Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: [Astrologija] Kakav ste vozac ...  (Pročitano 2631 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik_paracin

  • Gost
[Astrologija] Kakav ste vozac ...
« poslato: 29-04-2006, 11:23:27 »

Ovan - Dobar vozaè, ali pomalo presmion. Predstavljuæi se kao liènost koja se voli isticati, svoj auto tretira kao sredstvo za zapažanje svoje liènosti. On(a) se osjeæa mnogo važniji ili važnija od svih stvari koje ga/nju okružuju. Automobil je sredstvo koje im služi da se istaknu, zbog èega Ovan nije ljubomoran na svoj auto i vrlo ga lako posuðuje, a tako isto oèekuje i od drugih, da njemu posude auto.
Omiljeni automobil: Ferrari TestaRosa.

Bik - Vozaè sporih refleksa, ali vrlo oprezan. Kao i u životu, Bik voli mirnoæu, voli udobno sjediti i slušati glazbu i svoje omiljene pjesme. Njegova priroðena potreba posjedovanja èini od onoga tko je roðen u tom znaku, dobrog kupca automobila. Èesto izabire neki težak, ali elegantan model, èija je unutrašnjost vrlo otporna. Dokumente za putovanje on sistematièno sreðuje, stavljajuæi ih u neku zatvorenu kutiju. Bik ne voli nikome posuðivati svoj auto.
Omiljeni model: bilo koji Station Wagon.

Blizanci - Spretan vozaè u manevriranju, zna pronaæi i neoèekivana mjesta za parkiranje, Umije se smjestiti živahnom spretnošæu. Njegova omiljena putovanja su kratka, a ako mora krenuti na neko dulje putovanje, èesto zaustavlja vozilo. Voli kad se s njime u kolima nalaze i druge osobe, a iznad svega one s kojima može brbljati. Njegov automobil mora biti praktièan, komotan i ne previše pretrpan. Njegova bilježnica za sluèaj neprilike tijekom vožnje mora uvijek stajati na dasci s instrumentima. Voli mijenjati svoj auto, radije nego ga, posuðivati.
Omiljeni automobil: Porsche Carrera

Rak - Savjestan vozaè sporih; refleksa i sklon suprotstavljanju, emocionalan i pomalo razdražljiv. Rak od svojih kola pravi malu pokretnu oazu: razne stvarèice, upaljaèi za cigarete, pepeljare, ogledalca i na kraju jedan psiæ. Èesto uživa u familijarnosti i nerijetko mašta o obiteljskom autu s frižiderom, kuhinjom, kupaonicom. Ako mu zatražiš da tiposudi auto, odgovorit æe ti da æe te on odvesti kamo god želiš.
Omiljeni autol: Fiat 500 ili Lancia Dedra.

Lav - Izvanredan vozaè, ne trpi da ga itko prestigne. Voli velike aute zato što to koristi njegovoj slici o sebi samom. Ako to financijski ne može podnijeti i sebi dopustiti, pokušava poboljšati svoj automobil nekim vidljivim dodacima. On se èesto osjeæa kao kralj na prijestolju, takoðer i za volanom. Sviða mu se slušati glazbu dok vozi, a samo ako ima više automobila pristaje posuditi jedan da bi pokazao svoju velièinu.
Omiljeni tipovi: Rolls Royce, Bentley, Cadillac.

Djevica - Razborit i promišljen vozaè, ali voli stalno kritizirati kako voze drugi. Opæenito pretpostavlja koristan ili obiteljski auto, a takoðer voli sjediti u nekom važnom i jakom
automobilu, jer joj to daje veæi osjeæaj sigurnosti i samopouzdanja. Auto uvijek održava èistim i dobro opranim, a èesto prekriva sjedišta posebnim navlakama. Vozaèke su joj isprave uvijek uredno složene i stoje joj na dohvat ruke. Teško pristaje posuditi nekome svoj auto, ali ako jma povjerenja u ozbiljnost i èistoæu prijatelja, moæi æe èak i to uraditi.
Omiljeni auto: Citroen Xantia

Vaga- Spretan i elegantan vozaè, poštuje sva pravila i odredbe. Ostaje miran u koloni i ne èini nerazboritosti. Voli moderne i elegantne aute, birajuæi one posebnih boja, koji mu se sviðaju. Dasku s instrumentima brižljivo i estetski ureðuje, a važno mu je da bude dobro osvijetljena. Veoma cijeni dobru tapetariju i s maksimalnom brigom bira tkanine i boje. Posuðuje auto svojim prijateljima samo zato što ih se ne usuðuje odbiti.
Omiljeni model: Mitsubishi Pagero.

Škorpion-Èvrst i žestok vozaè, koji lako gubi živce. Ne podnosi da ga bilo tko prestigne u vožnji, da bude "zatvoren" u koloni, te da mu itko išta prigovara. Juri zato što voli rizik, te voli voziti noæu. Bira kola sjajnih boja i buènog motora. Privlaèi ga uzbuðenje utrke. Sjedište se naravno mora moæi prevrtati... zato što je seks neusporedivo lijep u autu! Posuðuje auto samo osobi koju voli.
Omiljeni automobili: Mercedes i BMW.

Strijelac- Spretan sportski vozaè. Manevrira svojim autom brzo i u vrlo tijesnom prostoru. Govori o konjima u svom motoru s izvanrednim poznavanjem i sigurnošæu. On je izvanredan sportaš, pa zato preferira sportske automobile: spidere, coup, rally, prototipove, koji su tek na iskušavanju. Posuðuje ih, ali se kasnije zbog toga kaje, zato što je izuzetno ljubomoran na svoj auto.
Omiljeni auti: Alfa Romeo, Toyota.

Jarac- Uèinkovit i brz vozaè. Sposoban je za volanom a nije ohol zbog toga. Vjeruje u svoje koènice, zato što zna da su dobro provjerene. Može voziti satima u slijedu, ali automobil mora biti požudan, funkcionalan i komotan. Voli tamne boje, zato što mu se èine ozbiljnijima. Kontrolu obavlja redovito, a sigurnost mu je na prvom mjestu. Posuðuje auto samo u zamjenu za neki drugi koji mu se sviða.
Omiljeni automobili: Ford Escort Hyundai.

Vodenjak- Neusiljen i prirodan vozaè, ali nimalo energièan. Koristi automobil za duge vožnje, koje ga vode izvan domovine. Uvijek traži posljednji model ili neki optimalni tip najnovijeg izuma. Moguæe bi htio metaliziranu karoseriju, s bogatom flourescenscijom. Posuðuje auto samo onda kako bi se mogao poigrati s ljudskim namjerama.
Omiljeni automobil: Peugeot 106, Renault

Ribe- Vozaè-umjetnik, lijen, ali voli putovati bez pravog cilja i èesto mu se dogodi da izgubi pravu ulicu. Pomaže uvijek onima koji zapadnu u nevolju i poteškoæe. Želi imati "umjetnièki" stroj, sive boje sa zelenom tapetarijom. Èesto ima neprilika s grijaèem, a sigurno postavlja protumaglene svjetiljke. Posuðuje automobil osjeæajuæi se skoro kao da se žrtvuje, ali to èini kao da mu je gotovo dužnost
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.06 sekundi sa 22 upita.