Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Najbolji sajtovi 2012  (Pročitano 281635 puta)

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #40 poslato: 02-05-2012, 03:57:32 »



...bestrapidsharesearch..program koji ce vam pomoci u trazenju fajlova na netu...

http://www.bestrapidsharesearch.com/



...movietiny - na ovome sajtu mozete naci filmove u HD kompresovane u malim fajlovima...

http://movietiny.com/



...stripzona - za ljubitelje stripova, sajt zahteva registraciju...

http://www.stripzona.com/port/index.php?
« Poslednja izmena: 02-05-2012, 05:11:42 od strane donwlayco »
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #41 poslato: 04-05-2012, 12:32:10 »



Autopijaca.com predstavlja jedinstveno tržišno mesto za online kupovinu i prodaju novih i polovnih vozila. Svojim klijentima nudimo pouzdanu platformu za kupnju i prodaju vozila,osiguravajući tako brzu prodaju i uspešnu potražnju.Objavite i Vi besplatan auto oglas.

http://www.autopijaca.com/



Sistemi za kućne automatizacije, garažna vrata, motori za klizne kapije, motori za krilne kapije, motori za garažna vrata, parking rampe, video interfoni, video nadzor, alarmni sistemi... Ugradnja i održavanje, veleprodaja i maloprodaja.

http://www.automatskisistemi.rs/



Sve što trebate znati o online casinu i online igranju. Crni Jack vam donosi sve informacije za ugodno i zabavno igranje na internetu.

http://www.crnijack.com/



Kopaonik, (2.017 m), pored Stare planine, najveći je planinski masiv centralne Srbije. Kopaonik info je turisticko poslovni portal Kopaonika.

http://kopaonikinfo.com/



Zlatibor je od davnina poznato klimatsko mesto, letovalište i zimski turistički centar. Prijatna mešovita mediteransko-kontinentalna klima omogućuje izuzetno čist vazduh bez vlažnosti, blago podneblje – 2003 sunčana sata godišnje, s minimalnim temperaturnim kolebanjima – učinili su ga neobičnom vazdušnom banjom, jedinstvenom riznicom zdravlja i najposećenijom planinom u Srbiji.

http://zlatiborinfo.com/



Teretana i fitnes je online vodič za zdravo i vitko telo. Ishrana, vežbe, rekreacija, sportovi, wellness i spa, sve na jednom mestu za zdrav i lep život.

http://www.teretana-fitnes.com/

« Poslednja izmena: 04-05-2012, 12:33:03 od strane donwlayco »
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #42 poslato: 09-05-2012, 16:38:16 »



Besplatna usluga posredovanja u aukcijama prodaji i kupovini na internetu. Pokrenite aukciju i prodaju po fiksnoj ceni potpuno besplatno. Nakon uspešne prodaje ne plaćate nikakvu proviziju. Takodje, kao kupac nemate nikakve dodatne troškove ka nama. Poklon za sve koji očekuju besplatnu a potpuno profesionalno organizovanu uslugu. Isprobajte naše mogućnosti – i to je naravno besplatno.

http://www.balcanbay.com/



Belgrade City Guide - Vodič kroz noćni život Beograda. Pregled najposećenijih klubova, splavova, barova i restorana. Detaljan pregled predstojećih dešavanja po danima. Mogućnost rezervacije mesta u bilo kom od predstavljenih lokala i dešavanja.

http://www.hot-spot.rs/



Prodaja polovnih i novih delova za skutere! Na sajtu postavljen online katalog delova, gde ćete moći da pronađete deo koji vam je potreban po kategorijama.

http://skuterdelovi.com/



Sajt GdeIzaci.com Vam omogućava pregled aktuelnih programa klubova i splavova u Beogradu i besplatne rezervacije u njima. Pogledajte programe klubova po danima, slike iz noćnog života, gde su najbolje žurke u Beogradu, cene pića i ostalo.

http://www.gdeizaci.com/



Prvi sajt sa video oglasima za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih video i oglasa sa slikom. Oglasi za servise i usluge, autoplaceve, salone novih vozila, motore, kamione, autobuse, poljoprivredne i građevinske mašine, plovila, delove i opremu. Vesti i saveti iz auto sveta.

http://www.automotoberza.rs/



Blue rent a car, iznajmljivanje vozila na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, kao i u celoj Srbiji. Transferi sa i do bilo kog aerodroma u Evropi. Na Vaš zahtev, dostavićemo Vam vozilo na bilo koju adresu a na kraju najma, preuzeti vozilo sa lokacije koja Vama najviše odgovara.

http://bluerentacar.rs/



Auto portal sa oglasima za kupovinu i prodaju polovnih automobila i ostalih vrsta vozila. Besplatno oglasite vaša auto na našem portalu. Cilj nam je da na našem sajtu predstavimo ponudu polovnih automobila u Srbiji po gradovima, a ne po regionima, na takav način da pre svega posetiocima i potencijalnim kupcima vozila bude lako da se na sajtu snalaze i da nađu ono što traže.

http://www.polovniautomobilisrbija.com/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #43 poslato: 11-05-2012, 13:16:35 »



Lopatnica oaza mira: prelepa netaknuta priroda, bistri potoci, planinska reka, čist vazduh, izvorska voda, mir i tišina, tradicionalna domaća kuhinja, ljubazni domaćini… Uz domaću kuhinju i pristupačne cene VAŠ odmor biće prijatan, relaksirajući I nezaboravan. Ko jednom dođe, dolaziće uvek….

http://www.lopatnica.com/



Agroprofil RS, Poljoprivreda i prehrambena industrija Srbije na internetu. Sve od proizvoda i usluga poljoprivrednih i prehrambenih preduzeća, koji su izlistani po kategorijama, preko prodavnice, vesti samih privrednika, novih uredbi i pravilnika Ministarstva poljoprivrede, biznisa, bloga, ponuda za saradnju, ponuda za otkup i još mnogo toga. Registracija i postavljanje oglasa u prodavnici su besplatni, kao i kategorizacija do 3 kategorije.

http://www.agroprofil.rs/



VitalFormula.com Vam daje primer kako da: vodite zdrav način života, hranite se pravilno, budete aktivni, živite kvalitetno, a uz to možete zaraditi i posao imati. Zdrava ishrana jeste redovno unošenje raznovrsne hrane i pića u odgovarajućim količinama i adekvatnoj razmeri! Mi smo ambasadori zdravog načina života, koji sa lekarskim savetima, predavanjima i CaliVita proizvodima pomažemo Vam da to i postignete!

http://www.vitalformula.com/rs/



Horoskop dnevni, nedeljni, mesečni, godišnji, ljubavni i mnogi drugi horoskopi sve na jednom mestu. Pored raznih vrsta horoskopa, moćićete da pročitate i mnoge druge zanimljivosti iz sveta astrologije.

http://www.horoskopedija.com/



Simptomi.rs predstavlja internet medicinsku enciklopediju sa velikom bazom bolesti, jednom od najvećih na srpskom jeziku. Pronadjite dijagnozu bolesti, ili stanja koja Vas zanima. Pratite trudnoću iz nedelje u nedelju, vodite računa o svom zdravlju na pravi način, kontaktirajte lekara iz našeg stručnog tima i dobijte pravu informaciju, pronadjite zdravstvenu ustanovu iz adresara. Naša vizija je da budemo ubedljivo najveća i najdetaljnija internet medicinska enciklopedija na srpskom jeziku.

http://www.simptomi.rs/



Veliki izbor online bojanki na jednom mestu za Vase malisane. Poštovana Deco, ovo je pravi dečiji sajt za Vas! Ovde cete se igrati nasim online Bojankama za decu. Budite nam srecni i zadovoljni!

