Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: BOSANKA DO LUDILA  (Pročitano 3483 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
BOSANKA DO LUDILA
« poslato: 16-09-2014, 03:48:22 »



http://www.youtube.com/watch?v=RR9sMrsPVVM




Ovo je Senada Nurkić Maca i možete je imati ako imate para!

Starleta i odnedavno pjevačica Milica Mimi Živanović, poznatija kao Mimi Oro, koja se proslavila izjavom da je ``oro`` najveća ptica na svijetu, dobila je konkurenciju u pjevačici Senadi Nurkić Maci iz Tuzle kod koje je diskrecija zagarantovana. Maca ima 23 godine, a pjeva od 12, prijavala se na mnoga muzička takmičenja na kojima nije postigla mnogo uspjeha. Nadimak su joj dale kolege jer je mnogo umiljata i voli da se mazi. Kaže da ima mnogo neprijatelja i da joj mnogi žele da naude jer su ljubomorni na njenu ljepotu i uspjeh.

``Pričaju kako sam ja sponzoruša, jer svaki dan vide na meni nove krpice, jer imam lijepe grudi, nokte, sva sam sređena, sve markirano i krivo im je jer valjda ne mogu sebi da priušte``.
 
Otkrila je da voli macane, a na nastupina je okružena obožavaocima, posebno oženjenim muškarcima.
 
``Oni koji su oženjeni dođu kod mene i ostave svoje žene. Kažu mi da su ostavili žene i  priznaju mi ``, otkrila je Maca, ali da se nijedan nije razveo zbog nje.
 
``Nema potrebe za tim. Diskrecija je zagarantovana što se tiče toga``, odgovorila je bosanska Mimi Oro. Pjevačica je otkrila da njen dečko mora da ima para i da bude iskusan.
 
``Riba jesam i nema potrebe da glumim ribu. Najbitnije mi je da moj dečko ima para, podebeo novčanik i mora da bude iskusan u sek*ualnom smislu, jer šta će mi onaj sa parama ako ne može da me zadovolji u sek*ualnom smislu, izvinjavam se nevinim, oni ovo nek ne gledaju``, objasnila je Maca.

http://www.ekskluziva.ba/-VIDEO-BOSANKA-DO-LUDILA-Ovo-je-Senada-Nurkic-Maca-i-mozete-je-imati-ako-imate-para-/58230.html

https://hr-hr.facebook.com/senada.nurkic.7

Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.074 sekundi sa 21 upita.