Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Ice Age 2  (Pročitano 16249 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Ice Age 2
« poslato: 01-04-2006, 08:30:50 »

U filmu LEDENO DOBA 2: OTAPANJE, ledeni junaci iz blokbastera “Ledeno doba” se vraćaju – Meni, kudravi mamut, lenjivac Sid, sabljasti tigar Dijego, i veverica sa sabljastim zubima poznatija kao Skret. U novom filmu reditelja Karlosa Saldane ledeno doba se bliži kraju, i životinje uživaju u otapajućem raju u koji se pretvara njihov svet.

Meni, Sid i Diego su još uvek zajedno i uživaju u svetu koji se otapa oko njih. Meni je možda spreman da zasnuje porodicu, ali niko nije video još jednog mamuta već duže vreme. Meni misli da je možda ostao poslednji dok nekim čudom ne sretne Eli, jedinu ženku mamuta koja je ostala na svetu. Samo postoji problem: njih dvoje se ne podnose – a Eli iz nekog razloga misli da je oposum!

Eli dolazi u paketu sa dva brata oposuma, Krešom i Edijem, parom šaljivdžija i vragolana koji samo stvaraju nevolje. Meni, Sid i Dijego ubrzo shvataju da blaža klima ima veliki nedostatak: ogromna ledena brana koja zadržava okean preti da popusti i tako potopi čitavu dolinu. Jedina šansa za preživljavanje leži na drugom kraju doline. Tako naša tri junaka, zajedno sa Eli, Krešom i Edijem, kreću u pohod ka svom spasenju.

Film donosi i nove avanture i dogodovštine Skreta, koji će ovde imati još veću ulogu. LEDENO DOBA 2: OTAPANJE ima sve ono što ste voleli u prvom filmu uz još više komedije, akcije i spektakularnih prizora. Drugarstvo naša tri junaka nastavlja da živi uz neke nove likove. Ovaj film će razgaliti srca svih generacija.

Ponovo se bazirajući na likovima, autori su razmotrili pitanje, šta bi moglo da se desi sa likovima posle prvog dela? Odlučili su da svaki od likova iskusi značajan individualni razvoj, uz pomoć svojih prijatelja. U prvom delu, Meni je patio zbog gubitka svoje porodice. U novoj priči on se pita hoće li ikada moći da pronadje porodicu ili ljubav. Kada upozna ženku mamuta, Eli, u njemu se budi nada da će se desiti nešto posebno, ali postoje komplikacije.

Dok Meni traži ljubav, Sid, koji je u prvom filmu bio meta svačijih šala i nije shvatan ozbiljno, traži poštovanje – i možda će to i dobiti. “Sid je veoma pronicljiv, naročito kada je u pitanju Dijego,” kaže reditelj Saldana. “On nekako može da vidi šta se dešava u Dijegovoj glavi.” Dijego, nekada opaki tigar sa sabljastim zubima, otkriva da ima strah koji će mu predstavljati problem u svetu koji se otapa: on se boji vode. “Dijego, grabljivac iz prvog filma sada je deo ove čudne porodice,” dodaje Saldana. “On ima taj veliki problem, strah od vode, koji Sid otkriva.” Najizazovniji lik za stvaranje nove priče bio je Skret, preistorijska veverica/pacov koji je proveo čitav prvi film u potrazi za žirom koji mu neprestano izmiče. Originalno osmišljen kao sporedni lik u “Ledenom dobu”, njegova sve veća popularnost posle prvog trejlera navela je autore da mu značajno prošire ulogu.

Za LEDENO DOBA 2: OTAPANJE, autori su odlučili da istraže nove slojeve njegovog lika. Njegov osnovni cilj i dalje ostaje isti žir, do kojeg pokušava da dođe preko velikog broja prepreka.

Glavni likovi filma imaju društvo, menažeriju živopisnih negativaca. Brzi Toni, oklopnik, je prevarant koji upozorava stanovnike doline na predstojeći potop – i čini sve što je moguće da iz toga izvuče neku zaradu za sebe.

Mnogo opasniji lik je Usamljeni Revolveraš Lešinar koji vidi poplavu kao zlatnu priliku: svako stvorenje u dolini postaje potencijalni obrok!

Tu su i najopasnija stvorenja: Kretaceus i Maelstrom, dva preistorijska reptila koji, odleđeni iz svoje ledene tamnice, proganjaju naše junake sa ciljem da ih pojedu. Oni su konstantna pretnja kroz čitav film. Oba lika su potpuno bez glasa, što njihovu nezaustavljivu poteru čini još više pretećom

ookkii

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 477
  • americaaaaaaaa
Одг: Ice Age 2
« Odgovor #1 poslato: 24-08-2007, 22:07:52 »

mnogo dobar film
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.069 sekundi sa 21 upita.