Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => JAGODINA => Temu započeo: autentik 20-03-2013, 12:31:42

Naslov: Izbor za kraljevskog ljubimca Jagodine i okoline - Pet Face Jagodine
Poruka od: autentik 20-03-2013, 12:31:42
Postovani prijatelji zivotinja,

imamo cast da Vas pozovemo na Izbor za kraljevskog ljubimca Jagodine i okoline. Vise informacija i kontakti za prijavu nalaze se u pozivnici.

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface.jpg)

Posetite nas na http://www.petface.net/
Naslov: Odg: Izbor za kraljevskog ljubimca Jagodine i okoline - Pet Face Jagodine
Poruka od: autentik 25-03-2013, 15:01:44
Drage kolege,

U nastavku vam saljemo linkove kao video klipovima sa prethodnih dogadjaja u Kragujevcu, Kraljevu, Beogradu i Novom Sadu.

http://www.youtube.com/watch?v=0EiJKGGJnq0  ROYAL PET NOVI SAD
http://www.youtube.com/watch?v=DvqwAHiTMzE  ROYAL PET KRAGUJEVAC
http://www.youtube.com/watch?v=f2rUjrrzC0Y ROYAL PET BEOGRAD
http://www.youtube.com/watch?v=HahdyZ-myrE ROYAL PET KRALJEVO


U nastavku se nalaze fotke sa istih ovih dogadjaja.

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface/001.jpg)

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface/002.jpg)

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface/003.jpg)

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface/004.jpg)

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface/005.jpg)

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface/006.jpg)

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface/007.jpg)

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface/008.jpg)

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface/009.jpg)

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface/010.jpg)

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/psi/petface/011.jpg)
Naslov: Odg: Izbor za kraljevskog ljubimca Jagodine i okoline - Pet Face Jagodine
Poruka od: autentik 03-04-2013, 12:20:46
Zbog najave loseg vremena odlucili smo da pomerimo dogadjaj Izbor za kraljevskog ljubimca Jagodine sa 06.aprila na 13.april. Mesto dogadjaja ostaje isto, ispred Akva parka, sa pocetkom u 12 casova. U prilogu Vam saljemo saopstenje. Ako Vam treba bilo sta od materijala u vezi dogadjaja, slobodno nas kontaktirajte.


Veliki pozdrav,
Dragana Pacanin
069 720 302
Naslov: Odg: Izbor za kraljevskog ljubimca Jagodine i okoline - Pet Face Jagodine
Poruka od: autentik 09-04-2013, 15:57:11
AGILITY I TRIKOVI NA IZBORU ZA KRALJEVSKOG LJUBIMCA



Pripreme Izbora za kraljevskog ljubimca privode se kraju, a prijavljenih ljubimaca je sve više, a ono što je posebno interesantno jeste da pored pasa i mačaka ima puno i drugih životinja, poput morskih prasića, činčila, paukova i jedan pacov.

Pored revije ljubimaca koji će se predstaviti našem žiriju, koji će biti sastavljen od poznatih Jagodinaca, fotografisanja kod profesionalnog fotografa, deo programa činiće i sve popularniji sport – agility. Članovi sportsko kinološkog kluba Agility Bečmen predstaviće sa svojim psima veoma popularne trikove. Naime, radi se o trikovima koji su naučeni pomoću pozitivne motivacije pasa, što generalno doprinosi većoj poslušnosti same životinje, bez upotrebe bilo kakve sile. Prema rečima, predsednika kluba Miroslava Tomića, ovakav način učenja i treninga stvara poslušnost kod pasa, ali i socijalizuje životinju u odnosu prema drugim ljudima i životinjama.
Border koli, malinoa, hrvatski ovčar i jedan belgijski ovčar pokazaće posetiocima, takozvane, vesele trikove, koji će pored zabave i atraktivnosti, svim prisutnima pokazati koliko psi mogu mnogo više da nauče ukoliko se pri učenju koristi pozitivna motivacija.
Svi posetioci će imati priliku i da se raspitaju kod članova kluba Agility Bečmen sve što ih zanima u vezi ovog sporta koji je u našoj zemlji tek u povoju, ali i da upozna pse koji će pokazati svoje fascinantne veštine.

Prijavljivanje i učešće je POTPUNO BESPLATNO i vrši se na društvenoj mreži www.petface.net ili putem broja telefona 011 319 62 69 svakog radnog dana od 09 do 17 časova. U Izboru za kraljevskog ljubimca svako ima podjednake šanse, a za sve učesnike obezbedili smo zanimljive poklone. Zbog toga pozivamo SVE LJUBIMCE BEZ OBZIRA NA VRSTU I RASU da nam se pridruže na ovom velikom dogadjaju.