http://bojankezadecu.com/



Pepa Prase - Najlepse decije igre, bojanke, online bojanke, animacije, crtaci, filmovi, klipovi, igrice, puzzle, gledajte crtane filmove online…

http://www.pepaprase.com/



Jedini sajt na temi crtanja olovkom na ovim prostorima. Sajt obiluje opisima, tihnikama i savetima kako da naučite da crtate. Plus dat je opis potrebnog materijala kao kakve olovke su vam potrebne, koji papir za crtanje, brvene bojice, pomoćni pribor i tako dalje. Crtanje je veština koja se da naučiti. Iskoristite ovaj sajt i naučite da crtate.

http://www.crtanje-i-slike.com/



Veliki broj bojanki za decu, klince, cure, curice. Bojanke za stampanje i printanje, bojanke za decu: cars, munjeviti juric, aladin, petar pan, mala sirena, barbike, miki maus, decije igrice, winx bojanke, sundjer bob, kockalone, pepa prase, traktor tom, dusko dugousko, nodi…

http://bojankezastampanje.com/



Stranica sa igrama koje su samo za djevojčice, mnoštvo igara oblačenja i šminkanja.

http://igricezadevojcice.com/
http://igre-za-djevojcice.igre.hr/



Sanovnik - sanjarica. Vaša online enciklopedija snova. Saznajte šta znači svaki Vaš san. Tumačenje i značenje snova, sve na jednom mestu.

http://www.sanovnikopedija.com/




Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #44 poslato: 16-05-2012, 13:24:35 »



...pocinje sezona odmora...za one koji vole odmor u banjama evo nekoliko sajtova...

Osnovna delatnost u Niškoj Banji je “ Zdravstveni turizam“ i po tome smo prvi u Srbiji. Privatni smeštaj u Niškoj Banji je podjenako kvalitetno razvijen kao i hotelski smeštaj. U Niškoj Banji postoje i stacionari za lečenje i postoperativni postupak i rehabilitaciju. Za blagotvorna dejstva banje se znalo još u doba starih Rimljana.
http://www.niskabanja.org/

Zahvaljujući povoljnom položaju banje (nadmorska visina 136 m), dominantnim vetrovima s Bukulje, Venčaca i Kosmaja, ovde je vazduh čist, a klima osvežavajuća (umereno-kontinentalna, sa dosta sunčanih dana u godini). Zahvaljujući svojim fizičkim i hemijskim osobinama spada u kategoriju mineralnih voda širokog dijapazona lekovitosti, a koristi se kao značajno terapijsko sredstvo kupanjem, inhalacijama i pijenjem
http://seltersbanja.com/

Banja Kanjiža turističke informacije o smeštaju, lečenju i nekretninama u Banji Kanjiži. Kupanje u lekovitoj vodi, šetnja prostranim parkom na obali Tise, izleti do Subotice, Palićkog i Ludoškog jezera, Bačke Topole, ergele „Zobnatica“, i poseta kulturnim znamenitostima ovog kraja omogućavaju uspešno lečenje, brz oporavak i prijatan boravak.
http://banjakanjiza.com/

Danas je Bukovička Banja jedna od najvažnijih, najkompletnijih i najposećenijih u Srbiji; u njoj godišnje boravi i do 40.000 gostiju. Voda (12°-28° C) koja se svrstava u red najpoznatijih evropskih i svetskih alkalno-ugljenih kiselih, pomaže u lečenju mnogih oboljenja, a uz redovno korišćenje ima svojstva efikasne preventive.
http://bukovickabanja.org/

Dobrodošli na prezentaciju Ovčar Banje. Biće nam zadovoljstvo da Vam pružimo informacije o smeštaju, turizmu, cenama, nekretninama i svemu ostalom vezanom za Ovčar banju i banjski turizam.
http://ovcarbanja.org/

U prelepoj dolini reke Drine nalazi se jedan od najdragocenijih balneoloških bisera, ne samo tog kraja već čitave Srbije – Banja Koviljača. Vode Banje Koviljace pogoduju u lečenju povreda kostiju, neuroloških i oboljenja mišića …
http://banjakoviljaca.co.rs/

Banja Zdrelo ili pak Mlavske Terme, banja nadomak Petrovaca na Mlavi koja pleni svojim jedinstvenim mogućnostima i sadržajem. Pored toga što omogućava uživanje na niskim zimskim temperaturama ova voda ima i lekovita svojstva. Termomineralna voda koja se nalazi u bazenima Banje Ždrelo pomaže u lečenju psorijaze i drugih kožnih i reumatskih bolova a ohlađena može da se pije i pomaže kod gastritisa i blagotvorno deluje na digestivne organe.
http://banjazdrelo.org/

Ovo prirodno lečilište i sportsko-rekreativni centar nalazi se na severozapadu Vojvodine. Očuvana priroda koja okružuje Banju Junakovic, kroz koju vode trim staze i staze zdravlja, prostrani park s cvetnim alejama i skulpturama, sportski tereni, kompleks od 10 spoljnih bazena s mineralnom toplom vodom i blizina Dunava čine ovu banju, osim za lečenje, pogodnom i za boravak i odmor zdravih gostiju, za rekreaciju, pripremu sportista.
http://banjajunakovic.org/

Ribarska Banja Srbija je balneološko lečilište i klimatsko mesto koje se nalazi na severnim padinama planine Jastrebac, na nadmorskoj visini od 540 m. Voda Ribarske Banje koristi se u lečenju za kupanje, piće i ispiranje.
http://ribarskabanja.org/

Lekovita mineralna voda, položaj i podneblje - klima je umereno-kontinentalna sa losta sunčanih dana u godini, malom vlažnošću i umerenim vetrovima - omogućavaju u Prolom Banji, osim lečilišnog, razvoj i rekreativnog i izletničkog turizma. Prolom Banja - smeštaj, cene, nekretnine, mapa...
http://prolombanja.org/

Vrnjacka Banja vodič kroz Vrnjacku Banju i smeštaj u Vrnjačkoj Banji - apartmani, privatni smestaj, hoteli, nekretnine. Lekovite vode Vrnjacke Banje.
http://www.vrnjackabanja.biz/
http://www.vrnjacka-banja.co.rs/
http://www.vilalenka2.com/
http://www.vrnjacka-banja.com/

Banje Srbije Vaše mesto za odmor u Srbiji. Informacije o banjama Srbije, cene smeštaja, načini lečenja i ostali korisni podaci za banje Srbije.
http://banjesrbije.rs/
http://banjasrbija.com/
http://www.udruzenjebanja.co.rs/

Mataruška banja se nalazi u centralnoj Srbiji na 9 km od grada Kraljeva. Mataruška Banja ima izvore mineralne vode temperature od 42°C do 51°C sa dosta sumpora (25 mg/l). Indikacije: Degenerativna reumatska oboljenja, Zapaljenska reumatska oboljenja, Stanja posle korektivnih operativnih zahvata na lokomotornom aparatu, Hronična ginekološka oboljenja i posledicni sterilitet, Primarna i sekundarna oboljenja perifernih erterija, Pareze i paralize perifernog motornog neurona, Kožna oboljenja...
http://www.mataruskabanja.net/
http://mataruskabanja.org/


Ribarska Banja je smeštena na obroncima Velikog Jastrebca, 36 km od Kruševca u centralnoj Srbiji na 540 m nadmorske visine. Ribarska Banja danas predstavlja centar za rehabilitaciju pacijenata sa koštanim oboljenjima, povredama i problemima. Pored svoje medicinske svrhe, banja je pogodna i za porodični odmor i rekreaciju.
http://www.ribarskabanja.info/

Prolom Banja se nalazi u južnoj Srbiji na prelepim šumovitim padinama planine Radan. Lečenje u banji se preporučuje bolesnicima koji boluju od: bolesti bubrega i mokraćnih puteva, bolesti organa za varenje, bolesti kože, bolesti krvnih sudova i vanzglobni reumatizam.
http://www.prolombanja.info/

Šumovita pobrđa i bistri Timok (pogodan za ribolov), značajni arheološki i kulturni lokaliteti, zatvoreni bazeni s toplom vodom, brojni sportski tereni, učinili su Gamzigradsku Banju prijatnim mestom za odmor i rekreaciju i zdravih posetilaca, a za žitelje Zaječara, Negotina, Boljevca… omiljenim izletištem tokom cele godine.
http://gamzigradskabanja.com/

