Povoljno Putovanje > Turizam - Priroda

Letovanje u Crnoj Gori

(1/6) > >>

groucho:
Nisam video temu koja se bavi nasom "bracom" pa je otvorih iz dva razloga. Prvo me interesuje kakav je vas stav o letovanju u CG. A drugi razlog je taj sto sam nasao jedan zanimljiv clanak koji govori o tome koliko su "braca" izgubila kompas.

CG: u Grčkoj su cene suludo niske

"Grčka već nudi turistima aranžmane u maju koji koštaju od pet do sedam eura dnevno, što je suludo," kaže crnogorski ministar turizma Predrag Nenezić

http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?&nav_id=409401

Bas mi je zanimljiva ova crnogorska percepcija grckog turizma  :aq21:  Poceli su da uce caleta kako se prave deca  :aq21: 

Svilena:
Samo neka se kosi njima sa ekonomskom logikom i neka brinu o svojim limitima ispod kojih ne mogu da idu.
A, imali bi mnogo toga da nauče od Grka. 

Luna:
Koji su oni likovi, "cula zaba da se konji kuju pa i ona digla krak" , svrstase sebe tek tako u konkurenciju Grckoj!!!  :aq20: Nikada!!!

Ne kapiraju da se ne radi samo o cenama nego i o usluzi, ponasanju i prilazu gostu....mnogo toga sto oni NIKADA nece nauciti jer im ne lezi ni ono "T" od Turizma!
Letujem (nekada) zadnji put u Becickom hotelu na plazi,niti imam hotel niti plazu. Cene Evropske.
 Vode nema kad je najpotrebnija, higijena nula, za vecerom (sveski sto) radnik koji dodaje hranu govori "jedu ka` stoka",  a o kvalitetu hrane da ne pricam.
 Ujutru me budi  **banje oca tamo nekom od radnika koji kopaju 10 dana jednu rupu.....plaza koja se ne cisti, bez WC-a, pa dovitljivi kupaci nuzdu vrse po vodi a produkti te njihove opercije plivaju po povrsini vode ko lokvanji!
 U podne paljenje deponije kraj plaze a sa kioska tresti siptarska muzika, dok policija navece dolazi "Pod lozom" i zabranjuje Snezani Djurisic da peva "odakle si sele"!

A Grci, nemam reci!!!  Sve je u znaku turizma!
Hotel prelep  i cist, plaza takodje , po vodi jata ribica, i ko da nemaju kanalizaciju, nigde cevi ko u Crnoj Gori da mi se sliva izmet kraj nogu.
Gazda hotela i sef restorana svakog jutra i veceri docekuju goste na ulazu prelepog restorana sa plazom i ponaosob ih pozdravljaju!Stoje tako po dva sata i smese se.
Ljubazno dodaju hranu i pice za vecerom i nemam ni malo utisak da jedem ko stoka iako onoj raznovrsnosti i obilju ne mogu da odolim.

 A o suvenirima da ne govorimo, kojih u Crnoj gori nigde nema, osim ako ne povedemo kuci Ciganku koja celog dana nudi da vraca po plazi ili one tipove sa maslinovim uljem i krofnama.

Nikada vise necu u Crnu Goru, radije cu na mojoj "Buljanki", najpre zbog nekvaliteta, a onda iz principa !
Eno im Siptara nek im letuju!

Luna:
@groucho
A kakav je tvoj stav, tvoje misljenje, ako si vec postavio temu ?

NameNo:
Imam dosta prijatelja u CG, letovala sam često u CG, pa nije lepo da ih na sva usta sada blatim, ali reći ću ovo:
Neljubazni su, u toku sezone često nema vode, ne bih da nabrajam više.
Oni ova dva kao i ostale "propuste" njihovog turizma ne doživljavaju kao hendikep. Na žalost.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju