se ''svadja'' sa zenom.
-Na zalost,ponekad se dogadja da majka ili otac prebija ili cak ubije dete od nekoliko meseci ili godina.Takve treba strogo kazniti,ali takve slike i snimci se zloupotrebljavaju da bi se doneo zakon koji ce omoguciti da se deca,oduzmu zbog beznacajnosti kao sto je ''vredjanje'' deteta,los odgoj a planira se zakon koji ce omoguciti da dete tuzi roditelje zbog bilo cega.
-Svakog dana se manipulise podacima o zlostavljanim zenama,da je svaka V ili VI zena silovana,fizicki i verbalno zlostavljana u braku?Ima li gorih ljudi od Srba?Kako je moguce da se nekaznjeno iznose lazni podaci?Na osnovu kojih istrazivanja se objavljuju takvi podaci?Ako je svaka treca zena silovana,onda bitrebalo da u zatvor ode svaki V-Vi muskarac,znaci vise stotina hiljada ljudi ove drzave??? -Podaci se naravno relativizuju,ne moze se u isti kos sve staviti.Ako bi anketirali zene kakav im je seks. zivot u braku,sigurno da vise od 50% zena nije bas zadovoljno potentnoscu muzeva,a manipulise se da vecina muzeva ''siluje''supruge.
-Donet jezakon o nekim pravima homoseksualaca i to u''paketu'' sa zakonom o zastiti dece ulice.Kakve sad to ima veze???Neka homoseksualci dobiju prava ali zasto (zlo)upotrebljavati decu???
-Cesto mozemo videti prebijene ili ubijene zene od svojih muzeva(partnera).Naravno treba ih strogo kazniti.Medjutim tragedije tih zena se zloupotrebljavaju da bi se doneo zakon koji ce kazniti muskarca koji "verbalno zlostavlja"zenu.To moze znaciti da ne sme nista da joj kaze ni uvredi. -Da li ce ijedna zene biti kaznjena ako se posvadja i uvredi muza???

LAZI NOVINARA

--Svakog dana u novinama mozemo videti uzasne naslove -''Otac silovao cerku od 5-6 godina u periodu od 2god''. Uzas!!!Sta covek da pomisli?Medjutim,supruga(u razvodu)je optuzila muza, da je nekoliko puta za dve godine '''dirao'' cerku(nije bili ni silovanja ni bilo kakvih povreda) koju vidja ponekad jer ne zive zajedno.Posle nekoliko meseci utvrdjeno je da nije kriv.
-''Zaklao komsiju''-Pored naslova nacrtan veliki noz,kakav koriste "komandosi".Medjutim nije u pitanju klanje vec je u svadji britvom povredio komsiju u stomak i nije opasno po zivot. Suvise je laznih vesti.Ako bilo ko iz sveta cita novine,gleda tv i sl.zakljucice da su Srbi najgori pedofili,ubice,koljaci,monstrumi na svetu.Ako mi lazno sebe predstavljamo,zar je onda nekom cudno ako se svuda u svetu snimaju filmove,da su Srbi najgori Naravno da nismo ali smo sami dali doprinos toma. - Postoji li uopste odgovornost novinara?
=Svakog dana mozemo videti reklame gde zene ponizavaju,vredjaju ponekad udare muskarca.Nekima je to smesno...Mozda jeste smesno! -Kakva bi bila reakcija javnosti ako bi muskarac vredjao ili udario zenu??? Naravno da je svako nasilje neprimereno,ali se to cini selektivno.

STA JE VECE ZLO?

-Alkoholizam- Pod dejstvom alkohola pocine se najteza krivicna dela ubistva,prebijanje,razbojnistva,silovanje.Mnogo je mladih pocinitelja,a alkohol je u nasoj drzavi lako dostupan i jeftin
-Narko-dileri prodaju cak i deci 12-15 god drogu.Zbog jedne doze narkomani su spremni da ubiju i rodjenu majku,ili da se prostituise(devojcice cak ispod 14g),apod dejstvom pljackaju,ubijaju,siluju. Koliko su za silovanja odgovorni oni koji prodaju drogu za silovanje? http://www.stetoskop.info/Droga-za-silovanje-rufinol-1735-s3-news.htm
-Visestruki razbojnici ubice Nedavno je u NS-u razbojnik pucao zeni u stomak,u BG-u svakih nekoliko dana pucaju u svakog ko im se nadje na putu,cak i da je slucajni prolaznik.Nakon svakog izlaska iz zatvora postaju suroviji.Ponekad upadaju u stanove i likvidiraju cele porodice. Vozaci ubice,ponekad ubiju i vise osoba,dobiju svega godinu-dve i skoro uvek uslovni otpust(kao nagradu?) i naravno nastavljaju po starom
-Huligani prebijaju novinare(ili ubijaju),javne licnosti i uglavnom dobiju uslovne kazne ili nekoliko meseci zatvora
Za sve navedene visestrike prestupnike karakteristicno je da sudjenja traju i po 7,8,10 godina ,da imaju 10-ine prijava.Za razbojnista sa smrtnim ishodom dobija se ponekad 10-tak godina ili manje pa cak i uslovni otpust.Zakon strogo zabranjuje da se za bilo koji sex.delikt cak i ''najlaksi''dobije ijedan dan skracenja,tj. uslovnog otpusta.Mozda je to dobro,ali zar je moguce da se za ubistvo relativno lako dobije uslov?Da li bi trebalo visestruke razbojnike-ubice,narko-dilere kontrolisati,staviti u registar,ograniciti kretanje,putovanje i sl.???

FEMINISTICKI LOBI


U Srbiji ''vrsljaju''razne sekte,nevladine organizacije(NVO),feministicki-lobi,itd.Svi se ''kriju'' iza humanih ciljeva
-Sekte govore o Hristu,NVO o ljudskim pravima,pravima dece,femin,isticke organizacije o zastiti zena.iza toga se ocigledno krije nesto drugo,jer ako neko zeli zastitu dece zasto je je Srbija jedina zemlja u svetu gde se pedofilicarke ne kaznjavaju,i o tome se ne sme razgovarati???Zasto nikad nisu ni rec zaljenja rekli o 150000 ubijene dece,ZA SAMO 1 GODINU,prilikom abortusa,,o hiljadama cedomorstava? Te grupe ce iskoristiti sve da bi dosle do cilja,decu ulice,nevolje pretucenih zena i sto je najgore tragediju devojcice Marije da bi se doneli zakoni koji kaznjavaju SAMO MUSKARCE,i za seks.uznemiravanje,a pritom treba muskarcu oduzeti pravo na odbranu,oduzeti imovinu itd.I na kraju da ponovimo sa pocetka sta nas ceka,a Srbija MORA da uskladi zakonodavstvo, a to je da ce se kaznjavati i DECACI(ne i devojcice) OD 6 GODINA za sexualno uznemiravanje!!!Monstruozno!!! http://www.novimagazin.rs/opusteno/djak-prvak---seksualni-napasnik
Pored toga treba uz pomoc ''Marijinog zakona'',vise stotina hiljeda muskaraca (20% musk.Nijedna drzava nema ni blizu tog broja))ove drzave proglasiti seks.predatorima,silovateljima nasilnicima,jer propaganda svakog dana ispira mozak naro
Sačuvana

deks31

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 2
Odg: Seksualni delikti-(ne)kaznjene zene i ...muskarci
« Odgovor #1 poslato: 30-10-2012, 09:26:28 »

Greskom nije objavljeno poslednjih nekoliko recenica...


narodu,iznosi lazne,nenormalne podatke da je svaka V-VI zena fizicki odnosno sex. zlostavljana,samim tim svaki V-VI muskaraci treba da ide u zatvor,udje u registar i do kraja zivota biva obelezen,a sve vise se govori o hem. kastraciji za sve.Mi Srbi se dobrovoljno borimo sami protiv sebe,veoma efikasno,sa puno mrznje i strasti.Zar nisu Srbi najveci svetski silovatelji,kako to predstavlja antisrpska propaganda?Andjelina Dzoli je snimila film,gde su Srbi navodno silovali vise stotina hiljada zena.Lecic isto tako u filmu predstavlja Srbe kao silovatelje... http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/9195/lecic-lagao-u-francuskom-filmu-glumio-srbina-koji-siluje-albanku-video
SRBIJA JE POLIGON ZA RAZNE EKSPERIMENTE!!!
Sačuvana

Vanja

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 87
Odg: Seksualni delikti-(ne)kaznjene zene i ...muskarci
« Odgovor #2 poslato: 30-10-2012, 10:01:11 »

Deks, lepo si se potrudio ali mislim da je ovo pre-nadugacko i pre-nasiroko e da bi neko od nas procitao.
Lep dan ti zelim.
Sačuvana
Dodju tako vremena
kada pametan zasuti,
budala progovori,
a fukara se obogati.
                 
                 Andric

jelenkos

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 2901
Odg: Seksualni delikti-(ne)kaznjene zene i ...muskarci
« Odgovor #3 poslato: 30-10-2012, 11:48:19 »

U potpunosti podrzavam Marijin zakon i mislim da suvise zena patimpo nekim statistikama svaka treca zena u Srbiji trpi neki vid zlostavljanja,a o deci tek da ne govorim.
Sačuvana
Herman Hesse
"...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."

Amigo

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 211
Odg: Seksualni delikti-(ne)kaznjene zene i ...muskarci
« Odgovor #4 poslato: 31-10-2012, 17:40:26 »

cekaj, zar nije taj zakon i ostale koji su cekali da budu usvojeni a predlozeni od prethodne vlade trenutna vlada uklonila iz procedure?
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.2 sekundi sa 24 upita.