Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => PARAĆIN => Temu započeo: autentik 27-07-2009, 13:14:08

Naslov: Summer party uz Tuborg, DJ-eve - Prestiz Paracin
Poruka od: autentik 27-07-2009, 13:14:08
Summer party uz Tuborg, DJ-eve i brojne nagrade


Ukoliko leto provodite u Vašem gradu a željni ste dobrog provoda, muzike i zabave, onda obratite pažnju na Summer party koji će se održati u sredu 29.jula na bazenima Prestiž u Paraćinu, sa početkom u 16h! U organizaciji ove Summer promo žurke, bazenima Prestiž će se priključiti i Tuborg tim, koji će pružiti promotivnu i tehničku podršku, što uključuje izbor DJ-eva i obezbeđivanje nagrada i raznih drugih iznenađenja.

Da bi se rashladili, zabavili i osvojili nagrade potrebno je samo da se pojavite na vreme na mestu dešavanja! Vidimo se!

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih se izdvajaju Green Fest, potom Green Beat i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo petu godinu za redom. U ovoj godini Tuborg nastavlja i sa svojim konceptom Green Spot žurki, u okviru kog je planirano da se obiđe 20 gradova u Srbiji.

Tuborg Green u skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa aktivirao je kampanju „Ako vozim ne pijem. Ako pijem ne vozim“, a sve u cilju smanjenja rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola.


(http://serbia.soundhead.net/portal/images/stories/tuborg.jpg)
Naslov: Одг: Summer party uz Tuborg, DJ-eve - Prestiz Paracin
Poruka od: Wlaja 28-07-2009, 08:01:36
Xmmmmmmmmmm ...

Zeljno ochekujem utiske ...