Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Odlazak Čarlijevog anđela  (Pročitano 4194 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

  • Gost
Odlazak Čarlijevog anđela
« poslato: 26-06-2009, 09:49:01 »

Američka glumica Fara Foset izgubila je dugu bitku sa rakom. Foset je preminula u četvrtak u Los Anđelesu u 63. godini života, rekao je njen predstavnik za štampu, a prenosi BBC.

Foset je sinoć iz svog doma u Holivudu bila prebačena u urgentni centar obližnje bolnice. Njena porodica i prijatelji bili su prisutni na samrti.
"Povremeno je gubila svest. Razgovarao sam s njom celu noć. Rekao sam joj koliko je volim. Otišla je na bolje mesto", rekao je njen verenik, američki glumac Rajan O'Nil.

Nagli uspon u karijeri usledio je nakon što je poster sa kojeg se Fara u crvenom kupaćem kostimu smeši svojim čuvenim širokim osmehom, prodat u više miliona primeraka, što joj je obezbedilo ulogu glamurozne Džil Marou u serijalu o tri privatne detektivke - "Čarlijevi anđeli".
Foset, o kojoj se od sve tri prelepe žene iz čuvene serije najviše pričalo, postala je sinonim za glamurozan život u toploj Kaliforniji, a njenu lepršavu frizuru, koju je "Njujork tajms" jednom prilikom nazvao "umetničkim delom, simbolom žena u prvoj fazi oslobađanja - jaka, samouverena i vesela", oponašale su žene širom sveta.
Kasnije tokom karijere, Fosetova se odlično pokazala i u ozbiljnijim ulogama, te je tako 1984. godine za ulogu žrtve porodičnog nasilja u filmu "Krevet u plamenu" ("The Burning Bed") prvi od ukupno tri puta nominovana za nagradu Emi, a ostaće upamćena i po ulozi u filmu "Ekstremi" ("Extremities") iz 1986. za koju je prvi od šest puta tokom karijere nominovana za Zlatni globus.

(izvor:Blic)

« Poslednja izmena: 26-06-2009, 11:57:21 od strane SunđerBoba »
Sačuvana

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Одг: Odlazak Čarlijevog anđela
« Odgovor #1 poslato: 26-06-2009, 11:04:52 »

 

Stranica je napravljena za 0.059 sekundi sa 24 upita.