Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Pravog muškarca otkrivamo za stolom, Male tajne  (Pročitano 5453 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Pravog muškarca otkrivamo za stolom, Male tajne
« poslato: 10-03-2007, 18:48:56 »

Francuska grofica Nadin de Rosfild, cuvena autorka mnogih knjiga o bontonu i ponasanju, tvrdi da se pravi dzentlmen otkriva i prepoznaje za trpezom.

Pravi dzentlmen izbegava razgovore o politici, religiji, bolesti i smrti, ne kaze "Prijatno" na pocetku rucka, vec kulturno saceka da domacica to prava kaze, ne srce supu, ne zuri sa jelom, vec pocinje prijatan razgovor, ne topi zalogaje u supi ili u sosu, ne "brise" tanjir komadicima hleba koji kasnije pojede.

Poznata izreka: "Kakav je na jelu, takav je i na delu", upucuje na povezanost ili slicnost izmedju ta dva oblika ponasanja. Dakle, kako se muskarac ponasa za trpezom, obicno je takav (slican) i u krevetu -- za vreme ljubanog cina.

Cuvena grofica Nadin kategorisala je sedam tipova muskaraca:


PRAZNICAN (svecani) TIP Za njega svako jelo predstavlja svojevrsni ritual ili "mali intimni praznik". Pored njegove trpeze uvek su postavljeni buketi lepo aranziranog cveca, a za vreme rucka on redovno pusta neku tihu i romanticnu muziku. Ovaj tip muskarca u krevetu ume da se ponasa vrlo romanticno i suptilno, on je spreman na mnoga lepa i nezna iznenadjenja. Njegova partnerka uziva u mnogim ljubavnim carima. Korespondira sa horoskopskim znakom: Rak, Lav, Ribe.

TIP "ZDERONJE" -- ALAVKO
Pri samoj pomisli na obilnu trpezu, njemu polazi voda na usta. On obozava hranu, ali takodje uziva i u svim ljubanim carima. Ovaj tip muskarca stremi ka tome da u krevetu dozivi sto vise prijatnih uzbudjenja. Ipak, reaguje veoma burno ako je jelo prezacinjeno. Na slican nacin se ponasa i prema svojoj partnerki ako su njene zelje u krevetu iznad dozvoljenih merila. On namece svoju dominaciju. Korespondira sa horoskopskim znakom: Bik, Strelac, Skorpion, Ovan.

UBRZANI TIP
On jede zato sto mora -- iz potrebe. Njemu cak ni lepo ili ukusno pripremljeno jelo ne predstavlja narocito zadovoljstvo. Stalno prebira po tanjirima, zamera kuvarici i gundja skoro posle svakog zalogaja. Slicnog ponasanja je i u krevetu -- cesto je umoran, iscrpljen, "odsutan" u mislima ili je prazasicen. Njemu nedostaju optimizam i vise zivotne radosti. Korespondira sa horoskopskim znakom: Jarac, Devica.

UKOCENI (uniformisani) TIP Ne voli da proba nova jela ili ono za koje nije siguran da je dobro. Zbog toga izbegava egzoticna i pikantna jela. Ovaj tip muskarca u krevetu ume da se ponasa vrlo konzervativno, zategnuto i krajnje nemastovito. U seksu ume da bude pomalo trom i oskudan, obicno ne pokazuje volju za duzom predigrom, kao ni za duzim ljubavnim cinom. Kod njega brzo dolazi do "zadovoljenja potreba". Korespondira sa horoskopskim znakom: Jarac, Devica.

TIP SLADOKUSCA
Obicno ne voli viseserijska kuvana jela sa brojnim prilozima i pecenja, a velikim sa nestrpljenjem ocekuje tortu i slatke poslastice. Za njega desert predstavlja najomiljeniji deo obroka. Ovaj tip muskarca u krevetu ne voli duzu predigru, vec sa nestrpljenjem prelazi na "glavni cin". Nije narocito zainteresovan da mnogo ugadja svojoj partnerki, a zauzvrat ocekuje da mu se udovoljava. Korespondira sa horoskopskim znakom: Ovan, Vaga, Blizanci.

TIP STRUCNJAKA -- KUVAR On je u stanju satima da priprema neko jelo i ne voli da mu se neko mesa sa strane. Zaista je pravi majstor u kulinarsvu, ali takodje je i vrlo zahtevan u krevetu. Ljubavnu igru i seks voli da planira do sitnih detalja i pri tome cesto ume da zaboravlja na seksualne zelje svoje partnerke. Za njega je ljubavna igra cin koji predstavlja veliko zadovoljstvo, pristupa potpuno predano. Njegova partnerka ima priliku da uziva. Korespondira sa horoskopskim znakom: Skorpion, Vodolija.

NEMARAN TIP - ALJKAVKO
U svojoj nemarnosti ili rasejanosti cesto ume da prosipa jelo oko sebe, kao i da isprlja svoju odecu ili da ostavi tragove, mrve i fleke. Na slican nacin se ponasa i u vodjenju ljubavi. Pomalo je "tezak" ljubavnik, i ako njegova partnerka ne poseduje izrazeni smisao za humor i strpljenje, bolje je da previse ne eksperimentise sa njim. Cesto je okrenut ka zadovoljenju svojih potreba, a ne obazire se previse na zelje svoje partnerke. Pri tome, brzo postize ljubavni vrhunac. Korespondira sa horoskopskim znakom: Blizanci, Ribe, Vodolija
 

Stranica je napravljena za 0.076 sekundi sa 21 upita.