Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Adaptacija i renoviranje stanova  (Pročitano 489 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

invazijaleptira

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Poruke: 317
Adaptacija i renoviranje stanova
« poslato: 12-08-2022, 11:16:46 »

Studio Ambient je građevinsko preduzeće specijalizovano da pruži kompletnu uslugu kada se radi o adaptaciji poslovnih i stambenih prostora. Dugogodišnje iskustvo i širok spektar klijenata različitih potreba nam omogućava da efikasno procenjujemo materijalne i ljudske resurse tako da na najbolji način izađemo u susret svim tipovima klijenata – od malih stambenih objekata do velikih poslovih kompleksa.

Ključ u ruke! Mi preuzimamo vaše brige.

Naš cilj je da vas u potpunosti oslobodimo obaveza, briga i gubitka vremena koje je neophodno utrošiti na planiranje, izvođenje i koordinaciju radova. Vaša jedina obaveza je da uz našu pomoć definišete vaše želje i potrebe. Sve ostalo možete prepustiti nama.

Optimizacija troškova

Maksimalno ćemo se potruditi da vaše želje uklopmio sa vašim mogućnostima. Kroz mrežu naših parnetera i dobavljača možemo da vam ponudimo cene bolje od maloprodajnih. Optimizacijom rada i troškova postižemo da cena naše usluge bude manja od troškova koje bi imali da samostalno planirate i realizujete adapataciju. Pored toga, Stuido Ambient u saradnji sa poslovnim bankama omogućava svojim klijentima realizaciju kredita za adaptaciju stmbenog i poslovnog prostora.

Pored kompletne adaptacije stanova i kuća, radimo i renoviranje kupatila, kuhinja, prostorija, terasa, podruma i tavanskog prostora, nadogradnju i proširenje.

https://www.studioambient.rs/adaptacija-renoviranje/
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.088 sekundi sa 21 upita.