Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Orion telekom - Novi operator fiksne telefonije u Srbiji  (Pročitano 5736 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Orion telekom - Novi operator fiksne telefonije u Srbiji
« poslato: 23-07-2010, 11:30:21 »

BEOGRAD - Drugi operator fiksne telefonije u Srbiji „Orion Telekom” počeo je da pruža usluge mobilnog Interneta kako u centralnim gradskim opštinama tako i u prigradskim naseljima, dok će predstavljanje novih proizovda i usluga fiksne telefonije putem CDMA tehnologije početi u junu ove godine, saopštila je danas ta kompanija. „OrionTelekom” planira da teritoriju Srbije pokrije fiksnom telefonijom i Internet uslugama do kraja 2010. godine, čime će biti rešeni višedecenijski problemi korisnika, istaknuto je u saopštenju. „Orion Telekom” je u 2009. godini uložio 24 miliona evra u sektor telekomunikacija u Srbiji, tako što je kupio tri glavna internet servis provajdera „Sezam Pro”, „Neobeee.net” i „MediaWorks”.

Spajanjem ove tri kompanije novonastala kompanija je postala prvi novi operator telekomunikacija u Srbiji, podseća se u saopštenju.

U maju 2009. godine, „MediaWorks” dobila je licencu za fiksnu telefoniju, i počela sa razvojem telekomunikacione infrastrukture koja će omogućiti bežičnu fiksnu telefoniju.

Usluge „Orion Telekoma” koje uključuju bežičnu fiksnu telefoniju, fiksni i prenosivi Internet, će korisnicima, putem savremene infrastrukture, biti ponuđene po povoljnim cenama i tehnički unapređenom nivou usluga.

„Kroz svoja ulaganja i unapređene usluge, 'Orion Telekom' se obavezao na doprinos bržem razvoju tržišta telekomunikacija u Srbiji, daljoj liberalizacija tržišta i njegove konkurentnosti, kao i na povezivanje krajnjih korisnika sa javnom mrežom preko novog operatora”, izjavio je generalni direktor „Orion Telekoma” Slobodan Đinović.

On je dodao da se planira ulaganje oko 50 miliona evra u sledećih pet godina, ne samo u sektor telekomunikacija, već i u celu Srbiju, kao i edukacija tržišta u vezi sa novim uslugama i boljim rešenjima koja su brza, po povoljnim cenama, i jednostavnija za korišćenje.






http://www.youtube.com/watch?v=U9U9d-eJ9Ww

http://www.youtube.com/watch?v=W2tBBJeQk0E&feature=related

http://www.oriontelekom.rs/
 

Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 24 upita.