Banja Slankamen ubraja se među najstarija prirodna lečilišta u Srbiji. Drevno prirodno lečilište Banja Slankamen, nalazi se u istočnoj podgorini Fruške gore, u severoistočnom Sremu (Vojvodina), kod Starog Slankamena.
http://banjaslankamen.com/

Od Bujanovca tri kilometra severoistočno, tik uz autoput Beograd-Skoplje-Solun-Atina, nalazi se Bujanovačka Banja. Lekovite vode Bujanovačke Banje koriste se u lečenju reumatskih i ginekoloških bolesti, regulišu čitav kardiovaskularni sistem, oporavlja organe za varenje, ublažava bolove sa čirom na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, reguliše funkciju bubrega…
http://bujanovackabanja.org/

Oivičena sa svih strana dobro pošumljenim ograncima planine Kopaonik, 11 km jugozapadno od Kuršumlije (južna Srbija), nalazi se Kuršumlijska Banja. Pošumljene padine i visovi (570-900 m) koji je okružuju, nadmorska visina i položaj u suvoj bez magle i jakih vetrova rečnoj kotlini, čine Kuršumlijsku Banju i klimatskim mestom - svežim, prijatnim i pogodnim i samo za odmor u miru netaknute prirode.
http://kursumlijskabanja.org/

Po broju (ima ih 31) i izdašnosti izvora (100 l u sekundi) ovo prirodno lečilište Lukovska Banja, okruženo gustom, visokom bukovom šumom i šljivicima, jedan je od najbogatijih banjskih centara u Srbiji, a s obzirom na to da su oni razmešteni na nadmorskoj visini od 700 m poznata je i kao najviša Banja u Srbiji.
http://lukovskabanja.org/

Prirodno lečilište Vranjska Banja nalazi se na 12 km severoistočno od Vranja i samo pet kilometara od autoputa Beograd-Atina. Ponos Vranjske Banje su njene terme. Ovde izviru najtoplije termomineralne vode u Evropi. Ove tople vode pomažu u lečenju reumatizma, neuralgije, posttraumatskih stanja, steriliteta žena u početnoj fazi, oboljenja disajnih organa…
http://vranjskabanja.org/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #45 poslato: 17-05-2012, 18:38:03 »



SVE BANKE U SRBIJI NA JEDNOM MESTU ...

http://www.srbijanet.in.rs/banke



Ako želite da upoznate neku stariju gospođu, bilo da je razvedena, udata, sama, u vezi... Ovde ćete naći sve raspoložive starke iz Bosne i Hercegovine koje žele da upoznaju nekoga na brz i jednostavan način - putem SMS-a!

http://www.matorke.ba/

Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #46 poslato: 18-05-2012, 14:11:21 »



Jedinstvena baza podataka srpskih firmi i poslovnih ljudi sirom sveta. Podaci o srpskim ambasadama i konzulatima, udruzenjima i organizacijama, crkvama i medijima! Kontakt info za srpske firme i poslovne ljude u svim zemljama sveta.

http://www.srbiusvetu.org/sus/



Sajt je napravljen tako da sve sto ste do sada trazili po internetu mozete naci na jednom mestu.Razne informacije,zabavu i druzenje,download Mp3 muzike,spotova,igrica,programa,filmova...

http://www.extrasd.com/portal.php

programi,igrice...

http://www.downloadzone.me/

Besplatan download najnovije domace muzike...

http://medioteka.net/



Medicinski saveti o zdravlju na dohvat ruke...

http://tvojdoktor.com/



..igrice za klince...

http://barbieigre.com/
http://barbieigre.com/
http://spuzvabobigre.org/
http://nogometneigre.org/



...za one koji zele ici u Crnu Goru na odmor...

http://www.ulcinjaccommodation.net/
http://www.petrovacaccommodation.com/
http://www.kotoraccommodation.net/
http://www.budvaaccommodation.net/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #47 poslato: 23-05-2012, 13:55:58 »



