Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Novo Naselje najkvalitetnije stambeno naselje Novog Sada  (Pročitano 1035 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

mrmot

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 585
Novo Naselje najkvalitetnije stambeno naselje Novog Sada
« poslato: 02-02-2019, 12:41:00 »

Po mišljenju jednog agenta za prodaju nekretnina, mada i mnogih drugih agenata, Novo Naselje je jedno od najboljih i najkvalitetnijih delova Novog Sada sa apsolutno humanom gradnjom stambenih objekata. Pre svega zato što je ovaj deo grada rađen planski i zato što su zgrade ovog naselja, izgrađene po svim tadašnjim zahtevima i propisima.

Ponuda stanova u Novom Nasleju http://www.solis-nekretnine.com/stanovi/Novi+Sad-Novo%20naselje/sr/page-1/

Tip i veličina stanova u kvadratima

Jednosoban stan na Novom Naselju poseduje od 40 pa sve do 55 kvadratnih metara. U novoj gradnji takav tip stana sa tolikom kvadraturom ne postoji. Kada kupci uđu u stan od 50 kvadrata, oni odmah očekuju da je to dvosoban ili dvoiposoban stan i odmah kreću sa pregrađivanjem. Ovaj način gradnje se smatrao humanim, jer se smatralo da je 24 kvadrata, optimalan broj kvadrata za humano stanovanje jednog bića. Zna se kako su u to vreme, kada je formirano Novo Naselje, standardi bili sasvim drugačiji.

Trosoban stan opet na ovom naselju može posedovati od 75 pa čak i do 92 kvadrata, a mogu se pronaći u ponudi i dupleks stanovi, koji su nastali kasnijim adaptacijama. Skoro sve zgrade na Novom Naselju, poseduju velike tavanske prostore pa su stanovi adaptirani, pripajajući istoj jedinici još i tavanski prostor. To znači da dupleks stanovi nisu zvanično projektovani u zgradama Novog Naselja, nego su vremenom nastajali adaptacijama tavanskih prostora. Kada govorimo o većim stanovima na Novom Naselju, odmah možemo reći da takvi stanovi poseduju veliku terasu i ostavu koja se nalazi uz kuhinju.

U ovim većim stanovima, kuhinja je potpuno odvojena od svih ostalih prostorija i moguće je da izlazi na terasu. Zanimljivo je da se dotadašnji standardi zidanja menjaju od 2000-te godine i da od tada, jednosoban stan poseduje 36 do 38 kvadrata. Noviji jednosobni stanovi od tada imaju jednu veću sobu, veliku kuhinju gde možemo smestiti trpezarijski deo, sanitarni čvor, kao i terasu na kojoj se nalazi hladna ostava, koja se na Novom Naselju smatra obaveznom i uvek je bila planirana projektom.

http://www.solis-nekretnine.com/blognekretnine/Novo-Naselje-najkvalitetnije-stambeno-naselje-Novog-Sada-63.html
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.062 sekundi sa 20 upita.