Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Prvoaprilske šale  (Pročitano 13670 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Prvoaprilske šale
« poslato: 12-04-2007, 21:54:23 »

Deset najboljih prvoaprilskih šala

Muzej šala u San Dijegu objavio je spisak 10 najboljih prvoaprilskih šala objavljenih u anglosaksonskoj štampi. Prvo mesto zauzela je sledeća šala: Godine 1957. Bi-Bi-Si u jednoj emisiji objavljuje da su, zahvaljujući blagoj zimi i nestanku insekata koji napadaju špagete, švajcarski seljaci imali izuzetno dobru berbu špageta sa drveća na kojem rastu. Usledili su mnogobrojni telefonski pozivi zainteresovanih za uzgoj stabala koja daju špagete.

- Godine 1985. sportski magazin „Sports ilustrejtid” objavljuje priču o igraču bejzbola koji je loptu bacio brzinom od 270 kilometara na sat. Tu veštinu je stekao vežbajući u jednom tibetanskom manastiru.

- Godine 1962. Švedska je imala samo jedan televizijski kanal, koji je emitovao program u crno-beloj tehnici. Na dan 1. aprila jedan tehničar pojavio se na ekranu i saopštio gledaocima da će program moći da vide u boji - ako ispred ekrana razvuku najlon čarapu.

- Godine 1996. lanac restorana brze hrane Tako Bel saopštava da je od federalne vlade kupio čuveno zvono slobode iz Filadelfije, istorijski simbol američke nezavisnosti, i da će ga prekrstiti u Zvono Tako, što je izazvalo talas negodovanja.

- Godine 1997. britanski list „Gardijan” objavljuje dodatak na sedam strana povodom desete godišnjice izmišljene ostrvske republike u Indijskom okeanu. Serija članaka opisuje kulturu i geografiju dva najvažnija ostrva zvana Gornja Rupa i Donja Rupa.

- Godine 1992. američki državni radio najavljuje novu kandidaturu Ričarda Niksona za predsedničke izbore, pod motom: „Nisam učinio ništa loše i neću to ponoviti”. Slogan je na radiju pročitao imitator.

- Godine 1998. publikacija „Novi Meksikanci za nauku i razum” objavljuje vest da je država Alabama, posle referenduma, promenila vrednost broja Pi iz 3,14 u „biblijski broj 3,0”.

- Godine 1998. lanac restorana brze hrane Burger king objavljuje oglas u dnevniku „Ju-Es-Ej tudej” da u ponudi ima i hamburger za levake, specijalno izmišljen za 32 miliona Amerikanaca koji se služe levom rukom. Lanac je kasnije saopštio da je dobio hiljade narudžbina.

- Godine 1995. magazin „Diskaver” saopštava da je ugledni biolog Aprile Paco (ime je izraz „prvoaprilska šala” preveden na italijanski jezik) otkrio novu vrstu na Antarktiku: životinju čija se glava zagreva i razgrće led ogromnom brzinom, što je tehnika koju koristi da lovi pingvine.

- Godine 1976. britanski astronom Patrik Mur saopštava na radiju da će se 1. aprila u 9.47 sati, desiti izuzetan fenomen, pošto će Pluton zaći iza Jupitera. Nov poredak planeta smanjiće gravitaciju na Zemlji. Mur je još obavestio slušaoce da će, ako poskoče u određenom trenutku, imati osećaj da lebde. Stotine osoba se javilo radiju da je doživelo taj osećaj. (Beta)

jelenkos

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 2901
Odg: Prvoaprilske šale
« Odgovor #1 poslato: 01-04-2011, 13:26:33 »



Novinari dnevnih novina Alo odlučili su povodom prvog aprila da se malo našale sa poznatim ličnostima te su im plasirali lažne priče. Pročitajte kako su oni reagovali.

Seka bolja u krevetu od Anabele!

Saznanje da je lošija u krevetu od svoje prethodnice, nijednoj ženi nije prijatno, pa se tako Anabela Bukva našla u veoma neprijatnoj situaciji kada smo napravili prvoaprilsku šalu i saopštili joj da je njen bivši dečko Mladen Radulović izjavio da je bolji seks imao sa Sekom Aleksić!

Pozvali smo nekadašnju suprugu Gagija Đoganija i saopštili joj da smo sa njenim bivšim dečkom Mladenom uradili intervju, u kojem nam je rekao da je Aleksićeva bila bolja u krevetu!
- Pa i ja mislim da su oni bili kompatibilniji. To je logično. Duže su bili u vezi, bolje se poznaju. Ništa tu nije čudno. Malo mi je degutantno da pričam o toj temi, ali OK. Nemam ja ništa protiv i naravno da se ne ljutim, bože moj - rekla nam je zbunjena Anabela.
Ipak, odahnula je kada smo joj rekli da smo samo hteli da se našalimo s njom zbog svetskog dana šale:

- Stvarno!? Aaaaaaaaaaa, ne verujem koji ste vi ludaci. Svaka čast. Ha, ha, ha. Još ja razmišljam šta bi Mladenu, da li je poludeo, jer mi ne liči na njega da priča o tome. Ali dobro, sve što sam rekla je OK - kroz smeh je prokomentarisala Anabela.




Vesna i Zorica snimile istu pesmu!

