Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Adios "Simply red"  (Pročitano 3552 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

jelenkos

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 2901
Adios "Simply red"
« poslato: 24-12-2010, 12:09:57 »

22. 12. 2010

Simply Red više ne rade zajedno


Pevač Mick Hucknall objavio je da bend više ne postoji nakon četvrt veka karijere.Grupa Simply Red održala je u nedelju u londonskoj areni "O2" svoj poslednji koncert. Publika je čula najbolje iz opusa grupe koju je Haknal osnovao 1984. godine u Mančesteru. "Bila je ovo divna vožnja. Laku noć, adios, nema nas više", odjavio se crvenokosi pevač. Nastup je prenošen u više od 70 bioskopa širom sveta. Bendu je ovo bio poslednji koncert na oproštajnoj turneji "Farewell", a odsvirali su pesme "Come to my aid", "The right thing", "It's only love" i druge. Simply Red je od prve turneje 1985. odsvirao više od 1.100 koncerata, i prodao više od 55 miliona primeraka albuma širom sveta. Hucknall i ekipa objavili su deset studijskih albuma, od kojih je poslednji "Stay" iz 2007. godine. Bend se od beogradske publike oprostio prošlog leta, fantastičnim koncertom na Kalemegdanu.


Mik Haknel, pevač grupe "Simply Red", uputio je "javno izvinjenje" stotinama žena sa kojima je spavao u vreme kad je bio na vrhuncu slave, prenosi Indipendent. Mik Haknel ("Simply Red") U intervjuu za Gardijan, Mik kaže: "Između 1985. i 1987. godine spavao sam čak sa po tri žene, svakog dana, nikad nisam rekao "ne". Živeo sam svoj san, i jedino mi je krivo što sam povredio neke zaista dobre devojke."
Mika vezuju sa mnogobrojnim lepoticama, među kojima su Ketrin Zita-Džons, Helena Kristensen i di-džej Liza Anson.
  Riđokosi Mik priznaje da se "riđokosi muškarac u principu ne može smatrati seks ikonom", ali, dodaje i da ga to nikad nije sprečavalo da uživa u ženskom društvu.




Jedna od najboljih i najkvalitetnijih grupa osamdesetih,uvek se rado vratim njihovim harmonicnim pesmama..Mislim da su zasluzili novu temu ovde na forumu..Za sva vremena..


Simply red--Stars

http://www.youtube.com/watch?v=izOdvBmTDh0
Sačuvana
Herman Hesse
"...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama. Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama, tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi."
 

Stranica je napravljena za 0.081 sekundi sa 25 upita.