• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

Ubijen Drekavac u Majuru kod Jagodine

Započeo autentik, 09-08-2011, 12:19:18

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

e bio sam u Majur i pricao sa ljudima... stvarno se desilo... drekavac je ubijen....  dobicu i slike i snimak za neki dan... samo da taj covek dodje i prebaci to na neki komp ili mob...

krimortus

Didi

jelenkos

reksys

Citat: jelenkos poslato 11-08-2011, 16:06:26
Dok izvrse autopsiju... :aq01:
MOzda se povampirio i pobegao...
Sada ce da se osveti onom ko ga je upucai i onima koji su ga slikali!
Bice strava po ulicama majura...

Didi

Ocemo dreeeeeeekavcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Sone

vesna05

U Sumadiji je drekavac slicna zivotinjka ali je prica malo drugacija.Kad nekog nadju ujutru u jarku rascupanog i izgrebanog a uglavnom se i nicega ne seca od prethodne veceri kaze se da ga je celu noc "jahao" drekavac.Po prici, on se smesti negde kraj puta i kad se covek vraca uvece,uglavnom iz kafane, on mu skoci na ledja,zajase ga i celu noc ga tera da ide sumama i livadama.Ujutru se covek probudi u nekom jarku, izgreban i prljav, ne seca se nicega.Onda ode kuci kod zene i kaze da ga je celu noc 'jahao drekavac'.Uglavnom napada vikendom kad se najvise ide u kafanu,ali desava se i preko nedelje :D

autentik

price su razne... neko veruje neko ne... slike cu da dobijem krajem naredne nedelje

Tony Clifton

Citat: vesna05 poslato 17-08-2011, 13:13:56
U Sumadiji je drekavac slicna zivotinjka ali je prica malo drugacija.Kad nekog nadju ujutru u jarku rascupanog i izgrebanog a uglavnom se i nicega ne seca od prethodne veceri kaze se da ga je celu noc "jahao" drekavac.Po prici, on se smesti negde kraj puta i kad se covek vraca uvece,uglavnom iz kafane, on mu skoci na ledja,zajase ga i celu noc ga tera da ide sumama i livadama.Ujutru se covek probudi u nekom jarku, izgreban i prljav, ne seca se nicega.Onda ode kuci kod zene i kaze da ga je celu noc 'jahao drekavac'.Uglavnom napada vikendom kad se najvise ide u kafanu,ali desava se i preko nedelje :D

Mog drugara je jahao drekavac. Ovaj je popio 10 tekila i toliko piva a onda ga je drekavac terao da prolazi kroz zive ograde :D

Sone

jelenkos

Ovo mi lici na scenario iz filma "Leptirica".Kao klinka sam ga gledala prvi put i te noci nije bilo spavanja za mene.Odgledala sam ga ponovo pre nekoliko godina i slatko se smejala.

vesna05

Citat: Tony Clifton poslato 17-08-2011, 17:56:50

Mog drugara je jahao drekavac. Ovaj je popio 10 tekila i toliko piva a onda ga je drekavac terao da prolazi kroz zive ograde :D

E to je taj drekavac, gadna zivotinjka  :aq01:

Didi

a kakav bi rostilj ispao od njega?  ili pecenje?

bojanjovanovic

Ja imam fotke,a i nije nesto narocito :xq009:

autentik

srki035

Ma obicna domaca dzukela,kad su zavrsili sa njim morao je da lici na drekavca.

genije

ja sam iz MAJURA na mobu imam slike mi mislimo da je to mesavina vuka i psa.

autentik

pa daj postavi, ja tražim slike od kada je ubijen

daj da vidimo našta liči