Na ovim stranicam cete saznati sve o pecanje sarana, pecanje soma, pecanje stuke, pecanje skoblja, pecanje bodorke, pecanje smudja, varalicarenju, pecanje na plovak, dubinsko pecanje, musicarenju, nautici, nautika, stapovi za pecanje, mali oglasi, tehnike pecanja, ribolovacka drustva, prodavnice riboopreme.

 http://www.pecaros.com/



Opustite se u najopustenijem mestu u gradu...

http://www.adasafari.co.rs/



Lovački savez Srbije

http://www.ecolss.com/



Savez pcelarskih organizacija Srbije

http://www.spos.info/
http://www.evrotom.org/



Sve o ukrasnom bilju

http://biljoljupci.com/



Plastenici.net sajt koji edukuje poljoprivrednike u Srbiji i uci ih o proizvodnji u plastenicima.

http://plastenici.net/



Zanimljiv sajt sa raznolikim sadrzajem iz sveta kucnih ljubimaca. Besplatni oglasi, adresar, vesti, tekstovi samo su deo ponude.

http://zooberza.poljomasine.net/index.aspx



Akvaristika

http://www.beke.co.nz/

Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #48 poslato: 25-05-2012, 17:12:31 »



muzika,filmovi, desavanja...

http://www.izlazak.com/



PovediMe.com, vodic kroz ugostiteljstvo, preporuke restorana, kafica, klubova... opisi, komentari..

 http://www.povedime.com/



...vodic kroz zivot...

http://www.yellowcab.co.rs



Na našem sajtu možete naći mnogo korisnih saveta koji će Vam pomoći da održavate svoje zdravlje na prirodan način, sprečite pojavu bolesti ili olakšate već postojeće tegobe.

 http://prirodni-lekovi.com



WEB Bulevar - Balkanski Katalog Linkova

http://www.webbulevar.org/



Ovo je sajt o MALTERISANJU. Ukoliko želite da saznate korisne informacije o ovom jako bitnom segmentu u gradjevini naš sajt je pravo mesto za Vas. Na ovim stranama se možete informisati o tipovima malterisanja, bilo da je to ručno malterisanje ili mašinsko suvo malterisanje

http://malterisanje.com/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #49 poslato: 28-05-2012, 07:16:04 »

« Poslednja izmena: 29-05-2012, 00:13:14 od strane donwlayco »
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #50 poslato: 29-05-2012, 23:43:48 »



Svi zubari i stomatološke ordinacije iz Srbije na jednom mestu....

http://zubari.cu.rs/



Svi lekari iz Srbije na jednom mestu...

http://lekari.cu.rs/



Online filmovi, serije...

http://www.besplatnifilmovi.biz/



Mala kolekcija odabranih viceva...

http://vicevi.a-jokes.com/
http://www.show.hr/vicevi/
http://www.najboljivicevi.com/
http://www.vicevi.rs/
http://najboljivicevi.org/
http://www.8vicevi8.com/
Sačuvana

smart

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #51 poslato: 03-06-2012, 16:22:08 »

Evo par dating sajtova koji su mi se dopali bas zbog njihove jednostavnosti i lakoce koriscenja ovih servisa za upoznavanje. Sve se svodi na kreiranje licnih oglasa i kontaktiranje tih osoba preko smsa ili telefona:

http://www.licnioglasi.org/
http://www.upoznavanje.cc/
http://www.poznanstvo.net/
http://www.naguzi.me/
http://www.upoznavanjesrbija.com/

Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #52 poslato: 05-06-2012, 00:56:20 »



...za one koji zive u Beogradu...sajt zahteva registraciju..

http://beograd-online.info/



...mracna strana Srbije...

