Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Zabava - Igraonica - Igre => Temu započeo: IsoldeMabel 29-11-2021, 10:14:20

Naslov: Mahjong igre - Naučite sami igrati Mahjong igre
Poruka od: IsoldeMabel 29-11-2021, 10:14:20
Razvijen u Kini iz 19. stoljeća, Mahjong (https://mahjong-gratuit.net/) je postao nevjerojatno popularna igra. Obično se igra s četiri igrača i od tada se proširio po cijelom svijetu. Ne morate biti vješt igrač da biste uživali u igri Mahjonga. Treba vam samo malo sreće! Srećom, ovu zabavnu igru ​​možete lako naučiti sami igrati. U ovom članku naučit ćete osnove kako sami igrati igru.

Igra je podijeljena na različite razine. Prva razina sadrži slavni Poirot Agathe Christie, a slijede sobe nazvane po poznatim detektivima. Druga razina uključuje zloglasnog Holmesa Sherlocka. Ova razina je savršena za ljubitelje trilera i tajanstvenih priča. U ovoj igri ćete otkriti da su vaše pločice nasumično podijeljene u 640 jedinstvenih setova. Pločice se također randomiziraju svaki put kada igrate. Nakon što naučite pravila, bit ćete na putu da savladate igru.

Da biste pobijedili u igri Mahjonga, morate dobiti svih četrnaest pločica u četiri različita seta. Cilj Mahjonga je uskladiti pločice kako bi se formirala četiri različita seta. Set su dvije pločice iste vrste. Pločica se ne može koristiti u dva odvojena seta u isto vrijeme. Cilj igre Mahjong je prikupiti sve pločice u četiri odvojena seta. U ovoj igri, jedna pločica se ne može koristiti u više od jednog seta u isto vrijeme.