Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => Reklame => Temu započeo: mrmot 26-06-2019, 11:40:05

Naslov: VESELI MOMCI TRUBAČKI ORKESTAR IZ NOVOG SADA!
Poruka od: mrmot 26-06-2019, 11:40:05
Nema veselja bez trubača. Kada se atmosfera dovede do usijanja, zna se. To su i tu su trubači. Veseli Momci uvek imaju motiv da daju 100% sebe i da učine vaš događaj lepšim. Da ga svi pamte po lepom i nezaboravnom. Zato smo jedan od najboljih okrestara jer naša muzika nema granice.

Ko još nije čuo za bend Veseli Momci, trubači u Novom Sada kao i za Danijela Kostića? Iza nas je višegodišnje iskustvo širom Srbije ali i u mnogim zemljama Evrope gde smo uvek ostavili jedintven pečat i stekli nove prijatelje.

Osvajali smo vredne nagrade na mnogim takmičenjima.

Treća nagradu u Guči 2018, najveće svetsko takmičenje trubačkih orkestara.
Najbolji basista iz našeg orkestra na takmičenju u Guči 2018.
Najbolji orkestar i prva truba grada Beograda i Vojvodine.

(http://trubacinovisad.com/images/trubaci-novi-sad-najbolji-orkestar-vojvodine-i-beograda-2019.jpg)
Mi znamo kako da ulepšamo i učinimo vaše veselje spektakularnim. Zašto? Jer pritupamo poslu profesionalno, a kvalitet sviranja smo dokazali nebrojeno puta na mnogim takmičenjinma. Ipak, ako niste sigurni zašto da odaberete naš okrestar, onda naša energija i repertoar čine prevagu u odnosu na konkurenciju.

(http://trubacinovisad.com/images/danijel-kostic-onama.jpg)

Zabeležite naše kontakt telefene i pozovite trubački orkestar Veseli Momci. Mislite na vreme i organizujte na vreme trubače za Vaše slavlje.

+381tel: 28156871
email: veselimomci@trubacinovisad.com
web: http://trubacinovisad.com/ (http://trubacinovisad.com/)
Naslov: Odg: VESELI MOMCI TRUBAČKI ORKESTAR IZ NOVOG SADA!
Poruka od: kontras 27-07-2019, 21:29:32
Angazovanje benda za svadbe (http://www.netkatalog.org/svadba/bendovi-za-svadbe-i-druge-drustvene-prilike/), kako izabrati bend za svadbu (http://www.yulink.org/svadbe/izbor-benda-za-svadbe/), da li trubace i muzika za vencanje (https://www.caa.org.rs/svadbe-vencanice/muzika-za-vencanje/). Neko uzima i Dj za svadbe, pa vi pogledajte ponude i razmislite na vreme šta da planirate za svoje vencanje i muziku (http://www.tiker.rs/svadbe-vencanice/angazovanje-benda-za-svadbu/).