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php



..domaca muzika...sajt zahteva registraciju

http://luna-muzika.com/forum.php



...za ljubitelje filmova...torrent...

http://www.yify-torrents.com/browse-movie
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #53 poslato: 08-06-2012, 18:42:26 »



Spotovi - Muzicki spotovi - Smesni video klipovi snimci filmovi - Vicevi - Zabava- Spot - Zabavna muzika - Narodna muzika - MP3 - DVD ...

http://www.spotovi.info/




SMS poruke - ljubavne sms poruke,rodjendanske sms poruke,smesne poruke, udvaranje, duhovite, blesave, vicevi, aforizmi, grafiti...

http://www.smsporuke.org/
http://www.poruke.org



...informacije o filmovia, recenzije, titlovi...

http://titlovani-filmovi.com/
http://www.divx-titlovi.com/
http://www.moj-film.hr
http://www.popcorn.hr
http://www.variety.com
http://www.tportal.hr
http://www.monitor.hr
http://www.film-mag.net
http://www.filmski.net
http://www.apple.com/trailers/
http://us.imdb.com/Sections/Trailers/
http://www.imdb.com/features/video/browse/trailer/
http://www.movie-list.com/



...ako vam vas Internet provajder zabranjuje pristup Pirate Bay torentu, probajte...

http://unblockedpiratebay.com/?loadurl=/recent

Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #54 poslato: 12-06-2012, 00:43:57 »



Blog je zamišljen kao mesto gde će u najvećoj meri moći da se nadje muzika sa Balkanskog poluostrva...uz poneki izuzetak iz našeg najbližeg okruženja...

http://muzika-balkana.blogspot.com.au/
https://skydrive.live.com/?cid=FA9F0959127A9B62&id=FA9F0959127A9B62%213446#cid=FA9F0959127A9B62&id=FA9F0959127A9B62%21105



...nekoliko novih piratskih sajtova...

http://isogamesdownloads.com/
http://www.azshare.info/
http://www.dirdown.com/
http://releaselogger.org/



Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #56 poslato: 20-06-2012, 14:14:03 »



Bilo da se odlučujete za iznajmljivanje auta zbog nekog posebnog događaja ili da se jednostavno provozate kroz grad, na nas se možete osloniti. Mi smo tu da Vam obezbedimo veliki broj oldtajmera, luksuznih vozila i limuzina koji odgovara upravo vašim željama i potrebama.Stari oldtajmeri, dugačke američke limuzine, novi luksuzni automobili, sportski kupei, sve što vas zanima možete naći na listi ispod.

http://iznajmljivanje-limuzina.rs/



...ako trazite posao u Srbiji...

http://www.agencijaspektar.com/
http://www.anawana.com/
http://www.bbsagencija.co.rs/
http://www.posaoioglasi.com/
http://www.berzica.com
http://www.biznisinfo.com
http://www.careerdays.org.rs
http://www.hill.co.rs/
http://poslovi.infostud.com/
http://www.itjobs.co.rs
http://www.jobfair.org.rs
http://www.oglasiposao.com/

Nacionalna služba za zapošljavanje
http://www.nsz.gov.rs/



..posao za rudare koji zele raditi u Australiji, godisnja plata 90.000$, morate imati iskustvo i znanje engleskog jezika...

http://www.australia-mining.com/fifo-jobs.html?G1



...za ljubitelje torenta, pozivnice....

http://www.torrent-invites.com/open-trackers/



...ako ste u potrazi za kvalitetnom kopijom filma....

http://www.yify-torrents.com/browse-movie
http://unblockedpiratebay.com/index.php?loadurl=/user/YIFY/ :xq004: :xq011:



...best of kompilacije za sva vremena.... :xq004: :xq011:

http://unblockedpiratebay.com/index.php?loadurl=/user/vtwin88cube/




..nekoliko novih blogova za skidanje muzike...

http://makilemuzika.blog.rs/blog/makilemuzika/full-albumi-domaci
http://macakmackin-music.blogspot.com.au/
http://pan-european-music.blogspot.com.au/
http://expresso.bloger.hr/
http://muvanje-tk.blogspot.com.au/
http://muzicka-skidaonica.blogspot.com.au/
http://www.mp3arhiva.in/
« Poslednja izmena: 22-06-2012, 03:53:53 od strane donwlayco »
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #57 poslato: 22-06-2012, 19:25:40 »



... o pravoslavlju, molitvama, slavama..

