Razne zanimljive teme > Linkovi

Agencija za selidbe

<< < (2/2)

mrmot:
Ukoliko vam je potrebna selidba u inostranstvo, ili transport bilo koej robe, obratite se agenciji  ProMove koja je3 specijalizovana za ove vrste selidbi i trasnprota.



Kontakt podaci:

Adresa: Mihaila Solohova 77
Grad: 11000 Beograd, Srbija
Fixni: +381 11 33 20 114
Mobilni: +381 61 620 68 50
Mobilni: +381 69 699 369
Email: office@medjunarodneselidbe.rs

web: http://medjunarodneselidbe.rs/
Email: medjunarodneselidbe@gmail.com

Selidbe Beograd:
    • Selidbe Beograd je najstarija,registrovana agencija ove vrste koja se preko 24 godine uspešno bavi uslugama selidbe i transporta na teritoriji Beograda,Srbije i inostranstva.Selidbe Beograd su nasa specijalnost.

• Svojim dugogodišnjim poslovanjem i sa preko 14.000 odradenih selidbi,stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata.Agencija je osnovana 01.05.1994 godine,a pre toga se od 1991. godine bavila ovim poslom kao registrovano preduzece.

• Ukoliko su Vam potrebne selidbe stana ili kuce, selidbe poslovnog prostora ili kancelarije, kao i selidbe klavira, sefa ili vrednog stilskog nameštaja naši radnici ce taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas.

• Svesni smo svih okolnosti koje prate jedan ozbiljan posao kakave su selidbe i sve one stresne situacije koje ga prate.

• Kvalitetna saradnja,sigurnost,efikasan savet i obostrano zadovoljstvo uspesnim poslom,podrazumeva da u potpunosti razumemo i uvazimo Vaše zahteve,što svakodnevo i cinimo.

? Nas imidž su jarko crveni kombinezoni sa belim slovima na ledima,sa ispisanim imenom i zaštitnim znakom agencije za selidbe.Oko struka vezujemo opasac jer nikad se ne zna,može da posluži prilikom nošenja težeg tereta.?
http://www.ats-selidbe.rs

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju