Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Mladić zaklan na spavanju  (Pročitano 2996 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
Mladić zaklan na spavanju
« poslato: 08-08-2007, 17:41:14 »

JAGODINA – Velika tragedija koja se u utorak dogodila u Ćupriji, kada je nožem ubijen Boban Gajić (24), a njegov ubica Zoran Milanović (54) izvršio samoubistvo vešanjem u rodnom selu Maletina kod Ražnja, još uvek nije do kraja razjašnjena.

Iako su okolnosti, koje su joj prethodile, u četvrtak bile mnogo jasnije, ključno pitanje, na koje i policija intenzivno traži odgovor, jeste - šta se dogodilo sa Gordanom Tanasković (50), majkom ubijenog mladića i bivšom ljubavnicom ubice? Njoj se od utorka ujutru gubi svaki trag. Nagađanja idu dotle da je ubica i njoj presudio pre nego što je sebi oduzeo život. Međutim, za takvu tvrdnju, zasada, ne postoje opipljivi tragovi.

Bobana i Gordanu poslednje je video njihov prvi komšija iz ulice Kneza Mihaila u Ćupriji, Dragoljuba Stojanovića, u ponedeljak uveče. On kaže da su majka i sin oko 20 časova došli sa nekog veselja, da su oko 22 i 30 ugostili svekrvu i svekra Gordanine ćerke Nevene, koja se udala pre petnaestak dana, i da su gosti otišli pola časa posle ponoći, posle čega su ukućani otišli na spavanje. Niko od komšija nije primetio da se kasnije te noći u kući nešto dogodilo.
Sutradan po podne izmasakrirano telo Bobana Gajića otkrio je njegov zet, kojem je bilo sumnjivo što niko ne odgovara na pozive. Pretpostavlja se da je ubica nesrećnog mladića napao dok je spavao i zadao mu smrtonosne rane.

Misterija koja se nadvila nad celim ovim dogaćajem je kako je iz kuće nestala majka Gordana, pošto su ulazna vrata bila zaključana iznutra, a svi prozori osim jednog uskog prozorskog krila – zatvoreni? Ukoliko je Zoran i nju ubio, pa zatim izneo telo morao bi da ostane krvavi trag, koga nema.

Gordana Tanasković i Zorana Milanović, kako je juče razjašnjeno, bili su bivši ljubavnici. Do pre godinu i po dana živeli su zajedno u Ćupriji, ali je posle jedne svađe u kojoj je Gordana pretučena, ona odlučila da ga napusti i iselila se sa decom. Zoran im međutim, pričaju komšije, nije dao mira.

- Gotovo svakodnevno je prolazio pored kuće, nekad na biciklu, nekada pešice. Često im je nešto dobacivao. Jednom prilikom sam čuo kako se svađaju i kako preti Goci da će zaklati i nju i decu i baciti ih u Moravu – svedoči komšija Stojanović.

Vecernje novosti
D. VUČINIĆ, 2. avgust 2007
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 23 upita.