Razne zanimljive teme > Internet / Računari

Zaradite dzeparac svaki mesec sa 5 minuta rada na Internetu

(1/4) > >>

CALLPAL:
 :xq004:   Japanci su izmislili novi pretrazivac za Internet, Radice na principu ljudske logike, t.j. davace nam rezultate pretrage po logici sta trazimo, a ne kao googl gde god ima ta rec, pa nam izbaci hiljade strana, pa citaj.  Firma Wazzub je ulozila milione u projekat i razvoj i resila je da ne ceka godine i da vise ne ulaze u reklamu, nego da brzo e efektivno osnuje ogromnu zajednicu, koji ce njihovu stranicu postaviti u svom kompu kao pocetnu stranu.  Zato je se firma registrovala u USA da bi po njihovom zakonu bila ravnopravna sa Guglom, Facebukom i Youtube. Koliko je to dobar potez vec se sada vidi, jer navedene firme su se uplasile i pocele ili uopste ne dopustaju reklamu Wazzuba. Proverite i sami pa se uverite koliko su se uplasili i koliko je ovo ozbiljna stvar. Ali i pored tih poteskoca firma je sada HIT na internetu i za nekoliko dana je presla 1,7 miliona clanova. Al zasto tako brzo raste? Pa firma je resila da svojim clanovima u pred mrezi deli osnivacke akcije, t.j. $faktor jer oni osnivaju i jacaju firmu. Jaka firma sa DOSTA clanova ce biti dobra za davanje reklama, Dobre firme za velike pare daju reklame al samo jakim sajtovima, i vodeci se tom logikom firma je resila da brzo postane veliki sajt sa ogromnim brojem clanova, Zato ce 50% svoje dobiti stalno deliti sa nama osnivacima u predmrezi, samo u predmrezi do 9.Aprila. 10.aprila startuje i posle toga nema vise osnivackih deonica. Znaci svaki mesec stalno dobijate svoju proviziju za registraciju i preporuku, Jedini uslov je da kada se registrujete preporucite jos na najmanje tri clana. Slazete se da nije tesko i da svako moze 3 puta preporuciti , Vise preporuka jos bolji $faktor.   Zato iskoristite priliku i BESPLATNO se registrujte na jedan od ovih linkova:   http://signup.wazzub.info/?lrRef=30aca7bb    http://signup.wazzub.info/?lrRef=40524e0b      http://signup.wazzub.info/?lrRef=b71f3767   http://signup.wazzub.info/?lrRef=37fdd913   http://signup.wazzub.info/?lrRef=1a9bc048     http://signup.wazzub.info/?lrRef=af11b331   http://signup.wazzub.info/?lrRef=75131648 Izvolite birajte link na koji ce te se besplatno registrovati i svakog meseca zaraditi dzeparac a neko i lepe pare. Napomena. Dubina preporuke Vam se racuna do 5 dubine, a to je zato da nebi bila piramida pa ovi gore da uzmu velike pare a ovi dole sicu. Posteno.    S R E C N O i  N A P R E D.     Hit Interneta preporucite dalje.

leonardo:
Japanci su IZMISLILI jos jedan nacin obmanjivanja i pomocu novog piramidalnog sistema gde ce pojedinci zaraditi novac, od lakovernih OVACA, koje veruju u ove gluposti.
Pa ovako nesto se pokusava vec 30 godina, jos iz vremena 80-tih, i onih sistema da posaljes pisma na 5 svojih drugova koji ce uplacivati novac na ime koje je prvo na spisku, pa se napravi nov spisa, pa se stavi svoje ime, pa sve tako u krug, i svi zarade basnoslovna bogatstva....
Sada je sve to malo modernizovano, dovoljno je da ceo dan sedite i gledate reklame, a oni iznad vas, koji su vas uclanili, pa i vi, pa i oni ispod vas, samo brojite broj kliktanja, i brojite pare koje ste zaradili....
Zalosno je sto jos uvek ima OVACA ZA SISANJE....
Bas bih voleo da nam neko pokaze koliko je zaradio na ovaj nacin, ali ne da nam KAZE, vec POKAZE bankovni racun, o uplati novca, kao zarade od ovih GLUPOSTI.
Pa izvolite, da vidimo prvo sta ste VI IZNAD NAS zaradili, pa da se uclanimo u te vase piramidalne grupe.
Ma lopovska posla za naivne,lakoverne, i halapljive....

montecristo:
Zarada preko interneta (nije sala)
Vise informacija na ovom linku http://signup.wazzub.info/?lrRef=4691d175


Postoji mnogo poslova na internetu koji nude zaradu, neki manju neki vecu, neki sa manjim a neki sa vecim ulozima. Medutim, nedavno se pojavila kompanija Wazzub koja ima slican princip poslovanja kao Google i Yahoo i koja ima sjajnu ideju i plan zarade. Kompanija je došla na ideju da 50% svoje zarade podeli sa svojim clanovima. Dakle vi možete uci potpuno BESPLATNO, izgraditi svoj tim do 1 aprila 2012 i od 1 aprila krenuti sa mesecnom zaradom a da apsolutno ništa ne radite.

Detaljno objasnjenje:

Louis:
Moze i preko mog referala: http://signup.wazzub.info/?lrRef=a756d165

MASIRAM GASTARBAJTERKE:
Nemojte da im verujete ljudi, kad kliknete na njihove linkove izlaze neke veštice, babaroge, aždaje, virusi, hakeri i 2 radikala i svaki od njih vam skida po 58 evra sa računa!

Samo je ovaj link validan!

http://signup.wazzub.info/?lrRef=d497a895

Zapamtite, samo ovaj!  :aq21:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju