Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Razvoj i prevladavajući trend zvonjenja telefona.  (Pročitano 2480 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

VeronicaSigrid

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1
Razvoj i prevladavajući trend zvonjenja telefona.
« poslato: 29-06-2021, 05:53:02 »

Prije telefonskih tonova, uobičajeni telefonski pozivi sadržavali su niz redovnih intervala tonova zvona koji su najavljivali dolazni poziv. Bilo je dovoljno dobro za komunikacijsku industriju, ali ne i za krajnjeg korisnika. Tih nekoliko trenutaka neprekidnog zvonjenja ima vrlo malo utjecaja na odnos s kupcima ili na prihod u call centru, posebno u usporedbi sa živom osobom koja se javlja na telefon. U stvari, neke od popularnijih telefonskih kompanija pružaju trenutni telefonski broj jednim dodirom na kojem kupac može samo pritisnuti jedno dugme da odmah nazove telefon da im zazvoni. Ali kupac možda neće uvijek moći prepoznati telefonski broj ili čak znati koje dugme pritisnuti za upućivanje poziva. Tada je zvonjenje telefona postalo savršeno rješenje sonnerie gratuite

Vjerovatno je najčešća upotreba zvonjenja telefona kod IVR sistema. IVR sustavi su jednostavno sučelje na ekranu za interakciju kupaca i pozivatelja. Na primjer, kupac može upisati svoje prezime i filtrirati glas kroz IVR sistem kako bi im predstavio svoj personalizirani IVR zaslon, koji često sadrži više kartica za različite odjele, odjele i funkcije. Tada svaki kupac može pritisnuti određenu karticu da bi se njegov poziv preusmjerio na sljedeću liniju i tako dalje. Pozivači ne moraju nužno zapamtiti koju su posebnu karticu pritiskali, već će ih uporediti sa živom osobom u call centru. IVR sistem u osnovi zamjenjuje skupog agenta pozivnog centra kojeg automatizirani centrski sustav organizira, izvještava i komunicira sa svojim kupcima.

Ali IVR sistemi ne funkcioniraju samo kao sredstvo komunikacije između klijenta i centra. Telefonska kompanija može koristiti sistem za snimanje razgovora i njihovo okruženje u segmente, poput segmenta detalja o pozivu njihove glavne televizijske mreže. Dosezanje ovih kupaca, umjesto segmentiranja njihove osnovne tržišne osnove, može biti učinkovitija marketinška strategija za telefonsku kompaniju. Iako zvonjenje telefona traje već decenijama, telekomunikacijske kompanije tek su nedavno pronašle način da ovu tehnologiju rade u svoju korist. Korištenje zvona telefona može čak i najskriveniji call centar pretvoriti u intuitivno rješenje za kupce bogato funkcijama.
« Poslednja izmena: 30-06-2021, 04:33:22 od strane VeronicaSigrid »
Sačuvana

martinaali

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1
Odg: Razvoj i prevladavajući trend zvonjenja telefona.
« Odgovor #1 poslato: 25-05-2023, 08:01:12 »

Odlican
free games
Sačuvana

Kiaami

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1
Odg: Razvoj i prevladavajući trend zvonjenja telefona.
« Odgovor #2 poslato: 09-10-2023, 11:04:42 »

Prijedlog za web mjesto za besplatno preuzimanje zvona koje bi vam moglo trebati: https://dzwonkiaz.com/
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.055 sekundi sa 25 upita.