Program izbora počinje u 12 časova i sastoji se iz dva dela – revije ljubimaca i fotografisanja kod profesionalnog fotografa. Na kraju dogadjaja, nakon glasanja žirija i zbrajanja glasova dobićemo tri ljubimca koja će se plasirati direktno u finale.

Za još tri mesta u finalu ljubimci i njihovi vlasnici boriće se na internetu, na društvenoj mreži Petface, na kojoj će nakon dogadjaja biti otvoren album sa fotografijama ljubimaca i za koje će se glasati putem lajkova narednih mesec dana.

Ovo je jedinstvena prilika da jedan dogadjaj okupi SVE ljubimce i to van Beograda. Osim dobre zabave za vlasnike, ljubimci će moći da degustiraju ukusnu hranu namenjenu upravo njima. Sa druge strane, vlasnici će imati prilike da se informišu o zdravlju i brizi o ljubimcima, jer cela manifestacija propagira odgovorno vlasništvo i brigu o životinjama bez obzira da li su one

Za sva dodatna pitanja u vezi akcije i dogadjaja u Jagodini, slobodno nas kontaktirajte.

Osoba za kontakt:
Dragana Pačanin
069 720 302.
Naslov: Odg: Izbor za kraljevskog ljubimca Jagodine i okoline - Pet Face Jagodine
Poruka od: autentik 11-04-2013, 12:50:33

11.04.2013.
Jagodina


IZBOR ZA KRALJEVSKOG LJUBIMCA JAGODINE
 Agility, trikovi i kraljevski ljubimci

Pozivamo Vas da nam se pridružite na Izboru za kraljevskog ljubimca Jagodine u subotu 13. aprila u 12 časova ispred sportske hale Jassa, Braće Dirak BB. Nakon Kraljeva, Kragujevca, Beograda i Novog Sada, karavan koji će proći kroz sedam gradova Srbije u potrazi za jedinstvenim Royal Pet ljubimcem, stiže i u Jagodinu, gde će šestoro ljubimaca dobiti šansu da se bori za titulu Kraljevskog.

Royal Pet, izbor za kraljevskog ljubimca, ne pravi razliku izmedju rasnih i nerasnih životinja, a ono što je možda i najvažnije za vlasnike, jeste da SVI imaju pravo učešća - psi, mačke, kunići, morski prasići, činčile, ptice i svi oni koje zovemo svojim ljubimcima, bez obzira na vrstu i rasu.

Na samom dogadjaju, vlasnike i ljubimce očekuje revija na kojoj će se predstaviti žiriju koji će odlučivati o plasmanu u finale, a koji će ovog puta biti sačinjen od poznatih osoba iz Jagodine.

Pored revije i šetanja po crvenom tepihu, sve učesnike slikaće i profesionalni fotograf, pa oni koji se ne budu direktno na dogadjaju plasirali u finale, imaće priliku da svoj status promene već od ponedeljka, 15.04. Tada će na društvenoj mreži za sve ljubimce Petface biti objavljene fotografije sa dogadjaja a vlasnici će imati mesec dana da skupljaju lajkove i plasiraju svoje ljubimce u finale i tako ih kandiduju za osvajanje glavne nagrade koju obezbedjuje kompanija Royal Vet, uvoznik poznate hrane za pse i mačke, Royal Canin- godinu dana ukusne hrane i zaštite od ektoparazita, kao i titulu Kraljevskog ljubimca 2013. koji će biti zaštitno lice kompanije Royal vet.

Pored revije i fotošutinga SVE ljubimce očekuju pokloni, a vlasnike dobra zabava, razmena iskustva i još jedna mogućnost da pokažu kako odgovorno vlasništvo znači zdrave, lepe i dobro vaspitane ljubimce.
I to nije sve, prvi put na Izboru za kraljevskog ljubimca Srbije vlasnici će imati prilike da se upoznaju i vide kakve sve trikove psi mogu da nauče, a profeiosnalni agility treneri će im biti na raspolaganju tokom celog dogadjaja. Metod pozitivne motivacije i učenja pokazali su se kao najbolji u slučaju pasa, njihove socojalizacije i poslušnosti.

Informacije u vezi Izbora za kraljevskog ljubimca možete pronaći na društvenoj mreži www.petface.net.

Radujemo se vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,
Dragana Pačanin.
Workshop media urednik