Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Udavio se na bazenu!  (Pročitano 3664 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Salvador

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 99
Udavio se na bazenu!
« poslato: 23-07-2007, 17:03:24 »

U selu Rošcima, na planini Kablar, sahranjen dečak koji se udavio u bazenu
Tragedija zbog nemara
Mališana koji je nastradao kada ga je voda povukla u cev bazena, gde se zaglavio i udavio, na večni počinak ispratilo više stotina meštana, rođaka i prijatelja

ČAČAK - U prisustvu više stotina meštana, rođaka i prijatelja, na Minića groblju u selu Rošcima, na planini Kablar, juče je sahranjen osmogodišnji Petar Radivojević iz Čačka, koji se u četvrtak udavio u bazenu u Ovčar Banji, javlja Tanjug.

Mali Petar se sa ocem Brankom i četvorogodišnjim bratom Mihailom kupao u bazenu u petak posle podne. Istraga treba da utvrdi kako se pred zatvaranje bazena našao u njegovom dubljem delu, gde ga je odvodna cev, na kojoj nije bilo rešetke, uvukla, pa se mališan udavio, pošto nije bilo načina da mu se blagovremeno pomogne.

Bazen u Ovčar Banji, izgrađen 1965. godine, vlasništvo je Mesne zajednice, a od 1990. u zakupu ga neprestano drže Zoran Savković, LJubomir Popović i Vidosav Knežević. Oni se od juče, zajedno sa Markom Savkovićem, koji je odvio ventil za ispuštanje vode bez upozorenja kupača, nalaze u pritvoru.

Predsednik mesne zajednice Ovčar Banja Goran Nikolić izjavio je Tanjugu da su zakupci tuženi još pre šest godina jer se nisu pridržavali dela preuzetih obaveza, ali da je sud u Čačku tek nedavno priveo taj proces kraju, mada je mogao još na prvom ročištu da reši ovaj spor jer prilikom sklapanja ugovora nije dobijena saglasnost Direkcije za imovinu.

Istražni sudija Okružnog suda u Čačku Branislav Stanić rekao je juče Tanjugu da će u najkraćem mogućem roku biti utvrđeno da li je prilikom korišćenja bazena u Ovčar Banji bilo tehničkih i drugih propusta i da li su poštovani odgovarajući propisi.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.075 sekundi sa 24 upita.