Razne zanimljive teme > Psihologija i on-line savetovalište

Sta se desava sa mnom???

<< < (2/2)

Black:

--- Citat: LoisLane  11-09-2010, 12:05:34 ---Hvala vam svima na odgovoru!

Sto se tice onog sto autentik kaze, hvala puno na recima podrske, ali ja sam pokusavala sve, i problem je sto niako ne mogu da istrajem u pozitivnom razmisljnju duze od dan dva. Znam da zvuci neverovatno ali to je stvarno izvan moje kontrole. Ja sam uvek verovala da covek svojom voljom moze sve  da resi  i da je svako "sam svoj psiholog" i zato sam dve godine pokusavala na svaki nacin sama sebi da pomognem i evo kako sam zavrsila. Da mi je neko pricao ne bih mu verovala. Izgubila sam interesovanje za bilo cim, volju za zivotom ali cim sam ovde i pisem ovo, to znaci da jos ima nade.
Znam da moram da potrazim strucnu pomoc, ali nekako imam strah od psihologa, imam osecaj da ce da me osude. Bila sam kod jedne zene (psihologa) pocetkom godine ali samo jednom, jednostavno bilo me je sramota bilo sta da kazem, uglavnom sam plakala, nista joj konkretno nisam rekla i nikad vise nisam otisla kod nje  niti kod bilo kog drugog. Znam da je njima to posao i da je moj strah neopravdan ali nekako ne mogu sebe da nateram da odem kod psihologa...

--- Kraj citata ---
Smatraj svoj problem kao prehladu ili grip i tako se i ponašaj , ne izbegavaj pomoć stručnog lica. Kakvih su se sve stvari oni nagledali  , tvoja muka će im biti lakši problem i pomoći će ti garantovano.
Budi uporna , voli sebe i porodicu i istraj u svemu.
Želim ti brz oporavak ! :xq011:

Mod1:
Molim koleginicu Sundjer Bobu i Blacka da svoju raspravu nastave preko privatnih poruka.  :aq01:

Sve komentare koji su bili van teme, nedolicni i uvredljivog sadržaja obrisao sam.


 :aq28:


SunđerBoba:
Mene samo jedno zanima, da li smo pomogli LoisLane pa je zato nema, ili je nešto drugo u pitanju  :aq15:

Svilena:
.

autentik:
Pomogli smo joj.. nadam se..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju