Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Dnevni Horoskop  (Pročitano 184937 puta)

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4174
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #540 poslato: 11-11-2016, 14:36:54 »

Vaš horoskop za dan:
11.11.2016.


OVAN
Pomisao da se u ovom trenutku nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje dovoljno podsticajno i uzbudljivo. Umete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmeravate dogadjaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. U nekim momentima umete da delujete suviše tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta Vaše misli. Suočavate se sa različitostima. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

BIK
Stalo Vam je da se razlikujete u profesionalnom smislu ili na način koji ostavlja veliki utisak na Vašu okolinu. Okupite oko sebe ekipu proverenih saradnika, kako biste na najbolji način razradili sve aspekte uspešne poslovne strategije. Uzbudjuju Vas nove emotivne igre u odnosu sa bliskom osobom, posebno kada se stvari dešavaju po Vašoj meri ili ukusu. Uživajte u nekim lepim stvarima. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

BLIZANCI
Motivisani za novi poslovni uspeh, stoga prihvatate takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna uticajna osoba. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da se osećate nezadovoljno. Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, medju Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Pružite novu šansu zajedničkim nadama. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim dogadjajima ili lošim slutnjama.

RAK
U Vašem interesu je da izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja Vas dekoncentriše u poslovnoj akciji. Svako treba da formira listu prioritetnih ciljeva i da efikasno završava svoj deo poslovnih obaveza. Preuzmite ličnu odgovornost. Ne treba preterano da brinete zbog trenutnog neodstatka inspiracije, već više zbog nečijih prikrivenih namera i emotivne ćudljivosti koja navodi na zabludu. Sugestija: Važno je da na racionalno koristite svoje vreme i energiju.

LAV
Neko u poslednjem trenutku insistira na promeni poslovnog dogovora i koristi »malo lukavstvo«. Nema potrebe da dokazujete svoje sposobnosti u pogrešnim situacijama ili kada ne postoje uslovi za poslovnu ravnopravnost. Na žalost, ljubavni partner ne može da ispuni sve Vaše »slatke snove«. Priželjkujete veće razumevanje nego što dobijate i beskrajnu pažnju koja bi Vas posebno usrećila. Sugestija: Uvek postoji »dobar izlaz«, sačuvajte samokontrolu, lično dostojanstvo i samopouzdanje.

DEVICA
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo zbog neke nove situacije u poslovnom okruženju. Ljuti Vas nečije pomalo rigidno ponašanje ili nepravda koju doživljavate u društvu poslovnih partnera. Izbegavajte nepotrebne račune i obaveze. Iako se nalazite u »osetljivoj emotivnoj fazi«, nema potrebe da iritirate voljenu osobu ili da prenosite svoju nervozu na svet oko sebe. Sugestija: Važno je da smirite svoje strasti i da zatražite dobar savet.

VAGA
Ne treba pričati o nekoj staroj slavi kada Vam se nudi nova poslovna prilika. Uspeh podrazumeva pravilnu informisanost o različitim aspektima i dobro osmišljenu akciju. Procenite najbolji trenutak za poslovnu inicijativu. Podložni ste cestim promenama svog emotivnog raspoloženja, umete da zblistate ili da se iznenada povučete u »svet tišine«. Ni drugima nije lako da Vas pravilno razumeju. Sugestija: Delujete napeto, prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

ŠKORPIJA
Višak ponosa u ovom trenutku može da Vam zasmeta ili da Vas navede na neki pogrešan zaključak. Nema potrebe da insistirate na liderskoj poziciji medju saradnicima. Pravi eksperti, se uvek najbolje prepoznaju na delu. Iznenada se suočavate sa pomalo ironičnom situacijom, nečiji gest deluje kao pogrešan emotivni signal. Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe i propuštate novu priliku. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije i veliko opterećenje.

STRELAC
Uvidjate da se Vaše ideje razlikuju u odnosu na mišljenje većine, ali ne možete da prihvatite neka prosečna merila koja zagovaraju saradnici. Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih reči koje stvaraju negativnu amosferu. Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne signale ili »tajne šifre« koje naslućujete, ali imate utisak da Vaš napor ostaje bez željenog odjeka. Sugestija: Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica, potrebno Vam je pozitivno okruženje.

JARAC
Na pogrešan način povezujete nove dogadjaje na poslovnoj sceni, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim ličnim potrebama. Morate shvatiti, da nečije odobravanje i veliki komplimenti nemaju naročito upotrebnu vrednost. Izbegavajte osetljive teme koje predstavljaju uvod u novu raspravu sa voljenom osobom. Nema potrebe da suviše strogo ocenjujete nečije mane. Sugestija: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vaše psihičko stanje.

VODOLIJA
Neko ne ispunjava Vaša osnovna očekivanja ili zajednički dogovor, ali Vi se ponašate kao da ne primećujete sitne nepravilnosti. Ignorisanjem poslovnih problema ništa ne dobijate, linija manjeg otpora ne vodi u pravcu pozitivnih rešenja. Bez obzira na emotivni propust ili na grešku koju ste učinili, izbegavajte udaljavanje iz društva i osamljivanje. Razmišljajte u pozitivnom pravcu. Sugestija: Slobodno vreme posvetite svojoj porodici i prijateljima.

RIBE
Delujete vrlo efikasno ili snalažljivo u različitim prilikama, smišljenom taktikom uspevate da odgovorite na nove poslovne izazove. Potrebno je da jasno definišete svoje stavove o vrednosnim kriterijumima. Uporno tražite izlaz iz emotivne situacije koja polako počinje da Vas opterećuje. Sačekajte da se Vaši utisci i misli iskristališu, kako biste pravilno sagledali sve što je potrebno. Sugestija: Primenite neku od tehnika psiho-fizičke relaksacije, opustite se.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4174
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #541 poslato: 13-11-2016, 14:07:14 »

Vaš horoskop za dan:
13.11.2016.


OVAN
Nove poslovne okolnosti podstiču Vašu zabrinutost ili nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim možda neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i Vas primarni cilj. Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere. Partner deluje suviše odsutno i ne obazire se previše na Vaše zahteve. Sugestija: Izbegavajte neke naporne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

BIK
Osvojili ste nečiju naklonost, ali uvidjate da su Vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Loša komunikacija medju saradnicima, uzrokuje česte promene u poslovnim odnosima. Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se izmedju Vas i voljene osobe stvaraju novi »emotivni zidovi« koji Vas nepotrebno udaljavajaju. Dobra volja ukazuje na rešenje. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

BLIZANCI
Ukoliko Vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje. U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju od zajedničkih planova. Ispravite grešku. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

RAK
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Brinete zbog nekih ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Delujete nepoverljivo i oprezno. Neki nagoveštaj može biti potpuno pogrešno shvaćen. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim »teškim mislima«.

LAV
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o mogućim posledicama. Korisne informacije treba da Vam omoguće odredjene povlastice ili da Vas približe uspešnim rezultatima. Suviše ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra umerenije ili sa odredjene emotivne distance. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju, opustite se.

DEVICA
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije vidjenje. Delujete nesigurno i zato pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije. U osnovi strahujete od novog emotivnog razočarenja, ali to ne želite i da priznate. Sugestija: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

VAGA
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju Vas uspešni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite. Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom nepotrebno pobudjuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluškuje Vašu priču, svakako morate biti ubedljiviji. Sugestija: Potrebno Vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u nekim novim poslovno-finansijskim situacijama. Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuciju. Delujete suviše uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost u raspoloženju ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu, tako da objašnjenja sama po sebi neće biti dovoljna. Sugestija: Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu psihičku uznemirenost.

STRELAC
Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno Vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na sreću, okolina podržava Vaše ideje. U ljubavnom životu postoje neka suptilnija pravila, fascinirajte svog partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom. Učite od onih koji su plemeniti. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

JARAC
Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u zajedničkom poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite neki konkretan potez koji će Vam doneti vidljive rezultate. Polako počinju da Vas iritiraju nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima neku pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima, objasnite što bolje svoje namere. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

VODOLIJA
Pokušavate da ostavite veliki utisak na okolinu i zato u teatralnom stilu izlazete svoje poslovne ideje. Ipak, ne može sve biti po Vašoj meri ili ukusu. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje. Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolišite svoje impulse pre nego što povredite nečija osećanja. Bolje je da na vreme zaustavite moguću raspravu. Sugestija: Budite pažljiviji nego obično, izbegavajte različite vidove preterivanja.

RIBE
Novi poslovni dogadjaji više raduju Vas nego Vašu okolinu. U prilog Vam ide saznanje, da se nalazite u sjajnoj prilici da utičete na osnovni tok poslovnih pregovora. Upotrebite svoju prednost u odnosu na potencijalne konkurente. Na žalost prati Vas pomalo loš ljubavni dijalog i nesporazum. Partner Vam često prigovara, da Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. Sugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4174
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #542 poslato: 15-11-2016, 16:10:30 »

Vaš horoskop za dan:
15.11.2016.


OVAN
Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu, Vaše kreativne ideje mogu da se ostvare na zajedničko zadovoljstvo. Nema razloga za lažnu skromnost ili nesigurnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku, upravo kada se to od Vas očekuje. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u odabranom društvu, akumulirajte pozitivnu energiju.

BIK
Neko ugrožava Vaše poslovno-finansijske interese, stoga morate da prihvatite poziciju koju Vam nameću saradnici. Ponekad odredjeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cenu ili granicu. Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere, ali nedostaje Vam dobra volja da se angažujete pred bliskom osobom. Kao da tražite novu motivaciju. Sugestija: Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite stanje napetosti.

BLIZANCI
Nepotrebno ulećete u nečiju poslovnu zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zbog različitih nesporazuma u dogovoru sa saradnicima morate da prihvatite skromnije poslovne mogućnosti. Ne volite kada Vam neko nameće dodatne obaveze ili da dokazujete kako imate dobre namere. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte neke stresne situacije.

RAK
Delujete energično pred svojom okolinom i ostvarujete važnu ulogu u poslovnom pregovoru koja Vam uliva osećaj samopouzdanja. Novi uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku i materijalnu sigurnost. U susretu sa voljenom osobom, slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite svog partnera neobičnim idejama ili na neki »čaroban« način. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Neko Vam nudi izvesnu poslovnu uslugu koja ima svoju »cenu« i dodatno Vas obavezuje na odredjeni ustupak. Izbegavajte različite vidove profesionalnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Delujete pomalo rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da Vašem partneru trenutno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost u ponašanju. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost ili psiho-fizička relaksacija.

DEVICA
Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, delujete sumnjičavo pred novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Budite umereniji, zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tudjih rezultata. Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Lakše je sagledati sve okolnosti kada napravite distancu. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

VAGA
Vaš entuzijazam ili lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Stoga, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Neko ozbiljnije analizira Vaše ponašanje ili poslovne rezultate. Dokažite svom partneru kako dobra volja i pažnja uvek imaju veće značenje od nekih skupih poklona, koji se lako daruju. Sve ima svoju pravu »vrednost« i značenje na ličnoj skali. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA
Ponekad poslovni dogadjaji lako izmiču kontroli, ali sačuvajte prisebnost duha u odlučujućim momentima. Važno je da tačno definišete svoje poslovne ciljeve i da se pridržavate liste prioriteta u dogovoru sa saradnicima. Delujete uznemireno, neko iznenada remeti Vaše ljubavne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Nije teško osmisliti alternativni plan, ako to zaista želite. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

STRELAC
Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da Vas pokoleba nečija priča ili utisak koji neko pokušava da Vam dočara. Važno je da ispunite data obećanja u poslovnoj saradnji, čak i kada se nalazite pod otežavajucim okolnostima. U susretu sa voljenom osobom bolje je da za sada prihvatite »utešnu varijantu«, što Vama nije svojstveno. Budite strpljiviji nego obično. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

JARAC
Ukoliko Vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na svoju okolinu. Nema potrebe da se ponašate nadmeno pred saradnicima, već strpljivo sačekajte da se smire one negativne strasti. Oštar ton ili psihološki pritisak sa Vaše strane, izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite svoju taktiku u ponašanju i stvari će se preokrenuti. Sugestija: Izbegavajte psihološke zamke ili negativne uticaje.

VODOLIJA
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Različite probleme možete rešavati na lakši način uz nečije prisustvo i asistenciju. Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće Vam nečije blisko društvo u kojem se osećate spokojno. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

RIBE
Ukoliko neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje, pokažite dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodjavate saradnicima koji imaju pozitivan uticaj na Vaš društveni ugled. Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Planirajte novi ljubavni susret ili omiljenu zabavu u zavisnosti od svog statusa. Sugestija: Uživajte u različitim situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4174
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #543 poslato: 16-11-2016, 19:44:40 »

Vaš horoskop za dan:
16.11.2016.


OVAN
Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima, stoga nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Važno je da odredite pravilnu granicu izmedju pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite. Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u Vašu priču, razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite. Sugestija: Prijaće Vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

BIK
Važno je da sačuvate poslovnu poziciju, stoga nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima. Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja, a Vi biste želeli to da promenite. Sugestija: Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima, potrebno Vam je psihološko olakšanje.

BLIZANCI
Obratite pažnju na različite poslovne dogadjaje, važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da indirektno nametnete svoje mišljenje pred bližom okolinom. Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama, ne odustajete lako od onoga što želite. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu, nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Imate pogrešne informacije, a neko drugi možda koristi Vašu neupućenost ili emotivnu slabost. Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. Budite realni u proceni svojih mogućnosti. Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

DEVICA
Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Osnovna orijentacija u razmišljanju Vas navodi na ubrzano delovanje i na izbor poslova koji donose više praktične rezultate. Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok dogadjaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. Smeta Vam kada nešto ne znate. Sugestija: Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

VAGA
Neko uporno pokušava da Vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje Vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu. Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju. Ponekad je teško postaviti znak jednakosti, izmedju glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam kako biste se bolje osećali. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

ŠKORPIJA
Susret ili razgovor sa jednom osobom na Vas deluje vrlo podsticajno, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Povremeno gubite emotivno strpljenje, nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Niko ne voli dodatni pritisak. Sugestija: Slobodno prihvatite nove izazove, ulepšajte svoje raspoloženje.

STRELAC
Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate prihvatite nečiji savet. Nedostaje Vam praktično iskustvo ili pouzdani kriterijumi na osnovu kojih je moguće predvideti razne posledice. Previše pričate o stvarima koje Vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. Neko razume Vaše male propuste. Sugestija: Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje.

JARAC
Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja ili da Vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Zbog različitih obaveza koje imate ne uspevate da udovoljite svima i da saslušate jednu blisku osobu. Obratite pažnju na nečiju poruku, ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje Vas prate. Ugodite osobi do koje Vam je stalo. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

VODOLIJA
Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na Vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku. Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Jasno Vam je da ne treba preći granicu ukusa i mere. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i psiho-fizička relaksacija.

RIBE
Postupak koji za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Stoga prihvatite kompromis, kao srednje rešenje i odgovor na neka zajednička pitanja. Suviše očekujete od nečijih obećanja, što može prilično da Vas razočara. Obratite pažnju na osobu, koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje. Sugestija: Izbegavajte brzopletost, opustite se.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4174
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #544 poslato: 18-11-2016, 16:30:52 »

Vaš horoskop za dan:
18.11.2016.


OVAN
Obratite pažnju na nečiju primedbu, nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista u poslovnim susretima. Umerenost u svakom pogledu predstavlja najbolje rešenje, zatražite na vreme nečiji savet ili stručno mišljenje. Izbegavajte osobu koja Vas često nepotrebno opterećuje svojim teatralnim ponašanjem ili velikim prohtevima. Napravite emotivnu distancu u odnosu na nekog. Sugestija:Važno je da sačuvate unutrašnju ili psihološku ravnotežu.

BIK
Uporno zagovarate svoje profesionalne ciljeve i imate odredjene zahteve od kojih ne želite lako da odstupite. Sve se svodi na sposobnost dobre procene i uspešnog delovanja na različitim nivoima. Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume kako biste imali realniju sliku o zajedničkim mogućnostima. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i »zrno mudrosti«.

BLIZANCI
Stalo Vam je da ostavite veliki utisak na svoju okolinu ili na jednu uticajnu osobu. Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima. Budite dovoljno promišljeni i uzdržani. Prenesite dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju i na svog partnera. Ako ste slobodni, prihvatite nečiji poziv ili igru zavodjenja u društvu osobe koja Vam se dopada. Sugestija: Neka Vaša osećanja budu ispred »glasa razuma«, opustite se.

RAK
Prate Vas dobre okolnosti i faktor sreće, očekuje Vas zapaženi uspeh na različitim stranama. Važno je da se pravilno organizujete, postoje rezultati koji istovremeno potvrdjuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Neko ume da Vas ispuni emotivnim zanosom. Nova dešavanja predstavljaju dobar povod da stvarate zajedničke planove, iz svega možete da naslutite i neko novo zadovoljstvo. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivnu orijentaciju u raspoloženju i mišljenju.

LAV
Pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava Vašu potrebu za dominacijom ili potrebu da zavedete nova pravila poslovanja. Neprijatnost koja Vas očekuje predstavlja logičan sled dogadjaja i reakciju na Vaše ponašanje. Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečiju volju i mišljenje, ponekad ni upornost nije dovoljna. Sugestija: Izbegavajte stresne ili naporne situacije koje Vas suviše iscrpljuju.

DEVICA
Postoje iznenadni dogadjaji na poslovnoj sceni koji Vas ometaju da u potpunosti ostvarite svoje namere. Potrebno je da pronadjete neko zaobilazno rešenje. Položaj Meseca trenutno utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Emotivni izazov ili nova avantura, može imati i svoje negativne posledice. Ponekad »zabranjeno voće« donosi gorak ukus. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VAGA
Uporno pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše ispunjava Vaše potrebe. Ispoštujte nečiju ulogu u poslovnoj saradnji, jer korisne informacije mogu da Vam obezbede odredjene olakšice koje Vam nedostaju. Izbegavajte novu rasparavu sa voljenom osobom, nema potrebe da se dokazujete na pogrešan način ili protiv nečije volje. Promenite svoju taktiku. Sugestija: Obratite pažnju na uredniji način života.

ŠKORPIJA
Nema razloga da strogo forsirate svoje poslovno-finansijske planove, jer nova orijentacija u razmišljanju i delovanju donosi bolju satisfakciju. Zatražite nečije stručno mišljenje ili praktičan savet. Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka. Budite strpljiviji nego obično u iščekivanu na nečiji odgovor ili reakaciju. Sugestija: Priuštite sebi bolji tretman nege i kvalitenije uslove relaksacije.

STRELAC
Delujete neskromno u svojim poslovnim nastupima i ne dozvoljavate da se neko suprotstavlja Vašim zahtevima. Zbog Vašeg autoritativnog ponašanja usledice različiti komentari i reči kritike. Nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se energično suprotstavljate svom partneru bez dobrog povoda. Osećaj ljutnje brzo prolazi, više mislite o onim lepim stvarima. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

JARAC
Vaš način razmišljanja u ovom trenutku predstavlja »pun pogodak«. Poslovni stil koji zagovarate pozitivno utiče na Vašu popularnost u društvu saradnika. Potrebno je da se izjasnite o zajedničkim ciljevima. Smišljate novi izgovor za neka neispunjena obešanja, ali Vas partner ima jasne zahteve i neše dozvoliti da ga »pomerate« u drugi plan. Učinite nešto, kao gest izvinjenja i iskrene pažnje. Sugestija: Podstičite kod sebe vedro i optimističko raspoloženje.

VODOLIJA
Vaš entuzijazam nailazi na izvesno negodovanje u društvu saradnika, prati Vas nerazumevanje sa jednom »uticajnom« osobom. Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora ili u situacijama, kada postoji neki vid zabrane. Stvari nisu tako jednostavne, kao što biste želeli da ih predstavite pred bliskom osobom. Jer san o sreći, ipak nije isto što i sreća. Sugestija: Potrebne su Vam različite »mere opreza«, izvegavajte novo uzbudjenje i stresne situacije.

RIBE
Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovno-finansijskoj saradnji, kao i da ispoštujete osnovni protokol u odnosu prema saradnicima. Ponekad delujete previše sitničavo, nema potrebe da komplikujete zajednički dogovor. Delujete uznemireno, što predstavlja »loš predznak« u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite svoju sujetu kako nekog ne biste isprovocirali na lošu reakciju. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas preterano uznemiravaju.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4383
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #545 poslato: 21-11-2016, 10:35:33 »

Vaš horoskop za dan:
21.11.2016.


OVAN
Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima. Stil ponašanja koji primenjujete povlači različite komentare ili reči kritike. Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

BIK
Postoje različite interesne sfere medju saradnicima, ali Vi umete da procenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajednički uspeh. Okolina ima dovoljno poverenja u Vaše stručno znanje ili sposobnosti. Pažljivije analizirajte osobu koja Vas nepotrebno opterećuje svojim ćudljivim ponašanjem i pomalo neskromnim zahtevima. Sugestija: Važno je da sačuvate unutrašnju ili psihološku ravnotežu.

BLIZANCI
Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Medjutim, postoje iznenadne okolnosti koje Vas usporavaju da ostvarite svoje namere. Nema razloga da namećete svoje mišljenje pred saradnicima. Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i »emotivnu opomenu«. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

RAK
Vaša poslovna vizija ne može u potpunosti da se ostvari, ali buduće vreme će doneti i bolje uslove koji Vam nedostaju. Važno je da podstičete stvaralački impuls i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja u odnosu sa voljenom osobom. Želite da ostvarite bliži emotivni kontakt i potpuni sklad. Sugestija: Potrudite se da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

LAV
Vaši poslovni postupci ili način razmišljanja, potvrdjuju uvažavanje i pozitivnu ulogu koju imate u društvu saradnika. Poslovni uspeh deluje podsticajno i na Vašu okolinu, očekuju Vas brojni pozivi i interesantne ponude. Partner ima pravo da Vas podseti na osnovna »pravila« zajedničkog života, posebno kada delujete suviše zaneseno, odsutno ili kada se udaljavate bez dobrog objašnjenja. Sugestija: Podstičite kod sebe dobru volju i optimističko raspoloženje.

DEVICA
Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Saradnici prihvataju Vaš način razmišljanja. Položaj Meseca trenutno utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, novi izazov ili avantura može imati i neke negativne posledice. Budite dovoljno diskretni. Sugestija: Važno je da ostvarite ravnotežu izmedju glasa razuma i svojih osećanja.

VAGA
Nema razloga da suviše mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. O Vašem uspehu ili ponašanju, ne treba da raspravljaju saradnici koji Vam nisu dovoljno bliski. Prija Vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja Vaše simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u nečijem prisustvu. Sugestija: Priuštite sebi više relaksacije, prijaće Vam šetnja u prirodi.

ŠKORPIJA
Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje medju saradnicima. Stoga, nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da ispoštujete osnovni poslovni dogovor. Imate snažan inituitivni utisak, da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke ili zagonetnog ponašanja. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Preterano eksponiranje ili isticanje svojih ciljeva kao najboljeg rešenja, odslikava Vašu osnovnu potrebu za velikim uspehom. Neki vid neprijatnosti koji Vas očekuje u susretu sa saradnicima, predstavlja logičan sled dogadjaja ili reakciju na Vase ponašanje. Smišljeno preuveličavate svoje emotivne potrebe u društvu voljene osobe. Sa namerom suviše dramatizujete nove dogadjaje. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

JARAC
Smišljeno izbegavate susret sa osobom, koja ima pomalo negativan stav o Vašim profesionalnim sposobnostima i često kritikuje Vaš stil izrazavanja. Ipak, pre ili kasnije moraćete da prihvatite kompromisno rešenje. Nedostaje Vam neko kome biste poverili svoje misli i neka potisnuta osećanja. Budite pažljiviji u ljubavnom dijalogu, ponekad se nesmotreno više kaže nego što se želi. Sugestija: Sačuvajte dobru koncentraciju.

VODOLIJA
Stalo Vam je da impresionirate svoju okolinu ili osobu koja pažljivo nadgleda Vaše profesionalne aktivnosti. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh ili na veće uvažavanje medju saradnicima. Sve je moguće kada se spoji lepo i korisno. Usmerite svoje misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete i koja može u potpunosti da Vas razume. Sugestija: Važno je da ostvarite ravnotežu izmedju glasa razuma i svojih osećanja.

RIBE
Na osnovu dobre intuicije i uticaja faktora sreće, delujete uspešno na različitim stranama. Prati Vas splet dobrih okolnosti, postoje rezultati koji istovremeno potvrdjuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Nova dešavanja u susretu sa voljenom osobom, predstavljaju dobar povod za zajednički užitak. Delujete vrlo zanosno i umete da ugodite onima koje volite. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4383
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #546 poslato: 23-11-2016, 09:38:20 »

Vaš horoskop za dan:
23.11.2016.


OVAN
Zaključujete da Vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim dogadjajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije. Potrebno Vam je nečije iskreno razumevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete. Sugestija: Važno je da se pravilno zaštitite od nekih negativnih uticaja.

BIK
Kolebate se izmedju dve poslovno-finansijske ponude. Medjutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje koje zadovoljava Vaša očekivanja. Potrebno je da promenite neka osnovna pravila u dogovoru sa saradnicima zarad većeg uspeha. Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljiviji. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

BLIZANCI
Delujete nezainteresovano za odredjene teme koje zahtevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima. Na žalost, nesvesno podstičete poslovni rivalitet. Osećate emotivnu tenziju u nečijem prisustvu. Stalo Vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost u ponašanju. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da izbegavate loše uticaje.

RAK
Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima, što Vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni uspeh, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj volji ili strogoj kontroli. Sugestija: Nemojte sebe opterećivati nekim nepotrebnim sumnjama.

LAV
Očekujete pozitivan odgovor ili odredjeno priznanje za svoj rad. Ali, do Vas dopiru neodredjeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje i pogrešnu odluku. Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite sve zajedničke potrebe i interesovanja, ali ne odustajete. Sugestija: Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

DEVICA
Ukoliko Vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte potencijalno rivalstvo. Potenciranje poslovnog sučeljavanja stvara i niz dodatnih problema. Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna Vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

VAGA
Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove i ciljeve koje zagovarate. Gubite dragoceno vreme, nepotrebno insistirate na istini o kojoj drugi ne žele javno da se izjašnjavaju u Vašu korist. Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu ili neku uzročno-posledičnu vezu. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava Vaše stavove. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale. Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri i odobrovolji. Ukoliko ste slobodni, planirajte novi ljubavni susret. Sugestija: Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Ukoliko se većina saradnika protivi Vašim idejama i volji, nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namerama. Neko Vam otvoreno daje do znanja, da neće imati previše razumevanja za Vaše zahteve ili za nove propuste. Delujete uznemireno, lakše Vam je da nekog »optužite« za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

JARAC
Ne možete da promenite osnovne uslove ili raspoloženjenje koje vlada u poslovnim krugovima, planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja i volje. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili želja za pobedničkim trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Sugestija: Izbegavajte psiho-fizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.

VODOLIJA
Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom, nateraće Vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbegavajte osetljive teme, koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni ili društveni ugled. Budite dovoljno promišljeni. Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da Vas dodatno opterećuje svojim zahtevima. Sugestija: Delujete uznemireno i napeto, opustite se.

RIBE
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspeh. Nedostaje Vam dobar uvid u različite tokove poslovnih dogadjaja. Dostojanstveno prihvatite »poraz« kao otrežnjenje i novu lekciju o poslovnim odnosima. Delujete suviše rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da Vas preterano razuverava u Vašim emotivnim sumnjama. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4383
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #547 poslato: 25-11-2016, 22:03:51 »

Vaš horoskop za dan:
26.11.2016.


OVAN
Stalo Vam je da budete u toku glavnih dogadjaja, ali imate utisak da Vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje. Ipak u odlučujućem trenutku, spremni ste na rizik koji procenjujete kao novi poslovni izazov. Nema razloga za velika emotivna očekivanja posebno kada se nalazite u društvu u kome niste rado vidjeni ili prihvaćeni. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi. Sugestija: Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

BIK
Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše na stvaralaštvo i aktivnu ulogu u različitim pravcima. Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini kako biste uz novu radost osetili i samopuzdanje. Sugestija: Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

BLIZANCI
Izbegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sa saradnicima, može da prouzrokuje dodatne komplikacije. Realno procenite svoje mogućnosti, pre nego što donesete novu odluku. Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo, obratite pažnju na komentare koje Vam upućuje bliska osoba. Lako možete da ispravite propuste koje ste učinili. Sugestija: Potrebno Vam je psihološko rasterećenje.

RAK
Očekuju Vas različite obaveze, potrebno je da se pravilno organizujete u susretu sa saradnicima. Na vreme zatražite nečiju podršku ili posredovanje. Svaki vid poslovne preventive, pokazaće se od dragocene pomoći. Partner deluje sumnjičavo i to se odražava na Vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje Vas nepotrebno razdvajaju, ali trenutno ne pronalazite ni rešenje. Sugestija: Izbegavajte neporne situacije koje Vas psihološki uznemiravaju.

LAV
Očekujete pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Medjutim, novi dogadjaji se komplikuju mimo Vaše volje. Potrebno je da tačno procenite, do koje mere ste spremni da ispunite nečije zahteve. Prati Vas pomalo loš ljubavni dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu umesto da situaciju dovodite do novog emotivnog »usijanja«, zbog čega oboje možete samo zažaliti. Sugestija: Izbegavajte loše navike i društvo koje Vas iritira.

DEVICA
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni menjaju ustaljeni ritam ili pravila ponašanja u odnosu sa saradnicima. Nedostaju Vam oprez, postupnost i strpljenje, kao glavni aduti koje vešto koristite u poslovnim pregovorima. Zaneti ste pomalo ruzičastom slikom i imate velika emotivna očekivanja. Nema razloga za preteranim eksponiranjem u nepoznatom društvu i ako ne postoji dobar povod. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu enegiju.

VAGA
Neko Vam indirektno daje do znanja, da Vaša uloga nije od posebnog značaja u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima sa saradnicima, posvetite pažnju samostalnim poslovima. Nema potrebe da smišljate nove izgovore koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom, jer ne može uvek da razme Vaše namere. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

ŠKORPIJA
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni zahtevaju blic procenu i brzo prilagodjavanje. Opterećeni ste različitim obavezama i faktorom neizvesnosti. Postoje utvrdjena pravila, moguće je da improvizujete samo do odredjene granice. Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu koju treba da prihvatite. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

STRELAC
Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potreban Vam je dobra procena. Upotrebite »moć sugestije« kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtevaju veliki mentalni napor i prilagodjavanje. Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu u skladu sa ulogom koju imate. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

JARAC
Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubrzali zajedničku akciju. Odlaganjem svojih obaveza ne možete dobiti nikakvu korist, pokrenite inicijativu. Očekuje Vas prijatno iznenadjenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti kako biste imali neki novi i ugodan doživljaj. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

VODOLIJA
Izbegavajte sporedne obaveze koje Vas nepotrebno zamaraju. Usmerite svoju pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvek postoje iskusni saradnici koji nude korisna rešenja. U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na nerazumevanje ili na negativan ton. Priželjkujete više, nego što je možda u ovom trenutku moguće i da dobijete. Sugestija: Delujete uznemireno i zabrinuto, opustite se.

RIBE
Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja, potrebno Vam je »zeleno svetlo« ili saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspešnu osobu. Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko nekih sitnica. Emotivne nesuglasice nisu toliko značajne da bi preterano uticale na nove dogadjaje. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4174
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #548 poslato: 26-11-2016, 18:18:58 »

Vaš horoskop za dan:
26.11.2016.


OVAN
Stalo Vam je da budete u toku glavnih dogadjaja, ali imate utisak da Vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje. Ipak u odlučujućem trenutku, spremni ste na rizik koji procenjujete kao novi poslovni izazov. Nema razloga za velika emotivna očekivanja posebno kada se nalazite u društvu u kome niste rado vidjeni ili prihvaćeni. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi. Sugestija: Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

BIK
Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše na stvaralaštvo i aktivnu ulogu u različitim pravcima. Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini kako biste uz novu radost osetili i samopuzdanje. Sugestija: Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

BLIZANCI
Izbegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sa saradnicima, može da prouzrokuje dodatne komplikacije. Realno procenite svoje mogućnosti, pre nego što donesete novu odluku. Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo, obratite pažnju na komentare koje Vam upućuje bliska osoba. Lako možete da ispravite propuste koje ste učinili. Sugestija: Potrebno Vam je psihološko rasterećenje.

RAK
Očekuju Vas različite obaveze, potrebno je da se pravilno organizujete u susretu sa saradnicima. Na vreme zatražite nečiju podršku ili posredovanje. Svaki vid poslovne preventive, pokazaće se od dragocene pomoći. Partner deluje sumnjičavo i to se odražava na Vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje Vas nepotrebno razdvajaju, ali trenutno ne pronalazite ni rešenje. Sugestija: Izbegavajte neporne situacije koje Vas psihološki uznemiravaju.

LAV
Očekujete pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Medjutim, novi dogadjaji se komplikuju mimo Vaše volje. Potrebno je da tačno procenite, do koje mere ste spremni da ispunite nečije zahteve. Prati Vas pomalo loš ljubavni dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu umesto da situaciju dovodite do novog emotivnog »usijanja«, zbog čega oboje možete samo zažaliti. Sugestija: Izbegavajte loše navike i društvo koje Vas iritira.

DEVICA
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni menjaju ustaljeni ritam ili pravila ponašanja u odnosu sa saradnicima. Nedostaju Vam oprez, postupnost i strpljenje, kao glavni aduti koje vešto koristite u poslovnim pregovorima. Zaneti ste pomalo ruzičastom slikom i imate velika emotivna očekivanja. Nema razloga za preteranim eksponiranjem u nepoznatom društvu i ako ne postoji dobar povod. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu enegiju.

VAGA
Neko Vam indirektno daje do znanja, da Vaša uloga nije od posebnog značaja u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima sa saradnicima, posvetite pažnju samostalnim poslovima. Nema potrebe da smišljate nove izgovore koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom, jer ne može uvek da razme Vaše namere. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

ŠKORPIJA
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni zahtevaju blic procenu i brzo prilagodjavanje. Opterećeni ste različitim obavezama i faktorom neizvesnosti. Postoje utvrdjena pravila, moguće je da improvizujete samo do odredjene granice. Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu koju treba da prihvatite. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

STRELAC
Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potreban Vam je dobra procena. Upotrebite »moć sugestije« kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtevaju veliki mentalni napor i prilagodjavanje. Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu u skladu sa ulogom koju imate. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

JARAC
Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubrzali zajedničku akciju. Odlaganjem svojih obaveza ne možete dobiti nikakvu korist, pokrenite inicijativu. Očekuje Vas prijatno iznenadjenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti kako biste imali neki novi i ugodan doživljaj. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

VODOLIJA
Izbegavajte sporedne obaveze koje Vas nepotrebno zamaraju. Usmerite svoju pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvek postoje iskusni saradnici koji nude korisna rešenja. U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na nerazumevanje ili na negativan ton. Priželjkujete više, nego što je možda u ovom trenutku moguće i da dobijete. Sugestija: Delujete uznemireno i zabrinuto, opustite se.

RIBE
Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja, potrebno Vam je »zeleno svetlo« ili saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspešnu osobu. Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko nekih sitnica. Emotivne nesuglasice nisu toliko značajne da bi preterano uticale na nove dogadjaje. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4383
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #549 poslato: 29-11-2016, 11:40:47 »

Vaš horoskop za dan:
29.11.2016.


OVAN
Imate utisak da ste bolje informisani od svoje okoline, stoga kategorično odbijate komentare ili savet koji Vam upućuju saradnici. Nema razloga da preuveličavate lične mogućnosti ili da naivno verujete u nečiju hvalisavost. Potisnite svoju sujetu, bez velikog predomišljanja prihvatite novu ideju koju predlaže voljena osoba. Uskladite svoje misli i osećanja kako bi sve bilo mnogo bolje. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju zdravstvenu preventivu.

BIK
Vašu sklonost ka kritizerskim komentarima ili dodatnu upornost okolina tumači na različite načine. Ipak, to Vam neće smetati da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima, kao i da osvojite nečiju naklonost ili simpatije. Ne zaboravite da postoji granica izmedju praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva, nije dozvoljeno sve što Vam se dopada. Negde morati podvući jasnu crtu i odrediti pravu meru. Sugestija: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

BLIZANCI
Budite mudri i prihvatite nečiji savet, kako biste sprečili dodatne komplikacije. Okolina ne razume u potpunosti sve Vaše ideje, ali mnogi će promeniti svoje mišljenje tek kada im predočite kontretne rezultate. Neko ne ispunjava u potpunosti Vaša emotivna očekivanja, ali Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju. Mudro je dati novu šansu sebi i drugima. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RAK
Jasno Vam je da nečije ideje predstavljaju samo delimično rešenje, sačuvali ste odredjenu distancu i odbijate dogovor o poslovnoj saradnji. Ne želite da ponavljate poznatu grešku, ali ne umete ni da pronadjete efikasno rešenje. Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neki poseban način. Lepe reči i pažnja umeju da deluju izazovno na nečija osećanja. Ipak, ne treba da preterujete. Sugestija: Oslonite se na svoju intuiciju, izbegavajte neke stresne situacije.

LAV
Potrudite se da pravilno procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini. Pažljivije analizirajte osobu koja ima važnu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Mudra odluka može da Vas približi novim poslovnim ciljevima. Nemojte sputavati nečiju slobodu ili pravo na emotivni izbor. Nema razloga da partneru nepravedeno namećete svoju volju, posebno kada Vas upozorava da to ne želi. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

DEVICA
Nečija usluga ima veliku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju poslovnu varijantu. Potrudite se da sačuvate svoje osnovne interese, nemojte dozvoliti da nepravedno trpite loš uticaj ili poslovni neuspeh. Neko je na Vašoj strani, čak i kada postoje različita emotivna interesovanja ili prioriteti koje ste postavili. Nalazite se u pozitivnom okruženju što Vas dodatno motiviše i raduje. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava u poznatom društvu.

VAGA
Zaneti ste idejom o poslovno-finansijskom dobitku, u tom smislu povlačite različite poteze koji više podsećaju na perspektivnu reklamu. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na preterano isticanje ličnih sposobnosti. U odredjenim momentima delujete vrlo zagonetno i provokativno na voljenu osobu, na takav način samo pokušavate da prikrijete svoju unutrašnju nesigurnost. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

ŠKORPIJA
U ovom trenutku neki dogadjaji, kao da idu suprotnim tokom u odnosu na Vaša očekivanja. Realno sagledajte sve svoje mogućnosti i ograničenja u poslovnoj saradnji. Efekat koji očekujete dolazi sa izvesnim zakašnjenjem. Postoji osoba koja unosi dodatni optimizam, novi impuls i vedar duh u Vaše raspoloženje. Prepustite se svojim emocijama i romantičnim uticajima koji Vas prate. Sugestija: Važno je da u Vama postoje pozitivne misli i neke lepe želje.

STRELAC
U proceni novih dogadjaja na poslovnoj sceni moguće je da pravite pogrešan izbor. Prednost dajete poslovima koji nemaju dobru perspektivu. Neko od saradnika Vaše ponašanje ocenjuje, kao uslovni prekršaj ili nepoštovanje zajedničke volje. Preterana upornost sa Vaše strane pomalo iritira voljenu osobu i ne nailazi na dobar prijem u društvu bliskih prijatelja. Od Vas se očekuje da promenite stil ponašanja. Sugestija: Izbegavajte stresne i konfliktne situacije ili rivalske odnose.

JARAC
Ne verujete u nečije obećanje ili u priču koja nema dobro pokriće i čvrstu garanciju. Stoga, insistirate na poznatim činjenicama i testirate različite osobe koje srećete u poslovnim krugovima. Oslonite se na svoj razum. Dobro ste raspološeni i umete da delujete podsticajno na voljenu osobu. Očekuje Vas prijatna zabava i zajedničko zadovoljstvo. Imate mogućnost da napravite dobar izbor. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna ili sportska aktivnost.

VODOLIJA
Napravili ste dobru procenu mogućnosti, stoga deluje samouvereno pred osobom koja pokušava da ograniči Vaš poslovni ili društveni uticaj. Kontrolišite sve važne dogadjaje koji utiču na završne rezultate. Važno je da sačuvate emotivni sklad i poverenje u voljenu osobu. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na jednu zanimljivu poruku ili na nečiji poziv koji ne mora da deluje posebno atraktivno. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RIBE
Bez obzira na veliku upornost ili na taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih promena. Odgovori koje očekujete stižu sa velikim zakašnjenjem i to se odražava na Vaše raspoloženje. Nema razloga da se ponašate suviše ćudljivo ili tajanstveno u društvu voljene osobe. Nepotrebno pobudjujete nečiju sumnju zbog svoje nisigurnosti ili nerazumevanja. Sugestija: Prijaće Vam iskreni razgovor ili psihološka relaksacija, opustite se.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4383
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #550 poslato: 01-12-2016, 17:16:34 »

Vaš horoskop za dan:
01.12.2016.


OVAN
Novi dogadjaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez. Partner kao da pažljivo analizira Vaše ponašanje i ume često da negoduje. Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe kada Vam se ne dopadaju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija ili boravak u prirodi.

BIK
Na osnovu trenutne situacije u kojoj se nalazite donosite neku razumnu odluku. Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u jednoj zajedničkoj akciji. Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner tačno zna, na koji način može da Vam ugodi ili da Vas obraduje. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

BLIZANCI
Stalo Vam je da pronadjete efikasno rešenje, tako da se ne obazirete previše na različite komentare. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne i po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savet. Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno, da ispuni sva Vaša očekivanja u granicama realnih mogućnosti. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

RAK
Ne dopada Vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika. Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih dogadjaja i strpljivo čekate na bolje uslove. U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo, stalo Vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar zajedničkog života. Dobro je da imate tako pozitivnu orijetnaciju. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj relaksaciji.

LAV
Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, primećujete da to donosi i odredjene posledice na završne rezultate. Važno je da učinite ono što zaista osećate, što ce Vam doneti izvesno olakšanje. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja ne odgovara Vašim afinitetima. Sugestija. Potrudite se da previlno umeravate svoju kreativnu energiju.

DEVICA
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite odredjeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja ili preteranu razmetljivost pred svojim saradnicima. Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Potrudite se da što bolje razjasnite zajedničke nesporazume. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

VAGA
Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i neke druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu ili nove aspekte Vaše ličnosti. Planiraje neku omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovora Vašim potrebama i afinitetima. Sugestija: Prijaće Vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.

ŠKORPIJA
Pogadja Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se na kraju stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevazidjete neke iznenadne komplikacije. Ponekad u ljubavnom previranju kroz partnerski odnos treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Sugestija: Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

STRELAC
Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali Vi ste dovoljno snalažljivi i vešto izbegavate susret ili razgovor sa odredjenim saradnicima. Na kraju, pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh. Za sada mudro prećutkujete odredjene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti i uobržavati da imate kontrolu nad svim dogadjajima. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

JARAC
Dobro ste raspoloženi i verujete da uvek postoji neki zaobilazan način, na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete na pravom mestu. Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove »ljubavne rebuse« koji mogu da se shvate na pogrešan način. Sugestija: Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi psihološko olakšanje.

VODOLIJA
Raspolažete sa ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika kao da nije stalo da istina ispliva na videlo. Stoga, nemojte očekivati veliku podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno završite posao koji ste započeli. Suviše Vas pogadja nečije ponašanje ili nova odluka. Stalo Vam je da potisnete svoje emotivno neraspoloženje pred bliskom osobom, kako biste delovali vrlo razumno. Sugestija: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji, opustite se.

RIBE
Neko Vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno od Vas očekuje odredjenu protivuslugu ili strogu diskreciju. Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi, nema potrebe da podcenjujete nečiju informisanost ili praktične sposobnosti. U susretu sa voljenom osobom, više posvetite pažnju nekim zajedničkim temama koje Vas zbližavaju. Budite dovoljno aktivni i maštoviti u svakom pogledu. Sugestija: Potreban Vam je kreativan odmor i psihološko olakšanje.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4383
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #551 poslato: 04-12-2016, 20:39:38 »

Vaš horoskop za dan:
04.12.2016.


OVAN
Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje, bez dobrog povoda. Sačuvajte poslovne interese i dobar saradnički odnos. Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove.

BIK
Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Najbolje je da se distancirate od svega što može da Vam prouzrokuje novu neprijatnost. Izbegavajte suvišne eksperimente i improvizaciju. Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje koja Vam se manje dopada. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno. Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

BLIZANCI
Razočarani ste nečijim ponašanjem i to Vam daje za pravo, da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, sačuvajte prisebnost duha i svoju poslovnu poziciju. Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak koji će Vam prijati. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

RAK
Neko Vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali Vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju Vas ne vezuju zajednički poslovni interesi. Imate pogrešan stav o nekim saradnicima i delikatnim temama. Pažljivije razmislite o nečijim rečima koje deluju vrlo dobronamerno. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose. Sugestija: Izbegavajte suvišne obaveze ili neke stresne situacije.

LAV
Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada želja za dominacijom. Stalo Vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji Vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

DEVICA
Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima, stoga promenite svoju prvobitnu taktiku. Potrebno je da dokažete svoje namere, ali i da sačuvate dobar poslovni odnos. Pogrešno procenjujete nečije ponašanje i ulogu. Ne možete lako da ubedite voljenu osobu, da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate. Sugestija: Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

VAGA
Potrebna Vam je ogromna eneregija i nečija podrška, kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Nalazite se u dobroj prilici da povlačite neke paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva. Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate. Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

ŠKORPIJA
Neko potvrdjuje Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period. Važno je da sačuvate prisebnost duha odlučujućem momentu. Delujete zavodljivo i privlačno na svoju okolinu. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Sugestija: Potrebno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti, izbegavajte preterivanje.

STRELAC
Stalo Vam je da razrešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u odredjene saradnike. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh. Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko indirektno drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

JARAC
Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Medjutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze Vaše profesionalno iskustvo. Ukoliko dobijate »loš signal«, važno je da se povučete u stranu i da sačekate na bolju priliku. Raduje Vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje koji Vam se upućuje. Partner ume da Vas oraspoloži na pravi način ili da Vas rastereti od suvišnih briga. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ili dijetalna ishrana.

VODOLIJA
Dopadaju Vam se nečije poslovne ideje, ali jos uvek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru. Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere zato što Vam nedostaju sve informacije. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete. Sugestija: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

RIBE
Saradnici deluju pozitivno na Vaše raspoloženje, imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha, treba dodatno da Vas motiviše na akciju i pozitivne promene u privatnom životu. Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak u društvu. Prijaće Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4383
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #552 poslato: 06-12-2016, 16:16:37 »


Vaš horoskop za dan:
06.12.2016.


OVAN
Stalo Vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za izbor ili predomišljanje, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri. Sugestija: Prijaće Vam neki vedri sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

BIK
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će Vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u »kritičnim situacijama«. Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vaše subjektivne granice u više pravaca. Uživajte u bliskom društvu. Sugestija: Svima je potreban pozitivan podsticaj, i razmena misli i osećanja.

BLIZANCI
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka medju saradnicima. Pokazaće se da trenutno imate dobru poslovnu procenu i rešenja. Izbegavajte reakciju na emotivne kontraste kroz koje prolazite, umete da delujete zbunjujuće na svog partnera čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti Vaš ritam. Sugestija: Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na Vaše raspoloženje.

RAK
Imate dovoljno iskustva da sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u proceni dobre poslovne prilike. Teško Vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini Vam se da neko nema dovoljno razumevanje za Vaše emotivne potrebe. Nemojte nepotrebno utonuti u melanholično raspoloženje. Sugestija: Važno je da se rasteretite od suvišnih briga i da akumulirate pozitivnu energiju.

LAV
Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na Vašoj strani, do god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Spremni ste da učinite skoro sve što je potrebno za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava Vašu dominaciju i integritet. Umete da budete plameniti i očekujete uvažavanje. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite dobar način ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja Vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču Vašu nesigurnost. Očekujete više od onog što partner trenutno može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje u svojim očekivanjima ili koristi pogrešne izgovore. Sugestija: Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće Vam relaksacija.

VAGA
Poučeni nekim prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepustate slučaju. Važno je da ostanete dosledni u svojim ciljevima. Ostavljate utisak kao da lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete da se prilagodite. Sugestija: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

ŠKORPIJA
Svoju pažnju usmeravate samo na osnovne ciljeve i pokušavate da poboljšate uslove koji su Vam neophodni radi boljeg poslovnog funkcionisanja. Krajnji rezultati najviše zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Najbolje se osećate kada dobijate svu neophodnu emotivnu pažnju koju očekujete, ali nemate jaku volju da utičete na nečije ponašanje. Lako gubite samopouzdanje. Sugestija: Podstičite kod sebe bolju koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

STRELAC
Skoro sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh Vam se nalazi na dohvat ruke, učinite sve što je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima. Ponekad ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi misle drugačije ili da ne nailazite na podršku u svojoj okolini. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

JARAC
Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su Vam praktična rešenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli. Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali Vi ste naumili da ostvarite ono sto želite bez obzira na nečije rekacije koje primećujete. Delujete vrlo uporno. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji, prijaće Vam opuštanje.

VODOLIJA
Jasno Vam je da u većini situacija nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih dogadjaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet, postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja i timski rad donose bolje rezultate. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost koju osećate. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

RIBE
Ne želite da neko menja Vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja Vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima, spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh. Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje Vas prate ili na nečije negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise i sigurni ste u ispravnost svojih stavova. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4174
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #553 poslato: 09-12-2016, 19:53:06 »

Vaš horoskop za dan:
09.12.2016.


OVAN
Nalazite se u pomalo nezahvalnoj poziciji i neko kao da Vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Budite dovoljno promišljeni i mudri. Prijaće Vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se na način koji odgovora Vašim potrebama. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

BIK
Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama i čini Vam se da neko drugi dobija šire privilegije. Ukoliko Vam smeta nečije ponašanje, potrudite da zavedete princip ravnopravnosti ili fer-plej u poslovnom odnosu. Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom koju imate. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

BLIZANCI
Polazite od nekih pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi, tako da poslovni neuspeh predstavlja logičan sled dogadjaja. Morate imati više hrabrosti i samopouzdanja da zavedete nova pravila u odnosu sa saradnicima. Lako primate nečije uticaje. Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se suviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

RAK
Neko Vas podseća na ružne dogadjaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima veliku cenu i zahteva izvesno odricanje. Neko Vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje. Sugestija: Relaksacija deluje pozitivno na Vašu psihičku ravnotežu.

LAV
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali moguće je da se to loše odrazi na Vaš poslovni status. Potrebno je da pokažete i odredjene diplomatske manire u poslovnim susretima. Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite »malo lukavstvo« kako biste delovali dovoljno ubedljivo. Važno je da u svemu što činite sačuvate pravu meru ukusa. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.

DEVICA
Susret sa odredjenim saradnicima lako može da preraste u neku neprijatnu situaciju, važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost. Ponekad odredjene »sitnice« u ponašanju ili postupcima više otkrivaju, nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte ponašanje voljene osobe. Sugestija: Izbegavajte neke loše navike.

VAGA
Izbegavajte nepoznate situacije ili saradnike koji svojim ponašanjem remete Vašu koncentraciju. Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima. Ukoliko Vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha ili samokontrolu.

ŠKORPIJA
Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno, kao i da svi oko Vas budu zadovoljni. Umanjite svoje polazne kriterijume. Prijaće Vam susret sa jednom osobom, koja za trenutak ume da Vas povuče u svet čudesne romantike ili nežnosti. Ulepšajte svoje raspoloženje. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

STRELAC
Ponestaje Vam smisao za diplomatijom, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju Vaše sposobnosti. Važno je da prećutite situacije, koje mogu da se shvate ili tumače na pogrešan način. Uostalom sve ima svoju dobru ili lošu stranu. Ukoliko Vas neko uporno kritikuje to možda predstavlja dobru temu za razmišljanje ili preispitivanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu. Sugestija: Izvegavajte neke suviše naporne ili stresne situacije.

JARAC
Pažljivije analizirajte svoju okolinu i nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na rivalske odnose. Poslovni rizik u ovom trenutku predstavlja pogrešan izbor i donosi samo neko prividno olakšanje. Postupite u skladu sa svojom savešću. Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da Vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da Vam polaže sve svoje »račune«. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju ili u kontaktima.

VODOLIJA
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u Vašoj moći da ostavite dobar utisak. Vaši planovi mogu da se ostvare na relativno lak način i na zajedničko zadovoljstvo. Jasno Vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste moguli da uživate u svemu onome što imate. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

RIBE
Moguće je da se sve nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti i iskustvo. Ukoliko Vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za Vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera kako biste navodno zaštiti sebe. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4383
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #554 poslato: 11-12-2016, 11:19:41 »

Vaš horoskop za dan:
11.12.2016.


OVAN
Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo Vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima. Ponekad treba jasno pokazati svojim postupcima kako umete pravilno da razlikujete i uvažavate prave vrednosti. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite sve ono što dobijate. Sugestija: Priuštite sebi neke lepe »sitnice«, kao dobar podsticaj.

BIK
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vase saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete u poslovnoj saradnji pokazaće se od velike koristi ne samo trenutno, već i u daljoj perspektivi. Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

BLIZANCI
Postoje različite situacije koje Vas nepotrebno usporavaju. Teško Vam je da ostvarite svoje namere i ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku i da zatražite nečiji savet. Često menjate svoje emotivno raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira Vaše ponašanje. Slobodno zatražite nečiju podršku koja Vam je neophodna. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

RAK
Suviše subjektivno tumačite neke poslovne dogadjaje i skloni ste čestim promenama u mišljenju. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh ili za propuštenu priliku. Posmatrajte situaciju više u duhu optimističkih prognoza. Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumevanja za Vaše izgovore ili opravdanja. Uložite dodatni napor. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine, bez suvišnih komentara. Jasno Vam je da ne možete lako da promenite nečije mišljenje ili odluku u privatnom životu. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

DEVICA
Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi Vaš poslovni, društveni ili privatni status. Potrudite se da Vas lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti, kako biste podelili svoju radost sa drugima. Sugestija: Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne dogadjaje, koji imaju važno značenje za Vaše saradnike. Partner Vam postavlja neka logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo u svojim odgovorima. Možda suviše priželjkujete, da se ostvari samo ono što je Vama milo. Sugestija: Uspostavite bolju ravnotežu izmedju svojih želja i mogućnosti.

ŠKORPIJA
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas uhvati panika. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Ugodite svojoj porodici i osetićete iskrenu radost. Sugestija: Nema potrebe da se suviše opterećujete »teškim mislima«.

STRELAC
Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite uslove i savremenije ideje. Kreativnost koju izražavaju Vaši saradnici treba upotrebiti na praktičan način. Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja Vam se dopada. Delujete samouvereno, što se pozitivno odražava na Vašu porodicu i partnera. Sugestija: Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, što će uticati na Vaše dobro raspoloženje.

JARAC
Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna Vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje iskustvo koje imate. Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije »bezgrešan«, tako se ni od Vas ne očekuje uvek savršena uloga ili da ste bez mane. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VODOLIJA
Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na pravilnu poslovnu organizaciju i dobru volju. Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju. Sugestija: Više uživajte u lepim stvarima, opustite se.

RIBE
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh, stvari posmatrajte u dužoj perspektivi. Privlače Vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro, ako umete da se zaustavite u nekom »kritičnom trenutku«. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da uskladite svoje misli i osećanja.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4383
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #555 poslato: 13-12-2016, 08:16:39 »

Vaš horoskop za dan:
13.12.2016.


OVAN
Ukoliko Vam neko opterećuje dodatnim zahtevima, promenite svoje početne kriterijume i podsetite saradnike na pravila o lepom ponašanju. Nemojte dozvoliti da se o Vama šire neki »loši glasovi« i da Vas neko sputava. Delujete pomalo uznemireno zbog novih dogadjaja u privatnom životu. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom. Sugestija: Izbegavajte dodatni napor i neke stresne situacije.

BIK
Delujete vrlo zahtevno i postavljate suviše stroge poslovne kriterijume. Razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Svako od Vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije dogadjaja. Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, uvek kada se nalazite u nekoj većoj dilemi postupite po svojoj savesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

BLIZANCI
Prednost dajete nekim tajanstvenim ili neobičnim situacijama, koje ostaju »skrivene« pred radoznalim pogledima. Odredjena doza mističnosti, može da Vam donese dodatnu neprijatnost ili komplikaciju u susretu sa saradnicima. Važno je da odredite što jasniju granicu, izmedju pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih pomalo avanturističkih pobuda koje povremeno osećate. Sugestija: Izbegavajte ishitrene reakcije i brzopletost.

RAK
Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali Vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje Vam bolji smisao za praktičnom procenom vrednosti i trpite izvesni neuspeh zbog neuskladjenih poslovnih termina. Delujete zabrinuto zbog novih dogadjaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane, kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

LAV
Delujete samouvereno i vrlo zahtevno. Nečije prisustvo na Vas deluje podsticajno, jer otvara nove ili šire mogućnosti za poslovnu saradnju. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucenjivati svog partnera, ako dogadjaji ne idu u željenom pravcu. Pokažite da imate više razumevanja i tolerancije. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

DEVICA
Neko Vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smernice uvek vode ka nekom praktičnom rešenju i poslovnom uspehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije. Potrebna Vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutanjama i da sumnjate u nečija obećanja. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

VAGA
Delujete samouvereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak, stoga nastavite u započetom stilu. Pokažite odlučnost i odgovornost. Ukoliko Vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romantične trenutke. Sugestija: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Potrebni su Vam pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava Vaše kreativne ideje. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete možete da ostvarite i zajednički pomak. Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze na isti način ili dovoljno zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove dogadjaje. Svako vidi ono što mu se najviše dopada. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.

STRELAC
Ukoliko se uporedjujete sa svojom okolinom, Vaša velika prednost je u tome što izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo interesantnije ideje, nego rešenja koja nude Vaši saradnici. U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih proverenih standarda koji Vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

JARAC
Primećujete da neko ima pomalo negativan uticaj na Vaše saradnike. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima, medju saradnicima uvek postoje različite interesne sfere ili opredeljenja. Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje Vas sve više podseća na neku dobru i unapred »izrežiranu predstavu« u kojoj Vam se dodeljuje »sporedna uloga«. Promenite tu poziciju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i aktivan odmor.

VODOLIJA
Ukoliko imate dovoljno mudrosti, obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje u privatnom životu sa različitih aspekata važnosti. Sugestija: Prijaće Vam zdraviji režim ishrane, unosite više vitamina.

RIBE
Dobijate različite povlastice, tako da uz planirane obaveze delujete uspešno i u nekim alternativnim situacijama. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite pažnju na razne komentare i »sitnice« koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4383
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #556 poslato: 15-12-2016, 06:53:57 »

Vaš horoskop za dan:
15.12.2016.


OVAN
Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti, bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške. Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje, samo zato što Vam se ne dopada ono što čujete. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, prijaće Vam relaksacija.

BIK
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu »dežurnog kritičara«, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od Vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti. Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara Vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava, opustite se.

BLIZANCI
U susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktičnija rešenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi, prepustite drugima da govore o Vašim sposobnostima ili u Vašu korist. Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili »ljubavne žaoke« koje Vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije to ne treba da vodi ka suprotstavljanju. Sugestija: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i kreativnu energiju.

RAK
Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje, udružite svoje poslovne interese. Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija Vam nova uloga. Ponekad i one »čudesne želje« mogu da ostvare, važno je da stvari nazovete »pravim imenom«. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje svojim pogrešnim idejama ili da ograničava Vaš poslovni i društveni uticaj. Na Vama je da svojim saradnicima predložite novo ili korisno rešenje, koje treba da zadovolji različite interese. Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom, koja čini niz stvari koje Vam se ne dopadaju. Delujete suviše napeto u nečijoj blizini. Sugestija: Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode.

DEVICA
Trenutak je da ubrzate neke poslovno-finansijske dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje dogadjaji na koje nemate veliki uticaj, neko drugi ima izvršnu moć i odredjuje pravila. Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu. Sugestija: Budite dovoljno promišljeni, opustite se.

VAGA
Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama, okolina ima dovoljno interesovanja da podrži Vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u odabranom društvu i na neki odgovarajući način. Kontaktirajte osobu koja u Vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću nalazite se u prilici, da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima. Sugestija: Dobro društvo deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i kreativno izražavanje.

ŠKORPIJA
Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Ukoliko imate dobre ideje, proverite njihov odjek u krugu saradnika. Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili »neodoljivo« u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj »ljubavni izbor«. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

STRELAC
Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja Vas obavezuje na odredjene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju odredjeni saradnici. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno poveravanje. Sugestija: Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.

JARAC
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rešenje pod uslovom da prihvatite nečiji savet i pozitivan uticaj. Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na Vaše emotivno raspoloženje. Sugestija: Prijaće Vam odmor ili relaksacija.

VODOLIJA
Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na odredjene saradnike ili na jednu »uticajnu« osobu. Preostaje Vam da prihvatite neko kompromisno rešenje. Postupite po svojoj savesti. Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja Vas dobro poznaje, potrebna Vam je nečija iskrena podrška. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost. Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

RIBE
Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na odredjenu diskreciju. Medjutim Vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Dobro razmislite, pre nego što povučete novi potez. Partner deluje nezadovoljno i čini Vam se kao da mrzovoljno komentariše Vaše zahteve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće, korigujte svoje kriterijume. Sugestija: Izbegavajte različite vidove »preterivanja« ili neumerenost.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4383
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #557 poslato: 17-12-2016, 20:42:57 »

Vaš horoskop za dan:
17.12.2016.


OVAN
U susretu sa saradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja. Sve je dobro, dok neko ne zatraži odredjenu uslugu ili pokornost sa Vaše strane. Medjutim, bez nečije podrške ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Partner čini mnoge stvari zbog kojih zaista treba da se osećate veoma polaskano. Neko želi da Vas obraduje i usreći na poseban način što će Vam imponovati. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju negu.

BIK
Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da kontrolišete svoju psihičku i emotivnu tenziju, kroz pojačanu radnu aktivnost ili kretanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje. Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime i u bliskom društvu. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

BLIZANCI
Delujete raspoloženo i svoj posao obavljate na rutinski način, bez dodatnih sumnji. Ne obraćate posebnu pažnju na saradnike koji imaju drugačije ideje, ne želite da utičete na nečije mišljenje ili odluku. Pokušavate pravilno da razumete nečiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad suviše skriveni i teško ih je protumačiti na odgovarajući način. Ako pogrešite, brzo ćete se pokajati. Sugestija: Izbegavajte neke stresne situacije.

RAK
Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo izbegavajte rivalske odnose. Poslovne probleme treba da rešavate razumno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite bolju kontrolu nad svojim emocijama. Svaki vid preterivanja unosi dodatnu komfuziju sa okolinom i narušava Vaš psihološki mir koji imate. Planirajte neku romantičnu zabavu ili susret sa jednom bliskom osobom. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vam pričinjavaju zadovoljstvo, opustite se.

LAV
Ne dopada Vam se saznanje, da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u možda inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Ipak, ne možete lako da promenite poslovno-finansijski poredak i nečiju volju. Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju i ubrzo sve će krenuti u pozitivnom pravcu. Sugestija: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

DEVICA
Imate utisak da su Vaše ideje od presudnog značaja i zbog toga počinjete da se sukobljavate sa odredjenim saradnicima. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali novi sukobi nepotrebno otežavaju nastavak saradnje. Birate »velike reči« pred voljenom osobom kako biste ostavili odredjeni utisak. Počinjete da uvidjate kako se Vaše želje i kriterijumi razlikuju, jer partner ima neku svoju viziju. Sugestija: Nemojte donositi neke ishitrene odluke, usporite svoj ubrzani ritam.

VAGA
Na vreme treba da ispravite svoje poslovne propuste. Moguć je pozitivan rasplet dogadjaja, pod uslovom da konsultujete bliske saradnike i da sačuvate prisebnost duha u odlučujućim situacijama. Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Partner samo prividno deluje nezainteresovano za Vašu priču i ideje. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije i suprotno od onoga što nam se čini. Sugestija: Večernje sate posvetite kreativnoj izolaciji, prijaće Vam opuštanje.

ŠKORPIJA
Osećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Stoga, izbegavajte takmičarsku atmosferu ili neko nepotrebno dokazivanje pred saradnicima. Važno je da u predvidjenom roku završite svoje redovne obaveze. Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji. Stalo Vam da ulepšate svoje raspoloženje. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

STRELAC
Delujete kao osoba koja uliva veliku sigurnost i poverenje. Važno je da osmislite svoj nastup pred saradnicima. Pozitivni rezultati proizilaze iz zajedničke akcije ili sposobnosti da pravilno nametnete svoj uticaj. Stalo Vam je da osvojite nečiju iskrenu pažnju ili emotivnu naklonost. U svakoj dobroj prilici i bez ustručavanja, slobodno upotrebite svoj šarm i zavodničke sposobnosti koje posedujete. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

JARAC
Nudi Vam se dobra prilika da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti ili da ostvarite zapaženu ulogu u društvu saradnika. Zatražite nečije stručno mišljenje, pre nego što donesete konačnu odluku u proceni poslovnih interesa. Zabrinuti ste zbog nekih dogadjaja koji počinju da uznemiravaju Vašu porodicu. Ne uspevate na najbolji način i sa sigurnošću da odgonetnete nečije mišljenje i ponašanje. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VODOLIJA
Želite da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Medjutim, pokazaće se da imate neku pogrešnu računicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama. Izbegavajte brzopletost u svojim procenama i ponašanju. U odnosu sa voljenom osobom izvesne promene su skoro neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza nekih »lažnih obećanja«, jer problemi se neće rešavati sami po sebi. Sugestija: Prijaće Vam odmor i kreativna izolacija, opustite se.

RIBE
Imate dobre ideje i spremni ste da prihvatite nova rešenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namere potrebne su Vam proverene informacije. Okolina je spremna da podrži Vašu ulogu i očekivanja u zajedničkoj akciji. Pokažite da imate dovoljno strpljenja, posebno u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite svakako zaslužuje beskrajnu pažnju ili razumevanje sa Vaše strane. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4383
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #558 poslato: 19-12-2016, 21:02:16 »

Vaš horoskop za dan:
19.12.2016.


OVAN
Neko Vas opterećuje dodatnim zahtevima i pokušava da Vam nametne odredjene obaveze. Uporno pokušavate da pronadjete neko zaobilazno rešenje, ali Vaš napor ipak ne donosi i pozitivan efekat. Povremno delujete rezignirano, čini Vam se da partner ima svoja prikrivena interesovanja ili neke »tajne planove« u kojima se osećate pomalo »isključeno«. Nalazite se u emotivnom raskoraku. Sugestija: Prijaće Vam šetnja i susret sa prijateljima, neko Vas podstiče na pozitivno razmišljanje.

BIK
Odredjene stvari koje prećutkujete pred saradnicima, lako mogu da Vas dovedu u pomalo neprijatnu situaciju. Raspolažete sa pogrešnim informacijama, tako da Vaše prognoze zvuče neubedljivo. Zatražite nečiji savet. Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo, značiće Vam mnogo više nego što pretpostavljate. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna.

BLIZANCI
Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne poklapaju sa zajedničkim interesima, nema razloga da reagujete sujetno prema saradnicima. Promenite svoju prvobitnu strategiju i prihvatite razumnu orijentaciju. Nepotrebno igrate neku »dvostruku ulogu« u društvu voljene osobe. Očekujete da će se okolnosti uskoro promeniti i zato sada uporno pokušavate da prikrijete neke dogadjaje. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

RAK
Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Uporno zagovarate lične principe, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje. Prihvatite nečiju kritiku. Nalazite se u promenljivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe i dodatno utiču na lošu komunikaciju ili razumevanje. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Iritira Vas nečije pomalo rigidno ponašanje, jer ne volite kada se saradnici previše upliću u Vašu poslovnu organizaciju. Ipak, u zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum. Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte sa svojim partnerom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine. Ne treba bežati od istine, bez obzira na trenutnu teskobu. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje.

DEVICA
Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neku perspektivnu reklamu. Važno je da se angažujte se na različitim stranama. Objasnite svom partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred nekim zajedničkim izazovom. Proverite svoju sreću, posebno kada imate dobar predosećaj. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Pažljivije razmislite o nečijim rečima, pre nego što se upustite u novu avanturu koja može da Vam donese izvesni materijalni gubitak. Sve što činite bez nečijeg znanja ili odobravanja, predstavlja potencijalni poslovni rizik. Neko Vam daje do znanja da traži emotivnu sigurnost i poverenje, a ne nove intrigantne situacije koje bi uskoro mogle da se pojave. Ne provocirajte svoju sreću. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

ŠKORPIJA
Potrebno je da ostavite ozbiljan utisak na svoju okolinu. Razmislite o različitim detaljima koji imaju pozitivan efekat prilikom poslovnih susreta. Budite disciplinovani, kako biste zadovoljili različite kriterijume ili ukuse. Ljubav uvek deluje inspirativno, ako umete da prepoznate njen znak ili trag. U susretu sa voljenom osobom nemojte oklevati, ponudite dobru ideju ili neki zajednički izazov. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

STRELAC
Delujete radoznalo i vrlo ambiciozno, stoga proveravate različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je neophodno, da pravilno zaštitite poslovno-finansijske interese. U susretu sa bliskom osobom ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne kako biste dokazali svoje namere, važnija su dela. Potrebno je da učinite neki poseban gest pažnje. Sugestija: Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

JARAC
Bez obzira na različite sugestije koje dobijate ili na nečije komentare, najbolje je da izbegavate velike poslovne izazove. Potrudite se da korektno ispoštujete osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru, stvari za koje niste potpuno sigurni kako možete da ih ispunite. Nema razloga da nepromišljeno izneverite nečija očekivanja ili zajednički dogovor. Sugestija: Slobodno vreme posvetite mentalnoj relaksaciji ili nekim dopunskim obavezama.

VODOLIJA
Nečija kritika na Vas ne ostavlja poseban utisak. Posto je reč o različitim stavovima, nema potrebe da smišljate dodatna objašnjenja. Ponekad je zaista teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje u rešavanju poslovnih interesa. Nemojte dozvoliti da Vam neko nameće inferioran polozaj. Važno je da se pripremite za romantičan susret, neko Vas podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje. Sugestija: Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

RIBE
Delujete sumnjičavo u susretu sa saradnicima, stoga odbijate nečije mišljenje ili savet. Ukoliko se previše udaljavate od zajedničkih tema, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi koji će Vas značajno usporiti. U odredjenim situacijama uz Vas trpi i voljena osoba, ali Vi to uporno poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist. Ipak, ne možete biti i sugurni u krajnji ishod. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4383
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #559 poslato: 21-12-2016, 09:23:04 »

Vaš horoskop za dan:
21.12.2016.


OVAN
Poslovne primedbe koje Vam neko upućuje treba prihvatiti sa odredjenom rezervom. Ukoliko je reč o različitim stavovima, čak ni dodatna objašnjenja Vas neće opravdati pred nekim saradnicima. Osmislite alternativno rešenje. Postoji osoba koja u Vama pokreće raznovrsna interesovanja ili romantične želje. Slobodno uživajte u svemu što Vam pričinjava novu radost i iskreno zadovoljstvo. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko dodatno opterećuje.

BIK
Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete svoje saradnike na zajedničku akciju. Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili interesovanja, sve se lakše rešava u stvaralačkom i vedrom raspoloženju. Potrebno je da se oslobodite od nekih »emotivnih kočnica« koje imate, posebno ako Vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osećanja pri rešavanju dilema. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

BLIZANCI
Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Važno je da ostvarite kompromisno rešenje, ali i da sačuvate svoje poslovne prioritete. Zatražite nečiju podršku. Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji Vas navodi na prikrivanje istine. Pokušavate da ostvarite dvostruku ulogu pred voljenom osobom, ali to nije nimalo lako. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na bolju zaštitu.

RAK
Važno je da se pridržavate već proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji i da izbegavate nepotrebne izazove. Rizik ima dvostruki efekat, razmislite o mogućim posledicama. Uvek postoji i faktor iznenadjenja. Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u zajednički odnos sa bliskom osobom. Sreća Vam se osmehuje, ako pravilno složite sve kockice u mozaik. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

LAV
Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju koju imate. U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku ili bez dodatnih komplikacija. Pokažite više tolerancije. Ukoliko Vas opterećuju nove dileme ili emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine. Sugestija: Prijaće Vam iskreni razgovor i poveravanje, opustite se.

DEVICA
Stalo Vam je da zavedete novi režim u svojoj okolini i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Sve svoje obaveze želite da privedete kraju, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju neko drugačije ili suprotno mišljenje. Izbegavate osetljive teme koje suviše iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanjima zajedničkim potrebama. Jer dobijaćete mnogo više, tek onda kada budete i više davali. Sugestija: Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

VAGA
Delujete neodlučno, jer nova situacija na poslovnoj sceni ostavlja neodredjeni utisak. Teško Vam je da pronadjete korisno rešenje koje bi zadovoljilo zajedničke poslovne interese. Uvidjate da postoje različiti kriterijumi. Želite da ispoštujete neki zajednički dogovor, ali primećujete da partner ima drugačija interesovanja ili kao da smišlja neke »tajne planove«. Možda sve samo umišljate. Sugestija: Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

ŠKORPIJA
U susretu sa saradnicima delujete sumnjičavo i zadržavate odredjenu distancu. Ukoliko se previše protivite nečijoj volji, očekuju Vas otežavajuće okolnosti i dodatne obaveze. Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti. Stvari koje okupiraju Vašu pažnju ne nailaze na znak odobravanja kod bliske osobe. Ne želite da se pomirite sa odbijanjem i uporno zagovarate svoje ideje. Sugestija: Suviše se opterećujete nekim napornim obavezama.

STRELAC
Pažljivije analizirajte svoju okolinu i saradnike, potrebno je da se dobro informišete o različitim poslovnim aspektima. Stvari koje činite bez nečijeg znanja predstavljaju potencijalni rizik za poslovnu saradnju i Vaš status. Neko Vam daje do znanja da očekuje Vaše razumevanje i veću privrženost, posebno ako se zateknete u intrigantnim situacijama. Jasno Vam je da ne možete svima da udovoljite. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

JARAC
Novi dogadjaji ili promene na poslovnoj sceni mogu da Vas dovedu u pomalo neprijatnu situaciju. Dobro procenite trenutak za akciju i proverite informacije sa kojima raspolažete, moguće su pogrešne procene. Partner pokušava da Vas oraspoloži svojim idejama, ali Vi reagujete na suprotan način i tražite drugačiji vid emotivnog podsticaja. Nerazumevanje uzrokuje dodatne probleme. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VODOLIJA
Delujete vrlo ambiciozno, pažljivo proveravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese. Potrudite se da obradujete svog partnera uz prigodne manire i sa nekim neobičnim idejama. Sve može da izgleda drugačije kada se predstavi u romantičnom raspoloženju i uz emotivne tonove. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RIBE
Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neki vid korisne reklame. Važno je da se pravilno angažujete u različitim pravcima. Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez »iznenadjenja« zarad sebe, ali i okoline. Sugestija: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice
 

Stranica je napravljena za 0.292 sekundi sa 25 upita.