Legendarna pevačica ovih dana snimila je novu baladu, a mi smo onda odlučili da joj na trenutak pomutimo planove, pa malo i raspoloženje, te smo joj saopštili da je baš tu njenu pesmu najavila i njena koleginica Zorica Brunclik, ali kao svoj novi singl, što je Vesnu šokiralo.
Bivšu suprugu Miroljuba Aranđelovića Kemiša pozvali smo za vreme njenog boravka u Atini kod ćerke Nikolije i rekli joj da je Zorica najavila novu pesmu koja se zove „Da mi je koja manje“ i da nam je pri tom izdiktirala tekst pesme koji je sličan njenom.
- Ma šta slična? To je ista pesma! To je moja pesma, kupila sam je, uredno je platila. Hvala vam što ste mi javili, sada ću da pozovem autore, Vesnu Petković i Kopca, da vidim šta se desilo - bila je uzrujana Vesna, koja je u jednom trenutku malo spustila loptu.
- Pa dobro, šta da se radi, otišla je tamo gde je otišla! Uh! - smirivala se Vesna, pa smo onda odlučili da joj kažemo da je to bila samo naša šala, a njoj je tada laknulo.
- Jaoooo, ma nisam se toliko uplašila. I da se to desilo, rešila bih problem s autorima, a imam ja i druge pesme. Slatki ste, ne ljutim se. Jaooo, ma sve vas ljubim! - rekla je Vesna kroz smeh.





Rokvićev seks u autu!

U skladu s reputacijom zavodnika koja ga prati, ali i novim zakonom o narušavanju javnog reda i mira, saopštili smo Nikoli Rokviću da imamo policijski zapisnik o njegovom seksualnom odnosu sa jednom devojkom na parkingu u Novom Beogradu pre oko godinu dana!
- Šta?! Bože, kakva glupost. Pa dobro, objavite šta imate, ne znam šta da vam kažem. Nije to ništa loše, samo što je sada zakonom zabranjeno. U stvari, imam poruku za sve mlade ljude: „Vodite ljubav i volite se, mada, pošto je to sada zakonom zabranjeno na javnim mestima, radite to u svom stanu.“ Eto, nemam više šta da dodam, ja se toga stvarno ne sećam - rekao je Nikola, kome smo onda saopštili da smo se samo šalili s njim, a on nam je otkrio da se na početku poprilično uplašio.
- Jao, bre, ma isprepadao sam se kad ste počeli da pričate o prekršaju, a posle sam shvatio da je tako nešto nemoguće. OK, nisam se naljutio. Ha, ha, kako je vama tamo dobro - dodao je Rokvić.





Boki 13 prelazi na TV „Prva“!!!

Bojan Jovanovski je dao otkaz na Televiziji „Pink“ i trenutno pregovara sa „Prvom“ ne bi li dobio isti termin za svoju emisiju „Arena B13“, saopštili smo Ivanu Ivanoviću. Da bi tu informaciju dosolili, dodali smo i da smo dobili i potvrdu iz PR službe njegove televizije, koja će nam navodno sledeće nedelje poslati dopis o prelasku Jovanovskog u njihovo jato.
- Ne bih to da komentarišem - rekao je kroz osmeh voditelj, a potom malo bolje razmislio i dodao:
- Znate kako, jedva čekam da se dogovore i, ako pređe kod nas, dobrodošao je. Ja uvek rado prihvatam nove koleginice i, ko zna, možda se rodi i ljubav između mene i gospođice Jovanovske. Taman ionako ja trenutno razmišljam samo o gostovanju Jelene Karleuše u mojoj emisiji, jer imam neke naznake da do toga može da dođe - rekao nam je voditelj, a onda je došlo vreme i da mu saopštimo da je sve to bila jedna velika šala, a onda je došlo i do „gušenja“ od smeha.
- Auuuu, svaka čast! Ali, da se razumemo, ja sam siguran da ljudi sa moje televizije uvek prave dobru procenu, tako da sve što oni odluče ja poštujem. Svakako, lepo ste me nasmejali- dodao je Ivanović.



Ja jos uvek nisam nikog prevarila danas,ali niko nije ni mene,hehehehe..Jos nije kraj dana ,ko zna?Jeste li vi danas prevarili nekoga?
Sačuvana
Herman Hesse
"...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."

zaljubljena malena

  • Gost
Odg: Prvoaprilske šale
« Odgovor #2 poslato: 01-04-2011, 14:24:31 »

Bila je obostrana prevara,ja sam poranila jutros sa salom..... :aq23:  :xq005:
Sačuvana

jelenkos

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 2901
Odg: Prvoaprilske šale
« Odgovor #3 poslato: 01-04-2011, 15:52:24 »

Malena,pa pisi kako si i koga prevarila i kako si ti i na koji nacin ispaljena.Daj mi ideju,heheheehe  :aq01:  :xq001:
Sačuvana
Herman Hesse
"...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."

jelenkos

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 2901
Odg: Prvoaprilske šale
« Odgovor #4 poslato: 03-04-2011, 16:47:51 »

Super...Ne sekiraj bre Ljubu vise ni iz sale,hehehee  :aq01: Pozz za vas dvoje :aq28: :xq001:
Sačuvana
Herman Hesse
"...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."

zaljubljena malena

  • Gost
Odg: Prvoaprilske šale
« Odgovor #5 poslato: 03-04-2011, 17:33:17 »

Super...Ne sekiraj bre Ljubu vise ni iz sale,hehehee  :aq01: Pozz za vas dvoje :aq28: :xq001:

hehe, bila je to mala sala, necu da ga sekiram

pozz i tebi  :xq001:  :aq28:
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.096 sekundi sa 24 upita.