Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Malo li je za jedan dan!!!  (Pročitano 3564 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Svilena

  • Gost
Malo li je za jedan dan!!!
« poslato: 05-07-2009, 22:12:38 »

Danas u tri teške saobraćajne nesreće, jednoj kod Vranja, drugoj kod Raške i trećoj kod Bogatića,
šest osoba je poginulo, a 13 je teže ili lakše povređeno.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?order=priority
Sačuvana

jagodica bobica

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 184
Одг: Malo li je za jedan dan!!!
« Odgovor #1 poslato: 05-08-2009, 11:15:50 »

Katastrofa! Ova promena vremena ubija ljude, a extra sto su svi nervozni! Kad treba da sednem u kola, muka me vata, svi se nesto svadjaju, vicu, sile, pa nije ni cudo sta se desava
Sačuvana

Svilena

  • Gost
Одг: Malo li je za jedan dan!!!
« Odgovor #2 poslato: 10-08-2009, 08:30:44 »

Devetoro poginulih u udesima - OPET CRNI VIKEND!!!

VIKEND je, ponovo bio crn na srpskim drumovima. Brzina i nepažnja odneli su devet života. U udesima je teško povređeno i devet osoba.

BAČKA TOPOLA
NEDALEKO od Bačke Topole, na putu za Feketić, u nedelju oko 11 časova, u udesu tri vozila poginuo je vozač „nisana“ državljanin Danske H. C. H. (65) i njegova supruga H. D. J. (61), rodom iz Leskovca.
Teško su povređeni M. D. (20) iz sela Dragovo kod Rekavca, koja je upravljala „audijem“ austrijske registaracije, njen suprug M. S. (20) i majka V. N. (57). Lake povrede zadobio je Z. S. (61) iz Svilajnca, koji je upravljao „fordom“. Svi povređeni su prevezeni u Opštu bolnicu u Subotici gde im je ukazana pomoć.
Do nezgode je došlo kada je „audi“ u preticanju „forda“ udario u „nisan“ danskih oznaka, koji mu je dolazio u susret.

BEOGRAD
AMERIČKA državljanka, koja je vozila bicikl, teško je povređena na Ostružničkom putu kada je na nju naleteo automobil „punto“. Nesreća se dogodila oko 12.30, a ekipa Hitne pomoći prevezla je devojku u besvesnom stanju u Urgentni centar. Kako su nam rekli u Kliničkom centru Srbije, ona je sa teškim povredama glave bila na reanimaciji, a odatle je prebačena na odeljenje neurohirurgije.

BATOČINA
Motociklista i biciklista poginuli su u sudaru u Brzanu kod Batočine. Motociklista Vladan Radisavljević (27) iz Velike Plane je izdahnuo na mesta udesa, dok je biciklista Zoran Stefanović (42) iz Batočine preminuo
u kragujevačkoj bolnici. Nesreća se dogodila kada je na Stefanovića, koji je biciklom skretao ka vikend naselju u Brzanu, naleteo Radosavljević, koji je vozio motocikl „jamahu“.

PALIĆ
U nesreći na Paliću, prilikom sletanja automobila „ford monde“ poginula je N. B. (31) iz Subotice, dok su četiri osobe teško povređene. Do nezgode je došlo kada je Janoš B. (30), vozač „fond mondeo“, usled neprilagođene brzine kretanja, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo s puta u kanal. Pored vozača, teške povrede zadobili su i njegovi saputnici Tibor B. (28), Timea T. (24) i Maćaš H. (26).

TRSTENIK
Jedna osoba je poginula u udesu u selu Bresno polje, u opštini Trstenik. Do nezgode je došlo kada je Nikola G. (31) iz Stopanja, koji se kretao iz pravca Kruševca, prešao na suprotnu stranu i sudario se sa teretnim vozilom kojim je upravljao Aleksandar B. (28) iz kruševačkog Mudrakovca.

KOSTOLAC
Do nesreće u Kostolu došlo je oko 20.30 kada je Dragoje Boboković (38) iz Rtkova, usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad „opel kadetom“ (BO 700-95) i zakucao se u banderu kraj puta. Od siline udarca, automobil je odleteo u obližnji jarak i nekoliko puta se prevrnuo.
Od zadobijenih povreda, Borislav Balačević (41), profesionalni vozač u kladovskoj firmi „Top turist“, koji se nalazio na suvozačkom mestu, ispao je iz vozila i ubrzo preminuo. Saputnik Vidoje Šćojić (46) je teško povređen. Boboković, koji je prošao sa lakšim ozledama, je pritvoren.

KLADOVO
Samo pola sata kasnije, na putu Kladovo - Negotin, nedalako od sela Velesnica, Ljubomir Ljubecić (61), koji je vozio džip „micubiši pajero“ (BO 733-76), u pokušaju da pretekne „seat“, austrijske registaracije, udario je u zadnji kraj tog vozila.
Džip je sleteo s puta i prevrnuo se. Dragoslav Andrejević, koji se nalazio na suvozačkom mestu, od zadobijenih povreda je preminuo, dok je Ljubecić sa teškim povredama prebačen u bolnicu.     

KISAČ
Na pružnom prelazu u Kisaču, je poginuo motociklista Dejan A. (31) iz ovog mesta. Na Dejanov motor „tomos“ je, dok je prelazio pružni prelaz bez branika, naleteo voz Beograd - Subotica - Budimpešta. Mašinovođa
I. D. (41) iz Ralje kod Sopota je, uočivši vozača motora na šinama, sirenom pokušao da ga upozori da se skloni, ali motorista nije reagovao.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.095 sekundi sa 24 upita.