Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Primena Kvantne medicine  (Pročitano 4652 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

pars30

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 7
Primena Kvantne medicine
« poslato: 29-11-2010, 10:33:58 »

Postovana gospodo,

Lecenje primenom saznanja i metoda KVANTNE METODE je vec sadasnjost a u buducnosti ce biti osnov u tretmanu kako ocuvanja dobrog zdravlja tako i relativno brzog i sigurnog ozdravljenja.
Kvantna medicina je na udaru SVETSKE FARMAKO MAFIJE jer nudi alternativu za stvarno ozdravljenje po relativno veoma niskim troskovima.
O ovome mozete se detaljnije informisati putem interneta.
Internet omogucuje da se ljudi informisu i preduzmu mere za svoje zdravlje.

APARAT  EGBF  PARS  N5  UN...  PRIMENA KVANTNE MEDICINE
Ljudsko telo je čudestan bio elektromagnetski sistem. Ovaj sistem je jedinstven u programu i funkcijama sto znaci da je harmonican. Ispravno funkcionise samo u ravnoteznom stanju spoljnih uticaja i unutrasnjih prilika u organizmu. Naš zadatak je da očuvamo telo u harmoničnom stanju i da time osiguramo zdrav život.
Istraživanja su pokazala da je ljudsko telo bioelektromagnetski sistem sa centralnim upravljanjem.
Ovakav bioelektromagnetski sistem skladno funkcinise sa zdravim celijama koje su osnov sistema. Komunikacija se obavlja signalima odredjenih frekvencija.
Medjutim,ovakav sistem je ranjiv.
Uticajima spolnih nadrazaja ( stresova razlicite prirode) ili prodorom mnogobrojnih parazita ( bakterija, bakcila, virusa i dr.) 
Zadatak IMUNO SISTEMA je prmanentna i vrlo slozena borba sa svim tim uticajima koji remete sklad bioelektromagnetskog sistema i komunikacija u organizmu.
Upotreba kontrolisanih, niskofrekventnih jednosmernih električnih struja kod uspostave harmonicnosti zbog posledica različitih bolesti i povreda je dobro utvrđena i objašnjena.
Ćelije zdravog ljudskog organizma imaju negativan potencijal između -70  milivolti. U tom području su apsorpcija hranljivih materija i lučenje toksina efikasni. Negativan potencijal opterećene ili oštećene ćelije pada na nivo od - 10 do - 30 milivolti ( celija tada umire), što uzrokuje slabu apsorpciju hranljivih materija i slabo lučenje toksina. Takvi uslovi mogu da se razviju iznenada, kao posledica nesreće, ili polako, kao rezultat stalnog taloženja pozitivnih iona zbog uticaja modernog načina ishrane, stresnog načina života i zagađene okoline. Ako je poremećena energetska ravnoteža tela, to treba da se hitno preduzmu mere za popravak stanja.
Zadatak aparata PARS N5 je unistavanje stranih i stetnih parazita na bazi generisanja rezonantnih frekvencija tih parazita pod cijim dejstvom bivaju unistene. Ovim se u mnogome olaksava dejstvo imuno sistema u kontroli i zastiti organizma.

Ako se zdravlje ne popravlja u predvidjenom roku upotrebom ovih aparata verovatno da je u telu unesena kriticna koncetracija teskih metala, u tom slucaju ZEOLIT mineral moze pomoci.
Strujni impulsi niskog intenziteta aparata PARS N5 i  svojim elektromagnetskim poljem dosežu duboko u ljudsko telo. Upotrebom PARS N5 tri puta na dan (tri tretmana po 93 min), kroz sedam dana ili više, može vas očistiti i od svih populacija parazita.
Imuni sistem organizma potpomognut sa ovakvim strujnim impulsima postaje mnogo efikasniji u ocuvanju zdravlja.

Frekvencija zdravih celija je daleko iznad frekvencija aparata PARS N5 tako da na njih nema uticaja.
Pošto u doba ( tridestih godina proslog veka) Nikole Tesle i dr. Rifea nije postojala digitalna elektronika njihovi aparati su proizvodili signale sa sinusoidalnim frekvencijama.  Kvadratni signali, kakvi se koriste u digitalnoj elektronici, proizvode vrlo veliki broj harmonika. To znači da će generisani signal određene frekvencije koja ubija tačno određeni virus ili bakteriju istovremeno ubijati i mnoštvo drugih pomoću harmonika te frekvencije. Time se frekvencijski generator dr. Rifea znatno pojednostavljuje jer više nije potrebno imati precizni generator frekvencije i tablicu frekvencija za određene parazite, a uz to, nije potrebna stalna ručna promena frekvencija da bi unistili što više parazita.
Primenjujuci otkrice i radove svetskih autoriteta, preduzeo sam konstrukciju aparata u kojima se nalaze biorezonantne frekvencije patoloskih mikroorganizama koji su izazivaci mnogih obolenja. Unistavanjem istih dirktno pomazemo IMUNO SISTEMU da uspesno uspostavi narusenu zdravstvenu ravnotezu.
U koliko ste zainteresovani Spisak bolesti i frekvencija doktora Rife-a moze te dobiti kao i informaciju o aparatu za spontanu reemisiju EGBF PARS N5 UNI.
Takodje i da procitate o JEZGRIMA IZ KOSTICE SLJIIVA ILI KAJSIJA U KOJIMA SE NALAZI VITAMIN B17 VRLO EFIKASAN PROTIV KANCEROZNIH CELIJA.   
O tome vise na: www.plemic-komerc.com
Za eliminaciju teskih metala primenite ZEOLIT mineral ( apoteke Srbija) prema prilozenom uputstvu.
Moja je namera  da pokusamo pomoci obolelima od ove neprdvidljive i opake bolesti i na moderan nacin primenjujuci saznanja iz oblasti KVANTNE MEDICINE.
Napomena, aparati:
-   PARS N5 Uni je za unistavanje uzrocnika 465 vrste obolenja
-   PARS N5 MS je samo za uzrocnike Multiple Sclerosis
-   PARS N5 H je samo za HIV i HEPATITIS A,B i C
-   PARS N5 C je samo za maligna - cancer oboljenja
Autor projekta EGBF PARS N5 UNI
Dr Slavko Radosavljevic, dipl. ing.
Tel. 34 952862991
pars30@hotmail.com
SKYPE…slavko.radosavljevic




Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.084 sekundi sa 20 upita.