http://www.pravoslavna-srbija.com/



...online kupovina...

http://www.volimdakupujem.rs/



...o Cetnicima i jos ponesto...

 http://www.ravnogorskipokret.com/



...Slatki osmeh - udruzenje gradjana Jagodine...tortke, kolaci, recepti...

http://www.slatkiosmeh.org/



..sajt posvecen frizerima, forum, saloni...

http://www.mojfrizer.com/



Svi auto servisi na jednom mestu - telefonski imenik, adresar i direktorijum linkova auto servisa u Srbiji...

http://autoservisi.cu.rs/



BezObaveze.com je sajt koji je zamišljen da bude bez obavezna razonoda u slobodnim trenucima. Kad imaš slobodnog vremena i rešiš da to vreme provedeš za računarom dodješ na BezObaveze.com i odgledaš omiljeni video, fotke, četuješ sa prijateljima, odigraš omiljenu igricu ...

http://www.bezobaveze.com/



LOV NA DECKA...uuu kakav naziv sajta, a moto glasi: Dame biraju, muškarci plaćaju...sajt zahteva registraciju...

http://www.lovnadecka.com/hunt/app



...sajt na kome mozete pokazati svoju zadnju polovinu...

http://www.mojaguza.com/glavna/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Najbolji sajtovi 2012
« Odgovor #59 poslato: 29-06-2012, 14:39:25 »



Crkve i Manastiri u Srbiji

http://www.crkvasvvasilije.org.rs/
http://www.crkvalajkovac.org.rs/
http://www.lazarica.rs/
http://www.manastirulesju.org.rs/
http://www.zica.org.rs/
http://www.celije.org.rs/
http://www.fruskagora.rs/html/manastiri.html

Eparhije

http://www.eparhija-branicevska.org/
http://www.eparhija-dalmatinska.hr/
http://www.eparhija-gornjokarlovacka.hr/
http://eparhijaniska.rs/rs/
http://www.eparhija-timocka.org/
http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/

O Pravoslavlju

http://www.sv-luka.org/
http://www.svetisava.cc/sr_latn/default.aspx
http://www.svetosavlje.org/
http://www.sabornost.org/global/index.php




...nekoliko sajtova posvecenih sportu u Srbiji...

 Fitness / bodi bilding
http://www.xsport.rs/
http://www.trcanje.info/forum/
http://www.pansport.rs/
http://site.musculus.rs/
http://www.exyu-fitness.com/
http://www.fitnessvodic.com/
http://www.x3mgym.com/sr/
http://www.bodyline024.com/

Badminton
http://www.badminton.org.rs/
http://bknovisad.com/blog/

Bridge savez Srbije
http://one.ekof.bg.ac.rs/~azdr/DrBridge

 Fudbal
http://www.beli-orlovi.com/
http://www.delije-caffe.rs/
http://www.golovi.net/
http://www.reprezentacija.rs/
http://www.juznifront.com/

moto sport
http://www.yurally.co.rs/
http://www.mrm.co.rs/RacingTeam/
http://www.gonzaracing.com/
http://www.automototrke.net/amt/

Planinarenje
http://www.aob.org.rs/
http://www.gss.rs/
http://www.pdpobeda.rs/_Foliage/main.php
http://www.as.org.rs/
http://www.sob.org.rs/

Ples
http://www.ples.co.rs/
http://www.stardance.rs/
http://www.fiesta.org.rs/
http://www.beodance.co.rs/
http://www.artofdance.org.rs/
http://www.plesnaskola-beograd.org.rs/
http://www.laluna.rs/

Rukomet
http://www.balkan-handball.com/
http://www.rukomet.rs/

Golf
http://golf.rs/
http://www.golfclub.co.rs/

Šah
http://www.serbiachess.net/
http://www.cgsah.org/
http://www.jagodina.autentik.net/sport/sah.php

 Plivanje
http://www.serbia-swim.org.rs/

 Odbojka
http://www.ossrb.org/index.php
« Poslednja izmena: 29-06-2012, 15:14:06 od strane donwlayco »
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.162 sekundi sa 25 upita.