Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Astro fenomeni  (Pročitano 14779 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik_paracin

  • Gost
Astro fenomeni
« poslato: 29-04-2006, 11:50:57 »

Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Astro fenomeni
« Odgovor #1 poslato: 28-01-2015, 01:48:57 »



Sigurno ste nekada čuli za izraz „Pazite šta želite“. Nekim ljudima otvaranje trećeg oka može da pokaže upravo stvari koje nisu želeli da vide. Za druge je to put prosvetljenja.

Treće oko (ili unutrašnje oko) jeste mistični i ezoterični koncept koji se odnosi na nevidljivo oko koje pruža percepciju van redovnog vida.

U nekim darmičkim spiritualnim tradicijama poput hinduizma, treće oko ima veze sa ajnom, šestom primarnom čakrom. Navodi se da je treće oko kapija koja otvara put u unutrašnje realme u mesta više svesti.

U spiritualnosti Novog doba, treće oko često simbolizuje stanje prosvetljenosti ili evociranje mentalnih slika koje poseduju dubok lični spiritualni ili psihološki značaj.

Treće oko se često povezuje sa religijskim vizijama, vidovitošću, sposobnošću da se vide čakre i aure i vantelesnim iskustvima. Ljudi koji tvrde da mogu da koriste svoje treće oko se nazivaju vidovnjacima.

Na izvesnom sajtu, jedan od korisnika je objavio sledeće:

„Pronašao sam veoma dobru tehniku koja mi je pomogla da povećam svoju spiritualnu percepciju hiljadu puta. Neću reći gde sam je našao i kako ona funkcioniše jer biste mogli da privučete neželjene entitete.

Već prve noći kada sam je isprobao, imao sam potpuno drugačiji san od svih dosadašnjih. Dan nakon toga, primetio sam da su se moja svest i pogled menjali u nekim trenucima. Mislio sam da je to veoma kul. Počeo sam da radim vežbe svake noći i počeo sam da viđam različite oblike i boje. Oblici i boje su bili tu bez obzira da li su mi oči zatvorene ili otvorene. Činilo mi se da objekti emituju nekakvu vrstu sjaja.

Možda zvuči ludo, ali mislim da su ove vežbe privukle nekakvu vrstu energije koja privlači astralne oblike. Jedne noći sam se probudio i video debeli konopac obešen od prozora do vrata. U trenutku sam shvatio šta je to. Pogrešio sam što sam dodirnuo tu stvar jer me je udarila struja. Shvatio sam da sam budan i odmah mi je bilo jako loše, a osetio sam žmarce svuda po telu.

Nastavio sam sa vežbama dve nedelje kasnije i pre nego što ću zaspati u mojoj sobi se pojavio plavi prsten svetlosti. Uključio sam svetlo, a prsten je bio postojan još oko sekund nakon toga. Ponovo sam osetio iste žmarce. Siguran sam da nisam sve to sanjao.

Ako ovo nije neka vrsta lude halucinacije, onda zbog onoga što sam radio izgleda privlačim nekakve svetlosne entitete poput moljca putem svoje svesti. Halucinacija ne može da izazove psihološki efekat šoka. Takođe sam primetio da se nešto materijalizovalo u mojoj sobi svaki put kada sam vežbao. Takođe sam mogao da vidim entitete čijih sam izgleda mogao da se setim i kad bih se probudio. Primetio sam da su manja pera upadala u moju sobu.

Nivo percepcije je bio neverovatan, ali nije bio vredan suočavanja sa ovim entitetima“.

Glavna razlika je da li posedujete čvrst spiritualni um ili bojažljivi um. Nije svako spreman na to da tokom meditacije vidi različite entitete.

Ukoliko i pored svega ovoga želite da probudite svoje treće oko, postoje literatura i snimci koji će vam pomoći u tome.



How to Activate and Open Your Third Eye

https://www.youtube.com/watch?v=KDnBw7EXa3w
Sačuvana

vidovitost

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4
  • POSJETITE NAS!!!
    • Vidovitost Tarot majstori
Odg: Astro fenomeni
« Odgovor #3 poslato: 24-07-2017, 22:59:22 »

POSJETITE NAŠ PORTAL
VRHUNSKI TAROT MAJSTORI
ROĐENJEM VIDOVNJACI

http://www.vidovitost.net/ljubavni-tarot/
« Poslednja izmena: 24-07-2017, 23:13:15 od strane vidovitost »
Sačuvana

kisozkhally

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1
Odg: Astro fenomeni
« Odgovor #4 poslato: 08-08-2023, 05:25:23 »

Odredite tko vas čuva koristeći samo vaš datum rođenja da biste to učinili.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.084 sekundi sa 24 upita.