Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => Reklame => Temu započeo: mrmot 17-01-2018, 10:46:32

Naslov: Kamionski prevoz u Srbiji i inostranstvu
Poruka od: mrmot 17-01-2018, 10:46:32
Kamionski prevoz se koristi  kada je obim stvari takav da kombi vozila ne mogu da zadovolje zahteve u pogledu težine i gabarita. Selidbe Sokol firma za selidbe poseduje dva kamiona b i c kategorije nosivosti od 2t do 3,5t.

Kao naročito popularan za sve vrste selidbi i prevoza pokazao se kamion nosivosti 2t jer ne podlezže zabrani kretanja po centru grada i njegovim uskim ulicama. Izuzetno je pogodan za parkiranje i odličnih gabarita visina 2,4. Dužina kamiona je 4m i širina 2m.
Cene kamionskog prevoza zavise od:
relacije na kojoj se prevoz obavlja;
težine tereta, odnosno nameštaja koji se prevozi;
od vremena koje je potrebno za utovar-istovar stvari odnosno robe;
Cene se kreću od 2000 do 4000rsd za Beograd. Cene prevoza za Srbiju od 40rsd za povratni kilometar i relacije preko 100km u jednom pravcu plus putarine.

Ove cene su informativnog karaktera,za konkretne potrebe kontaktirajte nas na naš broj telefona +381 64 333 52 52 il na sajtuhttp://selidbebeograd-sokol.rs/kontakt/ (http://selidbebeograd-sokol.rs/kontakt/)

(http://selidbebeograd-sokol.rs/slike/kamionske-selidbe.JPG)
Naslov: Odg: Kamionski prevoz u Srbiji i inostranstvu
Poruka od: Joakim 10-02-2018, 14:25:58
Najbolje selidbe velikih stanova i velikih poslovnih prostora. Za selidbe Beograd (http://profiselidbebeograd.com/) pozovite jeftine selidbe (http://www.jeftine-selidbe-prevoz.rs/) ili selidbeubeograd.com (http://selidbeubeograd.com/)
Naslov: Odg: Kamionski prevoz u Srbiji i inostranstvu
Poruka od: Joakim 12-03-2018, 13:49:53
Vrsimo kamionski prevoz robe sljunka peska i gradjevinskog materijala (http://www.bagerbeograd.com/prevoz-kamionom-sljunka-zemlje-peska-gradevinskog-materijala/). Najpovoljniji odvoz suta u Beogradu (http://www.bagerbeograd.com/odvoz-suta-utovar-suta-mini-utovarivacem/).
Svi iskopi bagerom (http://www.bagerbeograd.com/iskop-mini-bager/) i rušenja bagerom. Kamion sa dizalicom (http://www.bagerbeograd.com/kamion-kran-dizalica/) za prevoz teških i specijalnih tereta.
Naslov: Odg: Kamionski prevoz u Srbiji i inostranstvu
Poruka od: beograd prevoz 15-04-2018, 09:40:52
Zaista odlična usluga kada je u pitanju Kamionski prevoz Beograd (http://http://www.kamionski-prevoz.rs/kamionski-prevoz-beograd/) i samo reči hvale za ovu firmu. Kamionski prevoz obavljaju već dugi niz godina jako uspešno i poseduju vozila raznih karakteristika i gabarita. Tu je i  Kamion sa kranom (http://http://www.kamionski-prevoz.rs/kamion-sa-kranom/) koji diže terete težine do 5000kg.
Naslov: Odg: Kamionski prevoz u Srbiji i inostranstvu
Poruka od: Vukan 07-08-2018, 07:16:20
Agencija za selidbe Jeftine selidbe Beograd je svoju dekatnost osim selidbi u Beogradu proširila i na selidbe za inostranstvo (https://selidbeubeograd.com/selidbe-u-iz-inostranstvo/). Završavaju kompletnu papirologiju za selidbe. Detaljnije pogledajte sledeće usluge
Selidbe Nemacka Austrija (https://selidbeubeograd.com/selidbe/selidbe-iz-holandije-nemacke-svajcarske-austrije-za-srbiju/)
Selidbe Nemacka (http://www.jeftine-selidbe-prevoz.rs/selidbe-nemacka/), Selidbe Austrija (http://www.jeftine-selidbe-prevoz.rs/selidbe-austrija-selidbe-bec-austrija-srbija-austrija/)
Selidbe Holandija (http://www.jeftine-selidbe-prevoz.rs/selidbe-holandija-srbija-holandija/), selidbe iz Nemacke za Srbiju (https://www.beogradselidbe.rs/selidbe-nemacka-srbija-nemacka/), selidbe iz Austrije za Srbiju (https://www.beogradselidbe.rs/selidbe-austrija-bec/)