Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: HONORARNI POSAO, samo 15 min. dnevno do lepe sume novca  (Pročitano 2048 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

15mindonovca

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 2
HONORARNI POSAO, samo 15 min. dnevno do lepe sume novca
« poslato: 28-06-2012, 18:26:53 »

Postovana gospodo, i sami znate u kakvoj drzavi zivimo. Ja sam diplomirani inzenjer masinstva, diplomirao pre godinu dana i naravno kao i vecina vas bez posla. Znajuci da na internetu ima more poslova, nazalost mnogi od njih su prevara, resio sam da krenem u potragu za pravim i profitabilnim poslom. Nazalost kao i mnogi nailazio sam na poslove za koje su nudjene lepe para, odradjivao posao i kad je doslo vreme isplati od pare nije bilo nista. Nisam od onih koji srljaju  i cim im neko nesto javi postanem telefonska govornica, pre svega prvo proverim , uverim se , pa onda obavestavam druge.
Tako, da za ovaj posao koji vam nudim mogu sa 100% reci da je istinit i da nije prevara. Pare su mi legle na racun, a sto je najbitnije, mozete SE SAMI UVERITI u roku od 4 dana.

Rec je o PTC sajtovima, neki od vas su i culi za njih. To su sajtovi koji vrse reklamiranje drugih  sajtova, tj. firmi , pojedinaca itd. Nazalost i u ovom poslu ima mnogo PTC sajtova koji su prevara a inace PTC sajtova ima na desetine. Medjutim kao sto sam rekao, prvo proverim pa idem dalje. Nasao sam 11 sajtova koji redovno vrse isplatu, zanimljivo je to sto vam za ceo posao dnevno treba 15 do 30 min. a to sve zavisi od snage racunara i brzine internet konekcije koju imate. Sto je najbitnije NE ULAZETE NI JEDAN JEDINI DINAR. Broj reklama je ogranicen , tako i kad bi zeleli duze vremana da posvetite ovom poslu ne bi mogli.

Zarada se krece od 10 dolara do nekoliko stotina pa cak i hiljada dolara mesecno, sto ce zavisiti samo od vas. ALI NARAVNO TO NECE MOCI PREKO NOCI DA SE DESI, ZA SVE JE POTREBENO NEKO VREME.
Znanje engleskog nije potrebno, jer sam se potrudio da vam napravim PDF fajl sa kompletnim instrukcijama do najsitnijih detalja.

ZNAM DA VEC RAZMISLJATE KAKO JE OVO PREVARA, ALI KAO STO REKOH ZA 4 DANA VEC MOZETE NEKE OD OVIH SAJTOVA DA PROVETITE I DA DOBIJETE PRVU UPLATU NA VAS RACUN.

Ko je zainteresovan neka se javi  na ovaj email :          15min.dnevno.do.novca@gmail.com

Odgovore mozete ocekivati svakim danom od 21 do 23h. U slucaju da budem u mogucnosti odgovoricu vam i ranije.
ZAMOLIO BIH VAS BAR DA POKUSATE I UVERITE SE SAMI , AKO VAM NE ODGOVARA JEDNOSTANO PRESTANETE DA RADITE OVO. PUNO POZDRAVA I SRECNO !!!


http://www.youtube.com/watch?v=L609gKNz2SQ&feature=youtu.be

Takodje bih vas zamolio da odete na ovaj sajt , udjete na svaki od sajtova koji se na njemu nalaze , informisete se i ukoliko budete zainteresovani, javite se na email koji sam ostavio...

http://15mindnevnodonovca.blogspot.com/2012/07/internet-zarade.html

« Poslednja izmena: 25-07-2012, 18:34:31 od strane 15mindonovca »
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.093 sekundi sa 24 upita.